2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Tatlim insallah oglusun senin yoklugun da huzursuzlanmaz ilk günler de seni özleyip arayabilir, sana da kolay gelsin buarada
Yarim günmü yoksa tüm günmü calisicaksin peki? Umarim ev is yerine yakindir

Lover lover , golgen kızlar yorumlarıniz için teşekkürler. Sadist değilim ama sizinde benle ayni şeyleri yaşıyor olduğunuzu öğrenmek içimi ferahlatti rejim derken zaten iyi beslenmekten vazgeçemeyiz zaten ama ekmek, , şeker ve hamur işini azaltıp kesmek istiyorum çünkü ekmek ve hamur işinim zaten süte faydası yok süt için bol su sıvı tüketmeliyiz ama işte iştahım çok kendime engel olmakta zorlanıyorum önüme ne gelirse yiyorum ve çocuk uyanmadan yemek için hızlı yiyorum ..... sonum hiç iyi değil kendimi çirkin hissediyorum ve etrafimdaki patavatsizlarda Sağolsunlar çeneleri durmuyo hiç zorla kötü hissettiriyolar kendimi

Kızlar lütfen yardım!! Oğlumun saçlarında konak başladı doğduğundan bu yana yoktu.. Ne yapabilirim bilen var mı ?

benim kızımda da konak başladı
saç dipleri açık sarı gibi pul pul
bildiğim kadarıyla bebeğin başına zeytinyağı sürüp bekletip konak tarağıyla taramak gerekiyormuş

bnm oglumdada oldu kızlar
zeytinyagı sürüp beklettim
yıkayınca gecti şimdi de ön tarafta basladı aynen tekrarlıcam bakalım

Esra cnm . oğlunun iyiye gitmesine sevindim bidaha hic hastalanmasin minik... anlattıklarından bende baya şey öğrenmiş oldum Sağol cnm bundan sonra çok dikkat edicem bende kulagina burnuna falan.

Esra cnm . oğlunun iyiye gitmesine sevindim bidaha hic hastalanmasin minik... anlattıklarından bende baya şey öğrenmiş oldum Sağol cnm bundan sonra çok dikkat edicem bende kulagina burnuna falan.

Sagol canim insallah birdaha düsürmez rabbim bizi buraya simdi birde yaz havalar sicakken hasta oluyorsak kışı nasil atlatiriz merak etmiyor da degilim.. Sende dikkat et süphen olursa al götür doktora bana söylenenleri paylasmaya calisiyorum ben yasadim belki size fikir olur diye ne demek hayatim

hepimizde aynı dert var sanırım bende hafta sonu aynı moddaydım

hafta sonu eşimin toplantısı vardı
yurt dışından misafirleri gelicekti, patronu oğlumla benide davet etmiş evde hem toplantı hem yemek gibi birlikte olalım demiş
gelicek olan Almanın manitası da gelcekmiş fln
hiç istemedim gitmeyi ingilizcem kotu onlar muhabbet ederken saf saf bakcak olmak zoruma gitti neyse
çook ısrar ettiler gittik mecburen
ben oglumla ilgilendim hep, hiç durmadı çook şükür, çok sevindim bu duruma pek dahil olamadım muhabbete, zaten olamıyodum bahane oldu
gelen Almanın manitası da memleketinde çok ünlü bi mankenmiş haspam (az kıskançlık yapim) ne kadar bakımlı oldugunu tahmın edin artık
iyice kahroldum
saçını başını yolmak istedim
sohbet muhabbet anlatamam kahkahalar havada uçusuyo
bende paçoz ev hanımı modunda koşturdum tümgün
çok utandım halimden

acil bakıma girmem lazım

Son düzenleyen: Moderatör:
bnm oglumdada oldu kızlar
zeytinyagı sürüp beklettim
yıkayınca gecti şimdi de ön tarafta basladı aynen tekrarlıcam bakalım

