2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
selam kızlar...bişey soracağım. d vitaminlerini veriyor musunuz devamlı? içinde paraben var diyorlar,aynı kan ilaçlarında olduğu gibi bende soğudum ve 1 haftadır falan vermeyi kestim d vitaminini bebişkoma.

Bizim kıza multitaps damla veriyorum tadına bayılıyor yalancı emziği almadığında ucuna bir damla sürüyorum o zaman cokkur cokkur emiyor bizim için kurtarıcı oluyor

Oglumda da kolik vardı ve cok sıkıntılıydık.susmadigi an yoktu..sadece uyurken sessizdi
Bitkisel olanlardan biogaia sonrada om-x kullandık
Fayda vermediler, sonra metsil ve en son sab simplex kullandık.
Sonuncusundan fayda gördük. . 4-5 kere kullandım onu.sonrasında 3 ayi tamamlarken cok cok azaldı zaten sancısı; bi daha gerek kalmadı kullanmaya
Bence bebeğin cok huzursuz değilse, ilacı yineleme artık

son 3 gündür günde 6 - 8 defa kaka yapıyoruz. bunların bazısı yeşil renkte.
kızımda herhangi bir huysuzluk vs problemi yok. normalde de kakasını rahat yapardı şimdi de öyle ama sayısı çok.
doktorunu aradım ulaşamadım sms attım ben de cvp bekliyorum. acayip uyuz oldum içim içimi yiyor.
yarın saat 15:00e randevu aldık.

bir de bizim doktor nlp probiyotik diye birşey yazmıştı geçen kontrolde yani 1 agustosta ben önemsemedim almadım çocuk gayet güzel kaka yapıyor diye. 2. aydan sonra her bebeğe öneriyormuş. acaba o sindirim sistemi düzenleyiciyi almadım eksik bişey mi yaptım diye de kahrettim kendimi.
siz böyle bi probiyotik kullanıyor musuz?

ya ben ikinci çocuğu falan yapamam. psikolojim kaldırmıyor. ne büyük sorumluluk. çocuk bu hastalanacak falan diyorlar da yok yani ben duramıyorum yerimde. tövbe yarabbim Allah beterinden saklasın.

canm ben garip yazmisim
Sende yanlis anlamissin
Ogle saatlerinde emzirmiyorum demedim
Oyle saatli emzirmiyorum yani mizmizlandikca fln veriyorum 2-3 saat beklemiyorum
Sanirim benm yaptigimda yanlis cunku yarim saat arayla bile emzirdigim oluyo

Son düzenleyen: Moderatör:

Bizde kullandik probiyotikli damla
Benmkide 8-9 kere yapiyodu kakasini
Bio gai kullaninca gunde 1 sefere dusmustu damlamiz bitti
Son bikac gundur yine 4-5 kere yapiyo anlamadim

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayni benim oglum. Surekli bir mizmiz hali, 2 saatte bir emmek istiyor, surekli kucagimda durmak istiyor. Gunduzleri uyumuyor. Kucagimda uyuyor yataga yatirdigim an gozler faltasi.Eger kandirabilirsem de en fazla 15-20 dk uyuyor. Agzindan salyalar akiyor. Kusma huyu basladi bir de. Gaz zaten var.Kaka dersen 4-5 gunde bir defa anca yapiyor. Deli olucam gercekten. Ama bneimki 3 aya yeni girecek. Acaba diyorum buyume atagi mi geciriyor bu cocuk?

Bir de gazin neden kaynaklandigi anlamak icin sut urunleri ve kirmizi et diyeti yapiyorum ya sutum cidden azaldi. Ne yapacagimi sasirdim. Benden baska kimsede avunmuyor cocuk. Yapisti bana resmen

canm ben garip yazmisim
Sende yanlis anlamissin
Ogle saatlerinde emzirmiyorum demedim
Oyle saatli emzirmiyorum yani mizmizlandikca fln veriyorum 2-3 saat beklemiyorum
Sanirim benm yaptigimda yanlis cunku yarim saat arayla bile emzirdigim oluyo

Bende okurken oglum kucagim da diyorumki oglum bak duyda utan öglen hic emmeyen bebekler de varmis sen her saat basi meme iste dur dombili diye :)) yanlis anlamisim cidden sasirmistim okuyunca, cocuga da bosuna söylendik okadar :) canim bende ne zaman isterse vermek istiyorum ama doktorumun dedigini de hafife almak istemiyorum karni agrir ve devamli mizmi olur emdigini sindiremeden yine vakitsiz emerse ve dogru düzgün bir düzen tutturamazsin her cani sıkıldıgım da emmek oster ilerde demisti.. Yarim saat ara cok bence gögüsler hic dolmadan sürekli eme eme karnida doymaz diye düsünüyorum ben.. Bu aylardan sonra 2,5-3 saatte bir emmeleri lazim aslin da ama iste olmuyor

