2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
niyekiii acepppp:26::26:

çünkü o torrpil buldu o yüzden prosedür hikayesi dinlemedi ben sade vatandaş olarak gittim.ev kredisi olmasa alcam ücretsizi kimsenin hikayesini dinlemicemde işte olmuyor.kızım uyuyan bi kız değil sadece emerken uyuyo.annem bakcak ama şimdi onlardayok.2 aya kadar
gelecekler şimdi gelse bile bakamaz durmuyoki geçen kuzenimin düğünü var emzirerek fön çektirdim.uyuma düzeni olmadığı için birikmiş sütümde yok böyle işte.allah beterinden saklasın kimseyide psikayatrilere düşürmesin

kızlar bende loverın numarası vardı oda gelemiyomuş
power sana özelden numaramı attım ama görmedin sanırım
gelicekmisin bilmiyorum geridönüşümün de numarası yok bende
sizlerin birbirinizde numarası var sanırım
şimdi çıksam evden nasıl tanıcam sizi koskoca alışveiş merkezinde, herhangi bi magaza önü belirlediniz mi bilmiyorum

oyuzden cıkamadım evden hazırlandım sizden haber bekliyorum alışveriş merkezine yakınım dönüş yaparsanız hemen gelicem

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar canınızı sıkmak istemem ama ben o romantikliği hala görüyorum hatta küçük bi itiraf bizim evin odunu benim
hele birinde izne geldi ama adam 3 gün o değil sanki sana bişiy olmuş gemide ne yaptılar sana dedim güldü ben seni çok şımartıyorum sanırım dedi bende bile bile aldın oğlun almasaydın ben sana beni kaçır diye tutturmadım ayrıca ben sana baştan söledim herşey açıktı ben 5 evin bi kızıyım benden ilgini eksik edersen boşluğa düşerim dedim onunki bile bile ladesti :)
o gün çocukluk arkadaşım geldi onunda dışarda işleri vardı onları halletmeye gitti sözde geldi kapıyı bi açtım bir demet çicek etrafında mumlarla kalp şekli yapmış bendeki tepki sağol hadigeç içeri o kadar odunum yani :)
arkadaşımın etkisi benden çoktu emin olun helal olsun enişteme böyle adamlarda kalmadı bak 4 senedir evlisiniz çocuğunuz bile var ama hala romantiksin enişte gibi gidene kadar söylendi...

Aslinda esimi cekistiriyorum ama bende romantik degilimdir
oyle mum ışığında yemekler pek bana gore degil
esimle bu konuda uyumluyuz yanii

Ilk evlilik yıldönümümuzde mangala gitmistik başbaşa
deniz kenari hafif serin acik hava ohhh misss

Yaaa bizsiz bulusursaniz :) saka tabi kimse gelmiyo mu

bilmiyorum ki kim gidiyo, kim gitmiyo buluşuluyo mu nerde
numaraları yok bende, msj attım ama dönen olmadı, sabahta sordum burdan
marmara parkta dendi 1 de ama koskoca alışveriş merkezi
beni mi istemiyosunuzzz yoksaaaaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ev işleri neden hiç bitmiyor
Yaptıkça çoğalıyor
En iyisi hic yapmamak

su an bana hersey yakışırı izliyorum da kızı görünce böyle oldum
bu ne yaa 20 yasında giydigi şeylere bak, ay ne zevksizler yaaaa

valla bu yarışmayada başvurasım geldiiii

modacı olmaya gerek yokmuşş cengiz abazoğlu da benimle aynı fikirde

hep çalışma hayatında oldugum için evde insanlar bütün gün ne yapıyor ,
nasıl zaman geciriyor diye merak ederdim hep

gayetde güzel geçiyormuş o programdan digerine gecip duruyorum bi bakıyorum akşam olmuşş

CCnm çok tskler
sizinde evlilik yıldönümü nuz kutlu olsun allah ayirmasin cnm :123::119:

ay şekerim ben düzgün ifade edememişim sanırım
ben o msjı yazdığımda zeynocum sizin evliliğinizin 3.yılı 3. ayı 3.günüydü
333 dikkatimi çekince yazayım dedim ama benim evlilik tarihimmiş gibi yazmışım
ay denozcuğum o yüzdenmi tebrik etmişti
biz önümüzdeki ayın 19'una (sanırım 19 ekimdi evlilik tarihimiz ) 4. yılımıza gireceğiz

okuyorum okuyorum bitimiyo bee
sondan okuyorum geriye doğru alıntılardan cevaplardan ne olup bittiğini anlamaya çalışıyorum
öldüm valla
4 ayrı sayfa açmışım ama bitmiyoooooooooooooooooooo:18:

bu arada hkn2013 canım ya yerim ben Derin'in bandanasını çok güzel bi yavrum ya

Son düzenleme:
Kızlar çok mutluyummmmm kocacim geldi hemde erken geldi ben gece gelicek zannediyordum bugün öğlen kapı çaldı bi baktım kocişkom kapıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…