2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
hep gülsün istiosun dimi çok tatlı oluolar ya gülünce ısırasım gelio geçenlerde kendimi kaybetmişim yavrumun kolunu morarttım

hahaha canım güldürdün beni yaa =) evet hep gülsün istiyorum insanın dudişlerini yıyesi geliyor :) senin sıpada kocaman olmuş yaa yerımm maşallah

Kızlar masaallah yavrularinizaa..
Cok tatlılar. .Allahım esirgesin cümlesinin
Onlar boyle tatli olunca İnsan dayanamıyor arada minciriyor tabii:))

evt cnm aynen öle yemek yapmayı hiç sevmiyorum zaten şimdi k.v var diye yapıyorum gün içinde ac kalmasın kendiside ugrasmasın diye, o planı yazarken de ramazan ayıydı ya eşim oruçlu oldugu için güzel yemek yesin diye yaptım hep, yoksa kocişle başbaşa kalınca normal zamanda öle yemek fln yaptıgım yok arada yani nadir yaparım eşimde ztn öyle çok yemek aramaz papates kızartır, gider tavuk alır ızgara yapar kendi kendini doyurur yanii yok cnm ya ben 27 yasındayım keşke 21 olsaydımmm

dr artık emzirme aralıklarını uzatmamı ve çok sık emzirmememi söyledi sizde durumlar nasıl

bnmde sütüm epeyce arttı artık ben kısa aralıklarla emziriyorum ama doktorum sık sık emzirmemi söyledi böylece sütün daha çabuk çoğalacağını söyledi cnm bizdede durumlar böle zaten bnm oğlan meme delisi obur emmesede oynuyo sürekli gece gözümden uyku akıo o ağzıyla oynuo gülüo delirtio bazen beni

canım bana da sık sık emzir demişlerdi ama çok kusuyo artık benim tosba normalden fazla bunu söyleyince emzirme sık sık dedi

HulyaErdem;zeyyyno;tugok kızlar destekleriniz için çok sağolun , haklsınız aslında günü gelmeden derdimize dert eklemeyelim az kalan sürenin de tadını cıkarmak lazım , yoksa düşündükçe süt kalmayacak valaa

[QUOTE=ahaha cnm bence biraz daha bekle mekik için , kaslar sonuçta çok güçsüz iyice iyileş:)

[QUOTE=sedaak, gvn1907 kızlar çok tatlılar alllah bağışlasın oyyyy :))

[QUOTE=springwithflowers; cnm bende sıksık emziriyorum bazen 1 saatte bir veriyorum bazen 2 saatte bir , tamamen bebişe bağlı :)

Selam herkese . Dun asilar yaptirdik kizim 2. Ay bitti..cok sukur iyiyiz.. geceleri kac kez emziriyorsunuz ? biraksam hep uyuyacak ya kac saatte bir emzirmeli ?

evet canım benim meleğim o
ondan değil ama bana yadigar bıraktığı kilolardan dikişlerden filan azıcık da olsa şikayet ediyorum bazen napayım
Masallah kız mavis mavis bende yeni farkettim
Babami mavis sen mı
Kız niye yazmıyorsun sen mesaj atacaktım azıcık daha yazmasaydn
Senin Tombik nasıl iyi mı
Bence spor icin cok erken CANIM saha iç dikişlerinin iyileşmedi
Allah korusun fıtık Felan olursun

ZEynomm CANIM arkadasım sana kolaylıklar diliyorum
Ama her şey yolunda galiba okuduğum kadarıyla
Opuyoreee seni

zeyno

bende süt iznimi toplu kullanmayı düşünüyorum. benim statüm sebebiyle zaman zaman hak kayıplarım oluyor. biraz mücadele etmem gerekiyor. süt izni toplu kulanıldığında kaç gün oluyor ve resmi tatiller hariç mi dahil mi oluyor öğrendiğinde benle paylaşırsan memnun olurum.

