2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

o nasıl oluyor hayatım nereden anladın yumurtladığını
yumurtalıkların çalışmasından bahsediyorsan adet görmen gerektiğini sanmıyorum
ben adet görmedim ama doktorum yumurtaların çalışmaya başlamış hamile kalabilirsin dedi
biz kondomla korunucaz inşallah bir kazaya kurban gitmem :18:

lisede en iyi arkadaşlarımdan biri yengeçti
çok evcimen olurlar valla kızı zor dışarı çıkarırdık hep evde takılalım isterdi :)

evet çok evcimen olurlar bi okadarda kıskanç olurlar
benim kociş yangeç
çok korktum kızımda geç doğar yangeç falan olur diye
korkudan erkenden pırtlattım
ben koçum, koçla yengeç pek uyumsuz derler ama biz ii anlaşıyz koçişle
bide aşırı kıskançlığı olmasa
o kadar kıskançtıki buraya girmemi yasakladı hamilelişğim zamanında
yok burdakilerin kadın olduğunu ne biliyosun ya erkeklerse deyip durdu
girersen hakkımı helal etmem dedi dongoz
bende girmiyodum bebekten sonra baktım olmuyo tınmadım girdim
e anlayın artık ne kadar kıskanç

benim kızda hep başını sağa çeviriyor
yatarken özellikle
ultrason çektirmelimiyim
bizde başını çeviremesin diye yastık falan koyuyorz başını arkasına

Bizimde acayip salyamiz var cok fazla ve dis etindede sivrilik var bazi bebeklerde 3. Ayda cikabiliyormus

herzamanki gibi emziriyrm
bi değişiklik olmadı sanırım
ama biberondada aynı şeyi yapıyr
doğduğu andan itibaren çok güzel emiyordu
göğüslerim hiç yara olmadı
şimdi bi garip emiyr
eğer sadece emzirseydim mama vermeseydim kesin yara olurdu
okadar tuhaflaştı
anam büyüdükçe huy değiştiriyorlar

haklısın aslında büyüdükçede değişebilirler ama sen doktoruna gittiğinde bu şikayetini bir söyle istersen belki bizimde bilmediğimiz birşeyler vardır

ya kızlar biz 32. haftadan itibaren erken doğum riskinden dolayı ilişkiyi bıraktık
36. haftada erva doğdu 25 mayısta
sonra loğusa falan
ervoş 1 hafta sonra 4. ayına girecek
tee o zamandan buyana diğer konudada bizde tık yok
yaklaşık 110 gündür bizimki beni görmedi
arkadaş arkadaş geçinip giyorz
dün kondom aldı
kendiside utandığından üşendiğinden almıyordu
bendede hiç istek yok yüzyıllar boyunca aramam yani
ee zaten şaftımda kaymış
hiç bakmıyom kendime
öncedende pek bakmazdım ama en azından anatomim bozuk değildi
ya ben hiç istemiyorum malum şeyi yapmayı ikinci çocuğa kadar
adam kurudu
ne yapmalıyım
o gün pek bi yakın:18::18::18::18::18::18::18:

Bence fazla geciktirme dahada zor olur

evet çok evcimen olurlar bi okadarda kıskanç olurlar
ay senin koca abartmış biraz Allah kolaylık versin sana canım
benim kocam da aslan acaip egoisttir bazen
hatasını kolay kolay kabul etmez
ama genel anlamda harika bir insandır

aslanla oğlak için de anlaşamaz derler ama biz gayet güzel yaşayıp gidiyoruz
benim kızda hep başını sağa çeviriyor
için rahat edecekse çektir canım ama pek de anlamı yok çektirmenin
biz çektirdik kanama görüldü ama bak kimse bunun çözümü şu demiyor
yapacağımız şey başlarını diğer tarafa çevirecek şekilde düzenlemeler yapmak yataklarında filan
doktorların söylediği bu
Bu ara da bende kovayim
üniversitedeki en iyi arkadaşım da kovaydı

hiç sıkılmazdık ya sabahtan akşama kadar beraber gezerdik yine de konuşacaklarımız bitmezdiçok eğlenirdik
hey gidi günler

bizim de çok farklı değil

3 ay oldu kocacımla kankayız
benim iltihabım vardı biraz da onun geçmesini bekledim
hala geçmedi ama koca da sıkıldı böyle
benim de o gün çok yakın

aynen ya korkuyorum ben de

çok teşekkürler bardak fikrini bende uygulamalıyım muhakkak.Bizim pipide biraz bitiklik gördü doktorumuz birde enfeksiyon atlattığımız için sünnet mecbur yaptırıcaz

canım ya geçmiş olsun.pazartesi de bizim sünnetimiz var.çok korkuyorum.zaten sünnete giremem ağlarım.bana kalsa hiç kesilmesin yazık ya.paylaştığın bilgi için çok teşekkür ederim.

