bende de selülit oluştu bol bol
çok sinir bozucu sporda yapamıyorum malesef
hele bu sene ki şort modası beni deli ediyoooooo
bronz bronz bacaklarla kısacık sortları giymiyolar mı
öyle bakakalıyorum ve sinir oluyorum
bu sene evde bile paçalı don paklar benii
Çok kıskandım seni. Günde 3 kez o kremi sürüyorum liearac ampülleri varmış onları alacağım birde acnelyse diye soydurucu etkisi olan bir krem birde onu alacağım. Geriye lover diye biri kalmayacak toptan kendimi eriteceğim
slm haziran anneleri..anladığım kadarıyla hiç kimse ücretsiz izne ayrılmayarak işe başlıyor..benimde 4 eylülde başlamam gerekiyor ama 2 aylık heyet raporu ayarladım ama şimdide vicdanen rahatsız oluyorumm..herkes bebeğini bırakıp giderken sırf tanıdıklarım var diye bebeğimle daha fazla vakit geciricem ve paramı alıcam..ücretsiz izne ayrılmak gibi hakkım var ama eşimin maasıyla nasıl idare ederim bilmiyorum..eve 2 maaş girerken bile zorlanıyoruzz geçinmekte..hayat standartlarımdan vazgeçmek zor geliyor...işim çok kolay sadece imza atıyorum bi kamu kurumunda kontrolör olarak çalışıyorum..ama genede kurumda olmadan maaş almak beni rahatsız edecek sanırımm..sizce heyet raporu alarak kul hakkına girmiş mi oluyorumm(((
Çok kıskandım seni. Günde 3 kez o kremi sürüyorum liearac ampülleri varmış onları alacağım birde acnelyse diye soydurucu etkisi olan bir krem birde onu alacağım. Geriye lover diye biri kalmayacak toptan kendimi eriteceğim
cnm içini rahatlatmak isterdim ama sen zaten vicdanen rahatsızsın, çünkü yanlış oldugunun farkındasın..
sorsan herkes 2 ay daha bebegiyle kalmak ister,
ama hakedilmedigi halde tanıdıklar vasıtasıyla rapor almak dogru bir davranış degil.. sende böyle düşünüyorsun aslında
bizde bırakmak istemiyoruz ama mecburen bırakıyoruz..
çevremdekiler herkesin böyle bir imkanı olsa herkes raporu kullanırdı kimse hayır demezdi diyorr..
kızlar bebeğim orta kulak iltihabı olmuş ateşimiz yüksek sürekli nasıl atlatacağız yaşayan arkadaşlar vardı nasıl atlattınız iğne olduk dün gece antibiyotiğe başladık ateş düşürücü içiyoruz arada birde mama takviyesi yapmamı istedi çok halsiz kalmış dedi dr brovs ın yeni doğan için bir biberonunu aldım ama memeyi unutur biberona alıştırma diyor çevremdekiler napıcam sizinkiler nasıl hem güzel güzel emip hem de biberonla mama yiyen bebişleriniz var mı ? bu iltihabı ne kadar sürede atlatabiliriz
Benim imkanım olsa bende kullanırdım. Bu senin suçun değil devletin bişeyler yapması gerekiyor. Avrupada 2 yılmış doğum izni bizde 4 ayVicdan meselesi için rahat değilse raporunu bozdur. Rahat ise de buraya yazıp ağzımı sulandırma Raporu olan var olmayan var.
İşin kul hakkı boyutuna girecek olursan önce o doktorların bunu düşünmesi lazım. Hasta olmama rağmen yok efendim sgk sıkıntı çıkarıyor bizim başımız yanıyor diye bana 2 günden fazla rapor vermeyen doktorlar tanıdık olunca 2 ay heyet raporu verebiliyormuş bunu öğrendim. Hipokrat kadar başlarına taş düşsün
Benim imkanım olsa bende kullanırdım. Bu senin suçun değil devletin bişeyler yapması gerekiyor. Avrupada 2 yılmış doğum izni bizde 4 ayVicdan meselesi için rahat değilse raporunu bozdur. Rahat ise de buraya yazıp ağzımı sulandırma Raporu olan var olmayan var.
