peki senin bebiş kaç saatte emiyor benim tosba hep aç gibi bir saatten sonra acıkmaya başlıyorBanada dr.umuz ek gıdalara geçene kadar 3 saatte bir beslenmeli; agliyor, sussun diye emzirmek yok dedi
hep gülsün istiosun dimi çok tatlı oluolar ya gülünce ısırasım gelio geçenlerde kendimi kaybetmişim yavrumun kolunu morarttım
hahaha canım güldürdün beni yaa =) evet hep gülsün istiyorum insanın dudişlerini yıyesi geliyor :) senin sıpada kocaman olmuş yaa yerımm maşallah
evt cnm aynen öle yemek yapmayı hiç sevmiyorumGecen günlük plan ve programini yazdigin da ilk is sabah yemek yapiyorum en sevmedigim seyden basliyorum demistin ya ordan yemek yapmayi sevmedigi düsünerek kayinvalidene birak dedim tatlim ama yasi ilerlemis masallah benim kayinvalideyle kendi annem 46 yasin da olunca baskasinin anne-kayinvalidesini de hemen genc canlandiriyorum gözüm de nedense.Ben seni 21 saniyordum zeynocum biryerden öyle okudum diye hatirliyorum hem profil fotografinda da hic 27 gibi durmuyordun masallah..
dr artık emzirme aralıklarını uzatmamı ve çok sık emzirmememi söyledi sizde durumlar nasıl
canım bana da sık sık emzir demişlerdi ama çok kusuyo artık benim tosba normalden fazla bunu söyleyince emzirme sık sık dedibnmde sütüm epeyce arttı artık ben kısa aralıklarla emziriyorum ama doktorum sık sık emzirmemi söyledi böylece sütün daha çabuk çoğalacağını söyledi cnm bizdede durumlar böle zaten bnm oğlan meme delisi obur emmesede oynuyo sürekli gece gözümden uyku akıo o ağzıyla oynuo gülüo delirtio bazen beni
HulyaErdem;zeyyyno;tugok kızlar destekleriniz için çok sağolun , haklsınız aslında günü gelmeden derdimize dert eklemeyelim az kalan sürenin de tadını cıkarmak lazım , yoksa düşündükçe süt kalmayacak valaacanım bende öyle yapıyordum da benim dr kızdı bana haklıda çünkü o kadar çok kusuyorki korkutuyo beni
Masallah kız mavis mavis bende yeni farkettimevet canım benim meleğim o
ondan değil ama bana yadigar bıraktığı kilolardan dikişlerden filan azıcık da olsa şikayet ediyorum bazen napayım
Kız niye yazmıyorsun sen mesaj atacaktım azıcık daha yazmasaydnLover lover , golgen kızlar yorumlarıniz için teşekkürler. Sadist değilim ama sizinde benle ayni şeyleri yaşıyor olduğunuzu öğrenmek içimi ferahlattirejim derken zaten iyi beslenmekten vazgeçemeyiz zaten ama ekmek, , şeker ve hamur işini azaltıp kesmek istiyorum çünkü ekmek ve hamur işinim zaten süte faydası yok süt için bol su sıvı tüketmeliyiz ama işte iştahım çok kendime engel olmakta zorlanıyorum önüme ne gelirse yiyorum ve çocuk uyanmadan yemek için hızlı yiyorum ..... sonum hiç iyi değil kendimi çirkin hissediyorum ve etrafimdaki patavatsizlarda Sağolsunlar çeneleri durmuyo hiç zorla kötü hissettiriyolar kendimi
Bence spor icin cok erken CANIM saha iç dikişlerinin iyileşmedikızlar ben artık spora baslamak istiyorum, sezeryan oldum
doktorum 2 ay sonra mekikle basayabilirsin demişti
sizin doktorlarınız ne önerdi
şu programı uygulamak istiyorum
Mari Winsor Pilates Buns & Thigh
popo ve basen için çok iyi diyolar
birde tüm vücüt için var ama o 60 dk ve çok agır oyuzden daha sonra yapıcam bunu
sizce erkenmi bunlar için
bu arada tam 2 ay oldu dogum yapalı
maasallah guven cımm allah bagıslasın hayırlı olsun mevludunuz ınsll dua ılee gule gule buyut yvarunuu :)
Masallah kız mavis mavis bende yeni farkettim
Babami mavis sen mı
ZEynomm CANIM arkadasım sana kolaylıklar diliyorum
Ama her şey yolunda galiba okuduğum kadarıyla
Opuyoreee seni
abooooo .. o nedir kız .. hatunlar tv izler gibi uzanmışlar ya kolay heralde dedim .. bende denedim 4. dakikada nefesim tıkanmaya başladı.. 11. dakikada bıraktım ..sezeryan dikişlerim acımadı ama basenler fena yanıyor.. bu bizim için ağır bence daha hafif şeyler yapmalıyız..yürüyüş gibi esneme hareketleri gibi..kızlar ben artık spora baslamak istiyorum, sezeryan oldum
doktorum 2 ay sonra mekikle basayabilirsin demişti
sizin doktorlarınız ne önerdi
şu programı uygulamak istiyorum
Mari Winsor Pilates Buns & Thigh
popo ve basen için çok iyi diyolar
birde tüm vücüt için var ama o 60 dk ve çok agır oyuzden daha sonra yapıcam bunu
sizce erkenmi bunlar için
bu arada tam 2 ay oldu dogum yapalı
Nasılsınız kızlar ? bizden haberler pek ıyı değil oğlum emmedi sağarak vermeye başladım hastalanınca haplar sancılar derken süt kesildidaha 3 aylık bebeğim mama yicek artık çok moralm bozuldu. onun dsında bnm prematüre mınıs oğlum koca adam oldu sağlığı gelişimi çok iyi bin sükür 6 kiloyu geçtik bile maşallah :) sadece kafamızı tutamıyoruz drmuzda normal 1 ay geriden hesapla onu dedi gelişimi çok iyi olsada bu tür seyleri. biz biraz öksürmeye başladık bu sıcakta usuttuk galiba bizimki suyu çok seviyo kuvetnı doldurup koyuyoruz cırpınıyo ıcınde ama heryer kapalıyken sanırım o esnada usuttuk birazcık
tostosumun mevlüdünden :)
valla canım aynı Esra gibi bende seni 21 yaşında sanıyodum.. resimde de küçük görünüyosun..sonuçta ben 27 yasındayım ve cocuk yoruyor kadın gelmiş 60 yasına yorulmasını istemiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=31718
kıskandım bende foto ekledim.
kel ve sivri kafa olduğumuzdan kelimizi kapayınca yakışıklı oluyoruz. işte benim yakışıklı oğlum :)
zeyno
bende süt iznimi toplu kullanmayı düşünüyorum. benim statüm sebebiyle zaman zaman hak kayıplarım oluyor. biraz mücadele etmem gerekiyor. süt izni toplu kulanıldığında kaç gün oluyor ve resmi tatiller hariç mi dahil mi oluyor öğrendiğinde benle paylaşırsan memnun olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?