2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ayy ne güzel canım..şekerin olmadığı sürece bir problem yok hergün yenebilir bence de:))) tabii bi de kilo problemin yoksa ki senin zaten yok ne güzel

öfff benim de o işleri yaptırmam lazım yani kontrole gitmem gerekiyor, hamile kalmadan hepsini halletmiştim hamilelik sırasında temizletme işlerini de yaptırmıştım ama yine de gitsem iyi olacak...

valla canım benim hamilelik süpriz oldu hamileykende gidemedim zaten doğumdan sonra koşa koşa gittim mahvoldum ağrıdan şimdi ağzımın içini yeniden toplattırıyorummmdişçi olayı gıcık ya gır gır başım şişiyo resmen o yirmiliği nasıl çektiricem tırsıyom valla ...

Ayy duyda inanma kiz sen degilmiydin kendi aramizda özel sohbet yerimiz olsun diger taraf hep mizmizci dolu bu tarafta rahat rahat sohbet ederiz diyen, bebis bi dedigin de dur artik hahaha

Kiz sen niye beni ifşa ediyosun
ben senin 'aaa zeyno ne iyi ettin de actin burayi diger taraf cok sıkıcı' dedigini söylüyor muyum

oğlumu uyutmuyorum yolda uyusun diye
ufaktan hazırlanıyorum o zaman ben

gece çok uyandı benimki. bende az uyusunda uyuyayım diye baktım ama göğsümde uyudu ben uyuyamadım tabi. artık hazırlanma vakti

aaa evet hatırlıyorum senin ağrıların oluyordu neyse şimdi rahatlamışsındır biraz..ama dediğin gibi sevmiyorum ben de çok zaman kaybediyormuşum gibi geliyor bana orda:))) bi de benim daha hiç bir 20lik çıkmadı kaç yaşında kadınım yok hiçbiri çıtırlığımı ona borçluyum heralllll

olabilir canummm benm iki tane çıktııı düşün artıkkk ne haldeyimmmaman dişçilik zor iş dişçiye gitmek daha zor bi iş ağrılaım geçti şükürr mutluyum artık bide cilalatıyımda misss

çok romantiiiik. Allah mutluluğunuzu daim etsin canım

kiz dur sende gaz verip durma

bebeleri yatir spriptiz yap anam, anam göster ama elletme dedi misali olsun ama :78::78::78:

çok fenasııın çook
o zaman sen de yarım küs
gündüzleri küs akşamları tekrar barış

yarım küüs müü süüper
az kuru az pilav gibiii
genel toplatma, 30.000 bakımı gibi birşey heraldeee

ayy bana da lazım bi 30 000 bakımı yaw. ama dişçiye gitmek offf:18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…