2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar tek tek okudum yorumlarınızı cok sagolun pozitif enerji geldi bana Allah razı olsun hepinizden sizleri seviyorum iyi ki varsınız

DENİZKİZİ Cok gecmis olsun canım Eylül'e.kuzucugu op yerime

REZENE; HOsgeldin canım tatilin nasıl gecti?annecigini bıraktın geldin sende

MELİNNAZ; Canım bebeğin dogunca yogunbakimda mu kaldı neden?simdi iyi demi:26:

UCONN canım cok gecmis olsun ya ne zaman bitecekmiş bu mastit Seysi bende bir kere oldum çok Kotu ateslenmistim dayanılmaz bir aciydi
Allah yardımcın olsun cok zor ya senin kızın adı neydi unuttum ben kusuruma bakma

Kızlar size bir şey danışacaktım
Benim kız ne biberon tutuyor nede emzik biberonumuz chicconun cam seklinde kaucuklusu diliyle itiyor birde böggğ yapıyor

Sizlerden biberon önerisi bekliyorum memnun kaldığınız markalar hangileri

Bugün 3. Ayımız bitti kontrolumuz vardı
5 buçuk kilo 57 cm olmuş bas cevresi 38. Kafası Minnak sanki hemşire gayet iyi dedi gelişimi icin

Benimki de hep kucağımda gezmek istiyor..yatirirsamda bol bol muhabbet istiyo.neyseki annecigide pek sever konuşmayı
Bahcenizde var demek, ne güzel. . Cok keyifli olur ilgilenmesi
Bende hemen yazamıyorum bazen forumda
mesajlarınızı okurken yada yazmaya giriştigimde mesaj ekranda yarım bekliyorken; bizimki yaygarayı basınca ona bakmak durumunda kalıyorum oturmaya başladıklari zaman azcık nefes alacağız ins.. yoksa rahat rahat muhabbet yok bize baksanaa..

Ogluşun biraz büyüsün, bakarsın çokta uslu bi delikanlı olur. .dediğin yaş aralığını tutarsin kardeşler arasında. .hiç belli olmaz..hayirlisiyla ins

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi faksamlar benim size sormak istedigim bisey var bebegim 2 ay 10gunluk genelde yukari bakmak istiyo tavana falan gunduzleri daha cok bakiyo benimle emerken goz temasi kurmuyo ama bazen bana bakip guluyo aguluyo kisa sureli yani 1 dakka falan bakiyo guluyo sonra kafasini ceviriyo baska noktalara bakiyo goz takibi yapiyo beni ariyo ama tam net gozlerime uzun sure bakmiyo yani benle degil etrafla ilgileniyo bugun doktor kontrlmuz vardi doktor goz reflekslerinin iyi oldugunu soledi ama sanki bunlar sorunmus gibi geliyo sizde durumlar nasil ayni seyleri yasayan varmi lutfen biseyler soyleyin icim hic rahat degil

Son düzenleme:

Topikte ilk doğum yapan benim haftaya 4. Ayımız bitiyo ama doktorumuz 5. Ay sonuna doğru oda 1-2 çay kaşığı şeklinde elma suyu Yada şeftalinin suyunu tattırabileceğimizi asıl ek gıdanın 6. Ayda başlanacağını söyledi

Canım evham yapma bebek bunlar benim bebeğimde avize izlemeye bayılıyor olabilir boşuna kuruntu yapma

canım sen bilirsin ama 0-2 yaş arasında tv izletmek iyi değil aslında.

Hadi gelin bacılar eski günlerdeki gibi cene çalalım gecelere akalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…