2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
yeşil kaka olayı bizde de var.

bayramdan önce annemlerde olduğumdan ordaki devlet hastanesine götürdük.

kakasında 15-16 lökosit çıktı. idrar temizdi. doktor bi gaz ilacı verdi birde reflor verdi.

refloru almadım. gaz ilacını da bi kere kullandım. dr a ve verdiği ilaçlara güvenemedim.

annemlerden gelirken sarıya dönmüştü. ama eve gelince tekrar yeşil oldu.

bugün kalça testi vardı. dr tekrar gösterdim. idrar ve gaita kültürü istedi. sonuçları baya geç çıkıyor. bakalım o nasıl çıkcak. bu aralar oğlum idrarını yaparken öncesinde ve sonrasında hep ağlıyor. iltihap mı var diye düşünmüştüm ama iltihap çıkmadı. acaba tıkanıklık falan mı var diye düşünmeye başladım şimdi de.

haftasonu özele götürcem. bakalım o ne diyecek.

çok teşekkürler canım

kızıma sancı gibi vuruyor sanki
durup dururken ağlamaya başlıyor ama nasıl ağlamak eti kopuyor sanki
bir süre sonra da sakinleşiyor

Kızlar eşim bugün durduk yere bana iltifat etti İyi zayıfladın sen dedi :109:
Çook mutlu oldum suratsız paçoz halimi görünce azıcık sevindireyim şu garibi diye düşündü

Bu arada benim oğlumda idrarını yapmadan önce ağlıyor ağlıyor yaparken donup kalıyor idrarı bitene kadar bitincede rahatlıyor kendinden geçiyor

kızlar selamlar...pdnk ve mikailesra geçmiş olsun çok...

yeşil kaka olayına çok takılmayın bence ben doktorumuza sormuştum,kakası beyaz ve siyah olmadıktan sonra her renk olabilir bir renk skalası gibi demişti yeşil olursa da sümüksü ya da kanlı olup olmadığına dikkat edin demişti bu kadar. devamlı tahlil yaptırmayın kuzucuklara yaa telaşlanıp, Allah korusun tabi

su an muhasebe biraz yogun bana bilgi vereceklerini söylediler, aklımdasın sen geri dönsünler bende sana dönücem

benim oğluşkomda gündüzleri çok uyumaya başladı yaa..cumartesi sorcam bakalım doktoruna.gaz sancılarımız geçti sanırım,belki de rahatladığı için uyuyodur bebişim

cnm su an çok şaşkınım yaaa,
bizimde lökosit degerimiz 7 çıkmıştı, ve doktorumuz bak dedim sana önemli bişi degil, bu deger ilaç tedavisi gerektirecek bir deger degil demişti

gerçekten mi
acaba kız ve erkek bebekler için farklı mı değerlendiriliyor bu değerler

gerçekten mi
acaba kız ve erkek bebekler için farklı mı değerlendiriliyor bu değerler

cnm bende sasırdım ve senin için su an doktoru aradım ve sordum
siz bana lökasit 7 için önemli degil ilaç tedavisi gerektirmez emzir ve su ver demiştiniz, ama bir arkadasıma aynı degerde doktoru antibiyatik igne vermiş dedim,
eğer bebekte ateş ve ishal yoksa (günde 7-8 den fazla kaka yapması) ilaç tedavisine gerek yok dedi
anne sütü zaten bagırsak florasını düzenliyormuş :26: bol sıvı tüketimi yani her emzirmeden sonra su verilmesi yeterliymiş,

sen yinede arkadasının ve doktorunun işine karışma dedi bana

Kızlar masaallah yavrularinizaa..
Cok tatlılar. .Allahım esirgesin cümlesinin
Onlar boyle tatli olunca İnsan dayanamıyor arada minciriyor tabii:))

evet canm :)

haklısın canm elimizde olmayan sebeplerden dolayı sükür ki gelişimi çok iyi yavrularımızın
maasallah allaah nazarlardan saklasın

kızlar bebeğinin ağzıda pamukçuk olan var mı nasıl geçirdiniz sanki gittikçe çoğalıyor

pdnk cok gecmis olsun. Ben surekli et yiyorum canim etten olmasina sasirdim. Disarda yemissen o dokunmus olabilir. Allah sifa versin

Bugun doktor yine dedi 6 aya kadar surer diye. 2.aydan basliyormus yeni basliyor daha dedi Bir ilac onerdi bakteri iceriyormus. Onu da kullanalim bakalim. Bir de aci elma yagi ile masaj onerdi

Bu arada benim oğlumda idrarını yapmadan önce ağlıyor ağlıyor yaparken donup kalıyor idrarı bitene kadar bitincede rahatlıyor kendinden geçiyor
Canim korkutmak gibi olmasin ama bir idrar tahlili vermende fayda var. Icin rahat olur en azindan. Biliyorsun erkek bebeklerde idrar yollari enfeksiyonu cok sik goruluyor

Bugun tam uc tane asi oldu oglum. Ortaligi yikti cigliklariyla. Ben de ucuncu doz tetanozumu oldum. Kolum agrimaya basladi bile

Oglum iyice kolik oldu. Bana iki lokma yedirmeyen ogluma anne karnindaki sesler videosunu actim sakinlesip uyudu cocuk Ben uyurken ses olmasin fazla diye dikkat ediyorum, cocuk bu fabrika sesiyle mayisti hemen. Su an hem sesi dinliyor hem emzik emiyor. Cok gecmeden uyur sanirim. Ben de sabah beri toplayamadigim bulasiklarimi toplarim

Bu sling cok kullanisli kizlar. Bugun hem saglik ocaginda hem de hastanede cok rahat ettim. Alisveris bile yaptim. Icine girince hemen mayisiyor hic sesi cikmiyor. Eve geldigimizde de huzurlu ve sakin oluyor

kızlar yeşil kaka olayı çok geçmiş benim oğlumun kakası neredeyse 3 haftadır hep yeşil doktoru 2 kere tahlil yaptırdı ve kendide baktı ama birşey yok dedi.. hiç idrar tahlili istemedi şimdi siz böyle deyince benimde içime kurt düştü bu idrar tahlil nasıl yapılıyor? bende yaptırayım bari bu yeşil kak çok canımı sıkıyor.. hatta 2 gün öncede ishal oldu 1 gün sürdü geçti ama kakası hep yeşil.. yaptıran arkadaşlar nasıl yapıldığını söyleyebilir misiniz bende yaptırtayım..

canım markasını yazabilir misin bende alıcam da hangisini alayım bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…