2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

off valla o günü düşündükçe benimde bir içim daralıyor ki sorma gitsin valla.. hep kafamda emmek isteyecek bulamayacak sakinleştirebilecekler mi, illa kucakta dolana dolana uyuyo eski kafayla alışsın yatarak uyumaya deyip oğlumu ağlatıp üzecekler mi, gazını benim gibi sabırla 10 dk 15 dk uğraşıp çıkartacaklar mı, oğlumun huyunu suyunu bilmiyor tabi benim gibi söylesem karışıyor olacağım söylemesem oğlum yıpranacak bunu nasıl yapıcam allahım valla imkanım olsa kreşe başlayana kadar çalışmazdım ama yok maalesef konut kredimiz var.. bir de işi bırakmak mantıklı değil sonuçta onun için çalışacağız... annem işe başlayınca alışacaksın diyor, aslında babaanne sonuçta en önemlisi sevgiyle bakacak ama anne yüreği çok zormuş bak yazarken bile gözyaşlarım akıveriyo.. ama o günü şimdiden düşünüp kendimizi üzmeyelim o gün gelince nasıl olsa üzüleceğiz sütümüz etkilenmesin güçlü olmak anneliğin şanından ne de olsa... allah evlatlarımıza da bize de kolaylıklar versin en önemlisi sağlık versin..

Gecmise bakamamadim cünkü telefonun cekimi burda cok az cekiyor her bir sayfa geriye gitmek istedigim de 5-10 dk bekliyorum sayfanin acilmasi icin ne yalan söyleyeyjm üsendim birazcik :)
gecmis olsun dileklerine tekrar cok tesekkür ediyorum

Dün oglumu hic bir sekil de uykusundan uyandiramadim aksama kadar yikadim disari cikardim en sevmedigi pozisyonlar da yatirdim yok banamisin demiyor kesin bu gece de uykusuz kalicam diye tam ümidi kesmisken aksam saat 8 de son bir denemeyle uyandirdim mizmizlandi agladi falan ama aman bagirmasin biran önce susturayim da yatsin yeter ki hemen pes etmedim iyice uykusunu kacirdim cok sükür gece 12 e kadar beraber oynadiktan sonra uyuttum 1 saat olmadan tekrar uyandi bu defa kesin uyumaz derken kucagim da hafif sallayip yatagina biraktim cok sükür saat 6 ya kadar uyudu ben de 4 gündür bugün uykumu alabildim birazdan terapistimiz gelicek ögleden sonra da birakicaar insallah

hayatim masallah sabah sabah topigi doldurmussun yine :) ben de diyorum ki dün iste cok yorulursun eve gidince halin kalmaz masan da kahven önün de internet ohh birde calisiyorum diyorsun utanmadan hahahah
Off 4 günün ardindan ilk defa gece uyuyabildim enerji patlamasi yasiyorum resmen suan mutlu mutlu musmuutluyum oglusum da iyilesti cok sükür

canım benimmm baktım topikte in cin top oynuyor malum bende işdeyim işim gücüm lak lak yapmak olduu önümde kahve oldugunu nerden bildin kızzz canım ben böyle çalışıyorum ne yorulmasıı eve gittim sofrayı kurdum yemek yedik mutfagı topladım çay yaptım k.v deye, malum bütün gün oğluma baktı oğluşumla ilgilendim o uyuduktan sonra bugun için yemek yapıp dolaba koydum, dus alıp 23.30 da uyudum, oğluş zaten 21.30 da uyumustu gece 3.30 da kalktı emzirdim, yattı tekrar sabah 7 de birlikte uyandık işte onla ugraıp yatırdıktan sonrada işe geldim.. nasıl ama valla ben evde daha çok yoruluyorum burda sadece işim onay vermek cnm sizin iyi olmanızada cok sevindimmm inş birdaha yaşamazsınız hastalık falan daha dogrusu hiçbirimiz yaşamayalım

Terapist demisken ortopedik bebek masajcilari oglusumun kafasini hep belli bir tarafa cevirmesi, rahatlamasi icin haftada bir defa gel demisti bana ve her hafta ücreti 80 euro(cok fazla malesef).. Doktora söyledim hastanenin özel bebeklere ücretsiz terapisti var 1 sene boyun ca ayda bir defa oglunla uygulamali ders verip yardimci olsunlar dedi, dün ilk defa kucagin da bir sürü oyuncak, yastik, havlu almis gelmis kadin cok iyi birisi 1 saat kadar göstererek anlatti bircok seyi birazdan tekrar gelicek.. Megerse dogru bildigimiz ne kadar cok yanlis varmis bebegi yataga birakip alisimiz kucagimiz da tasirken ki tutus pozisyonu... Zamanla kafasin daki sivrilikte düzelip kafasi tekrar eski formuna dönecek dedi bakalim..
Ögrendiklerimi burda da paylasmaya calisicam..
Mesela oglum kafasini hep soluna cevirdigi icin yukarda olan birseye dönüp bakmiyor cogu zaman kafasi hala sola dönük yukari bakmaya calisiyor buda gözlerini bozarmis bunun icin herzaman 2 büyük havluyu rulo yapip vücudunu icine alicak sekil de kenarlarina koyuyoruz sirt üstü yatar pozisyon da dümdüz yatiyor olmasi lazim sadece basinin oldugu kismi biraz genis birakiyoruz ki saga sola kendisi dönderebilsin
Yattigi yerden kucaga alirken ve yerine birakirken kesinlikle kafasindan tutup
desteklememek gerekiyormus koltuk altindan tut-yana cevir sonra kaldir birakirken de ayni sekil de birak vs..

