Mikailesra oglusunun iyiye gitmesine cok sevindim. Hatirlarsan doktorumuz bana da burun tikanikliginin kulaga vurdugunu soylemisti, cok sukur sonradan iltihap falan gorulmedi.
gvn mevlutunuz hayirli olsun, ben cok once yapmistim biraz daha buyuyunce yapsam daha iyi olurmus ama kismet iste o da aradan cikti.
zeyyno cok erken degil mi ya ise baslamak icin, cok zor oluyordur boyle
Benim oglum iyice kolik oldu teteleri. Bugun yine acildeydik. O kadar cok agladi ki kaptigim gibi goturdum sonunda. Gorunurde bir sey yok, idrar tahlili verdik. Pisik olmus ve mantara cevirmis pisikOnun disinda gazli bebek sendromu. Bayramda sehir disina cikmistik. Eve geldigimizden beri asiri huysuz ve uykusuz.Cok uzuluyorum onun bu hallerine. Aglamasi artinca cadi anneye donusuyorum. Acaba bu konuda yardim mi alsam neden boyle oluyorum ben, bebegime zarar vermekten korkuyorum
Bu ay bebegimi sunnet erttiricem insallah. Doktor ve hastane arayisindayim. Klips yontemi diye bisey varmis agrisiz, dikissiz ve kanamasiz. Onu bi arastiriyorum. Yavrum hastanelerden cikamiyor ama napayim
Sağol cnm verdiğin bilgiler için tekrar geçmiş olsun siz bidaha hiç hastalanmayin ama tamam mi sen başka bilgiler ver bize ...... uykusuda eve dönünce tekrar duzelir bence takma kafana.
aman bosver sen o manken bozuntusunu sen formuna geri dönünce ondan çok daha güzel olursun hemde birde bebisinleeee
cnm ne zordur senin için kendimi düşünemiyorum bile keske biraz da rapor falan alıp uzatsaydin . Ben yıllık iznimise kullanmadım onuda kullanarak oyle dönücem ve bebisime bakacak kimsem yok bakıcı bulamadım dahave tanimadigim birine minik kızımı emanet etme fikri beni çok korkutuyo hiç istemiyorum.
of Offff ne olacak bizim bi halimiz bende Nutella kolik oldum. ....
bak karbonati bilmiyodum onin ne gibi bir etkisi var cnm
Sab simplex verirken daha rahatti bebecigim ama o da cok kimyasal iceriyormus. Bagirsaklari normal duzende calissin, biraz aci cekecek ama ilaca alismasin istiyorum. Yavrum nasil cigliklar atiyor sanci gelincecanım bizde hastanelerden çıkamıyoruz kızım doğduğundan beri ama allah çaresiz dert vermesin inşallah.benim kızımda kolik ve gündüz uykuları sıfır durumdaydı.hatta 2 gecedir gece uykusunuda bırakmıştı.milupanın gece çayını içirdim 1-2 akşam baya işe yaradı.aklında olsun.
Ortam degistirmek mantikli degilmis. Orada cok iyiydi, kaka yapiyordu, gulucukler saciyordu. Eve gelince bana yapti yapacaginiGeçmiş olsun cnm. .kolikli bebek de gerçekten cok zor
Ama geçecek ins..biraz zaman. .bizimki yeni yeni kendine geliyor daha
Bu süreçte ortam değişikliği iyi gelmiyor bebege.mecbur kalmadıkca kalabaliga karışmayin canım
Sende stress oluyorsun bellki..ailenden yakınında olan biri varsa gun içinde yardım almaya çalışsan iyi olur
Cunku önce senin iyi olman gerekiyor.anne stress olup gergin olursa; bebekte etkileniyor, hissediyor
Bebekler annenin aynası gibi çünkü. .
