2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

sütünü sağ mutlaka ateş yapar dediğin gibi bndede oluo bazen 1 gün iştahsız olan çocuk 2. gün sütü yettiremiorum o derece yani mesela bgn sütüm bol 4 biberon sağdım sağmayada devam grip olmuşum bide çocuk kapmasın die zorla veriorum tok olsa bile sende zorla mutlaka bazen oluolar bu şekilde

aventin süt sklama kapları var biberon gibi ama kapaklı onla buzluğa yolla fazlaysa bişeycik olmuo oda sıcaklığında ki sütü ben 3 saatten fazla bekletmiorum dolaba koyuyorum havalar sıcak süt ekşir düşüncesi var bende dolaptan çıkanıda kaynar suda biberonla ısıtıyorum azcık veriorum soğuk süt verme sakın cnm ondanda kaka yeşil olabilir anne göğsünden akan kıvamda olmalı ısısı

Kızlar benim oğlumun kafası çok terliyor. Emerken terlemesini anlıyorum sonuçta enerji harcıyo fakat sabah uykudan kalktıktan sonra bir bakıyorum çarşafı sırılsıklam. Sadece kafasının olduğu yer. Bugün öyle terlemişki kafasının genişliğini aşmış ıslaklık. Sizde de oluyomu?? Hasta falan olursa diye çok korkuyorum:18:

bende hastanelik olmaktan korkuyorum.elimden geldiğince gece bile kalkıp sütümü sağıyorum.ama hiç iyileşeceğe benzemiyor.çünkü hep göğüslerimde bir hassasiyet söz konusu.şimdi antibiotik bitecek ve daha kuvvetli şekilde ağrılar başlayacak diye ödüm kopuyor.sanada çok geçmiş olsun.bu arada bebeğinin hastanede yattığını bilmiyordum.ne oldu acaba?şimdi iyidir umarım.
aventin masaj başlığını çıkarınca benim göğüs uçlarım çok tahriş oluyor.hoş başlıklada tahriş oluyor ya.zaten kızımda çok hoyrat emiyor.bu aralar emerken memeyi sündürme huyu çıktı.zaten bu mastit meme ucu çatlaklarından bakteri girmesi ile başlıyormuş.acaba makinede zarar verir mi diyorum ama çaresiz sütü boşaltmak lazım.
bezi ağırlaşmışsa doymuş demektir.bendede aynı sorun var bu aralar.ama sanırım daha kuvvetli çekmeye başladılar bu nedenle kısa sürüyor.benim gibi mastit falan olmak istemiyorsan fazla sütünü sağıp dolaba kaldır bence.

bebeklerin dolaşım sistemi tam gelişmediği için kafa daha sıcak olurmuş.yaz aylarında terlemede çok normal.belki bebeğini kalın giydiriyorsundur.ya da yatttığı oda çok sıcaktır.bunları bir gözden geçir.benim kızımdada vücut ısısı çok yüksek.bir ara bende onu kafama takmıştım baya.

canım bende adet oldum hemde ne oldım valla ( ped yetiştiremiyorum yaa doğumdan sonraki ki gibi kanamam çok fazla bu durumda bana garip geliyo umarım normaldir

canım bende normal doğum yaptım 2 gün önce adet oldum hemde ne oldım valla ( ped yetiştiremiyorum yaa doğumdan sonraki ki gibi kanamam çok fazla bu durumda bana garip geliyo umarım normaldir.

Bebegin baslar da hep agliyormuydu peki? Ben senin icin simdi sordum bebek memeyi almiyor veya almak istemiyorsa zamanla acliktan kan sekeri düser ve bu devamli uyku hali hic aglamama gibi durumlari ortaya cikarir dediler.. Bezini kontrol et gün icin de en az 3-5 defa islatiyorsa karni doyuyor demektir ama eger memeyi almiyorsa hem mastit olmamak icin kendi acindan hemde yazik oglun gercekten acsa onu doyurmak acisindan sagip biberonla ver..
Bu haftalarda yeterli beslenen ve saglikli bir bebegin ortalama 14-18 saat uyumasi normal.. Eger t gün uyuyorsa biberon almasa bile siringayla birsekil de doyur karnini emzirilen bir bebegi 3 saatten fazla uyutma..

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim kızlar hepiniz bilgilerini tek tek değerlendireceğim daha öncedende ağlayan bi bebek degildi çok şükür ama sürekli ıkınan bi bebekti 40ından sonra gittikçe azaldı şimdi nerdeyse yok gaz problemimizde yok denecek kadar azaldı gece uykularımız her iki saatte emip aksam 8-9 dan sabah7-8e kadar ama gündüz her iki saatte sadece15 dakika uyuyor 1,5 - 2 saatdede emiyordu. şimdi nedeyse 3saate yakın uyuyor iki saat uyanık kalıyor aslında ne güzel misss dimi bide adam akıllı emse dogdugundada hiç emmek istemeyen sadece uyumak isteyen bi bebekti uyuyup durduğu için sarılık olmuştu onun için endişeleniyorum. yine yalandan emdi emmedi karşımda hıçkırıyor?sabahttan beri4 bez değiştirdim ikiseferde altı açıkken işedi.benmi abartıyorum?belki artık büyüyor daha hızla emip karnını doyuruyor gaz problemide azaldığı için daha çok uyuyor diye yatıştırmaya çalışıyorum kendimi haa bu arada sağdım bibere o koydu 100 cc onada hareket aynısı iki cuk cuk sonra kaktırdı ama önce emzirmiştim bide emzirmeden akçen biberonlar verip bakacağım ne kadar içecek