TUGOK: canim kakasi günde 2-3 defa en az 6-7 defa idrarini da yapiyor bolca ama son zamanlar da here sonrasi mizmiz birde gögüsleri hep yumusak gördükce ister istemez yetiyormum yetmiyormu diye düsündüm, gün icinde sütün dolusunu yanma hissi gibi hissediyorum gögsümde aslin da

Sana da cok gecmis olsun buarada canim salgin var sanki otaraflar da dikkat ettim cogunuz grip, nezle olmussunuz

canım benim inan bana kilo almak isteyipta alamayanlar içinde cok zor mesela benim vücudum ilginctir yaglı hiç bişeyi kabul etmez sürekli kahvaltılık ve yesilliklerle besleniyorum tabi bu sebebden bir deri bir kemiktim bişeye benzemiyordum. ama son 3 haftadır iştehım acıldı yemek yemek ne kadar keyifliymiş farkına vardım halbuki işkence vakit kaybı gibi gelirdi. inan bana bende bu konudan muzdarip oldum hep eşim az kilo alsan dedikceee cookk üzülürdüm yolda yürürken acaba hafif balık etlilere bakıyormu diye gözlerini takıp ederdim şimdi kendimi öyle cok seviyorumkiiii eşim bile daha cok ilgileniyor mesele ideal kilo

Kullandığınız pompanın markası neydi acaba*

Öğretmenim ve eş durumuyla gecen sene eşime 2.5 saat mesafeye bi ilçeye ancak gelebildim...eşimin gidiş geliş yapma imkanı yok o yüzden ben yapıyordum...Ama bu sene bebegim var malum henüz 3 aylık..Göreve baslasam sabah 6 da evden cıkıp aksam 7 gibi gelecegim..Hafta da 4 gün sizce cok mu yorucu olur dayanabilir miyim? Ve bebeğim açısından nasıl olur cok olumsuz etkilenir mi? 2 kat üstümüzde bi komsum bakacak bebege büyük ihtimal anne sütü ile cok güzel gidiyorduk ama sagınca pompadan mı nedir hiç süt cıkaramıyorum stogum falan yok yani mamaya baslayacagız mecburen...Ben işten gelince emziricem tabi artık beni alırsa.Yoksa sizce bu sene ücretsiz izin mi almalıyım? Aynı durumda ya da sartlarda calısanlar varsa yardımcı olabilir mi? Fikirleriniz??

canım ağzı ıslaksa korkma sıvı kaybı yoktur.yediğindende yeşilimsi olabilir.biz amip olmuştuk yeşil olduğu halde dr amip demedi kaka tahlilinde çıktı.ama ağzını sürekli kontrol et

en azından 1.dönem ücretsiz izin al canım bende öğretmenim.ev krediside var rapor almak istiyorum onuda dr bulabilirsem napcam bilmiyorum.Allah yardımcımız olsun.ama maddi sıkıntın yoksa kesinlikle ücretsiz izin al sonra pişman olursun

Maddi sıkıntı var aslında borclarımız cok canım...ama zaten bakıcı parası yol masrafı derken geri 400 500 anca kalacak belki de daha az bu da bir şey ama bizi kurtarmaz..En kötssü hizmet puanı ilerlemiyor..Heyetten mi bahsediyorsun.? Ben sezaryen oldum 3 ay oldu evet ama daha tam toparlayabilmiş degil vücut günde 5 saat yol üstüne öğretmenlik - bizim meslek cok aktif haliyle- kaldırabilir mi bilmiyorum.Kadın dogumcumla görüşcem bakalım ne diyecek?

canım ağzı ıslaksa korkma sıvı kaybı yoktur.yediğindende yeşilimsi olabilir.biz amip olmuştuk yeşil olduğu halde dr amip demedi kaka tahlilinde çıktı.ama ağzını sürekli kontrol et

canım agzı ıslaksa derken sürekli salyamız tükürüğümüz dudağımızda kusmuk medilimizle geziyoruz. böyle bişey mi yani dediğin?

imkanlarını zorla derim arkadaşım... rapor ücret izin artık her neyse... çünkü bahsettiğin şartlar oldukça yorucu...

çok tşk ederim. 11 eylülde işbaşı yapıyorum. ben de sbh 9 aksam 6 450-500 ml süt çıkarırım diye düşünüyorum. 2000 ml stoğum da var. bi aksilik olursa o da kullanılır diye düşünüyorum. annem bakacak benim de inşallah. Allah ondan razı olsun.

Bizde kullandik probiyotikli damla
Benmkide 8-9 kere yapiyodu kakasini
Bio gai kullaninca gunde 1 sefere dusmustu damlamiz bitti
Son bikac gundur yine 4-5 kere yapiyo anlamadim

yarın doktora gidicez nedir bunun normali, ne olursa endişe etmemiz gerek sorucam öğrenicem sizi de bilgilendiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…