Gecmis olsun canim su kan alma ve igne olayi benide uzuyor kiyamam fistiga umarim en kisa zamanda gecer, dun bizim rutin kontrolumuz vardi benimki basti yaygarayi doktor hemen bu kolik bir bebek ama bazen bebek cok aglar idrar yolunda enfeksiyon olabilir onuda ancak tahlille anlayabiliriz dedi.Bizimkinin herzamanki hali ama seninki cok agliyormuydu son zamanlarda
cnm su an çok şaşkınım yaaa,
bizimde lökosit degerimiz 7 çıkmıştı, ve doktorumuz bak dedim sana önemli bişi degil, bu deger ilaç tedavisi gerektirecek bir deger degil demişti
gerçekten mi
acaba kız ve erkek bebekler için farklı mı değerlendiriliyor bu değerler
Kızlar masaallah yavrularinizaa..
Cok tatlılar. .Allahım esirgesin cümlesinin
Onlar boyle tatli olunca İnsan dayanamıyor arada minciriyor tabii:))
abooooo .. o nedir kız .. hatunlar tv izler gibi uzanmışlar ya kolay heralde dedim .. bende denedim 4. dakikada nefesim tıkanmaya başladı.. 11. dakikada bıraktım ..sezeryan dikişlerim acımadı ama basenler fena yanıyor.. bu bizim için ağır bence daha hafif şeyler yapmalıyız..yürüyüş gibi esneme hareketleri gibi..
benim bebeğim 10 günlükken başladı mamaya.. gelişimi de gayet iyi Allaha şükür.. başlarda ben de çok üzülüyodum mamaya başladık diye.. çok sütüm vardı ama hastaneye yatınca kurudu gitti.. o sütü verende ALlah alan da .. demekki benim yavrumun kısmeti mamadaymış.. üzülme zamanla alışıyo insan ..bebeğinde sende ..
maşallah subanallah allah nazardan saklasın.. benimkine benziyo ya bu .. hayırlı olsun mevlüdünüz darısı başımıza..
valla canım aynı Esra gibi bende seni 21 yaşında sanıyodum.. resimde de küçük görünüyosun..
link çalışmıyo canım.. direk resim at istersen görelim paşayı ..
bu arada bugün aşı yaptırdık.. verem ve karma aşı.. önce huysuzlandı mamasını yedi şurubunu içirdim uyuyakaldı şimdi.. kilosuda 6kiloya ulaşmış nerdeyse ( 5.900 ) boyu 56 cm tulumlarımızın bi kısmı küçük geliyor artık .. zaman çabuk geçiyor.. büyüyoruz..
maasallah allaah nazarlardan saklasın
Bugun doktor yine dedi 6 aya kadar surer diye. 2.aydan basliyormus yeni basliyor daha dedigaz ilaçlarını araştırırken sağlık bakanlığının bir yazısını okumuştum.gazın ilacı olmaz diyordu.nedense devlet çok karşı zaten o yüzden ödemiyor ilaç parasını 25-30 lira küçücük şişeler.neyse orda diyordu.kolik 100 gün sürer sıkın dişinizi diye.umarım 6,5 ay falan değildir.
Canim korkutmak gibi olmasin ama bir idrar tahlili vermende fayda var. Icin rahat olur en azindan. Biliyorsun erkek bebeklerde idrar yollari enfeksiyonu cok sik goruluyorBu arada benim oğlumda idrarını yapmadan önce ağlıyor ağlıyor yaparken donup kalıyor idrarı bitene kadar bitincede rahatlıyor kendinden geçiyor
kızlar bebeğinin ağzıda pamukçuk olan var mı nasıl geçirdiniz sanki gittikçe çoğalıyor
Bugun tam uc tane asi oldu oglum. Ortaligi yikti cigliklariyla. Ben de ucuncu doz tetanozumu oldum. Kolum agrimaya basladi bile
Oglum iyice kolik oldu. Bana iki lokma yedirmeyen ogluma anne karnindaki sesler videosunu actim sakinlesip uyudu cocukBen uyurken ses olmasin fazla diye dikkat ediyorum, cocuk bu fabrika sesiyle mayisti hemen. Su an hem sesi dinliyor hem emzik emiyor. Cok gecmeden uyur sanirim. Ben de sabah beri toplayamadigim bulasiklarimi toplarim
Bu sling cok kullanisli kizlar. Bugun hem saglik ocaginda hem de hastanede cok rahat ettim. Alisveris bile yaptim. Icine girince hemen mayisiyor hic sesi cikmiyor. Eve geldigimizde de huzurlu ve sakin oluyor
Canim korkutmak gibi olmasin ama bir idrar tahlili vermende fayda var. Icin rahat olur en azindan. Biliyorsun erkek bebeklerde idrar yollari enfeksiyonu cok sik goruluyor
kızlar bebeğinin ağzıda pamukçuk olan var mı nasıl geçirdiniz sanki gittikçe çoğalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?