bebekler günde 8 öğün mü beslenmeli? benimki sanırım daha fazla besleniyor. 10 öğün falan tahminimm
selam kızlar...bişey soracağım. d vitaminlerini veriyor musunuz devamlı? içinde paraben var diyorlar,aynı kan ilaçlarında olduğu gibi bende soğudum ve 1 haftadır falan vermeyi kestim d vitaminini bebişkoma.
selam kızlar biz oğlum doğduğundan beri biogaia isimli damlayı kullanıyorduk her gün kakasını yapıyordu ama gaz sancısı 3.ayda hafifledi hala da var.ben o çok pahalı falan dedim metsil aldım 5tlye ama o da anlık çözüm üretiyor diye kullanmadım biogaia ya devam ettik 3 aylık olduk doktora bırakalım mı artık dedim ilaçla yapsın istemioruz devam edin zorlanır gözlemleyin siz bilirsiniz dedi. eşim de dün gitmiş eczanede yokmuş nurse harveys diye bi şurup almış o da anlık spazmı giderir yazıo recetesinde vermeyelim dedim ama çocuk ıkınırken ağlıyo verdim neyse şimdi de patır patır yapıo ama bence müsil etkisi yaratyo biogia ise bağırsak düzenleyici gibi bişeler yazıodu buzdolabında saklanıo zaten prebiotik bişemiş.onun diğerlerinden farklı old inandım ben alıcam yine onu sanırımkullanan var mı bu ilaçları?
canm ben garip yazmisimBenimki gündüzleri hic sasmaz her 2 saatte bir emer 5 dk da memeyi tamamen bosaltir aksama dogru dikkat ettim gögüslerim cok gec doluyor oglum da tam o saatlerde her saat basi 2 memeyi birden emiyor memeden cekince mizmizlanip duruyor bende artik önceden biriktirdigim sütlerden cikarip aksam saatlerin de veriyorum mecburen sonra 2 gögsüm tekrar doldugun da birini sagip verdigim sütün yerine buzluga atiyorum atabilirsem diger gögsüde o emiyor.. Bu gögüslerin eskiye oranla yumusak olmasi normalmi bende merak ediyorum, kafam da hep sütüm azaliyormu sorusu bi türlü atamiyorum.. Eger doymasalar ac olsalar hep huzursuz olup aglarlar, doktorumuz bir beze 5- 6 yemek kasigi su dök ve agirligina bak eger gün icin de 5-6 defa altini islatip bezi bukadar agirlikta oluyorsa tamamen doyuyordur dedi . Ögle saatleri emzirmiyorum derken nasil yapiyorsun benim ki en fazla 2,5 saat emzirmesem yikar ortaligi
Bildigim kadariyla kafasinda ki bingildagi kapanana kadar yaklasik 1-1,5 yasina kadar verilmeli
son 3 gündür günde 6 - 8 defa kaka yapıyoruz. bunların bazısı yeşil renkte.
kızımda herhangi bir huysuzluk vs problemi yok. normalde de kakasını rahat yapardı şimdi de öyle ama sayısı çok.
doktorunu aradım ulaşamadım sms attım ben de cvp bekliyorum. acayip uyuz oldum içim içimi yiyor.
yarın saat 15:00e randevu aldık.
bir de bizim doktor nlp probiyotik diye birşey yazmıştı geçen kontrolde yani 1 agustosta ben önemsemedim almadım çocuk gayet güzel kaka yapıyor diye. 2. aydan sonra her bebeğe öneriyormuş. acaba o sindirim sistemi düzenleyiciyi almadım eksik bişey mi yaptım diye de kahrettim kendimi.
siz böyle bi probiyotik kullanıyor musuz?
ya ben ikinci çocuğu falan yapamam. psikolojim kaldırmıyor. ne büyük sorumluluk. çocuk bu hastalanacak falan diyorlar da yok yani ben duramıyorum yerimde. tövbe yarabbim Allah beterinden saklasın.
Ayni benim oglum. Surekli bir mizmiz hali, 2 saatte bir emmek istiyor, surekli kucagimda durmak istiyor. Gunduzleri uyumuyor. Kucagimda uyuyor yataga yatirdigim an gozler faltasi.Eger kandirabilirsem de en fazla 15-20 dk uyuyor. Agzindan salyalar akiyor. Kusma huyu basladi bir de. Gaz zaten var.Kaka dersen 4-5 gunde bir defa anca yapiyor. Deli olucam gercekten. Ama bneimki 3 aya yeni girecek. Acaba diyorum buyume atagi mi geciriyor bu cocuk?Neye girdiklerini bilmiyorum ama bişeye girdikleri kesin
2gündür hem istahsiz hem huysuz hemde uyuyamiyor
Sebepsiz yere içli içli agliyor.. ne gogsumu ne biberonu emmek istemiyor.
