2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Benimki de oyle anam banada sen istedin bu cocugu diyor

Ben son olcumlerimizi yazmistim canim

Hepsı bı alem bunların benım kı de aksama kadar cocuga bakar ben bu arada ısle mesgulum tabı aralarda emzırme faslı altını degıstırme faslı derken bende yarı bakar konumdayım neyse aksam olur benım pılım bıtmıs enerjım yerlerde surunurken en ıhtıyaclı artı bı bakıcının lazım oldugu saatte yatar uyur :26:
Sonra yıne mı darıldın yıne ne yaptım

Iyi aksamlar hanimlar
Oglumun bezinde cis yaptiginda pembe bir nokta oluyor herzaman degil ama arada oluyor sebebi nedir acaba yarin doktora gidecegiz aslinda ama bi fikri olan var mi??

Merhabalar, sünnet yaptırmak isteyenler için yazıyorum. Ben oglumu 50 günlükken sünnet ettirdim. Sünnetini Ankara İbni Sina hastanesinde Çocuk ürolojisi bölümü hocası Doç. Dr. Berk Burgu yaptı. Normalde 300 TL fark alınıyor, ancak ben personel oldugum için ücret ödemedim. Genel anestezi (ama sedasyon gibi çok hafif) ile yapıyorlar. Ameliyathaneye girip çıkması toplam yarım saat sürdü, 2 saat içinde de taburcu ettiler. Oğlu olanlara kesinlikle tavsiye ederim, bu aylarda yaptırın. Bizim için en stresli kısmı sünnete girene kadardı, 4 saat açlık gerektiği için. Çıkınca anestezinin etkisi ile (ağrıdan dolayı değil) yaklaşık 10-15 dk ağladı. Sonra bir daha hiiiiiç ağlamadı yavrum, yoruldu uyudu, uyanana kadar 2 saat bir süre daha geçmiş oldu emzirdim eve çıktık. Nasıl iyileşti, kaç günde iyileşti diye sormayın, inanın bilmiyorum. Yalnızca ilk gün kucagımıza alıp gaz çıkartmaya korktuk o kadar. Hemen iyileşiverdi. Sardıkları banda ilk gün akşam düştü. Birkaç gün pipisi çirkin düğme gibi çökük göründü o kadar. Bezini her açışımızda pipisine bol miktarda teramisin göz merhemi sürdük. 3 gün sonra kontrole götürdük ve ilk banyosunu yaptırdık. Şimdi oğlum 3 aylık olmak üzere. Geçen hafta çocuk doktorumuzda kontrolümüz vardı. Doktorumuza sünnet ettirdigimizi söyledik, bi baktı pipisine ve bu sünneti nerede yaptırdınız, çok düzgün harika bir sünnet yapmışlar dedi. Hem çocuk doktorumuzun yorumundan dolayı hem de terapist gibi bizi rahatlatarak sünnet gününü kolay geçirmemizi sağlayan doktorumuz Berk hocayı kesinlikle ve şiddetle tavsiye ederim.

Kizlar iyi geceler
butun gun giremedim topige aksama kadar keyfim cok yerindeydi...eşim ben oglusla dışarıda arkadaşlarimizlaydik.
fakat aksam aldigim bir haberle allak bullak oldum
hani size burda bahsetmiştim isyerinden arkadasim bana bebek görmeye geldiğinde basit biseyle geldi diger kiza yarim altin+2 takım götürmüş diye.
2 side bugun ise cagrilip (ki bugun pazar) islerine son verilmis
bugun bütün ust duzey yöneticileri sirketteymis bunlardan savunma istemişler. Sebep ise sirket hesaplarinda usulsüzlük yapmalariymis
inanin şok oldum ve cok üzüldüm
benim olay boylece acikliga kavusmus oldu ama ben yinede ikisi icinde cok cok üzüldüm. Bana haber veren kisiye yapmamislardir yanlis anlaşılma olmasin dedim hayir kesinlesmis uzun zamandir supheleniliyoemus ve takip ediliyormus hesaplar..
acik senet imzalatip islerine son vermisler.. ay hala inanamıyorum

Son düzenleme:
Kızlar oglumun testislerinde mercimek buyuklugunde kirmizi bir yara var. Sikisip kan toplamis gibi

Benimde oglusun gecen ay olmuştu ben sudocrem ve zeytinyagini karistirip her altini acisimda surdum geçti hemen
O kisim sanirim pisik oldugu icin o sekilde gorunuyor bidene istersen

Son düzenleme:

Bizim 4.aya girdigimizde kilomuz 7.200 boyumuz 64 cmdi.
bas cevresini tam hatırlamıyorum ama 41 cm demisti sanirim ama yanlis hatirliyorda olabilirim

iyi geceler annişler ne zamandır yazamıyorum yine.. bayramda kayınvalidemdeydik ,eve döndükten sonra eltimler geldi ertesi gün eşim yurtdışına gitti bizi de oğluşumla memlekete bıraktı..bir haftadır baba evindeyim:) hergün geziyoruz akrabalarımla tanışıyor oğluşum çok şükür keyfimiz yerinde..umarım bebişleriniz iyidir çok okuyamadım ama hastalanan bebişlere Allah şifa versin çabucak iyileşsinler..
oğluşum büyüyor artık teyzeleri gülücükler,agulamalar nası mutluyum Allah bozmasın
gelmeden önce aşılarımızı olduk 6 kilo olmuş kuzu,boy 60 cm..çok şükür yolunda herşey..bir hafta daha memleketteyim sonra eşimle tatile gidicez bu ara paso geziyoruz anlayacağınız:))) öptük sizi görüşürüzzz

kızlar ben Almanya da yasıyorum burda bebeklerin 3ay önceden sünnet olması yasak onun için bende ancak 3aylık oldugunda yaptırabileceğim geç kalmış olmuyoruz dimi

