2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
6 saat uyuyan bebisler varmis maşallah. Biz en fazla 4 saat galiba o da gece. Gündüz pek uykumuz yok

Iyi aksamlar hanimlar
Oglumun bezinde cis yaptiginda pembe bir nokta oluyor herzaman degil ama arada oluyor sebebi nedir acaba yarin doktora gidecegiz aslinda ama bi fikri olan var mi??

canım oğlumun dr u cişte pembelik olursa su ver suya ihtiyacı vardır demişti.istersen bi su ver.

kızlar size bişey soracam cvplarsnz sevinirimmm...benim ilk doğumdan sonra kırkım çıktı hemenarkasına düzenli her ay adet oldum bu ikinci bebeğim ama bunda hala bşy yokk 40m çıktıktn sonra daha hiç adet olmadım ben gibi olan varmı

Canım bem oğlumunda kilosu 3. ay kontrolünde 5500 dü boyu 61 cm baş çevresi 40.5

2. Ayından 3. Ayına 925 gr almış. Ben 37+6 da 2828 le doğum yaptım. Oğlum çevremdeki bebeklere göre daha zayıf ama sağlıklı. Şimdiden doğum kilosunun iki katına geldi bile.

Bence bebeğinin kilosu gayet iyi. Aylık artışlar ve bebeğinin kaç kilo doğduğu önemli.

Rota virüsü aşısı hakkinda ne düşünüyorsunuz yaptirsnlar varmi ysn etkisicok doyende var benim bebehine bisey yspmsdi diyende fikirkerinuze ihtiyaç im var

Günaydın hanimlar biz yine erkenden kalktik şimdi tekrar uyutma çalışmalarım başladı. Ben gibi erken ci olan var mi

Biz güne gece 3 te başladık ama o saatlerde gözüm bilgisayar internet görmek istemedi. Bir an önce tekrardan uyusun diye dua edip durdum. Şimdi ayağımda sallıyorum uyuyor paşam

ben canım benimde ilkinde hemen adet olmuştum ikincide bende olmadım sorun yoktur herhalde sütün koruyordur diyorlar

Bende olmuyorum kontrole gittiğimde doktorum yumurtalıklarımın çalışmaya başladığını dikkat etmezsem hamile kalabileceğimi söylemişti

Biraz araştırdım da d vitamini eksikliğinde de oluyormuş kafa terlemeleri :26: Ben pek dışarı çıkmıyordum bebeğimle, bundan sonra güneşede çıkarayım bari, ne olur ne olmaz kafama taktım birkere

al işte neden öyle davrandığı ortaya çıktı arkadaşının ama sen üzülme canım onlar için...yapılan hataların mutlaka bir yaptırımı olması gerekiyor bence..sadece işlerine son vermişlerse yine ucuz kurtulmuşlar, dolandırıcılık veya hesaplarda usulsuzluk cezayı gerektiren suçlar...bugün şirketine kazığı atan yarın arkadaşına neler yapmaz, o yüzden en azından iç yüzünü görmüşsün sana bişey olmadan...geçmiş olsun canım...ama onlar adına üzüldüğümü söyleyemiyeceğim

Benimde oglusun gecen ay olmuştu ben sudocrem ve zeytinyagini karistirip her altini acisimda surdum geçti hemen
O kisim sanirim pisik oldugu icin o sekilde gorunuyor bidene istersen
yakında ev eczaneye dönecek
sudocrem pişik kremimi?öyleyse elimde binbir çeşit krem var onlardan kullansam da olur dimi

Biraz araştırdım da d vitamini eksikliğinde de oluyormuş kafa terlemeleri :26: Ben pek dışarı çıkmıyordum bebeğimle, bundan sonra güneşede çıkarayım bari, ne olur ne olmaz kafama taktım birkere

biz neredeyse hep disaridayiz ama yinede terliyor kafasi

oğlum bir saat oldu uyuyor
gaz sancısından mı yoksa rüya mı görüyor arada ıkınıp dudak büzüyor
eğer rüya görüyorsa en fazla benim mememi görüyordur.

Iyi aksamlar hanimlar
Oglumun bezinde cis yaptiginda pembe bir nokta oluyor herzaman degil ama arada oluyor sebebi nedir acaba yarin doktora gidecegiz aslinda ama bi fikri olan var mi??

benim oğluştada oluyordu yeni doğduğunda daha çoktu şimdi arada sabahları görüyorum bezinde. hemen daha sık besliyorum geçiyor. sebebi su kaybı. su kaybından dolayı idrarında ürik asit kristalleri mi ne öyle bişii artıyormuş. aslında pembe renk çıkmıyor beze geçip havayla temas edince o renk oluyormuş. çok dert etme 6. aya kadar görülmesi normalmiş. ama ne zaman tekrarlarsa daha sık besle. mama veriyorsan mamadan sonra biraz su da verebilirsin. ama sadece emziriyorsan sakın su verme. geçmiş olsun...

Rota virüsü aşısı hakkinda ne düşünüyorsunuz yaptirsnlar varmi ysn etkisicok doyende var benim bebehine bisey yspmsdi diyende fikirkerinuze ihtiyaç im var

biz yaptırmadık canım. eşim araştırdı. deneme yapıyorlar çocuklar üzerinde diye düşündük. madem çok gerekli niye zorunlu diil :44:

ben demiştim zeynom. vardır bi çıkar ilişkisi diyeee :130::130: sen üzme kendini tatlım. eden bulur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…