Benim kızımda da konak oldu aynwn bende zeytinyağı sürüyorum bekletip yikiyorum daha geçmedi ama Konakları kalkıyor dökülüyo baya

oğlum 2 gündür ara ara günde 3 kez falan inatla emmeyi reddediyor galiba bırakacak lütfen bana dua edin bırakmasın çok kafam dağınık korkuyorum

insan içine çıkmışsınız işte ne güzel bir iki derken uslanır senın ufaklık ta
hem bi kereee anneler paçoz olmaz asıl paçoz o manken ! bi tane çocuk yapsın da görelim ne hale geliyor

ahahaa süper olmuş
uyku durumunu da hiç sıkıntı yapma bu bebeler gününe göre kendi kendilerine düzen koyuyorlar.benim minik mesela günlerdir 2 den 3 ten önce uyumuyor öyle etrafı dikizliyor karanlıkta günlerdir ben uyutuyordum benim devreler yanınca bu gece artık eşime devrettim sabah soruyorum eşime kaçta uyudu ne yaptın çok uğraştırdı mı eşim de demesin mi yoo bi iki salladım uyudu benim surat böyle

cnm süt biriktirdim 10 torba falan var bugun için fazlaca yeter zaten buradada sagmaya başladım sagdıklarımıda
yarın tüketir, ben bide mama bulunduruyorum evde, kv deye söyledim süt yetmezse mama takviyesi yaparsın diye bakalım hayırlısı calışınca böyle napalım

Tatlim insallah oglusun senin yoklugun da huzursuzlanmaz ilk günler de seni özleyip arayabilir, sana da kolay gelsin buarada
Yarim günmü yoksa tüm günmü calisicaksin peki? Umarim ev is yerine yakindir

inş canım, sanki onun dilinden birtek ben anlıyormusum gibi hissettigim için korka korka geldim işe, k.v de ya aglayınca anlamazsa derdini, ya gazını çıkaramazsa, ya uyutamazsa aman ne bilimm bir sürü şey takılıyor insanın kafasına
aradıgımda iyiyiz biz oynaşıyoruz diyor ama ne bilim, çok iyi bakacagından şüphem yok ama şimdiden özledim
tam gün çalışıcam cnm iş yerim ne çok uzak ne çok yakın servisle gidip geldigim için, 18.30 gibi evde olurum, eve gider gitmez kucagımdan indirmicem istemese bile oda oda gezdiricem

insan içine çıkmışsınız işte ne güzel bir iki derken uslanır senın ufaklık ta
hem bi kereee anneler paçoz olmaz asıl paçoz o manken ! bi tane çocuk yapsın da görelim ne hale geliyor

Canım ya almanlar ile yarışılmaz bi kere genetik faktör var. Onlar 10 tanede doğursa taş gibi duruyorlar Bizler ise nedense hemen bırakıyoz kendimizi Benimde en büyük sorunum tatlı. Waz geçemiyorum bağımlılık tedavisi görmem lazım. Az önce 1 büyük paket çikolatalı büsküvi, 2 tane eti cin ve 1 tane halley yedim. Yedikçede yiyesim geliyor Dondurma olaylarına girmek istemiyorum doğumda 25 kilo aldım utanmadan yemeye devam

Kızlar benim bebeğimin göz akının kenar kısmında sarılık var ve geçmedi doğduğunda beri. Nedir bu neden kaybolmuyo biliyomusunuz??:26:

oğlum 2 gündür ara ara günde 3 kez falan inatla emmeyi reddediyor galiba bırakacak lütfen bana dua edin bırakmasın çok kafam dağınık korkuyorum

canım dualarımız seninle ama acaba burnu falan mı tıkalı yada gazdan falan mı

evet bugun zor bir güne uyandım, kuzumu bırakıp işe başladım
1 saat içinde 3 defa arayınca k.v den paparayı yedim neyseki durumlar iyiymiş uyumus aşkım,
bende şimdi daha iyi gibiyim

ahh ya allah yardımcımız olsun bende nasıl başlıycam bilmiyorum..

canım inşallah olumlu olur allah büyük..

