2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
en güzel bişiiiiii
valla öleee beeee

hepsini veremedim ama 4 kilom kaldı ama yinede kotlarıma girebiliyorum şükürkiii darısı sizlere kızlar inşallhh
bende birazdan gezmeye gidicem derini aşıya götürücem ama ohhh takılıyom ölee off off kocişimden haberler yarın esracımmmm

istedikten sonra hersey olur canim sende benim gibi öyle asiri yemeye icmeye düskün birisi degilsen verirsin kisa sürede bak mesela ben sekerli hic bir yiyecek ve icecegi beyaz ekmegi hamur isini tamamen cikardim hayatimdan inanilmaz etkisini gördüm bildigim kadariyla zeynoda busekil de besleniyordu farkindaysan oda kilolarindan gayet hizi birsekil de kurtuldu.. sekeri hamur isini tamamen cikar hayatindan günde en az 2 litre su ic zaten sporda yapiyorsun bu sekilde vermemen mümkün degil kilolarini

simdilik öpüyorum canim islerimi halledeyim grsz

evet canım ben de onu uyguluyorum zaten bakalım görecez

Görüşürüz tatlımmm

bana kimse tatlıyı bırak demesin yaaa 10 süt diyeti yaptımda salyalrım aldı başını gitti valaaa hımmm tatlııııı:125:

benm cidden düştü galiba dün dişçim okadar aç aça dediki yırtıldı sandım ağzım çenem yerinden çıkmışta olabilir yaniii

olabilir canım
geçmiş olsun dişçi olayını hiç sevmem, ciddi birşey yok dimi???

bana kimse tatlıyı bırak demesin yaaa 10 süt diyeti yaptımda salyalrım aldı başını gitti valaaa hımmm tatlııııı:125:

hamileyken ben de öyle olmuştum allahım hergün ıslak kek yesem banamısın demiyordum bi ara sonra şeker çıkınca biraz biraz azaltmıştım...allahtan şu ara hiççç aramıyorummmm

denözcüm ben tatlıyı bırakamıyorum ya bağımlılık bende allahım bana şeker hastalığı vermesin kilo verememektende oyüzden korkmuştum ama neyseki atlattım...
ya kanal tedavisi yaptı iki dişe cumada yirmilk dişim çekilicek temizlik yapılacak yanii doğumdan sonra genel bişi yaptırıyomm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…