Sonra huysuzluk tan yorgun düşüp zar zor uyuyor(
canm ben garip yazmisim
Sende yanlis anlamissin
Ogle saatlerinde emzirmiyorum demedim
Oyle saatli emzirmiyorum yani mizmizlandikca fln veriyorum 2-3 saat beklemiyorum
Sanirim benm yaptigimda yanlis cunku yarim saat arayla bile emzirdigim oluyo
canım benim inan bana kilo almak isteyipta alamayanlar içinde cok zor mesela benim vücudum ilginctir yaglı hiç bişeyi kabul etmez sürekli kahvaltılık ve yesilliklerle besleniyorum tabi bu sebebden bir deri bir kemiktim bişeye benzemiyordum. ama son 3 haftadır iştehım acıldı yemek yemek ne kadar keyifliymiş farkına vardım halbuki işkence vakit kaybı gibi gelirdi. inan bana bende bu konudan muzdarip oldum hep eşim az kilo alsan dedikceee cookk üzülürdüm yolda yürürken acaba hafif balık etlilere bakıyormu diye gözlerini takıp ederdimAyy ne oluyor burda ben kilolari vermek icin bir tarafimi yirtiyorum resmen coguda almak icin can atiyor adaletmi bu yaa ne vardi bende almak isteyenlerden olaydim da gece gündüz yiyebilseydim
Gelin kizlar bende o istediginizden suan bolca mevcut hepinize yetecek kadar göbek kalca bacak yagi var hepsini alabilirsiniz hic sikayet etmem hahahhaah
slm kızlar ben 2012 haziran annesiyim desty seni sorunu gördüm cvp vermek istedim
desty ben süt iznimi bebeğim birlikte olabilmek için toplatmıştım toplu kullandım
işyerinde süt sağıyordum diğer gün kayınvalidem veriyordu
sabah öğlen ve akşam üzeri sağıyordum 500 ml civarı oluyordu sütüm
son 3 gündür günde 6 - 8 defa kaka yapıyoruz. bunların bazısı yeşil renkte.
kızımda herhangi bir huysuzluk vs problemi yok. normalde de kakasını rahat yapardı şimdi de öyle ama sayısı çok.
doktorunu aradım ulaşamadım sms attım ben de cvp bekliyorum. acayip uyuz oldum içim içimi yiyor.
yarın saat 15:00e randevu aldık.
bir de bizim doktor nlp probiyotik diye birşey yazmıştı geçen kontrolde yani 1 agustosta ben önemsemedim almadım çocuk gayet güzel kaka yapıyor diye. 2. aydan sonra her bebeğe öneriyormuş. acaba o sindirim sistemi düzenleyiciyi almadım eksik bişey mi yaptım diye de kahrettim kendimi.
siz böyle bi probiyotik kullanıyor musuz?
ya ben ikinci çocuğu falan yapamam. psikolojim kaldırmıyor. ne büyük sorumluluk. çocuk bu hastalanacak falan diyorlar da yok yani ben duramıyorum yerimde. tövbe yarabbim Allah beterinden saklasın.
Öğretmenim ve eş durumuyla gecen sene eşime 2.5 saat mesafeye bi ilçeye ancak gelebildim...eşimin gidiş geliş yapma imkanı yok o yüzden ben yapıyordum...Ama bu sene bebegim var malum henüz 3 aylık..Göreve baslasam sabah 6 da evden cıkıp aksam 7 gibi gelecegim..Hafta da 4 gün sizce cok mu yorucu olur dayanabilir miyim? Ve bebeğim açısından nasıl olur cok olumsuz etkilenir mi? 2 kat üstümüzde bi komsum bakacak bebege büyük ihtimal anne sütü ile cok güzel gidiyorduk ama sagınca pompadan mı nedir hiç süt cıkaramıyorum stogum falan yok yani mamaya baslayacagız mecburen...Ben işten gelince emziricem tabi artık beni alırsa.Yoksa sizce bu sene ücretsiz izin mi almalıyım? Aynı durumda ya da sartlarda calısanlar varsa yardımcı olabilir mi? Fikirleriniz??
en azından 1.dönem ücretsiz izin al canım bende öğretmenim.ev krediside var rapor almak istiyorum onuda dr bulabilirsem napcam bilmiyorum.Allah yardımcımız olsun.ama maddi sıkıntın yoksa kesinlikle ücretsiz izin al sonra pişman olursun
canım ağzı ıslaksa korkma sıvı kaybı yoktur.yediğindende yeşilimsi olabilir.biz amip olmuştuk yeşil olduğu halde dr amip demedi kaka tahlilinde çıktı.ama ağzını sürekli kontrol et
Öğretmenim ve eş durumuyla gecen sene eşime 2.5 saat mesafeye bi ilçeye ancak gelebildim...eşimin gidiş geliş yapma imkanı yok o yüzden ben yapıyordum...Ama bu sene bebegim var malum henüz 3 aylık..Göreve baslasam sabah 6 da evden cıkıp aksam 7 gibi gelecegim..Hafta da 4 gün sizce cok mu yorucu olur dayanabilir miyim? Ve bebeğim açısından nasıl olur cok olumsuz etkilenir mi? 2 kat üstümüzde bi komsum bakacak bebege büyük ihtimal anne sütü ile cok güzel gidiyorduk ama sagınca pompadan mı nedir hiç süt cıkaramıyorum stogum falan yok yani mamaya baslayacagız mecburen...Ben işten gelince emziricem tabi artık beni alırsa.Yoksa sizce bu sene ücretsiz izin mi almalıyım? Aynı durumda ya da sartlarda calısanlar varsa yardımcı olabilir mi? Fikirleriniz??
slm kızlar ben 2012 haziran annesiyim desty seni sorunu gördüm cvp vermek istedim
desty ben süt iznimi bebeğim birlikte olabilmek için toplatmıştım toplu kullandım
işyerinde süt sağıyordum diğer gün kayınvalidem veriyordu
sabah öğlen ve akşam üzeri sağıyordum 500 ml civarı oluyordu sütüm
Bizde kullandik probiyotikli damla
Benmkide 8-9 kere yapiyodu kakasini
Bio gai kullaninca gunde 1 sefere dusmustu damlamiz bitti
Son bikac gundur yine 4-5 kere yapiyo anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?