2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım çok geçmiş olsun Allah geçmiş etsin sen anlattıkça benimiçim acıdı

Insallah 100 gundur. Doktor 6,5 ay surebilecegini soyledi 100 gunse az kaldi o zaman

gaz ilaçlarını araştırırken sağlık bakanlığının bir yazısını okumuştum.gazın ilacı olmaz diyordu.nedense devlet çok karşı zaten o yüzden ödemiyor ilaç parasını 25-30 lira küçücük şişeler.neyse orda diyordu.kolik 100 gün sürer sıkın dişinizi diye.umarım 6,5 ay falan değildir.

selamkızlar nasılsınız uzun süredir koşuşturmaktan giremiyorum biliyorsunuz düğün telaşım var oğlum bi tarafta kzım bir tarafta hazırlıklar yoruldum artık kızıma çok üzülüyorum aalışverişlerde hep yanımda onu yıpratmamaya çalışıyorum ama.....oğlumada kıyamıyorum düğünü yapıcaz diye söz vermiştik ikisininde gönlümü yapmaya çalışıyorum kızlar yavruları rahatsız olan herkeze geçmiş olsun esra pdnk ikinizede çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın inşallah çalışmaya gelince okuduğumda üzüldüm aslında maddi sıkıntılar hepimizde var ama ben evlende kısa bir süre çalıştım oğlum 1 yaşındaydı işe girdim kayın validem alt katımda oturuyo ben ne kadar titiz sağ duyulu davranıyorsam o bi o kadar geniş ve pasaklı davranıyo olmadı yani tam oğlumu büyüttüm çalışıcam derken kızım oldu diplomalı ev kadını oldum bu duruma annem çok kzıyo boşunamı okudun diyo kzım büyüsün)))))

Kız ciddi öyle oluyor ama burda bi arkadas var kendi yeşil gözlü eşi kahve kızları oldu mavis ama nasıl mavis cam gibi böyle masallah
Nazar değmesin senin tombiginede siz simdi 2 aylık oldunuz mu

geçtik bile teyzesi 2 ay 5 günlük benim minik meleğim

canım ya geçmiş olsun.valla bu çocuklara huysuz ağlıyor uyumuyor diyoruz ama altında hep bişey çıkıyor.korkmaya başladım artık.canım ya biz azıcık kan alındı diye kahroluyoruz.doktorun yaptığına bak sen.ben bile sinir oldum burda okurken.benim kızımda artık beyaz önlüklü görünce korkacak seviyeye geldi.neyse çok geçmiş olsun.bununla son olsun inşallah.

canm benm geçmiş olsun seni okadar iyi anlıyorumki bbizde amip belasıyla uğraşıyoruz işte bende anlamıyorum okadr dikkat ettim amip bulaşmış ve doktor anne sütü alan bi bebekte olması çok zor diyo nasıl almış anlamıyoruz aynı suçlamalrı bende kendime yapıyorum ama bunun bebeklerimize hiç faydası yokk kendini suçlama o olacağı varsa oluyo eminim sen bebeğini en iyi şekilde koruyosundurr ama kaaksı yeşil deyince benm bebeğiminde öleydi kaka yeşik aşırı sümüksü ve kakasını ıkınırak yapıyo ve inanılmaz sancılar çekiyodu kakasını yapmadan önce ve ağlıyodu sürekli acaba benmkininde idararındamı sorun bebeklerimizin dönemide aynı dilerim atlatırsınız canım biz 15 gün oldu hala atlatamadık ve bebeğimin nerdeyse her beslenmeden sonra kaka yapıyo ishal yani gelişimi yavaşlıcak diye çok korkuyorumm...neyse uzattım sana çok geçmiş olsun canım...

iyi geceler kızlar sonunda evime geldim ve ilk defa kendimle kalabildim anca girebildim geçmiş çok olduğu için okuyamıcamm dilerim kötü şeyler olmamaıştır iyi şeyler çok olmuşturr...çoğumuz artık bebeklerimizn gülmelerinden vee agulamalrından bahseder oldukk sanırım yavaş yavaş büyüyolarr bide şu hastalıklar olmasa..
bu arada zeynocum işe başlamışsın sanırım son sayfadan gördüğüm kadarıyla allah yardımcın olsun canımm emir ataya öpücükler...

esra canım geçmiş olsun analadığım kadarıyla bebeğin rahatsızlanmış dilerim şimdi herşey yolundadır

