2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
zeyno, bebis emzigi bıraktımı? Yada emzirmeyle ilgili olan durum normale döndü mü?
cnm emzigi vermiyorum artık o kadar ugrastım tutsun diye simdi ise kendi ellerimle bıraktırdım
emmesi bozulmuştu kuzumun tekrar normale döndü şu an, niye böyle oldu inan bende anlamadım:44:

cnm çok tşkler 2 tarif içinde ekliyorum defterime ilk fırsatta denerim artık

kızlar okuduklarıma göre ve drun bize verdiği kataloğa göre 4. ayda ek gıdalara başlayabilirmişiz. ama emzirmeden önce vermeliymişiz çünkü doyunca almak istemezlermiş. ve her seferinde bir gıdayla başlamalıymışız ve yavaş yavaş alıştırmalıymışız. 4. ay için bi çorba tarifi var yoğurt kaşık maması ve meyve püresi diyor. bizim 3. ayımız dolmak üzere. sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda

Of off.. ne diyosunnn cnm yaaa
Ellerine sağlıkmarifetli hatunlarin hali baskaa
Bu sütlu tatlılardan bu bi kac güne yapmazsam, catlarım vallaa
Tarif icin Teşekkürler

Aman emzirme problemi olmasında, emzik tutmasada olur
Yeniden düzenini yakalamış olmasına sevindim canım. .

bende dün akşam bununla ilgili bir şeyler okudum.önce ek gıdayı verirsek yinede emer mi bebiş acaba? yok yani süt olduğundan değil ama aklıma takıldı.yarın dr randevumuz var.bunuda sorucam...bizde 3üncü ayın yarısındayız nerdeyse...

canım dua et valla bende 3 gündür adetim çok fenayım valla doğumdan sonraki gibi kanamam var resmen

Bende de tam tersı off gıcık oluyorm ya ne varlıgı bellı ne yoklugu :26:

Evet evet buluşalım

Siz böyle söyleyince korktum resmen. Ben daha olmadım ve adet olmaktan nefret ederim :18:

Ben olmak ıstıyodum zaten yoksa her ay ıcım ıcımı yerdı acaba hamıle mıyım dıye ama boyle de canım sıkıldı bır var uc yok

Mmm mıs
Aynı bu anlattıgın bebe bıskuvısıyle de cok guzel oluyo canım olsa da yesek :)

1 tanecik war. İkincisini düşünüyorum ama cesaret edemiyorum Şuan kucağımda tepiniyor
Allah bağışlasın cnm
Bende öyle biliyordum da, gecen gun alıntılardan karıştırdım galiba
Iki var gibi anladım, şaşırdım :)
Ikincide olur, hatta dillere pelesenk olmuş cümleyi söylemeden olmaz
" ikincide olsun, yap cnm beraber büyürler:) "

Yalan vallahi. .cok zordur iki kucuk çocuk
Aradan zaman geçsin. .
Bak benimki de suan kucağımda tepiniyo
Hatta yatırdım, yine tepiniyo:)
Bu kadar enerji sarfediyoken, büyük oğlumun da ; bakim ve ilgi isteyen küçük bi cocuk olduğunu düşünemiyorum bile
Açılsın ara, cesarette yerine gelir bak

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben eskiden aralarındaki yaş farkı 2 olacak şekilde istiyordum. Birincisini doğurunca anladım ki benimki cahil cesaretiymiş. Bencede biraz yaş farkı iyidir. Benimki ilgi delisi zaten. Sürekli sev konuş gezdir. yetişemem iki çocuğa

Sizin yazmanızı beklerken biz bu arada bahçeye inip çiçeklerimizi suladık oğluşumla

Son düzenleme:

ay ek gıda olayı var bide hani 6 aydan sonra geciliyordu öyle degilmi yoksa:44:
degilse bizim gecmiş olmamız gerekiyoo
nasıl geccem o konuda da bi fikrim yok hazır devam maması olur mu ki:26: hani su aptamilin varya ek gıda diye:26:
olmazsa nelerden başlayabilirim,:44: yogurt falan mı

Canim nette yoğurt meyve puresi ve kasik mamasi diyor 4. Ay icin. Birde bizde bi katalog var or da corba tarifi var onuda yazarim birazdan. 6. Aydan once biraz biraz baslamamiz gerekiyormuş ama almazsa zorlamayin bi iki hafta sonra tekrar verin diyor

Emmeden once vermek gerekiyormuş cunku doyarsa almazmis zaten cok vermeyecegimiz icin yine emer

kızlar gün içinde bebiişlerinizle nasıl zman geçiriosunuz?
düzeniniz nasıl yani?

biz bu ara çizgi film izlemeye başladık renkleri hoşuna gidio , şarkı sölüoruz , uyku saatimiz var banyo yapıp yatış yapıoruz ama arada napcamı nasıl oynatıcamı şaşırıorum

düzenimiz şöyle
sabah 10-10.30 da resmi kalkışımızı yapıoruz resmi diorum aralarda kalkıo ama uyutuorum
hemen emziriorum kahvaltı niyetine işte yatak toplama kahvaltı vs....
çizgi film izlioruz 20 dk falan birlikte ama tvtnin karşına bırakıp gitmiorum konuşuorum alatıorum neler olup bittiğini

12 de yatıo yarım saat uyyo bazen yatmıo
arada işte şarkı falan sölüoruz
bazen koyyorum kendi kendine oynuyo ama 5 dk sonna ağlıo kucak istio

14.00 de yatıyo 45 dk falan anca

16.00 gene yatıo yarım saat falan

akşam 19.30 da banyo yapıoruz emişioruz o ara hava kararıo
hava karardığında uyutuorum aralarda uyanıyo tabi ama emzirip yatrıorum

uyanık olduğunda ne gibi aktiviteler yapabiliriz.........

Muhallebi icinde devam sutu var ama sutlu pirincli kabak corbasi sebze corbasi havyc patates pirinc ve su var icinde 4. Ay icin yogurt tahili balli kahvalti 6. Ay icin

Aşağı yukarı bizimde ayni saatler disinda. Genelde konusuyoruz bide bu aralar ufak bi oyuncagimiz var onu tutuyoruz salliyoruz biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…