Sab simplex verirken daha rahatti bebecigim ama o da cok kimyasal iceriyormus. Bagirsaklari normal duzende calissin, biraz aci cekecek ama ilaca alismasin istiyorum. Yavrum nasil cigliklar atiyor sanci gelinceGece cayi aklimda olsun bir bakayim. Bugun ilk kez sac kurutma makinesinin sakinlestirici gucunu kullandim oglumda
Ortam degistirmek mantikli degilmis. Orada cok iyiydi, kaka yapiyordu, gulucukler saciyordu. Eve gelince bana yapti yapacaginiBayram kalabaligini tahmin edersin zaten. Ama buyukler bekliyor iste gelinsin gidilsin diye. Ben de bebege iyi geldi diye daha uzun seyahate cikip dugune gidecektim. Bir sure sadece evde bebemle basbasayiz
Malesef tek yardimcim annem de sehirdisina cikti. Tek basima ev ve bebekle ugrasmak zor, esim eve gelince yardim ediyor ama yine de tum gun ben tek basimayim. Yavas yavas yapiyorum ben de ne yapayim. Cay iciyorum, dua ediyorum sakinlesmek icin. Gececek bunlar biliyorum ama iste insan her sey super gitsin istiyor
aynı durum bende de var cnm , kabızlkta devam ediyoo , o kadar kuru kayısı , bol su içmeme rağmen geçmiyor , protolog krem ve bebanten sürüyorum biraz daha iyi gibiKizlar anal fissur oldum cok xor durumdayim tuvalet ve sonrası iskence.bu durumu yaşayan var mi varsa ne yapıyorsunuz
sab simplex benim kızımda kabızlık yaptığı için bırakmak zorunda kaldık ne yazıkki.ben doğal yollardan 100 gün sayıyorum.kolik 100 gün sürüyormuş çünkü.[/QUOTE
bende ogluma kullandım işe yaramadı bizde , adacayı yağı ile ayaklarına ve karnına masaj yapıyorum , birde nurse harvey diye bitkisel surup veriyorum sanki daha iyi ...
hamileyken herkes banada öyle diyodu çok güzelleştin diyodu.. cildim falan bebek gibi olmuştu.. şimdiyse aynaya bakasım gelmiyo..ben de öyleyim canım ya doğumdan sonra tipim kaydı resmen böyle oldum
saçlarım berbat kilo aldım hiçbir giydiğim yakışmıyor gözlerimin altı mor mor
canım kocam da güzel karım deyip duruyor yazık moral veriyor bana aklı sıra
ben bilmiyor muyum sanki şu an zombi gibi olduğumu
hamileyken bebek kızsa anne çirkinleşir derler
bende tam tersiydi
herkes daha bir güzelleştin diyordu bana
anam bir doğurdum ağzım gözüm yer değiştirdi sanki
canım ışıktan rahatsız olmaması için gözüne bi mendil kapatabilirsin.. ben öyle yapıyorum.. eğer çekip açmak i,sterse kucağıma alıyorum ellerini kullanamıyo biraz sızlanıyo uyuyakalıyo iyice dalana kadar açmıyorum.. sonra açıyorum çünkü burnu kapanabiliyo..Cok tesekkür ederim canlar hepinizden alah razi olsun biraz benim biraz sizin yerinize derken öpe öpe bitirdim oglumu :) bugün biraz daha iyi cok sükür hastane yataginin tavanin da parlayan resimler var yattigi yerde bakip bakip gülücükler atiyor kuzum bikac gün aradan sonra tekrar parlayan gözlerini gülen yüzünü gördüm cok sükür ama suan ben evde tamamen karanlikta uyumaya alistirdigum icin hastanenin ici cok aydinlik birde tavan da parlayan cisimler dolu olunca geceleri uykusuzluktan bayilacak neredeyse buna ragmen 1 saate yakin odayi inceliyor ehh o uyumayinca ben de uyuyamiyorum insallah gece uyanik kalmayi su birkac gün icin de aliskanlik haline getirmez, yok alisirsa da biraz daha az uyurum artik yeter ki keyfi yerin de olsun da.