Canim benim cok gecmis olsun inan bana seni okadar iyi anliyorum ki biliyorsun bende oglumla 5 gündür
Hastanedeydim o elin de minicik serumla attigi cigliklar geldi gözümün önüne.. O aglarken fenalik gecirdigim bile oldu ama görevlinin yaptigina cok kizdim okurken sinir oldum burda igne yapilirken 3 kisi oluyor cocukla ilgilenen birisi tutuyor digeri agzina sekerli su veriyor siringayla dikkatini dagitmak icin doktor da igneyi yapiyor ardindan bildigin sargi beziyle tamamen sariyorlar bukadar ilgiye ragmen uzun süre aglattilar oglumu diye cildiracaktim ben.. Biz cok sükür atlattik umarim en kisa süre de elifimiz de atlatip rahatlar cok öpüyorum ikinizi de kendini üzüp suclama hic

Son düzenleme:
esra canım geçmiş olsun analadığım kadarıyla bebeğin rahatsızlanmış dilerim şimdi herşey yolundadır

Saol canim agir bir kulak iltihabi olduk ama gecti cok sükür bugün kavustuk evimize.. Sen de hem hosgeldin uzun birsürenin ardindan umarim annenin yanin da rahat gecmistir günlerin hemde cok gecmis olsun hala atlatamamissiniz hastaligi insallah biran önce atlatirsiniz ne kadar sakinsakta olacagi varsa oluyor en ufak tozdan bile bakteri kapiyorlar neredeyse

canım ya çok geçmiş olsun evet bizde hala atlatamadık küçücük bedenlerinde hastalık taşıdıkları zaman içim yanıyo yaa osancılandıkça benm içim yanıyoo yarın aşısı var napıcam diye düşünüyorumm...annemin yanı kötü geçermi yaa çok güzeldi dinlendim eşimde geldi bol bol gezdik kafa dağıttıkk baya uzun oldu ama artık eskisi kadar fırsatım olmıuyoo girmek için oğlumda tatilde okulu yok kız hasta ikisi birden yorucu oluyo nete fazla vaktim kalmıyo yanii ama eylülde rahatlıcam inşallahh...

Çok geçmiş olsun. Bence kendini suçlama. olacağı varsa bir şekilde oluyor. Sakınılan göze çöp batar. Bazıları çocuklarının yüzüne bakmaz, ilgisiz pislik içinde büyürler cin gibi olurlar, bazılarına da ne kadar dikkat ederse etsin bebiş hemen hasta olur. doktorun dediklerini yaparsan hiç bişeyi kalmaz inşlh. Avm olayını hala çözemedim. Bende bir kez oğlumla gittim emzirme odasında altını değiştireyim dedim ne göreyim yeşil sümüksü kaka yapmış ödüm koptu. Eve geldik enesibelde vardı yanımda yediklerinden olmuş olabilir dedi. Ben doktora gitmedim korktum şimdi gitsemiydim acaba :18:

Cok geçmiş olsun canım. .
Kendini suçlama ama annesi..hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapmaya calisiyoruz
buna ragmen biz bebislerimize ne kadar dikkat etsekte ; böyle seyler yasayacagiz zaman zaman
..tedavisinden sonra biseycigi kalmaz fıstığın
Sen bu kadar üzme ama kendini

henüz küçük bence endişe etmek için erken, kafasını bile zor çeviriyordur şimdi o

olmaz olmaz merak etme, gelişimi benim oğluşla hemen hemen aynı ilerlemiş, benimkide 3.300 dogdu, 2. ayında hemen hemen aynı civarda kilo almıştı, hatta ondan sonra dahada tombikleşti etleri bildigin kat kat oldu ama son 1 kaç haftadır bacakları kolları boyu baya uzamış ve o kat olan etleri düzelmeye başlamışşş yarın kontrolümüz ve rota aşımız var bakalım boyu kilosu nasıl çıkacak merak ediyorum :44:

Iznin bitene kadar 5-6 aylik oluyor sanirim oglun. Calismak zorundaysan calisacaksin caresi yok. Sartlari en iyi sen bilirsin. Yine de iyi kotariyorsun masallahin var

5,5 aylık civarında olacak , ek gıdalara da geçeriz o zaman sanırım daha kolay olur,

evt su anda gercekten zorlanıyorum, özlüyorum bedenim burada ama aklım hep evde,

zeynocum,
Kaç saatte bir sağıyorsun ve kaçar dakika ?
şimdiden öğrenelim bizde

cnm ben sabah emzirip işe öyle geliyorum, ilk sagımı 12.30 gibi yapıyorum, aynı anda 2 gögsü birden sagıyorum.
tek gögüsden 6 dakikada 120 cc süt alıyorum, 2 gögüsden de 12-13 dakikada 240 cc süt oluyor, onu dolaba atıyorum,
sonra ki sagımıda akşam 17.00 civarlarında yapıyorum,
o zamanda aynı şekilde 12 dakika civarında 240-250 cc süt alıyorum,
eve gittigimde bu toplam sütü 80 cc olarak 6 adet süt saklama poşetlerine paylaştırıp buzluga atıyorum,
saat 18.40 gibi evde oluyorum hemen emziriyorum,
ondan sonrada ztn sabaha kdr hep emiyor.