İşin kul hakkı boyutuna girecek olursan önce o doktorların bunu düşünmesi lazım. Hasta olmama rağmen yok efendim sgk sıkıntı çıkarıyor bizim başımız yanıyor diye bana 2 günden fazla rapor vermeyen doktorlar tanıdık olunca 2 ay heyet raporu verebiliyormuş bunu öğrendim. Hipokrat kadar başlarına taş düşsün
sıkıntı olmuyormuş sanırım canım yaa.. 3 aylıktan 4 kere alan bile tanıdıklarım varr..kadın işe kızı 16 aylıkken başladı..
Bende ücretsiz izne ayriliyorum
kızlarrr cuma günü ameliyat oluyorum dua edin bana kolay geçsin bebeğimin en kısa zamanda bakımlarını yapabilimmm
kızlar bebeğim orta kulak iltihabı olmuş ateşimiz yüksek sürekli nasıl atlatacağız yaşayan arkadaşlar vardı nasıl atlattınız iğne olduk dün gece antibiyotiğe başladık ateş düşürücü içiyoruz arada birde mama takviyesi yapmamı istedi çok halsiz kalmış dedi dr brovs ın yeni doğan için bir biberonunu aldım ama memeyi unutur biberona alıştırma diyor çevremdekiler napıcam sizinkiler nasıl hem güzel güzel emip hem de biberonla mama yiyen bebişleriniz var mı ? bu iltihabı ne kadar sürede atlatabiliriz
çalışan (çalışmayan) anneler desteğinize ihtiyacım var...bugün oğluşumu bırakıp işe gittim ilk defa beş saat kadar ayrı kaldık yakın bir zamanda da 7-8 saatlik çalışma ritmine dönmem gerekecek galiba:44: işte böyle hissettim...geri dönünce kendimi çok kötü hissettim o kadar özlemişim ki uyuyana kadar izledim yetmedi resimlerine baktım bakarken gözlerim doldu. Öyle içim acıdı öyle içim acıdı ki anlatamam .. Normal mi bu kadar etkilenmek yoksa ben mi abartıyorum? Gözüm arkada kalmadı annem ve babam birlikte baktılar,işimi çok seviyorum çalışmayı da öyle, hiç sanmazdım böyle hissedeceğimi:44:
sıkıntı olmuyormuş sanırım canım yaa.. 3 aylıktan 4 kere alan bile tanıdıklarım varr..kadın işe kızı 16 aylıkken başladı..
Ucon ve Denizkizi cok gecmis olsun. Allah sifa versin.
Ben de ayni dusuncedeyim.Ben Tv ye bakarsa hemen baska tarafa ceviriyorum dikkatini
Bebegim her sehir disi donusu burnumdan getiriyor. Hava degisiminden galiba asiri huysuz oluyor. Dun cok kotuydu. Hic susmadan tum gun agladi. Toplamda yarim saat anca uyudu koca gun. Sinirlerim bosaldi benim deMeme bile emmedi, dolapta duran sutumu cikarip biberonla verdim Sabah 7 de baslayan cigliklar aksam 7 gibi son buldu ve yorgunluktan sizdi kaldi. Ben de mahalleye reklam oldu, oyle cigliklar atti ki
Yakinda oglumu sunnet ettirecegim insallah. Rotavirus asimizi da yaptirmadik onu da yaptirmak lazim bir an once. Ben ek gidaya cabucak gecilmesini dogru bulmuyorum. Ama etrafimdakiler ornekler vererek 6 ayin gec oldugunu, bebegin ek gidayi reddedecegini, 4 aydan sonra alistirmamin en iyisi oldugunu soyluyor. Bilemedim ne yapacagimi.
Bunlar şeyini çıkaranlar. İşte ben böylelerine hakkımı helal etmemHakkım var mı yok mu onuda bilmiyorum Bir hocaya sormak lazım. Alo diyanet
Keşke çocuklarımız ek gıdaya geçene kadar yanlarında kalabilseydik.
İlk 6 ay sadece anne + anne sütü
27, 5 u aşağı yukarı yuvarlasana bacım. .bende yaş 27,5burcum akrep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?