Slm annişler,

Bir haftadır giremiyorum doğru düzgün topiğe.misafirler vardı.en sonunda kv gitti ve 2 gündür oğlumla başbaşayım.korktuğum gibi olmadı.her şey yolunda.fakat bebeğim beş dakka memeyi emip bırakıyo.hele geceleri.5 dakka emip, uyuyunca her saat kalkıyo acıkıyo galiba.bu arada günde bir kez mama veriyordum akşamları ama artık biberon almıyo.mamada istemiyo.

denizkızı çok geçmiş osun.umarım bebişin hemen iyileşir.bol bol emzir çabuk atlatsın.
merve02 olanlara çok üzüldüm.allah erva ya acil şifalar versin.merak etme bebeğe annesinden başka kimse iyi bakamaz.
İnek sütü alerjisi olupta diyet yapan arkadaşlar.benim oğlumda ilk amip olup sonradan ishali geçmedi.kakada birkaç kez kanda gördüm.oğlumun kendi dr u kilo alımı güzel sıkma canını dedi.başka dr a gittik o da inek sütü diyeti verdi.2 hafta inek sütü içmedim ve sütlü hiçbir şey yemedim.ama nafile.geçmedi hala ishali(((bu arada bebeişlerinize mama veriyorsanız oda keçi sütlü olmalı.
Bebişleri sünnet olan arkadaşlar hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun.allah evliliklerini gösterir inşallah.benim oğlumda salı sünnet olacak ve çok tırsıyorum.özel hastanede olacak sünneti.ameliyathanede yapıyorlarmış sünneti ve bebekten başka kimseyi almıyorlarmış içeri.ben bebişimden ayrılamam ki.off off.bu arada sorun yaşayan oldu mu.sünnet sonrası çok ağlarsa.gazını çıkarırken çok ıkınıyo çok hareket ediyo birşey olur diye çok korkuyorum.

bizden bu kadar sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz????

kızlar benim kizim kucağa alıştı gündüz 8.30 da kalkıyor. Beşiğine yatarsa en fazla 1 saat uyuyor kucakta olursa 3 saati geçiyor akşam 8 e kadar bazen kucakta bazen beşikte zaman geçiriyor 8 den 11 e kadar uyumuyor 11 de yattığında sabah 8.30 a kadar hiç uyanmiyor daha 68 günlüğü sizce ne yapmalıyim yakında ise başlayacağım bu arada kucağıma almayınca öksürüyor ilgi çekmeye çalışıyor şimdiden elinde oynatıyor minicik prensesim. Rabb im yardımcımız olsun hepimizin :)

Vay be benim minik farem bugun hic uyumadi desem yeri gozler kıpkırmızı esniyo karni da tok ama uyumuyo

kızlar ya 4. ayımıza girdik
5900gr kilo 60cm boy
38,5 baş çevresi çıktı
baş çevremiz biraz küçükmüş
kilomuzda bana az geldi hemşire ortalamanın üstünde dedi oysa
sizin kuzucuklar nasıl
boy kilo topiği pek aktif değil

hafta sonu herkesler kaçmış gitmiş haaa

ama benim size ihtiyacım vaaar...
cuma akşamı eşimle kavga ettik. bana biraz yardım et çocuğu uyutuyorum şu çamaşırları asıver kırıştılar dedim. vay vay vay
neymiş etekte giyseymiş tam olacakmış. yapmadığı iş kalmamış... mış mış mış
oğlumu yatırır yatırmaz yanında aldığım soluğu. bütün gün internette oyun oynuyor kendileri aslında
istediğim şey çok mu zzordu niye böyle diyorsun. çok yoruluyorum biraz yardım etsen nolur dedim. cevap:
sen anasın neden şikayet ediyorsun, sanki elalemin çocuğuna mı bakıyorsun demez mii
ağzım açık kaldı.
anaysam öldüreyim mi kendimi dedim.
gittim oğlumun kendimin ütülerini yaptım onunkileri de koydum sepete dedim senin işlerini yapmıyorum artık. o da tamam bana yemek yapma bulaşığımı yıkama dedi.
cumartesi kahvaltı hazırladım yemedi. kapris kapris. akşam börek yaptım dayanamadı
şimdide tiramusumu götürüyor.
ama özür mözür yok daha...
bugün kv kp kb bizdeydi bende ses etmedim ama intikamım çok pis olacak
zayıf noktasını biliyorum çünkü yalvaracak ayaklarıma kapanacak

bende durumlar bu kızlar. ama siz siz olun sakın hiç bişeye canınızı sıkmayın. dün resmen sütüm azaldı oğlum huzursuzdu gerginliğimi hissetti yavrum

bence çok ideal canım kilosu da boyuda
baş çevresi ewt biraz küçük ama koca kafa olmasından iyidir

Canım benim boşver niye tatlı canını sıkıyorsun evlilikte olur böyle şeyler yani olmasa daha iyi tabii ama.....
Erkekleri anlamak zordur(bu cümleyi genellikle biz kadınlara söylerler bide kesinlikle kabul etmiyorum)çocuk gibiler,benim eşimde aynısı bana hiç yardımcı olmaz artık bende huyuna alıştım yardım et bile demiyorum üzülme boşver hayatım ama intikamını da al:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…