buluşcagımız hanımlar nerdesiniz kacta nerde
gidip beklermişim gelen yok giden yokkk
yok canım korkma bişi yoktur sanmam he evet belki biraz sıcak etkilemiştirde sıcak çarpsa ishal falanda olur hayatımNormalde uyumadigindan şaşırıyorum bende iki gundur boule dun sicakta cok kaldikda korkuyorum
ayy ne güzel canım..şekerin olmadığı sürece bir problem yok hergün yenebilir bence de:))) tabii bi de kilo problemin yoksa ki senin zaten yok ne güzeldenözcüm ben tatlıyı bırakamıyorum ya bağımlılık bende allahım bana şeker hastalığı vermesin kilo verememektende oyüzden korkmuştum ama neyseki atlattım...
ya kanal tedavisi yaptı iki dişe cumada yirmilk dişim çekilicek temizlik yapılacak yanii doğumdan sonra genel bişi yaptırıyomm....
1 de marmarapark die biliorum ben
genel bişi yaptırıyom nasıl bi cümledir yaaa
ayy ne güzel canım..şekerin olmadığı sürece bir problem yok hergün yenebilir bence de:))) tabii bi de kilo problemin yoksa ki senin zaten yok ne güzel
öfff benim de o işleri yaptırmam lazım yani kontrole gitmem gerekiyor, hamile kalmadan hepsini halletmiştim hamilelik sırasında temizletme işlerini de yaptırmıştım ama yine de gitsem iyi olacak...
yok canım korkma bişi yoktur sanmam he evet belki biraz sıcak etkilemiştirde sıcak çarpsa ishal falanda olur hayatım
genel toplatma, 30.000 bakımı gibi birşey heraldeee
Ayy duyda inanma kiz sen degilmiydin kendi aramizda özel sohbet yerimiz olsun diger taraf hep mizmizci dolu bu tarafta rahat rahat sohbet ederiz diyen, bebis bi dedigin de dur artik hahaha
oğlumu uyutmuyorum yolda uyusun diye
ufaktan hazırlanıyorum o zaman ben
aaa evet hatırlıyorum senin ağrıların oluyorduvalla canım benim hamilelik süpriz oldu hamileykende gidemedim zaten doğumdan sonra koşa koşa gittim mahvoldum ağrıdan şimdi ağzımın içini yeniden toplattırıyorummmdişçi olayı gıcık ya gır gır başım şişiyo resmen o yirmiliği nasıl çektiricem tırsıyom valla ...
ne oluyo anamm sizeee iyi iyi aslında söleyinde bizde bilelim neyin ne olduğunuuuKiz sen niye beni ifşa ediyosun
ben senin 'aaa zeyno ne iyi ettin de actin burayi diger taraf cok sıkıcı' dedigini söylüyor muyum
Tülayyyyyy geri dönnnnnn
tam kavuşmuştuk ki yine kayboldun
aynen beni toplamak ikinci doğumdan sonra baya zaman alır ama neysee
görüşürüz canım iyi bak kendineee
olabilir canummm benm iki tane çıktııı düşün artıkkk ne haldeyimmmaaa evet hatırlıyorum senin ağrıların oluyorduneyse şimdi rahatlamışsındır biraz..ama dediğin gibi sevmiyorum ben de çok zaman kaybediyormuşum gibi geliyor bana orda:))) bi de benim daha hiç bir 20lik çıkmadı kaç yaşında kadınım yok hiçbiri çıtırlığımı ona borçluyum heralllll
Ay benimki birakmiyor kii
Topiği sürekli okuyorum ama yazmak bir türlü kısmet olmadı. Eşlerle tanışma hikayeleri yazılmış bende yazayım.
Lisede hazırlıkta başlayıp lise 1 in sonuna kadar yaşadığım bir ilişki vardı. Okulumuzun çevresindeki sıkıntılardam dolayı ailem okul değişikliğinin benim için iyi olacağını düşündüler ve ben lise 2 ye başka bir okulda başladım. Kısa bir süre sonra aldatıldığımı öğrendim ve ilişkimi noktaladım. Eşim yeni okulumda sınıf arkadaşımdı ve bana en başından beri ilgisi vardı. Bende kibarca erkek arkadaşımı çok sevdiğimi dile getirip umutlanmamasını sağlıyordum. İlişkim bitince 10 ay boyunca omzumda ağladım ölüyorum diye.
10 ay sonra elimden tut benim sana yardım edeyim dedi tuttum ama olmuyordu. Ayrıldım. Ayrılınca onu ne kadar sevmişim aslında anladım. Ama gurur var ya geri dönemedim.
8 mart 2003. Çok sevdiğimiz bir çift arkadaşımızla beraber kapımın önüne gelmişler. Yeni apandist ameliyatı olmuştum. Hadi in seni gezdirmeye geldik diye aradılar. İndim oturdum yanına. Bir süre sonra Ulus Parkında arabayı durdurdular. Eşim ve önde oturan iki arkadaşımız bana döndüler. Eşim; bunu sana son kez soracağım, benim elimi tutup bir ömür boyu bırakmayacağına söz verir misin bana dedi. Durdum baktım gözünün içine. Çok seviyordum bu adamı artık emindim. Hiç tereddütsüz evet dedim. Bana bir kutu uzattı, iki tane söz yüzüğü vardı. O zaman bende sana söz veriyoru , ömrüm senindir dedi ve yüzüklerimizi taktı. Arkadaşlarımız kurdelemizi kesti.
O günden sonra bir kez bile ayrılmadan ellerimiz devam ettik ilişkimize. Farklı şehirlerde 4 sene üniversite ouduk. Eşim askere gitti geldi ve nihayet 7 sene sonra evlendik.
Eylül ayında evliliğimizin 3. Yılını 3 kişi olarak kutlayacağız inşallah.
kiz dur sende gaz verip durma
bebeleri yatir spriptiz yap anam, anam göster ama elletme dedi misali olsun ama :78::78::78:
o zaman sen de yarım küs
gündüzleri küs akşamları tekrar barış
genel toplatma, 30.000 bakımı gibi birşey heraldeee
vay vay bak sen zeynoyaaa mızmızcı haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?