kızlar beni iyi siz anlayacağınızdan size içimi dökmek istiyorum bikaç zamandır işe başlayacağım günü düşündükçe ağlayıp duruyorum keske çalışmak zorunda olmasamda bebeğimle kalabilsem ama bu imkansız , günler geçtikce içim daralıyor buna nasıl dayanacağım bilmiyorum , bunun yanı sıra ancak bebeğime yetecek kadar sütüm var , sütte biriktiremiyorum doğru düzgün ,
bebeğime kayınvalidem bakacak iyi bakacağından şüphem yok ama yinede içim daralıyor düşündükçe:44:
cevremdekilere bahsedince aman cnm bisen mi bırakacaksın , neden endişe ediyosun demiyolarmı , gelde kızmabebeğime baktıkca içim acıyoo , kucağımdan indirmek istemiyorum , gaz probleminden dolayı kucakta uyumaya da alıstı bıcırık ,gece üzerimde uyuyoo bide , eşimle de iyice uzaklastık sanki , nerdeyse 3 aylık olacak biz hiç birlikte olmadık bile , zaten hamile iken de istemiyodum tam kardeş olduk yani :26: gittikçe uzakşaıyorum sanki tek istediğim bebeğimi bırakmamak ama o da imkansız
bunun yanısıra ekonomik sıkıntılarımız devam ediyoo , eşim nerdeyse 7 aydır işsiz hala iş bulamadıtüm yük omuzlarımda o kadar yoruldum ki anlatamam. yani anlayacağınız işe dönmek zorundayım
bu sabah birde kayınvalideye kızdım , sabah 5.30 gibi oglumu emzirdim uyur uyanık beşiğine bıraktım , ben dalmışım gelmiş bebeğimi almış odasına götürmüş bende eşim aldı salona gitti sandım , sabah uyandığımda sesler geliyodu ağlamıyodu ama ne bilim yanımda görmeyince iyice sinir oldum almış kucağında gezdiriyoo bende bihışımla cektim aldım odaya götürdüm emzirdim nasıl acıkmış yavrum, sonra bana diyo ki uyanmışmıs oda biz uyuyalım diye almışmış bende uyansa bile tekrar uyurdu almasaydın dedim ama çok kızdım buduruma ,sanıırm tüm gerginliğim onu bırakacak olmanın düşüncesibuna nasıl dayanırım bilmiyorum , allahtan sabır dilemekten başka bisey gelmiyor elimden
canım benimmm baktım topikte in cin top oynuyor malum bende işdeyim işim gücüm lak lak yapmak olduuhayatim masallah sabah sabah topigi doldurmussun yine :) ben de diyorum ki dün iste cok yorulursun eve gidince halin kalmaz masan da kahven önün de internet ohh birde calisiyorum diyorsun utanmadan hahahah Off 4 günün ardindan ilk defa gece uyuyabildim enerji patlamasi yasiyorum resmen suan mutlu mutlu musmuutluyum oglusum da iyilesti cok sükür
aneemm ısırmalık olmuş artık bnm kuzum ya maşallah tatlım kocaman olmuş yavru :)
maşallah sana küçük adammmEki Görüntüle 777544 Eki Görüntüle 777545 benim herseyim POYRAZ EFEMMMM
canım benimmm baktım topikte in cin top oynuyor malum bende işdeyim işim gücüm lak lak yapmak olduuönümde kahve oldugunu nerden bildin kızzz canım ben böyle çalışıyorum ne yorulmasıı eve gittim sofrayı kurdum yemek yedik mutfagı topladım çay yaptım k.v deye, malum bütün gün oğluma baktı oğluşumla ilgilendim o uyuduktan sonra bugun için yemek yapıp dolaba koydum, dus alıp 23.30 da uyudum, oğluş zaten 21.30 da uyumustu gece 3.30 da kalktı emzirdim, yattı tekrar sabah 7 de birlikte uyandık işte onla ugraıp yatırdıktan sonrada işe geldim.. nasıl ama valla ben evde daha çok yoruluyorum burda sadece işim onay vermek cnm sizin iyi olmanızada cok sevindimmm inş birdaha yaşamazsınız hastalık falan daha dogrusu hiçbirimiz yaşamayalım
EVETT tetesi kocaman olduk biss artık fingir fingir gülüyoruz bilemmm :)
maşallah sana küçük adammmçok tatlı allah bagışlasın
hep gülsün istiosun dimi çok tatlı oluolar ya gülünce ısırasım gelio geçenlerde kendimi kaybetmişim yavrumun kolunu morarttım
Ooo cok iyi ilk gün zor olur diye düsünüyordum ben sozin icin
Kiz bütün gün evde duruyor kayinvaliden birak yapsin yemegi sen niye yapiyorsun aksam aksam :), anladigim kadariyla emir hic huysuzluk yapmamis masallah ilk günden yabancilik cekmemis demek ki hergün böyle olursaniz hep ayni düzen de hepiniz icin daha kolay olur insallah.. Ben ise 2 yil sonra basliyorum malum burda dogumdan sonra izin 2 yil allahtan
Masan da kahve oldugunu tahmin ettim cünkü sende benim gibi seviyorsun kahveyi bildigim kadariyla bende ise basladigim da ilk işim kahvemi alip masaya koymak olurdu cünkü, olurdu olmasina da bir yudumdan fazla sogumadan icmek nasip olmazdi isin yogunlugundan
Hakikaten forum da kimsecikler yok taliaa ne yapti acaba izini nasil geciyor bende onu merak ettim lahmacunlar pideler hayalini kuruyorum diyordu gitmeden dogum da aldigi kadar kilo almadan dönebilse bari
bende çok zor olacagını düşünmüştüm canım ama allahtan cok huysuzluk yapmamış.
ikimizdee umdugumdan kolay atlattık ilk günü
cnm yemek yapmak zor bişi dil benim için hemen yapıp dolaba atıyorum, o sadece cocuguma düzgün baksın yeter başka seyler düşünmesin yani, temizlik içinde kadın alıyorum zaten, yemek yormuyor beni,
o sadece oğluşuma odaklansın o uyudugunda uyusun dinlensin, sonuçta ben 27 yasındayım ve cocuk yoruyor kadın gelmiş 60 yasına yorulmasını istemiyorum
evet kahveyi çok seviyorum su an emziriyorum diye günde 1 bazen 2 bardak içiyorum, hamile olmadan önceki halimi sen düşün
2 yıl çok iyi bir süre oğlunda iyice serpilir ayaklanır ohh misss
evet talia hn dönemedi evine galiba, kimbilir nerelerde fink atıyor şu anda
dr artık emzirme aralıklarını uzatmamı ve çok sık emzirmememi söyledi sizde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?