Zeynom; Allah yardimcin olsun..
Çalışan annelerin hisleri hep böyle oluyor. .
Ama gözün arkada kalmasin; gözleri gibi bakarlar annelerimiz.kisa surede onlarda bebisin huyunu suyunu öğreniyorlar
Bende annemi zırt pirt aramistim da, kızmışti..
hicmi çocuk büyütmemismis:)
-Rahatca Uyutacagim uyutamiyrm, yedirecegim yediremiyorm..bu kadar arama- demistiisyana bakilirsa,artık ne kadar aramissam:78:
O yuzden rahatla..aksamlarn oglusunla dolu dolu geçer inan..
Zamanla alışııyor bu duruma.zaten kaçarı da yokki. .
görüşürüz. . kolay gelsin cnm:79:

Benim kızımda da konak oldu aynwn bende zeytinyağı sürüyorum bekletip yikiyorum daha geçmedi ama Konakları kalkıyor dökülüyo baya

Bizde de çoktu..Arife günü temizledigimle cok şükür kurtulduk.
Pırıl pırıl oldu nihayetCok fazlaydı ama. Zeytinyağına cok az karbonatta ekliyordum ben..bekleyip, banyo öncesi tarayıp sonrada yıkıyordum

Son düzenleyen: Moderatör:

İnsallah eve gidince eski düzenine döner hemen ne kadar da güzel düzeni vardi hay dilimi esek arisi soksaydi da uykuyu iyi demeseydim herkese diye söylenmek istemiyorum sobra. Okadar cok cihaz varki odada hepsin de en az 2-3 isik gece yarisi resmen hava yeni karariyormus gibi oluyor.. Ehh cocukta tavan da okadar dönence etrafta birton resim ve oyuncagi görünce dikkatini cekiyor uykusu tamamen kaciyor.. Senin minigi de ver babasina hep o uyutsun canim madem hemen uyutabiliyor, esim de önceden dizin de sallar sallamaz uyuturdu ben sen isteyken uyumuyor deyincede kizim yalanmi söylüyorsun sen yorgunum bahanesiyle isleri bana yaptirmak icin diye inanmiyordu :))

Aklin kalmasin hayatim eger güveniyorsan kayinvalidene sorun yok ama farkli aliskanliklar edinmesin pasa kayinvalidenle konus ayni bir düzeniniz olsun ikinizin de hep.. Aksam gidince tabi al kucagindan indirme canim da sende evde kaldigin enerjiyi bekleme sonucta okadar saat calisip yorgun gidiceksin eve :)

Sağol cnm verdiğin bilgiler için tekrar geçmiş olsun siz bidaha hiç hastalanmayin ama tamam mi sen başka bilgiler ver bize ...... uykusuda eve dönünce tekrar duzelir bence takma kafana.

aman bosver sen o manken bozuntusunu sen formuna geri dönünce ondan çok daha güzel olursun hemde birde bebisinleeee

evet bugun zor bir güne uyandım, kuzumu bırakıp işe başladım
1 saat içinde 3 defa arayınca k.v den paparayı yedim neyseki durumlar iyiymiş uyumus aşkım,
bende şimdi daha iyi gibiyim
cnm ne zordur senin için kendimi düşünemiyorum bile keske biraz da rapor falan alıp uzatsaydin . Ben yıllık iznimise kullanmadım onuda kullanarak oyle dönücem ve bebisime bakacak kimsem yok bakıcı bulamadım daha ve tanimadigim birine minik kızımı emanet etme fikri beni çok korkutuyo hiç istemiyorum.

of Offff ne olacak bizim bi halimiz bende Nutella kolik oldum. ....