dün kızımıza dönence filan almak için avm ye gittik

cnm benim çok geçmiş olsun ama kendini suçlaman yanlış hepimiz çok iyi bakıyoruz ama hep bişilere yakalanıyoruz,
benimde oğluşum idrarında iltihap çıkmıştı, sanırım bir çok bebekte oluyor, bir çok anne bunu farketmiyor bile,

bu arada zeynocum işe başlamışsın sanırım son sayfadan gördüğüm kadarıyla allah yardımcın olsun canımm emir ataya öpücükler...

cnm hoşgeldin özlettin kendini
evet başladım ama tekrar cıkıcam izne cok tşk ediyorum bende seni ve minnoş derincimi çokk öpüyorum
gel sık sık buraya arayı açmayalım

Zeyno nasıldı 2.gununuz..
Ben tamamen başladin sanmıştım. .bu ısınma turuymus, 1 haftalik
Bahsetmistin ama, yazdıklarından sonra tamamen basladigini sandım
Herkes icin yinede iyi olmuş öncesinden 1 haftalik mesai
Akşamları emir seni görünce nasıl gülüp çırpıniyordur kimbilirartık anneleri biliyolar..
Oyy kuzular kuzuu kolay gelsin canım:80:

cnm benim yine akşam gittimde yeni uyanmıştı dün biraz huysuzlanmış pek uyumamış, uykusu vardı belliydi, hemen öpüp kokladım emzirdim emerken gögsümde uyudu ama ben yine uyanacagını anladım gazı vardı belliydi, yarım saat olmadan uyandı ben tabi o arada uyanmasını bekliyordum 4 gözle uyandı gazını çıkarttım 5-6 kere pıt pıt alttan cıkardı keyiflendi, oynaştık durduk ama gün içerisinde kusmuş birkaçkere canım ona sıkıldı baya, hiç kusmazdı çünküü k.v de süt çok ısınınca bu kez soguk suya tutuyormus sanırım 1 sıcak 1 soguk suya tutunca midesini bozdu, bende buzluktaki sütleri aşagı göze indirdim başında bekle hafif ılıklaşınca hemen al suyun içine bırakıp başından ayrılma dedim, bakalım bugun kusacak mı

yok yaa oğluşumun bana benimde ona ihtiyacım var
2 gün iyiydim ama dün kustugunu ögrenince sabaha kdr uyumadım, sabaha kdr gögsümde uyuttum,
şimdide uykusuzluktan başım ağrıyor,
şu cuma bir gelsin de kasıma kadar bir daha zor ayrılırım kuzumdan

çok geçmiş olsun canım öyle düşünüpte kendinide üzme bir kaç güne toparlar inşş geçer gider :)

canım benim çok geçmiş olsun okuyunca çok üzüldüm.valla sağlık görevlileri hiçbir şeye önem vermiyo.minnacık bebeğe böyle yapılır mı?ayy okudukça çıldırdım.ben bu kadar kızdıysam seni düşünemiyorum.umarım oğlum çarçabuk iyileşir.allah acil şifalar versin.sen güçlü olmalısın annesin bunu unutma.oğlunun sana ihtiyacı var annesi

aynı durum bende de var canım.o kadar oku diplomaları al ama evde bebek büyüt.gerçi ben kimseye emanet edemezdim herhalde.eşimde bebiş 3 yaşına girene kadar çalışma dio.sonra zaten kreş.şimdi bende kv var gelin kaynanacılık oynuyoruz artık

canım aynı sorunu yaşıyoruz senle.oğlum 28 günlükken mikrop kapmış tahlil falan yapıldı şurup verdiler gönderdiler(kaka yeşil bazen sümüksü bazende su gibiydi).ama o zamandan beri oğlum hala ishal.düzelmedi.o kadar dr a götürdük bi çözüm bulamadılar.ama hiç idrar tahlili yapılmadı acaba onunla mı alaka bir şey?oğlum şuan ishal onu bile ıkınarak çok acı cekerek çıkarıyo ve çok ağlıyo yaparken.o kadar kötü ki dertlerine bi çare olamamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…