2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ben gidiyom kızlarr yaaa daha giyinmedim bile birazdan yine kaka tahlili almaya gidicemmm lab kanka oldum valla artıkkyakında işe başlıcam orda derini alcam yanıma oturcam mikroskoba derin kaka yaptıkça koycam kakayı amip varmı yokmu bakıcam aaa yetti artık canımmm bu amipte nasııı yapışık bişiymişşşş bölünmeyeydi iyiydi...

üfff amma kaynatıyorsunuz yaw.
ben cevAP yazana kasar bi sayfa daha ilerlemiş

kolay gelsin canım...
bol bol da geçmiş olsunnnn minnoşaaaa...

arkadaşıma 2 aylık birden heyet raporu veren psikayatri doktoru bana prosedür gereği 10 gün verebilirim dedi.sinirlerim tavan yaptı dayın yoksa böyle oluyosun.yani psikiyatrim beni üzerek tam psikiyattrilik yaptı.çığlık atcam şimdi

Yappulll

yapicam ben sana basın aciklamasi alçak köfte
Alnima sürdüğün bu kara lekeyi hemen temizlermisin

loverlover çık hadi evden

Canım ben mesaj attım size gelmedi mi ki acep? Eşimin önemli bir kargosu dağıtıma çıkmış. Bugün almamız gerek. Kuryeyi aradık komşuya bıraksın diye ama adam açmadı. Eşimde bir yere çıkma bekle dedi. Ben seni haftasonu gezdirim dedi. ama ben seninle gezmek istemiyorum ki dedim kapadım telefonu

kiz dur sende gaz verip durma

bebeleri yatir spriptiz yap anam, anam göster ama elletme dedi misali olsun ama :78::78::78:

Ay hem iftiraci hem ahlaksiz oldu bu kiz basimiza
Lover senin su guvenlige hbr ver esrayi disari cikarsinlarr bi zahmettt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…