Günde 3-4 defa antibiotik serum veriyorlar, geceleri devamli iltihapli kulagi akiyor ve inanilmaz agir bir kokusu var bütün odayi kapliyor minicik bebegin okadarcik kulagindan bukadar iltihap ve koku gelmesi saka gibi, ne kadar iltihap doluysa doktor 2 gündür kulaginin icini göremiyor dogru düzgün.. Bu ara da yatagina birakinca aglayan aksam huzursuzlugu olan cocuktan eser kalmadi yattigi yerde kendi kendine oynuyor, meger hep agrisi oldugundanmis..
kızlar beni iyi siz anlayacağınızdan size içimi dökmek istiyorum bikaç zamandır işe başlayacağım günü düşündükçe ağlayıp duruyorum keske çalışmak zorunda olmasamda bebeğimle kalabilsem ama bu imkansız , günler geçtikce içim daralıyor buna nasıl dayanacağım bilmiyorum , bunun yanı sıra ancak bebeğime yetecek kadar sütüm var , sütte biriktiremiyorum doğru düzgün ,
bebeğime kayınvalidem bakacak iyi bakacağından şüphem yok ama yinede içim daralıyor düşündükçe:44:
cevremdekilere bahsedince aman cnm bisen mi bırakacaksın , neden endişe ediyosun demiyolarmı , gelde kızmabebeğime baktıkca içim acıyoo , kucağımdan indirmek istemiyorum , gaz probleminden dolayı kucakta uyumaya da alıstı bıcırık ,gece üzerimde uyuyoo bide , eşimle de iyice uzaklastık sanki , nerdeyse 3 aylık olacak biz hiç birlikte olmadık bile , zaten hamile iken de istemiyodum tam kardeş olduk yani :26: gittikçe uzakşaıyorum sanki tek istediğim bebeğimi bırakmamak ama o da imkansız
bunun yanısıra ekonomik sıkıntılarımız devam ediyoo , eşim nerdeyse 7 aydır işsiz hala iş bulamadıtüm yük omuzlarımda o kadar yoruldum ki anlatamam. yani anlayacağınız işe dönmek zorundayım
bu sabah birde kayınvalideye kızdım , sabah 5.30 gibi oglumu emzirdim uyur uyanık beşiğine bıraktım , ben dalmışım gelmiş bebeğimi almış odasına götürmüş bende eşim aldı salona gitti sandım , sabah uyandığımda sesler geliyodu ağlamıyodu ama ne bilim yanımda görmeyince iyice sinir oldum almış kucağında gezdiriyoo bende bihışımla cektim aldım odaya götürdüm emzirdim nasıl acıkmış yavrum, sonra bana diyo ki uyanmışmıs oda biz uyuyalım diye almışmış bende uyansa bile tekrar uyurdu almasaydın dedim ama çok kızdım buduruma ,sanıırm tüm gerginliğim onu bırakacak olmanın düşüncesibuna nasıl dayanırım bilmiyorum , allahtan sabır dilemekten başka bisey gelmiyor elimden
cnm neyseki 1 hafta sonra tekrar oğlusuna kavuşacaksin bizde süt iznini toplu kullanma olanağı yok maalesefcnm zor tabiben 1 hafta çalışıp süt iznimi toplu kullanıcam, yani bu bir hafta calıştıktan sonra yaklaşık 2 ay daha bebişimle olucam eger bir aksilik olmazsa bu hafta işler yogun oldugu için rica ettiler gelirmisin diye, o sebeple geldim
Cnm bende 20 kilo aldim 13 kilo vermiştim ama memleket tte sanırım 1-2 kilo geri aldımAHSEN aynı bende senin gibiyim.doğumu sezeryanla yaptım.dikiş acısına falan off bile demedim.ama ondan sonra peşpeşe göğsüm mastit oldu.sırtım ağrıyor.başım gözüm durmadan biryerlerim ağrıyor.resmen kendimden sıkıldım.eşime hayıflanıp duruyorum.adamda diycek sonunda bir tek sen mi doğurdun diye:)neyse sırt ağrısı için 4 tane ağrı kesici içtim dün banamısın demedi.bende internetten baktım.emzirme şeklinde hata varsa ağrı oluyormuş.dik oturmak gerekiyormuş.yastıklarla desteklemek gerekiyormuş falan.bundan sonra daha çok dikkat edicem.dün biraz havluyu ütü ile ısıtıp sırtıma koydum uzun süre öyle dolaştım.o biraz ağrıları azalttı.aklında olsun.
