2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Rota virüsü aşısı hakkinda ne düşünüyorsunuz yaptirsnlar varmi ysn etkisicok doyende var benim bebehine bisey yspmsdi diyende fikirkerinuze ihtiyaç im var

ben ilk dozunu yaptırdım bir sorun olmadı. yan etkisi olmadı yani doktorda söyledi ztn herhangi bir yan etkisi yok diye.

yakında ev eczaneye dönecek
sudocrem pişik kremimi?öyleyse elimde binbir çeşit krem var onlardan kullansam da olur dimi

cnm en cok işe yaradıgını düşündügün pişik kremiyle zeytinyagını karıstırıp sür hemen geçiyor,
sudocrem evet pişik kremi :)

ben demiştim zeynom. vardır bi çıkar ilişkisi diyeee :130::130: sen üzme kendini tatlım. eden bulur...

evt yaptıkları sıradan masum birşey degil ama ne bilim yinede ikisinede hiç yakıştıramadım.. belkide bu yüzden üzüldüm..
sadece işlerine son verilmemiş acık senet imzalatmışlar, su anda acık 200 binden fazlaymış kesin miktar belli olduktan sonra yarı yarıya kendilerinden avukat yoluyla istenicekmiş, ki bu 200 binden fazla olan acık 2012 mart dan beri olan açıkmış, şu anda dahada geriye dogru tektek inceleme yapılıyormuş
ailelerini bile çagırmışlar, ayy rezil oldular herkese ne utanc verici bişey

Rotavirüs aşısını mutlaka yaptırın bence. Zehirli ishalden ölen o kadar çok bebek varki aman allh korusun demek yetmez bizimde tedbir almamız lazım. Tüm çocuk doktorları öneriyor üstelik.

Yaptirmaya karar verdim bygun arjadasim geldi yaptırma mis gunde 26kez ishal olmus o mikrop bulmus kızını hastanede yatmis 1haftada 3kilo vermis ayrica saglik Bakanligi da bu ilaci seneye yapicakmis internette bi siteede yaziyor

Üzülme canım. .Geçmiş olsun kendilerine. .
Yalancinın mumu yatsiya kadar yanarmış
Rezil olma, utanç duygularına sahip olsalar boyle islere girişip haksız kazanc elde etmeye calismazlar
Savunmalari nasıldı kimbilir. .terbiyesiz insanlar. .

Takılıp..üzülme senn ama

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimsecikler yok yinee uyuyomusunuz güzellerr

Ben ev işi yapıyorum, bi düzlüğe çıkamadım
Evimdeyim artıkınn:)
Heryeri düzenli temiz biraktim ama, gelene kadar toz olmuş tabi
Bize iş mi yok yaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimsecikler yok yinee uyuyomusunuz güzellerr

Ben ev işi yapıyorum, bi düzlüğe çıkamadım
Evimdeyim artıkınn:)
Heryeri düzenli temiz biraktim ama, gelene kadar toz olmuş tabi
Bize iş mi yok yaaa

ahh canım hoşgeldin evine
nasıl özlemişmisin evini

Hosbuldumm
İnsanın evi gibisi varmı yaaa
iş yapmayı özlemişim en çokta hey gidi günler heyy

Sen neler yapıyorsun bakalım. .

canım napim bizde oğluşla bugun evdeyiz,
hiçbişey yapmadım bugun resmen yan gelip yatıyorum tv izliyorum, önce intikam sonra aşkı memnu sonra elimin lezzeti şimdide aileler yarısıyor izliyorum birde buzdolabı koltuk arası mekik dokuyorum

bu tarifte bir eksik var

Bugün tatilsinn desene
Ben buzdolabına pek yanaşmiyorum

Zeyno senın su tatlıyı ben kakaolu bıskuvı ve cevızle yapıyorm muhallebının uzerıne de krem santı dokuyorum katlıyorum oyle de cok cok hafıf ve oluyor.tavsıye ederım

Bıde kızlar ben dogumdan berı ılk adet oldum ama ıkı gun oldu kesıldı hıcbısy yok neden boyle oldu kı :26:

ahh canlar 2 gün girmedim okuyamadım yazıları
geridönüşüm loverlover
şekerler ben beylikdüzünde kanatçıların arka tarafında oturuyorum hemen buyrun gelin iki laklak ederiz yada marmaraparkta falan buluşabiliriz yine ben ve kurabiyelerim ile birlikte
zeynoo
geç oldu ama kuarbiyenin hamurunu sormuşsun
hamurunda 150 gr margarin 1.5 kahve fincanı şeker 1.5 kafve fincanı sıvıyağ 1 yumurta 50 gr kakao vanilya yarım paket kabartma tozu var alabildiği kadar un hamur çok koyu kıvamlı olmayacak eline yapışmasın yeter ceviz büyüklüğünde toplar yapıp tepsiye diz fırından çıkar çıkmaz daha önce kaynattığın soğumaya bıraktığın 1 su bardağı şeker ve 1.5 su bardağı sudan oluşan şerbete önlü arkalı 5 6 saniye kadar tutsan yeter batır sonra hindistan cevizine batır. valla ben çok seviyom bu kurabiyeyi yumuşacık bool kakaolu bişey oluyo

canım dua et valla bende 3 gündür adetim çok fenayım valla doğumdan sonraki gibi kanamam var resmen

ayy sütlü tatlıda bayıldığım tarifide veriyim normal tavukgöğsü yapıyorum içine yarım paket toz kremşantide atıyorum ocaktayken
borcama burçak bisküvileri diziyorum üzerine muz dilimliyorum üstüne tavukgöğsünü döküyorum tekrar en üste çikolatalı sos yapıp döküyorum offf fçok canım çektiii yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…