Ya zeynocum herkes sana sıkma canını vardır onların bi çıkar ilişkisi demişti. bu arada bende öle olduğunu düşünmüştüm ama yazmamıştım sessiz takipcilerdendim :)) ama artık aktifim inş oluşdan fırsat buldukça

Hemm niye üzülüyosunki kimse kimseye Orla bişey yaptırmamış yada iftira falanda değil düpedüz dolandırıcılığa soyunmuşlar ellerine yüzlerine bulaşmış benimde ruhum bile duymaz yanımdakiler birsürü iş çevirir ben dağıtırım hiçbirşeyi anlamam birkaç kişi uyarır aaa yok canım olmas yapmaz öle bili derim sonra bide benin üstüme kalır yada kabak Van'a patlar onun için allahım böyle içi başka dışı başka insanlardan korusun şimdi yazarken aklıma orta okul Zaman'ından bi anım geldi aklıma

şimdi sene 199.:))ben kızmesleklisesi mezunumun ozamanlar orta okul 2 yada 3dük giyim branşımızda konumuz etek dikmekti ve sallaya sallaya son güne gelmiştik ertesi günü teslim etmemiz lazımdı neyse hocadan izin aldık kumaşlarımızı aldık ve kesmek için kalıba ihtiyacımız olduğu içinde sona kalanlar sıra girip kesecektim nedensede sona kaldım ve hava karardı kararacak biİm orda hava kararmaya yakın yani akşam yemeği vaktinde kapatır dükkanını giderdi evine bende öncekilerde (sınıf başkanı ve yardımcısı oluyorlardı kendileri ve bi görevleride sınıfta hani vardır ya tipik cok konusan tahtaya yazılır bizdede var ve cezamız paraydı birde bu parayı topluyolardı ve yanlarında taşıyolardı)kumaşı yanlış kestiler üzerlerinde para yok ertesi güne bırakacak zamanda yok hocanın affı yok eve gidip para alıp tekrar kumaş kestirecek zaman yok akşam ezanı okundu okunacak bu demek oluyorki dükkanlar kapanıyordu bunlar ama okulumuz çarşının içindeydi bunlar hemen aldı geldiler kumaşı benimde işim bitmişti benim babam terziydi ben tecrübeli ve becerikliydim onlar geldi ben çıktım ama okulda falan kinse kalmamıştı in Çin top oynuyordu hademe desen aşağıda biz ilimizi bitirseler adamcaz evine yemeğe yetişse modunda zaten sınıfta hiç boş kalmadı.neyse ertesi günü okula gittim herkeste bi sürat biatta tafra noluyor diyorum kimseden tık yok sonra çok sevdiğim biricik canım sıra arkadasım anlattı sınıf parası çalınmış ...direk bana sensin demiyorlar ama resmen hareketleri ve tavırlarıyla dövüyorlar Allah senmin duyan çıldırdım çıktım sınıfa ağzıma ne geldiyse saydım döktüm hepsi sus pus oldu ama tatminde olmadılar bidaha gelmiyorum bu okulada demiştim ana ertesi gün yine gitmiştim :dsınıf parasını onların aşırdıgını o zaman çakmamıştım sonra baya bi sonra çaktım ama çok ağırına gitmişti saydım döktüm diyorum ama aglamaktan doğru düzgün konuşamamıştım bile sınıf öğretmenimize bile paranın çalındıgını bana baka baka anlatmışlardı bekledimki öğretmenim benide dinler ama oda ne bişey dedi ne sordu oda sessizce bakışlatıyla hükmünü verdi ve ben o an okula öğretmene inancımı yitirdim ve resmen soğudum okuldan,öğretmenden zar zor bitirdim orta okulu lise için başka okula gitmek istedim karma diye göndermediler ya bu okul yada bu okul dediler zeten notlarda beter bişey olmaz senden dediler okullar açıldı ve ben bir ay şimdi anlıyorumki depresyona girmiştim ölee sadece uyumak istedim yemek içmek konuşmak hiç birşey istemedim bir ayda çok fena zayıfladım annem korkudan doktora götürdü oda muayene etti bişeyi yok hastalık hasta olmuş dedi çok tencide oldum ondanda doktorlardanda nefret ettim.biliyırum çok uzattım ama aramızda öğretmenler doktorlar var lütfen diyorum yaptığınız meslekler çok kutsal degerini bilelim derim bunlar henüz 13 yasında ki bi cocuğun dünyaya bakışımı ne bileyin bende içime çok kapanıkmıymışım neymişim

Günaydın hanimlar biz yine erkenden kalktik şimdi tekrar uyutma çalışmalarım başladı. Ben gibi erken ci olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…