Nasılsınız kızlar ? bizden haberler pek ıyı değil oğlum emmedi sağarak vermeye başladım hastalanınca haplar sancılar derken süt kesildi daha 3 aylık bebeğim mama yicek artık çok moralm bozuldu. onun dsında bnm prematüre mınıs oğlum koca adam oldu sağlığı gelişimi çok iyi bin sükür 6 kiloyu geçtik bile maşallah :) sadece kafamızı tutamıyoruz drmuzda normal 1 ay geriden hesapla onu dedi gelişimi çok iyi olsada bu tür seyleri. biz biraz öksürmeye başladık bu sıcakta usuttuk galiba bizimki suyu çok seviyo kuvetnı doldurup koyuyoruz cırpınıyo ıcınde ama heryer kapalıyken sanırım o esnada usuttuk birazcık

Ooo cok iyi ilk gün zor olur diye düsünüyordum ben sozin icin
Kiz bütün gün evde duruyor kayinvaliden birak yapsin yemegi sen niye yapiyorsun aksam aksam :), anladigim kadariyla emir hic huysuzluk yapmamis masallah ilk günden yabancilik cekmemis demek ki hergün böyle olursaniz hep ayni düzen de hepiniz icin daha kolay olur insallah.. Ben ise 2 yil sonra basliyorum malum burda dogumdan sonra izin 2 yil allahtan
Masan da kahve oldugunu tahmin ettim cünkü sende benim gibi seviyorsun kahveyi bildigim kadariyla bende ise basladigim da ilk işim kahvemi alip masaya koymak olurdu cünkü, olurdu olmasina da bir yudumdan fazla sogumadan icmek nasip olmazdi isin yogunlugundan
Hakikaten forum da kimsecikler yok taliaa ne yapti acaba izini nasil geciyor bende onu merak ettim lahmacunlar pideler hayalini kuruyorum diyordu gitmeden dogum da aldigi kadar kilo almadan dönebilse bari

hep gülsün istiosun dimi çok tatlı oluolar ya gülünce ısırasım gelio geçenlerde kendimi kaybetmişim yavrumun kolunu morarttım

hahaha canım güldürdün beni yaa =) evet hep gülsün istiyorum insanın dudişlerini yıyesi geliyor :) senin sıpada kocaman olmuş yaa yerımm maşallah

bende çok zor olacagını düşünmüştüm canım ama allahtan cok huysuzluk yapmamış.
ikimizdee umdugumdan kolay atlattık ilk günü
cnm yemek yapmak zor bişi dil benim için hemen yapıp dolaba atıyorum, o sadece cocuguma düzgün baksın yeter başka seyler düşünmesin yani, temizlik içinde kadın alıyorum zaten, yemek yormuyor beni,
o sadece oğluşuma odaklansın o uyudugunda uyusun dinlensin, sonuçta ben 27 yasındayım ve cocuk yoruyor kadın gelmiş 60 yasına yorulmasını istemiyorum
evet kahveyi çok seviyorum su an emziriyorum diye günde 1 bazen 2 bardak içiyorum, hamile olmadan önceki halimi sen düşün
2 yıl çok iyi bir süre oğlunda iyice serpilir ayaklanır ohh misss
evet talia hn dönemedi evine galiba, kimbilir nerelerde fink atıyor şu anda

slm hanımlar bebişi hastalananlar çok çok geçmiş olsun Rabbim korusun hepsini inş. insanın içi gidiyo. bizimde emzirme savaşımız sürüyor bakalım kim kazanacak neden birden oldu anlamıyorum. herzaman da yapmıyor bazen. ama burnumuzda tıkalı ondan olabilir mi acaba. dün yine drumuzdan aylık azarımızı işittik. adam çok ters ne desem kızıyo eee bende 10 tane çocuk doğurmadım ya ne bileyim öğrenmeye çalışıyorum. zaten herşeye normal diyor

dr artık emzirme aralıklarını uzatmamı ve çok sık emzirmememi söyledi sizde durumlar nasıl

Gecen günlük plan ve programini yazdigin da ilk is sabah yemek yapiyorum en sevmedigim seyden basliyorum demistin ya ordan yemek yapmayi sevmedigi düsünerek kayinvalidene birak dedim tatlim ama yasi ilerlemis masallah benim kayinvalideyle kendi annem 46 yasin da olunca baskasinin anne-kayinvalidesini de hemen genc canlandiriyorum gözüm de nedense.
Ben seni 21 saniyordum zeynocum biryerden öyle okudum diye hatirliyorum hem profil fotografinda da hic 27 gibi durmuyordun masallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…