ZEynomm CANIM arkadasım sana kolaylıklar diliyorum
Ama her şey yolunda galiba okuduğum kadarıyla
Opuyoreee seni

tşk ederim canım arkadaşımmm :13:
yolunda yolundaa, az öncede geridönüşümkutusuyla barıştık keyfim iyice yerine geldiii

bende cok mucukluyorum seni ama hemen kaçma öyleeee nereye gidiyosunn

abooooo .. o nedir kız .. hatunlar tv izler gibi uzanmışlar ya kolay heralde dedim .. bende denedim 4. dakikada nefesim tıkanmaya başladı.. 11. dakikada bıraktım ..sezeryan dikişlerim acımadı ama basenler fena yanıyor.. bu bizim için ağır bence daha hafif şeyler yapmalıyız..yürüyüş gibi esneme hareketleri gibi..

benim bebeğim 10 günlükken başladı mamaya.. gelişimi de gayet iyi Allaha şükür.. başlarda ben de çok üzülüyodum mamaya başladık diye.. çok sütüm vardı ama hastaneye yatınca kurudu gitti.. o sütü verende ALlah alan da .. demekki benim yavrumun kısmeti mamadaymış.. üzülme zamanla alışıyo insan ..bebeğinde sende ..
tostosumun mevlüdünden :)
maşallah subanallah allah nazardan saklasın.. benimkine benziyo ya bu .. hayırlı olsun mevlüdünüz darısı başımıza..

sonuçta ben 27 yasındayım ve cocuk yoruyor kadın gelmiş 60 yasına yorulmasını istemiyorum
valla canım aynı Esra gibi bende seni 21 yaşında sanıyodum.. resimde de küçük görünüyosun..

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=31718

kıskandım bende foto ekledim.

kel ve sivri kafa olduğumuzdan kelimizi kapayınca yakışıklı oluyoruz. işte benim yakışıklı oğlum :)

link çalışmıyo canım.. direk resim at istersen görelim paşayı ..

bu arada bugün aşı yaptırdık.. verem ve karma aşı.. önce huysuzlandı mamasını yedi şurubunu içirdim uyuyakaldı şimdi.. kilosuda 6kiloya ulaşmış nerdeyse ( 5.900 ) boyu 56 cm tulumlarımızın bi kısmı küçük geliyor artık .. zaman çabuk geçiyor.. büyüyoruz..

şu an bu işlerle ilgilenen kişi şirket dısındaymış gelsin ögrenicem sanada yazarım,
ama şahsi fikrim 1 hafta 7 iş gününden hesaplanacak galiba :26:

süt iznimi toplu mu kullanmalıyım kararsızım aslında ama sanırım toplu kullancam. ek gıdaya geçince kv çocuğa daha iyi bakar gibime geliyor. 70 yaşında kvalidem.5-6 aylık çocuk nasıl oluyor tam bilmiyorum ama 3-4 aylık çocuğu yeğenimden biliyorum. ve o aydaki çocuğa bakamaz biliyorum.

kırkımız çıkmadan önce ona bırakıyordum çocuğu ben gidip uyuyordum. 40 mız çıktıktan sonra daha rahatladığımız için ve artık kvalime fazla güvenemediğim için bırakmıyorum ona çocuğu.

güvenmediğim noktalar şu oldu. öncelikle derdini anlayamıyor. çocuk ağlıyor onda. ben uyurken gelip beni de çağırmıyordu çocuk ağlayıp duruyordu. işteykende böyle olursa diye endişeliyim.

sonra kvalidenin gözleri pek iyi görmüyor. iki gözlüğü var zaten. çocuğun altını alırkende hep çocuğun üstüne başına bulaştırıyor. bizimki taneli yapıyor genelde. ve o taneler dikkat edilmediğinde hep etrafa üstüne başına bulaşıyor.

birde en önemlisi çocuğun beslenme sorunu var. şimdi daha sık besleniyor. artı süt ısıtma ve mama hazırlamayı yapamaz kv. yani zamanla öğrenir yapar belki ama aklım kalır benim.

alt komşumuz ben bakarım çocuğuna dedi geçenlerde. düşük bi ücret karşılığı bakar sanırım. zorda kalırsam öyle yaparım diyorum. ama bazen benim bile sabrım kalmıyor çocuğa karşı sinirleniyorum, yabancı biri nasıl bakar kimbillir. kvalidem yanlış ve kötü baksa da en azından sevgiyle bakar.

ne yapayım ya. daha öncede dediğim gibi benim çevremde küçük çocuk olmadı. çocuklar nasıl olur pek bilmiyorum.
ben doğumdan 1 hafta sonra hemen toparlanıp, evimde güzel güzel oturup yemek yapıp akşama kocama süsleneceğim sanırdım. o kadar bilgizisim yani. hatta yarım bıraktığım bi okulum var. doğum okul zamanına denk gelseydi de okula gidebilseydim diye düşünüyordum.

nerden bilirdimki kapı dışarı zor çıkcam. şimdide çocuk 5-6 aylık olunca herşey güllük gülüstanlık olur gibime geliyor. gene yanlış düşüncelere kapılmak istemiyorum. bu aylarda çocuklar nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…