merhabalar bebekler ve annişleri nasıllarmış :) kafma takmalımıyım bilmiyorum ama benim bir sıkıntım var içime dert oldu kızımın durup dururken bazen tek bacağı titiriyor bazen gözlerininde daldığı oluyor ama ikisi birarada değil önemsemiyordum nete bakayım dedim epilepsi belirtisi çıktı içim hiç rahat değilvarmı bebeğinin bacağı ttreyen benim gibi
kızlar bebeklere rezene verebiliyo muyuz
slm annişer,
dün oğlumla çarşıya gittim maşallah hiç yaramazlık yapmadı.sonra babasının iş yerine gittik herşeye öyle bi bakıyo ki her şeyi hafızaya aldı hemen:)))babası oğluma bakarken bende gittim üstüme birkaç şey aldım.evdekiler girmiyo artık bana.bundan sonra kendime bakmaya karar verdim yoksa kociş gidecek elden:)))bugün görümcem geliyo ist dan.kv de bende cumaya beraber dönecekler artık.o günü dört gözle bekliyorum:))))
bu arada sizler nasışsınız her şey yolunda mı?bebişlerle hayat nasıl gidiyo???
Çok hoşsun ya. Sen seviyeyi birden yükseltmişsin adam afallamışBiliyorsun kapasiteleri belli alıştıra alıştıra süslenecektin. Önce rimelle güzel kokular kıyafetler ile başlayacaktın ikinci gün allık üçüncü gün ruj ve far dördüncü gün sen anladın
kızlar tatile gitmeyi istiyoruz 7 yaşında bir oğlum var her sene gidiyorduk bu sene cesaret edemedik ama oğlum herkes gitti biz gitmedik diyor üzülüyorum o yüzden gitmek istiyoruz ama otele mi gitsek ev falan mı tutup gitsek karar veremedik akdeniz tarafına istiyoruz ama sıcaklardan bebek rahatsız olurmu durur mu durmaz mı bilemedik tatile gidenler den fikir alıyım yoksa cesaret edipte gidemicez(
çok geçmş olsun teşekkür ederim bilgilendirdiğin için titreme yazdığımda direk karşıma bu hastalık çıktı nette içime ateş düştü resmen ama bacak titremesiyle aynı anda olmadı göz dalması sanırım öyle olması gerekiyor gözü bir ara dalmıştı birde göz dalması çıkınca bilmemezlik allah hepimizin bebeklerini korusun tekrar tşk ederim rahatlattın benikızlar ben epilepsi hastasıyım. bebeğiyle ilgili endişe eden bir arkadaş olmuş açıklamak istedim. dalma ve titreme epilepsi belirtisidir doğru ama eminim bebişte olan bu tür değildir çünkü öyle olsa kesin anlarsınız bir gariplik olduğunu... titreme daha çok seğirme şeklinde kendini gösterir. göz dalması da normal insanın dalmasından farklıdır bakışların donukluğu ve gözlerin kayması sebebiyle... hiçbişeycik olmadığına eminim. endişe etmeyin :)
cnm nerede oturuyorsun ki uzun kollu giydiriyorsun biz valla tek zıbınla duruyoruz
Aslinda her kadinin yilda bir kez baktirmasi gerekiyor. Baktirirsan icin rahat olur ama baktirmazsan cok da buyuk bir sorun olmaz. Rahim agzi kanseri acisindan onemli diye biliyorum ben
Bu arada bu saatte ayakta olan varmis benim gibi. Bebegimle ugrastim biraz sonra uyku tutmadi
ay çok alakasız olacak ama burçlarınız ne kızlar merak ettim durduk yere
benim oğlak
hep bebek hep bebek dimibnde yengecim canım :) özelliklerimi taşırım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?