2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

aynen bende bu sene sortları evde giyiyorum
basenler kalın selülit dolu nereye giyiyoruz

slm haziran anneleri..anladığım kadarıyla hiç kimse ücretsiz izne ayrılmayarak işe başlıyor..benimde 4 eylülde başlamam gerekiyor ama 2 aylık heyet raporu ayarladım ama şimdide vicdanen rahatsız oluyorumm..herkes bebeğini bırakıp giderken sırf tanıdıklarım var diye bebeğimle daha fazla vakit geciricem ve paramı alıcam..ücretsiz izne ayrılmak gibi hakkım var ama eşimin maasıyla nasıl idare ederim bilmiyorum..eve 2 maaş girerken bile zorlanıyoruzz geçinmekte..hayat standartlarımdan vazgeçmek zor geliyor...işim çok kolay sadece imza atıyorum bi kamu kurumunda kontrolör olarak çalışıyorum..ama genede kurumda olmadan maaş almak beni rahatsız edecek sanırımm..sizce heyet raporu alarak kul hakkına girmiş mi oluyorumm(((

ay bu ifadeyle anlatmak istedigim herseyi anlatabiliyorum iyiki varrrr

Son düzenleme:

cnm içini rahatlatmak isterdim ama sen zaten vicdanen rahatsızsın, çünkü yanlış oldugunun farkındasın..
sorsan herkes 2 ay daha bebegiyle kalmak ister,
ama hakedilmedigi halde tanıdıklar vasıtasıyla rapor almak dogru bir davranış degil.. sende böyle düşünüyorsun aslında

bizde bırakmak istemiyoruz ama mecburen bırakıyoruz..

ben hamile kalmadan önce kullanmıştım acnelyse sabah akşam sürüyodum bu epey soyuyo ama inanımaz kaşınıyo
sonrada madecassol diye bi merhem var onu sürüyodum, bununda yenileme özelliği çok fazlaymış, kullananlar cok memnun ama ben devamını getiremedim yarım bıraktım

Son düzenleyen: Moderatör:
hazır bebeğim uyurken okumadan hemen yazayım dedim.geçmişe az sonra göz atıcam...
gebelik diyabeti yaşamıştım,endokrinci dr um dün için gebelik sonrası teste çağırmıştı OGTT yapıldı yine.Bugün sonuçları aldık.
Hüsran
değerlerim çok yüksek çıkmış.öyle ki 140 olması gereken 1. saat değerim 258 çıkmış
dr um endişeyle şekeri kesmemi ve gebelikteki gibi diyet yapmamı, 3 gün bu yediklerimi yazmamı söyledi.ve ptesi
görüşmeye çağırdı.bu sonuçları o da beklemiyordu.ama ben ona dün dedim normaldede aç kaldığımda elim ayağım
titrer benim insan kendini bilir...gerçi bu kadar yüksek beklemiyordum ama...diyabet oldum sanırım :44:

bugünde bebişimizin kontrolü vardı.herşey yolunda çok şükür. 5000gr olmuş.boy 57 olmuş.2 ay 11 günlük olduk an itibariyle
bu rakamlar güzel gelmeseydi depresyona girerdim bu diyabet olayından sonra...malum zaten sütte gitti... ne diyim yine
Allah beterinden korusun.bebeğime zeval vermesin...

çevremdekiler herkesin böyle bir imkanı olsa herkes raporu kullanırdı kimse hayır demezdi diyorr..

çevremdekiler herkesin böyle bir imkanı olsa herkes raporu kullanırdı kimse hayır demezdi diyorr..

Benim imkanım olsa bende kullanırdım. Bu senin suçun değil devletin bişeyler yapması gerekiyor. Avrupada 2 yılmış doğum izni bizde 4 ay Vicdan meselesi için rahat değilse raporunu bozdur. Rahat ise de buraya yazıp ağzımı sulandırma Raporu olan var olmayan var.

