off olmazmı yaa ben şimdi kızı uyuttum en sevdiğim seri olan alacakaranlık serisinin ilk filmini izliyorum acayip mutluyummm meselaa ayy bunu konuştuğum içinde acayip mutlu oldum bak şimdiii
canım gündüzleri bizde pek uyumuyoruz ama gece 10dan sonra tam dalıyo gece uykusuna ama gündüzleri sürekli ayaktayızzz...işlerimi yapamıyorum böle oluncada...
Pdnk bebeğini doktora götür bence. Kulakta ya da başka bir yerinde ağrısı olabilir. Hergün aynı saatteyse kolik ağrısıdır. Bebekler sebepsiz saatlerce ağlayabilirmiş bir de
pdnk bahsettiğin kolik sancılarına benziyor ama yinede bir doktora götür istersen.bahsettiğim çay çokta mucizevi bişey değil.benimkinin bünyesi alıştı bile sanırım:)
olsun canım valla alışana kadar da olsa rahat ederim biraz
akşam saatlerini uyuyarak geçirirse belki ağlamaz zira gündüz en fazla yarım saat uyuyor o da 2-3 sefer
off olmazmı yaa ben şimdi kızı uyuttum en sevdiğim seri olan alacakaranlık serisinin ilk filmini izliyorum acayip mutluyummm meselaa ayy bunu konuştuğum içinde acayip mutlu oldum bak şimdiii
canım senin ilk herhaldeee ikinci akıl işi değilmiş yaa ben çok istemiştim ama şimdi acayip zorlanıyorumm oğlum okula başlasın diye dört gözle bekliyorumm
kızlarr ya benm bebede süt alerjisi olma ihtimalinide düşünerkten doktorumuz diyete başlattı benii süt ve süt ürünlerinin olduğu hiç bişi yiyip içemiyorumm et ve yumurtada yasakkk bu konu hakkında daha fazla bilgisi olan varsa paylaşın kızlar gerçekten ihtiyacım varrr açımm yaaa resmen bennn