UCONN canım cok gecmis olsun ya ne zaman bitecekmiş bu mastit Seysi bende bir kere oldum çok Kotu ateslenmistim dayanılmaz bir aciydi
Allah yardımcın olsun cok zor ya senin kızın adı neydi unuttum ben kusuruma bakma
Ben eskiden aralarındaki yaş farkı 2 olacak şekilde istiyordum. Birincisini doğurunca anladım ki benimki cahil cesaretiymiş. Bencede biraz yaş farkı iyidir. Benimki ilgi delisi zaten. Sürekli sev konuş gezdir. yetişemem iki çocuğa
Sizin yazmanızı beklerken biz bu arada bahçeye inip çiçeklerimizi suladık oğluşumla
Benimki de hep kucağımda gezmek istiyor..yatirirsamda bol bol muhabbet istiyo.neyseki annecigide pek sever konuşmayı
Bahcenizde var demek, ne güzel. . Cok keyifli olur ilgilenmesi
Bende hemen yazamıyorum bazen forumda
mesajlarınızı okurken yada yazmaya giriştigimde mesaj ekranda yarım bekliyorken; bizimki yaygarayı basınca ona bakmak durumunda kalıyorum oturmaya başladıklari zaman azcık nefes alacağız ins.. yoksa rahat rahat muhabbet yok bize baksanaa..
Ogluşun biraz büyüsün, bakarsın çokta uslu bi delikanlı olur. .dediğin yaş aralığını tutarsin kardeşler arasında. .hiç belli olmaz..hayirlisiyla ins
Herkese iyi faksamlar benim size sormak istedigim bisey var bebegim 2 ay 10gunluk genelde yukari bakmak istiyo tavana falan gunduzleri daha cok bakiyo benimle emerken goz temasi kurmuyo ama bazen bana bakip guluyo aguluyo kisa sureli yani 1 dakka falan bakiyo guluyo sonra kafasini ceviriyo baska noktalara bakiyo goz takibi yapiyo beni ariyo ama tam net gozlerime uzun sure bakmiyo yani benle degil etrafla ilgileniyo bugun doktor kontrlmuz vardi doktor goz reflekslerinin iyi oldugunu soledi ama sanki bunlar sorunmus gibi geliyo sizde durumlar nasil ayni seyleri yasayan varmi lutfen biseyler soyleyin icim hic rahat degil
Canim nette yoğurt meyve puresi ve kasik mamasi diyor 4. Ay icin. Birde bizde bi katalog var or da corba tarifi var onuda yazarim birazdan. 6. Aydan once biraz biraz baslamamiz gerekiyormuş ama almazsa zorlamayin bi iki hafta sonra tekrar verin diyor
Topikte ilk doğum yapan benim haftaya 4. Ayımız bitiyo ama doktorumuz 5. Ay sonuna doğru oda 1-2 çay kaşığı şeklinde elma suyu Yada şeftalinin suyunu tattırabileceğimizi asıl ek gıdanın 6. Ayda başlanacağını söyledi
Herkese iyi faksamlar benim size sormak istedigim bisey var bebegim 2 ay 10gunluk genelde yukari bakmak istiyo tavana falan gunduzleri daha cok bakiyo benimle emerken goz temasi kurmuyo ama bazen bana bakip guluyo aguluyo kisa sureli yani 1 dakka falan bakiyo guluyo sonra kafasini ceviriyo baska noktalara bakiyo goz takibi yapiyo beni ariyo ama tam net gozlerime uzun sure bakmiyo yani benle degil etrafla ilgileniyo bugun doktor kontrlmuz vardi doktor goz reflekslerinin iyi oldugunu soledi ama sanki bunlar sorunmus gibi geliyo sizde durumlar nasil ayni seyleri yasayan varmi lutfen biseyler soyleyin icim hic rahat degil
kızlar gün içinde bebiişlerinizle nasıl zman geçiriosunuz?
düzeniniz nasıl yani?
biz bu ara çizgi film izlemeye başladık renkleri hoşuna gidio , şarkı sölüoruz , uyku saatimiz var banyo yapıp yatış yapıoruz ama arada napcamı nasıl oynatıcamı şaşırıorum
düzenimiz şöyle
sabah 10-10.30 da resmi kalkışımızı yapıoruz resmi diorum aralarda kalkıo ama uyutuorum
hemen emziriorum kahvaltı niyetine işte yatak toplama kahvaltı vs....
çizgi film izlioruz 20 dk falan birlikte ama tvtnin karşına bırakıp gitmiorum konuşuorum alatıorum neler olup bittiğini
12 de yatıo yarım saat uyyo bazen yatmıo
arada işte şarkı falan sölüoruz
bazen koyyorum kendi kendine oynuyo ama 5 dk sonna ağlıo kucak istio
14.00 de yatıyo 45 dk falan anca
16.00 gene yatıo yarım saat falan
akşam 19.30 da banyo yapıoruz emişioruz o ara hava kararıo
hava karardığında uyutuorum aralarda uyanıyo tabi ama emzirip yatrıorum
uyanık olduğunda ne gibi aktiviteler yapabiliriz.........