Şimdiden geçmiş olsun sizlere... merak etmeyin korkulacak birşey yok ancak yinede endişeli oluyor insan.. bizim bugün üçüncü günümüz şükür bir problemimiz olmadı... bebişim gayet iyi şu anda mışıl mışıl uyuyor... yalnız kızlar sünnet sonrası uyuşturucunun etkisi bir saatte geçiyor, etkisi geçmeden ağrı kesici şurup verin bence... biz etkisi geçince şurubu verdik ama bebeğim şurup etkisini gösterene kadar çok ağladı... birde birkaç gün yanınızda bir yakınınız olursa iyi olur, çünkü altını değiştirirken biz iki kişi değiştiriyoruz... özellikle de kaka yaptığında birimiz ayaklarını tutuyor birimiz temizliyor... benim kv. de gelmişti beraber hallettik, ilk gün ben korkudan pek birşey yapamadım emzirmeye bile korktum sağolsun kv.dem yardım etti.. ilaçlarını sürdü, şimdi ise kendim yapabiliyorum artık...

ay çok alakasız olacak ama burçlarınız ne kızlar merak ettim durduk yere
benim oğlak

benim burcum da Aslan

kızlar oğlum bugün peynir kesiği gibi kusuyor sürekli emziriyorum yatırıyorum emdiğini cıkartıyor ve hemen acıkıyor sonra tekrar tekrar emmek istiyor gazını çıkartmaya çalışıyorum ağzından gaz çıkartırken yine bir miktar kusuyor hiç bu kadar kusmazdı neden olabilir acaba biraz araştırdım zorlanmadan kusuyorsa normal yazıyordu ama birde sizlere danışmak istedim sizin bebişlerinizde böyle bir durum oldu mu ?

valla tatlım ben bu çocuk yapma çalışmalarında 4. ayımda hamile kaldım tabi bu süre içinde jinekolog oldum çıktım resmen yumurta akı kıvamında akıntı belde geçmeyen ağrı eğilip kalkınca yumru gibi bişi var sanki rahmimde bide yumurtlama dönemimde sivilcem çıkardı o da çıktı ama tabi doğum snrası olan bişi de olabilir bu bilemiorum korkuorum doğal yoldan korunuyoruz geri çekilme yöntemi ile eşime güveniyorum aslında dikkatlidir 2 gündür alkol aldı sırf kendini kaybeder die ilişkide bile bulunmadı ama yinede %100 d3ğil hiçbişey kondomu bizimde denememiz gerek sanırım dkkt et sende tatlım süt korumazmış

tatlım yanlış anlama sakın illa ki herkesin özel yaşantısı kendisinedir ama burada bacı gibi olup brbrmizle herşeyimizi paylaşıoruz bebeklerimizi yetiştiriyoruz.1. si kadınlar doğum snrası daha çok kendilerine bakmalılar bence eskiyi geç eskide kalmıştır ama doğumla kadın bünyesi tamamen değişiyor tabiri caizse lambur lümbür et sallanıo göbüşten bndede az buçuk aynı drum var pilatese başladım mesela sık emziriyorum oğlumu birde kilocuklar gtsin die.Erkekler çok değişik yaratıklar bnim 40ım dolduğu gece saat 12yi geçti bnm adam kedi gibi peşime düştü 1 gün öncesi ağdamı yaptım saçlarımı boyadık eşimle kendime geldim çnkü artık hamilelik modundan çıkmak istedim erkekler çok kolay dışarı yönelir bence cinsellikte baş sebebidir bazen bnm canım istememesine rağmen istekli görünüyorum sırf eşim memnun olsun die genel olarak söylüyorum aman kızlar eşlerinizden cinselliği esirgemeyin sevgi sonrasında cinsellik gelio onlar için çnkü umarım beni yanlış anlamazsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…