DENİZKIZI bende toplamda 21 kilo aldım.13 kilosunu verdim.geriye 8 kilom kaldı.kilodan daha önemlisi sezeryandan ötürü koca bir göbek kaldı bana.bugün bikaç kıyafet denedim mağazada hiç yakıştıramadım kendime.
ZEYNO allah yardımcın olsun neyseki 1 haftaymış.2 aylık bir bebeği bırakıp gitmek çok zor olsa gerek.
kızlar beni iyi siz anlayacağınızdan size içimi dökmek istiyorum bikaç zamandır işe başlayacağım günü düşündükçe ağlayıp duruyorum keske çalışmak zorunda olmasamda bebeğimle kalabilsem ama bu imkansız , günler geçtikce içim daralıyor buna nasıl dayanacağım bilmiyorum , bunun yanı sıra ancak bebeğime yetecek kadar sütüm var , sütte biriktiremiyorum doğru düzgün ,
bebeğime kayınvalidem bakacak iyi bakacağından şüphem yok ama yinede içim daralıyor düşündükçe:44:
cevremdekilere bahsedince aman cnm bisen mi bırakacaksın , neden endişe ediyosun demiyolarmı , gelde kızmabebeğime baktıkca içim acıyoo , kucağımdan indirmek istemiyorum , gaz probleminden dolayı kucakta uyumaya da alıstı bıcırık ,gece üzerimde uyuyoo bide , eşimle de iyice uzaklastık sanki , nerdeyse 3 aylık olacak biz hiç birlikte olmadık bile , zaten hamile iken de istemiyodum tam kardeş olduk yani :26: gittikçe uzakşaıyorum sanki tek istediğim bebeğimi bırakmamak ama o da imkansız
bunun yanısıra ekonomik sıkıntılarımız devam ediyoo , eşim nerdeyse 7 aydır işsiz hala iş bulamadıtüm yük omuzlarımda o kadar yoruldum ki anlatamam. yani anlayacağınız işe dönmek zorundayım
bu sabah birde kayınvalideye kızdım , sabah 5.30 gibi oglumu emzirdim uyur uyanık beşiğine bıraktım , ben dalmışım gelmiş bebeğimi almış odasına götürmüş bende eşim aldı salona gitti sandım , sabah uyandığımda sesler geliyodu ağlamıyodu ama ne bilim yanımda görmeyince iyice sinir oldum almış kucağında gezdiriyoo bende bihışımla cektim aldım odaya götürdüm emzirdim nasıl acıkmış yavrum, sonra bana diyo ki uyanmışmıs oda biz uyuyalım diye almışmış bende uyansa bile tekrar uyurdu almasaydın dedim ama çok kızdım buduruma ,sanıırm tüm gerginliğim onu bırakacak olmanın düşüncesibuna nasıl dayanırım bilmiyorum , allahtan sabır dilemekten başka bisey gelmiyor elimden
kızlar ben artık spora baslamak istiyorum, sezeryan oldum
doktorum 2 ay sonra memikle basayabilirsin demişti
sizin doktorlarınız ne önerdi
şu programı uygulamak istiyorum
Mari Winsor Pilates Buns & Thigh
popo ve basen için çok iyi diyolar
birde tüm vücüt için var ama o 60 dk ve çok agır oyuzden daha sonra yapıcam bunu
sizce erkenmi bunlar için
bu arada tam 2 ay oldu dogum yapalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?