2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Valla cnm bende böyle koca olduktan sonra zor isim biraz once çerez ve cips tabagiyla geldi :s
napi sindi ben onu:))) yememeye çalışıyorum ama insanın nefsini zorluyor bu adam resmen

bence senin ki seni resmen sabote ediyor
uymasana sen, iddiayı kaybedeceksin haberin yok ben bugun yemek yemeyi unuttum, en son 13.00 de yemiştim
az önce aklıma geldide bir tane şeftali yedim

Hayirdir kuzum naapti???

cnm biraz emire baksana ben biraz ortalıgı toplicam dedim, boşver uyurken toplarsın dedi
ters anıma geldii saydım saydırdım oda bana saydı biraz şimdi küsüz ayrı odalarda tv izliyoruz

bence senin ki seni resmen sabote ediyor
uymasana sen, iddiayı kaybedeceksin haberin yok ben bugun yemek yemeyi unuttum, en son 13.00 de yemiştim
az önce aklıma geldide bir tane şeftali yedim

Resmen sabote ediyor :))) ama iki tane cipsten aldım bıraktım:)))
zaten iddianın galibi sen olacaksın da ben de en azından sanımla ikinci olayım diye kasıyorum :)))

cnm biraz emire baksana ben biraz ortalıgı toplicam dedim, boşver uyurken toplarsın dedi
ters anıma geldii saydım saydırdım oda bana saydı biraz şimdi küsüz ayrı odalarda tv izliyoruz
Olur öyle arada ben de dağıtma evi yeni topladım diyorum bana diyorki olsun senin arkamı toplaman hoşuma gidiyor :))))
olurmusn oldururmusun :))))

Resmen sabote ediyor :))) ama iki tane cipsten aldım bıraktım:)))
zaten iddianın galibi sen olacaksın da ben de en azından sanımla ikinci olayım diye kasıyorum :)))

Olur öyle arada ben de dağıtma evi yeni topladım diyorum bana diyorki olsun senin arkamı toplaman hoşuma gidiyor :))))
olurmusn oldururmusun :))))

e o zaman şimdiden hediyemi bakmaya başlasan iyi edersin
seninkide ayrı bi hoşmuş

ay bazen bende karıştırıyorum
yazıları okurken avatara aldanıp nilom'un yazısını kendi yazım sanıp okuyorum
ee ben bunu yazmadım diyorum
sonra dank ediyo

değiştirm bari avatarı kuzucuğu koyim

Son düzenleme:
Tatlim ortopedik masajciya götürdüm ben ilk gidis sirf cocugu inceledi 1 saat 70 euro para aldi neymis hafta da bir götürecekmisim saati 70 euro vazgectim bende.. Hastane de yatarken bas doktora izah ettim durumu bakti biraz kafasina var yamukluk sol yuvarlak sag biraz düz gibi duruyor hic masaja falan okadar para verme hastanenin özel bebek fizik terapisi yapan doktorlari var onlar yardimci olurlar dedi.. Bir defa 2 saat cocugu tutusum, kaldirisim, yatirisim bunlarla ilgili cok fazla hata yapiyormusum onlarin dogrusu göstererek anlatti simdi her ay bir defa randevumuz olucak 6 ay veya 1 yil ben zorlamadan kendi istegiyle kafasini esit oynatmasini ögrenicez birlikte dedi
İlk gün yaptiklarimizdan bazilarini yazayim.. Basini hangi tarafa daha cok ceviriyorsa o taraf her zaman karanlik olucak siyah bir havlu-carsaf ne olursa onu yattigi yerin o tarafina hep kapatacagiz otarafta dikkatini ceken hic birsey olmadigina inanmali.. Yattigi yerden kaldirirken kollarinin altindan tutup isaret parmaklarimizla kollarini vücuduna bastirarak yan cevirip kaldiracagiz ve kucaktayken kesinlikle kollari tamamen omzumuzdan yukarda durucak bize sarilir gibi bizden destek almamali bu sayede hem basini hep dik tutmaya calisarak etrafi inceler hemde boyun kaslari güclenir, yatagina birakirken yine ayni sekil de kollarini vücuduna iterek yan cevirip birak.. Konusurken yattigi yerde kafasini iki elimize alip düz bir sekilde yukardan bize baktirarak konusmak bunu ne kadar sık yaparsak zamanla o noktaya baktigin da hep bizi görecegini düsündügü icin basini sürekli saga sola cevirmesi.. Ve tabi her doktorun söyledigi gibi diger tarafina dikkatini cekicek seyler koymak bizimkinin dikkatini oyuncak falan cekmiyor ben esimle benim resmimizi koydum bakip bakip gülüyor

selam kızlar bugün kendime düğün için elbise aldım içine cuk oturdum 1kilo alsam patlıycak yani ordan kızımı doktora götürdüm doktorumuza dedim hamile kaldığımdan 4 kilo azım ama hamile kalmadan önce 40bdn giyiyordum şimdi42 ya ben ne yapcam düğündende boyumda 1.65 kısa şişko bişey oldum doktorda bana vcudundaki ödem dedi nasıl atçem o ödemi ben ya ben sünnet annesi olcam güzel olmam lazım yardın edin ne olur

OOoOOoOOoo:13:
Hayırlı olsun canım yeni topikk:119::119::119::119::119::119:

Cok iyi olmuş
Cok sevindim:118::118::118:

Benimkilerde sarkti ya bi garip oldum hep dogumdan sonra cesit cesit kayafet giymeyi planliyordum ama su halime bak

Tatlim ortopedik masajciya götürdüm ben ilk gidis sirf cocugu inceledi 1 saat 70 euro para aldi

anladım canım çok teşekkürler verdiğin bilgiler için
ben de burada bir ortopediste götüreyim bakayım ne diyecek
doğru bildiğimiz ne çok yanlış var hakikaten ya
o fotoğraf işi çok mantıklı ben de yapayım

Vallahi bugün de tam aklımdan geçiyordu , şöyle bi topik olsa diye
Danısacagim bi mevzu vardı. . Kendi kendime dedim ki; bebis muhabbeti yapılıyorken arada sormam ne alaka - olur simdi dedim :S
Böyle iyi olmuş..ellerin dert görmesin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…