- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Korkutmak gibi olmasin ama cok canim yandi benimo zaman yaptırmakta yarar var canım
en son kontrolümde biraz iltihabın var dedi doktor fitil verdi
kullandım ama geçmedi hala koyu sarı devam ediyor
bir daha gideyim kontrole hem smear da yaptırırım
nasıl bir işlem canın yanıyor mu ?
Emzirirken adet gormeyebilirmis insan. Ama yumurtlayip hamile kalabilir. Doktorum emzirme suresince duzenli ya da duzensiz kanamalarin normal oldugunu soyledi. Gecen gun adet mi oldum diye telaslanmistim ara kanamaymis. Ama sanirim vucudum bana sinyal verdi yumurtalar tam formunda dikkat et diyeoyyy kızçeler bi derdim ve sorum var kadın adet görmeden de yumurtlar mı yaff ben yımırtladım sanırım bütün belirtiler var ödm kopuo hamile kalmaktan spiral ne zaman taktırabilioruz adet görmek mi gerekio acep oğlan en az 1 yaşını geçmeli 2. çocuk için aklımı yitiririm hamile fln kalırsam
Korkunun ecele faydasi yok kizlaraynen ya korkuyorum ben de
evet çok evcimen olurlar bi okadarda kıskanç olurlar
benim kociş yangeç
çok korktum kızımda geç doğar yangeç falan olur diye
korkudan erkenden pırtlattım
ben koçum, koçla yengeç pek uyumsuz derler ama biz ii anlaşıyz koçişle
bide aşırı kıskançlığı olmasa
o kadar kıskançtıki buraya girmemi yasakladı hamilelişğim zamanında
yok burdakilerin kadın olduğunu ne biliyosun ya erkeklerse deyip durdu
girersen hakkımı helal etmem dedi dongoz
bende girmiyodum bebekten sonra baktım olmuyo tınmadım girdim
e anlayın artık ne kadar kıskanç
sünnet olan yavrucaklar olmuş sanırım kimler blmiorum geçmişler olsun erkekliğe ilk adımlar atılmış damatlıklarınıda göstersin rabbim hayırlı evlat olsunlar inş bizim daha çok var sünnete 2 yaşına girince ettirmeyi düşünüyoruz bi değişiklik olmazsa kararda iyi akşamlar canlarım miniklerinizi çok öptüm oğlum bnm yatağımda uyuyo gidim yanına uzanim brzcık babamız geç gelicek öpüldünz
Ordan burdan surdan konuşmaya ben de varım :) kızlar özledim sizi :)))
Hoşbuldum cnm benim :))canımcım hoşgeldinnn2 lafın belini kıralım yahuu
tatlım yanlış anlama sakın illa ki herkesin özel yaşantısı kendisinedir ama burada bacı gibi olup brbrmizle herşeyimizi paylaşıoruz bebeklerimizi yetiştiriyoruz.1. si kadınlar doğum snrası daha çok kendilerine bakmalılar bence eskiyi geç eskide kalmıştır ama doğumla kadın bünyesi tamamen değişiyor tabiri caizse lambur lümbür et sallanıo göbüşten bndede az buçuk aynı drum var pilatese başladım mesela sık emziriyorum oğlumu birde kilocuklar gtsin die.Erkekler çok değişik yaratıklar bnim 40ım dolduğu gece saat 12yi geçti bnm adam kedi gibi peşime düştü 1 gün öncesi ağdamı yaptım saçlarımı boyadık eşimle kendime geldim çnkü artık hamilelik modundan çıkmak istedim erkekler çok kolay dışarı yönelir bence cinsellikte baş sebebidir bazen bnm canım istememesine rağmen istekli görünüyorum sırf eşim memnun olsun die genel olarak söylüyorum aman kızlar eşlerinizden cinselliği esirgemeyin sevgi sonrasında cinsellik gelio onlar için çnkü umarım beni yanlış anlamazsın cnm
Hoşbuldum cnm benim :))
ne güzel oldu bunu actigin
valla kıralım Zeynom :)))
canım nuk un ki anne memesi ile uyumlu olanı mı?
Hayirdir kuzum naapti???ee napıyosun bakalım görüşmeyeli spor nasıl gidiyor kilolar verilecek mi
bende bu akşam eşimle tartıştım biraz moralim bozukkk
canımı sıktııı bogazını sıkasım varrr :82:
kendine bakma konusuna gelince saldım çayıra mevlam kayıra. aslında kendimde çok rahatsızım bu durumdan ama şu süt akması tüm kıyafetlerimi mahvediyor ve kokuyor günde kaç kere kıyafet değiştiriyorum. süt akmasının sebebini öğrendim bazılarının göğüslerindeki süt delikleri normalden büyük olurmuş ve sızarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?