Iyi aksamlar hanimlar
Oglumun bezinde cis yaptiginda pembe bir nokta oluyor herzaman degil ama arada oluyor sebebi nedir acaba yarin doktora gidecegiz aslinda ama bi fikri olan var mi??
kızlar ya 4. ayımıza girdik
5900gr kilo 60cm boy
38,5 baş çevresi çıktı
baş çevremiz biraz küçükmüş
kilomuzda bana az geldi hemşire ortalamanın üstünde dedi oysa
sizin kuzucuklar nasıl
boy kilo topiği pek aktif değil
Günaydın hanimlar biz yine erkenden kalktik şimdi tekrar uyutma çalışmalarım başladı. Ben gibi erken ci olan var mi
kızlar size bişey soracam cvplarsnz sevinirimmm...benim ilk doğumdan sonra kırkım çıktı hemenarkasına düzenli her ay adet oldum bu ikinci bebeğim ama bunda hala bşy yokk 40m çıktıktn sonra daha hiç adet olmadım ben gibi olan varmı
bebeklerin dolaşım sistemi tam gelişmediği için kafa daha sıcak olurmuş.yaz aylarında terlemede çok normal.belki bebeğini kalın giydiriyorsundur.ya da yatttığı oda çok sıcaktır.bunları bir gözden geçir.benim kızımdada vücut ısısı çok yüksek.bir ara bende onu kafama takmıştım baya.
Kizlar iyi geceler
butun gun giremedim topige aksama kadar keyfim cok yerindeydi...eşim ben oglusla dışarıda arkadaşlarimizlaydik.
fakat aksam aldigim bir haberle allak bullak oldum
hani size burda bahsetmiştim isyerinden arkadasim bana bebek görmeye geldiğinde basit biseyle geldi diger kiza yarim altin+2 takım götürmüş diye.
2 side bugun ise cagrilip (ki bugun pazar) islerine son verilmis
bugun bütün ust duzey yöneticileri sirketteymis bunlardan savunma istemişler. Sebep ise sirket hesaplarinda usulsüzlük yapmalariymis
inanin şok oldum ve cok üzüldüm
benim olay boylece acikliga kavusmus oldu ama ben yinede ikisi icinde cok cok üzüldüm. Bana haber veren kisiye yapmamislardir yanlis anlaşılma olmasin dedim hayir kesinlesmis uzun zamandir supheleniliyoemus ve takip ediliyormus hesaplar..
acik senet imzalatip islerine son vermisler.. ay hala inanamıyorum
yakında ev eczaneye dönecekBenimde oglusun gecen ay olmuştu ben sudocrem ve zeytinyagini karistirip her altini acisimda surdum geçti hemen
O kisim sanirim pisik oldugu icin o sekilde gorunuyor bidene istersen
Biraz araştırdım da d vitamini eksikliğinde de oluyormuş kafa terlemeleri :26: Ben pek dışarı çıkmıyordum bebeğimle, bundan sonra güneşede çıkarayım bari, ne olur ne olmaz kafama taktım birkere
10 günlük olduğundan beri terliyorbiz neredeyse hep disaridayiz ama yinede terliyor kafasi
Iyi aksamlar hanimlar
Oglumun bezinde cis yaptiginda pembe bir nokta oluyor herzaman degil ama arada oluyor sebebi nedir acaba yarin doktora gidecegiz aslinda ama bi fikri olan var mi??
Rota virüsü aşısı hakkinda ne düşünüyorsunuz yaptirsnlar varmi ysn etkisicok doyende var benim bebehine bisey yspmsdi diyende fikirkerinuze ihtiyaç im var
Kizlar iyi geceler
butun gun giremedim topige aksama kadar keyfim cok yerindeydi...eşim ben oglusla dışarıda arkadaşlarimizlaydik.
fakat aksam aldigim bir haberle allak bullak oldum
hani size burda bahsetmiştim isyerinden arkadasim bana bebek görmeye geldiğinde basit biseyle geldi diger kiza yarim altin+2 takım götürmüş diye.
2 side bugun ise cagrilip (ki bugun pazar) islerine son verilmis
bugun bütün ust duzey yöneticileri sirketteymis bunlardan savunma istemişler. Sebep ise sirket hesaplarinda usulsüzlük yapmalariymis
inanin şok oldum ve cok üzüldüm
benim olay boylece acikliga kavusmus oldu ama ben yinede ikisi icinde cok cok üzüldüm. Bana haber veren kisiye yapmamislardir yanlis anlaşılma olmasin dedim hayir kesinlesmis uzun zamandir supheleniliyoemus ve takip ediliyormus hesaplar..
acik senet imzalatip islerine son vermisler.. ay hala inanamıyorum
oğlum bir saat oldu uyuyor
gaz sancısından mı yoksa rüya mı görüyor arada ıkınıp dudak büzüyor
eğer rüya görüyorsa en fazla benim mememi görüyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?