2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

gecen banyoda oldu bizde hatta üşüdü sandım ama daha sonrada oldu önemsemedim pek titremeyi.dalıp gittiğide oluyo kimbriir neler geçiyo o an aklından:))))takma öyle pek kafaya.bizim bebeklerimizde sağlıklı bir şekilde büyüyüp gidecek.

slm annişer,

dün oğlumla çarşıya gittim maşallah hiç yaramazlık yapmadı.sonra babasının iş yerine gittik herşeye öyle bi bakıyo ki her şeyi hafızaya aldı hemen:)))babası oğluma bakarken bende gittim üstüme birkaç şey aldım.evdekiler girmiyo artık bana.bundan sonra kendime bakmaya karar verdim yoksa kociş gidecek elden:)))bugün görümcem geliyo ist dan.kv de bende cumaya beraber dönecekler artık.o günü dört gözle bekliyorum:))))

bu arada sizler nasışsınız her şey yolunda mı?bebişlerle hayat nasıl gidiyo???

biz bu aralar gezme işini biraz abarttık galiba. çok şükür tosbam da iyi glücükler saçıp duruyor çok değiştiğini farkediyorum bazen resmen benimle konuşuyor

kendine bakma konusuna gelince saldım çayıra mevlam kayıra. aslında kendimde çok rahatsızım bu durumdan ama şu süt akması tüm kıyafetlerimi mahvediyor ve kokuyor günde kaç kere kıyafet değiştiriyorum. süt akmasının sebebini öğrendim bazılarının göğüslerindeki süt delikleri normalden büyük olurmuş ve sızarmış

kızlar ben epilepsi hastasıyım. bebeğiyle ilgili endişe eden bir arkadaş olmuş açıklamak istedim. dalma ve titreme epilepsi belirtisidir doğru ama eminim bebişte olan bu tür değildir çünkü öyle olsa kesin anlarsınız bir gariplik olduğunu... titreme daha çok seğirme şeklinde kendini gösterir. göz dalması da normal insanın dalmasından farklıdır bakışların donukluğu ve gözlerin kayması sebebiyle... hiçbişeycik olmadığına eminim. endişe etmeyin :)

canım saol valla çok hoşuma gitti yorumun.. güldüm baya .. doğru diyosun bak aklıma gelmemişti.. bi anda olunca fazla geldi demekki yavas yavas yapıyım bari

kızlar tatile gitmeyi istiyoruz 7 yaşında bir oğlum var her sene gidiyorduk bu sene cesaret edemedik ama oğlum herkes gitti biz gitmedik diyor üzülüyorum o yüzden gitmek istiyoruz ama otele mi gitsek ev falan mı tutup gitsek karar veremedik akdeniz tarafına istiyoruz ama sıcaklardan bebek rahatsız olurmu durur mu durmaz mı bilemedik tatile gidenler den fikir alıyım yoksa cesaret edipte gidemicez (

Ben cesaret edip gidemedim tatile. Ama benimde küçük oğlum öyle söyleseydi giderdim. Kıramazdım miniğimi. Bebğinin durumunu göz önünde bulundur. Benim bebeiş gürültüde hemen uyandığı için otele gidemezdim. Sende öyle bir problem yoksa otele gidin derim. Yemek derdi olmaz. Eşin oğlunla ilgilenir eğlenir sende bebişinle ilgilenirsin. 1 haftada olsa yemek derdinden kurtulursun Havalarda gittikçe serinliyor bişeycik olmaz bebişine. Biraz rahat Bebeğine ince penyeden uzun kollu tulumlar al altıda olan. Çünkü nemden koltuk altları bacak araları ve dirseklerinin içi pişmesin. Ben evde uzun kollu ince giydiriyorum kısa kol giydirince kollarının içi pişiyor hemen

çok geçmş olsun teşekkür ederim bilgilendirdiğin için titreme yazdığımda direk karşıma bu hastalık çıktı nette içime ateş düştü resmen ama bacak titremesiyle aynı anda olmadı göz dalması sanırım öyle olması gerekiyor gözü bir ara dalmıştı birde göz dalması çıkınca bilmemezlik allah hepimizin bebeklerini korusun tekrar tşk ederim rahatlattın beni

cnm nerede oturuyorsun ki uzun kollu giydiriyorsun biz valla tek zıbınla duruyoruz

canım erzurumda oturuyrm
şimdi kısa kollu giydiriyorum ama kadife battaniyeyle sarıyorum korkumdan
yani pekte kısa kollu gyinmiş olmuyo
ben hava değişiminden üşüttüm evde ağızlıkla dolaşıyorum
çocuğuda üşütmekten korkuyorum
burada kapı pencere hep kapalı bizde
belkide biz çok üşüyoruz
ama akşamları 4 dereceye düşüyor hava sıcaklığı
ne biçim şehir anlamadım

o zaman yaptırmakta yarar var canım
en son kontrolümde biraz iltihabın var dedi doktor fitil verdi
kullandım ama geçmedi hala koyu sarı devam ediyor
bir daha gideyim kontrole hem smear da yaptırırım
nasıl bir işlem canın yanıyor mu ?

ay çok alakasız olacak ama burçlarınız ne kızlar merak ettim durduk yere
benim oğlak

canım oğluşun hep sola baktığı için bir masaj programına gideceğinden bahsetmiştin galiba
benim kızım da hep sağa meylediyor
ultrasonda sol boyun kasında kanama olduğu görüldü
doğumda olduğunu tahmin ediyoruz
benim oldukça sıkıntılı bir doğumum oldu vakumla çekildi kızım
doktorlar diğer tarafına dikkatini çekecek şeyler koymamızı öneriyorlar ama bu yeterli değil bence
yapabileceğim masaj ya da belirli hareketler olmalı
gittiğin o programla ilgili daha detaylı bilgi vermen mümkün mü canım

oyyy kızçeler bi derdim ve sorum var kadın adet görmeden de yumurtlar mı yaff ben yımırtladım sanırım bütün belirtiler var ödm kopuo hamile kalmaktan spiral ne zaman taktırabilioruz adet görmek mi gerekio acep oğlan en az 1 yaşını geçmeli 2. çocuk için aklımı yitiririm hamile fln kalırsam

hep bebek hep bebek dimi bnde yengecim canım :) özelliklerimi taşırım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliorum

lisede en iyi arkadaşlarımdan biri yengeçti
çok evcimen olurlar valla kızı zor dışarı çıkarırdık hep evde takılalım isterdi :)

kızımın emmesi bi tuhaf oldu
ağzını şapırdata şapırdata emiyor memeyide biberonuda
bu aralar biberonla çok kavga ediyor türlü şaklabanlıklarla biberon tutturuyrz
öyleki memeyle sakinleştiriyrm
bazende memeyle kavga ediyr
ama her ikisinide çiğneyerek şapırdatarak emiyr
ve acayip salyası var
önlük takıyrm bir kaç defa üstünü değiştryrm
acaba neden diş çıkarma belirtisi olabilirmiş
daha 85 günlüğüz ne dişi ya

tatlım emme pozusyonun yanlıştır ozaman dün bir pragramda dinledim eğer tutma pozisyonu yanlış ise bebek ağzını şapırdatır buda hava yutmasını sağlar ve gaz yaparmış bebeğin memeyi iyi kavramasını sağla bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…