İşin kul hakkı boyutuna girecek olursan önce o doktorların bunu düşünmesi lazım. Hasta olmama rağmen yok efendim sgk sıkıntı çıkarıyor bizim başımız yanıyor diye bana 2 günden fazla rapor vermeyen doktorlar tanıdık olunca 2 ay heyet raporu verebiliyormuş bunu öğrendim. Hipokrat kadar başlarına taş düşsün

Son düzenleme:

Bizde gecen haftaya kadar ortakulak iltihabindan perisandik kulagindan sari akinti geliyordu kokusu cok kötü kulak zari delinmeye ve daha ileriye kadar gidebilir diye anin da hastaneye yatisi yapildi oglumun 5 gün kaldik günde 3-4 defa antibiotik-serum verildi sonra taburcu edildik ve evde de 1 hafta antibiotik almaya devam ettik cok sükür atlattik suan gayet iyi keyfi yerin de, bizim atesimiz hic olmadi ama cocuk neredeyse durduk yere sesi kisilana kadar agliyordu.. Cok gecmis olsun en kisa sürede atlatirsiniz insallah

sıkıntı olmuyormuş sanırım canım yaa.. 3 aylıktan 4 kere alan bile tanıdıklarım varr..kadın işe kızı 16 aylıkken başladı..

evet burada da sana katılıyorum, devletin bu duruma el atması lazım, insanları böyle seylere tesvik ediyorlar..
doktorlar konusundada haklısın,

ama yinede ucretsiz izin alma hakkı var sonucta maksat bebekle olmaksa eger,
ama burada amac hem bebekle olup hemde hakedilmeyen bir gelire sahip olmak,
yani kul hakkına girilmiş oluyor maleseff

kızlarrr cuma günü ameliyat oluyorum dua edin bana kolay geçsin bebeğimin en kısa zamanda bakımlarını yapabilimmm

geçmiş olsun canım çok çabuk toparlarsın inşallah..

geçmiş olsun hayatım..

ayy ben şimdiden düşündükçe öyle oluyorum benim kv bakıcak eminim elinden geleni yapacak ama işte kimse annesi gibi bakamaz sonuçta.. bir de kendi annen baksa istemediğin veya yanlış gördüğün şeyi rahatlıkla söylersin biz onu ne yapıcaz bilemiyorum.. allah sağlık versin diye düşün canım.. öyle düşünelim ki sütümüze bişey olmasın.. bir de süt sağma olayını nasıl yapacaksın şimdilik tabi gerek kalmıyordur fazla ama tam gün çalışınca benimkinin 3 öğün falan beslenmesi gerekecek benim öyle sağıp saklayacak kadar sütüm de yok ne yapıcam bilmiyorum..

sıkıntı olmuyormuş sanırım canım yaa.. 3 aylıktan 4 kere alan bile tanıdıklarım varr..kadın işe kızı 16 aylıkken başladı..

Bunlar şeyini çıkaranlar. İşte ben böylelerine hakkımı helal etmem Hakkım var mı yok mu onuda bilmiyorum Bir hocaya sormak lazım. Alo diyanet

Keşke çocuklarımız ek gıdaya geçene kadar yanlarında kalabilseydik.

İlk 6 ay sadece anne + anne sütü

Canım ufak ufak alıştırmak daha doğruymuş. Tattırman yeterli olacaktır 6. Aya kadar. Biz 4. Ayımız dolunca başlıcaz ek gıdalara çünkü şu an sadece mamayla besleniyoruz. Doktorumuz meyvelerle başlıcaz sonra detaylı konuşuruz dedi bakalım.

Ayrıca bugün elma yerken pür dikkat bana bakan oğlumun zaten kaşınan diş etlerini elmayla kaşıdım. Pek hoşlandığı söylenemez.

hakkın var tabi ki, kamuda çalışan her personelin maaşları senin benim vergilerimizle ödeniyor sonucta,
devletin geliri halk zaten, ticaret yapan otomobil ev alan devlete vergisini ödüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…