bak karbonati bilmiyodum onin ne gibi bir etkisi var cnm

selamlar herkese herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.Kaç gündür temizlik hazırlık derken giremedim oğlumun mevlüdünü verdik dün 42 kişilik bi mevlüttü herşey yolunda ve güzel geçti nazarsız kazasız atlattık oğlan allahtan hep uyudu teyzemin kucağında.Bir pozu var ki ellerini açmıştı uyurken amin yapıodu damat gibi olmuştu oğlum resim paylaşıcam bi ara.Mevlüt çok yorucu bi iş kızlar evim mahvoldu yıkamadan gelen halılarımı sermiştim mahvoldular yatak odama kdr insan doluydu gece yarısı hala yatak çarşaf yıkıodum yaz sıcak yatakların üstündelerdi resmen.Neyse dağınıklık ve kirlenme haricinde yaramaz bi durum yok oğlumun nevalesi sağlam geldi mevlüt ve haricinde totalde 18 altını takıldı epeycede parası geldi yavruşuma bankaya atıcam kısmetse bzde durumlar budur paşam uyuyo bnde gidip brz yatıcam görüşmek üzere canlarım

sağol canım allah razı olsun

ahh ya allah yardımcımız olsun bende nasıl başlıycam bilmiyorum..

amin, mebcuren bırakıyorsun ama aklın hep onda kalıyor..

evt canım tabiki çok iyi bakılıyor bundan eminim ama ne bilim yapısık ikiz gibi takılmaya alışmıştım şimdi bir boşlukta gibiyim,
işlere dalıyorum zaman geçiyor ama birazcık boşlayınca hemen hayali gözümün önüne geliyor ay ben kuzumu çok seviyorum yaaaa birde eşim 2 de bir arıyor dalga geçiyor, aman da yavrusundan ayrılmış diye
dedigin gibi kaçarı olmadıgı için psikolojik olarak iyi hissediyorum öylede böylede olacaktı yaniii
sadece 4 gözle eve gitmeyi bekliyorum

cnm napalım başa gelen çekilir bebegim olmadan önce eve gittigimde kendimi koltuga atar off ya cok yoruldum derdim, şimdi düşünüyorum da eve gidince neler yapıcam neler, hiç de yorgun hissetmiyorum oğlumdan önce ne kadar boş zamanım varmış ama ben şimdi ki hayatımı daha çok seviyorum

cnm zor tabi ben 1 hafta çalışıp süt iznimi toplu kullanıcam, yani bu bir hafta calıştıktan sonra yaklaşık 2 ay daha bebişimle olucam eger bir aksilik olmazsa bu hafta işler yogun oldugu için rica ettiler gelirmisin diye, o sebeple geldim

Mikailesra oglusunun iyiye gitmesine cok sevindim. Hatirlarsan doktorumuz bana da burun tikanikliginin kulaga vurdugunu soylemisti, cok sukur sonradan iltihap falan gorulmedi.

gvn mevlutunuz hayirli olsun, ben cok once yapmistim biraz daha buyuyunce yapsam daha iyi olurmus ama kismet iste o da aradan cikti.

zeyyno cok erken degil mi ya ise baslamak icin, cok zor oluyordur boyle

Benim oglum iyice kolik oldu teteleri. Bugun yine acildeydik. O kadar cok agladi ki kaptigim gibi goturdum sonunda. Gorunurde bir sey yok, idrar tahlili verdik. Pisik olmus ve mantara cevirmis pisik Onun disinda gazli bebek sendromu. Bayramda sehir disina cikmistik. Eve geldigimizden beri asiri huysuz ve uykusuz.Cok uzuluyorum onun bu hallerine. Aglamasi artinca cadi anneye donusuyorum. Acaba bu konuda yardim mi alsam neden boyle oluyorum ben, bebegime zarar vermekten korkuyorum

Bu ay bebegimi sunnet erttiricem insallah. Doktor ve hastane arayisindayim. Klips yontemi diye bisey varmis agrisiz, dikissiz ve kanamasiz. Onu bi arastiriyorum. Yavrum hastanelerden cikamiyor ama napayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…