canım oğlumun dr u cişte pembelik olursa su ver suya ihtiyacı vardır demişti.istersen bi su ver.
bu tarifte bir eksik var
cnm emzigi vermiyorum artıkzeyno, bebis emzigi bıraktımı? Yada emzirmeyle ilgili olan durum normale döndü mü?
ahh canlar 2 gün girmedim okuyamadım yazıları
geridönüşüm loverlover
şekerler ben beylikdüzünde kanatçıların arka tarafında oturuyorum hemen buyrun gelin iki laklak ederiz yada marmaraparkta falan buluşabiliriz yine ben ve kurabiyelerim ile birlikte
zeynoo
geç oldu ama kuarbiyenin hamurunu sormuşsun
hamurunda 150 gr margarin 1.5 kahve fincanı şeker 1.5 kafve fincanı sıvıyağ 1 yumurta 50 gr kakao vanilya yarım paket kabartma tozu var alabildiği kadar unhamur çok koyu kıvamlı olmayacak eline yapışmasın yeter ceviz büyüklüğünde toplar yapıp tepsiye diz fırından çıkar çıkmaz daha önce kaynattığın soğumaya bıraktığın 1 su bardağı şeker ve 1.5 su bardağı sudan oluşan şerbete önlü arkalı 5 6 saniye kadar tutsan yeter batır sonra hindistan cevizine batır. valla ben çok seviyom bu kurabiyeyi yumuşacık bool kakaolu bişey oluyo
Evet evet buluşalım
Siz böyle söyleyince korktum resmen. Ben daha olmadım ve adet olmaktan nefret ederim :18:
Of hic deme.. Böyle iyiydik, alistikta hani
benim de daha olmadı. .ilk doğumda 6 ay sonra olmuştum,bakalım bu sefer nasil olacak:26:
ayy sütlü tatlıda bayıldığım tarifide veriyim normal tavukgöğsü yapıyorum içine yarım paket toz kremşantide atıyorum ocaktayken
borcama burçak bisküvileri diziyorum üzerine muz dilimliyorum üstüne tavukgöğsünü döküyorum tekrar en üste çikolatalı sos yapıp döküyorum offf fçok canım çektiii yaa
cnm emzigi vermiyorum artıko kadar ugrastım tutsun diye simdi ise kendi ellerimle bıraktırdım
emmesi bozulmuştu kuzumun tekrar normale döndü şu an, niye böyle oldu inan bende anlamadım:44:
cnm çok tşkler 2 tarif içindeekliyorum defterime ilk fırsatta denerim artık
Evet ya böyle güzeldiHiç özlemedim walla.
Aynenn aynenn:)
Dün düşündüm de.. ayin 25iydi, benim SAT imdi..
Vay be 1 yıldır tertemizim dedim
Olacak olacakta biraz gec olsun
Lover senin 2 cocukmu var cnm?
kızlar okuduklarıma göre ve drun bize verdiği kataloğa göre 4. ayda ek gıdalara başlayabilirmişiz. ama emzirmeden önce vermeliymişiz çünkü doyunca almak istemezlermiş. ve her seferinde bir gıdayla başlamalıymışız ve yavaş yavaş alıştırmalıymışız. 4. ay için bi çorba tarifi var yoğurt kaşık maması ve meyve püresi diyor. bizim 3. ayımız dolmak üzere. sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda
canım dua et valla bende 3 gündür adetim çok fenayım valla doğumdan sonraki gibi kanamam var resmen
Evet evet buluşalım
Siz böyle söyleyince korktum resmen. Ben daha olmadım ve adet olmaktan nefret ederim :18:
ayy sütlü tatlıda bayıldığım tarifide veriyim normal tavukgöğsü yapıyorum içine yarım paket toz kremşantide atıyorum ocaktayken
borcama burçak bisküvileri diziyorum üzerine muz dilimliyorum üstüne tavukgöğsünü döküyorum tekrar en üste çikolatalı sos yapıp döküyorum offf fçok canım çektiii yaa
Allah bağışlasın cnm1 tanecik war. İkincisini düşünüyorum ama cesaret edemiyorumŞuan kucağımda tepiniyor
Allah bağışlasın cnm
Bende öyle biliyordum da, gecen gun alıntılardan karıştırdım galiba
Iki var gibi anladım, şaşırdım :)
Ikincide olur, hatta dillere pelesenk olmuş cümleyi söylemeden olmaz
" ikincide olsun, yap cnm beraber büyürler:) "
Yalan vallahi. .cok zordur iki kucuk çocuk
Aradan zaman geçsin. .
Bak benimki de suan kucağımda tepiniyo
Hatta yatırdım, yine tepiniyo:)
Bu kadar enerji sarfediyoken, büyük oğlumun da ; bakim ve ilgi isteyen küçük bi cocuk olduğunu düşünemiyorum bile
Açılsın ara, cesarette yerine gelir bak
kızlar okuduklarıma göre ve drun bize verdiği kataloğa göre 4. ayda ek gıdalara başlayabilirmişiz. ama emzirmeden önce vermeliymişiz çünkü doyunca almak istemezlermiş. ve her seferinde bir gıdayla başlamalıymışız ve yavaş yavaş alıştırmalıymışız. 4. ay için bi çorba tarifi var yoğurt kaşık maması ve meyve püresi diyor. bizim 3. ayımız dolmak üzere. sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda
kızlar gün içinde bebiişlerinizle nasıl zman geçiriosunuz?
düzeniniz nasıl yani?
biz bu ara çizgi film izlemeye başladık renkleri hoşuna gidio , şarkı sölüoruz , uyku saatimiz var banyo yapıp yatış yapıoruz ama arada napcamı nasıl oynatıcamı şaşırıorum
düzenimiz şöyle
sabah 10-10.30 da resmi kalkışımızı yapıoruz resmi diorum aralarda kalkıo ama uyutuorum
hemen emziriorum kahvaltı niyetine işte yatak toplama kahvaltı vs....
çizgi film izlioruz 20 dk falan birlikte ama tvtnin karşına bırakıp gitmiorum konuşuorum alatıorum neler olup bittiğini
12 de yatıo yarım saat uyyo bazen yatmıo
arada işte şarkı falan sölüoruz
bazen koyyorum kendi kendine oynuyo ama 5 dk sonna ağlıo kucak istio
14.00 de yatıyo 45 dk falan anca
16.00 gene yatıo yarım saat falan
akşam 19.30 da banyo yapıoruz emişioruz o ara hava kararıo
hava karardığında uyutuorum aralarda uyanıyo tabi ama emzirip yatrıorum
uyanık olduğunda ne gibi aktiviteler yapabiliriz.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?