Dur kiz sen niye küsüyorsun sucsuz adama benimkinin kabahati vardi da ondan bekle bir acigini bulunca küsersin sende özellikle yatma saati gelince bol kivrandirirsin :))))
kü se lim kü se limsen de sen de hepimiz küselimmmmm:113::113::113:
Dur kiz sen niye küsüyorsun sucsuz adama benimkinin kabahati vardi da ondan bekle bir acigini bulunca küsersin sende özellikle yatma saati gelince bol kivrandirirsin :))))
Napıyım canım çalışmaya çalışıyorum...bi türlü konsantre olamadım sabahtan beri...burayı okuyordum
Sporumu dün akşam hallettim:)))
yaa ama 1 saat yürüyüş ve bisiklet yapıyorum anca 250 cal gidiyor nasıl olacak bu iş anlamadım:44:
sen de sen de hepimiz küselimmmmm:113::113::113:
vay vay bak sen zeynoyaaa mızmızcı haaa
Ben de üzüldümama sordun mu bi açıklaması vardır belki????
benim kardeste yapiyor aynisini arada 50 km kadar mesafe var aileyle okadar gelir butarafa ben sonradan facebooktan ögrenirim sorsam abla biz daha genciz kiz mevzusu sana gelmeye zaman kalmadi der gecer
Aaaa cok ayip etmis gercektenn
insan 5 dk da olsa ayak ustu ugrar
cok hafif tempoda yapiyorsan normal canim bende hafifte en fazla 150-200 biraz agir tempoyla yaparsam 1 saatte 500 kcal yakiyordum ama bu sezeryan yüzünden agira cesaret edilmiyoda hiczaten suan en mantikli spor yürüyüs ve bisiklet sanirim ama dün eski kotlarimdan 1-2 sinin icine girebildim o anki mutlulugumu tahmin edersin artik :119::119::119::119:
Olsun vardır kesin onun da bi kabahati
kü se lim kü se lim
dur bi düşüniyim bulurm bennnanammm nasıl kıvrandıryım yaa bu ara kendime hayrım yok bak şimdi bide bu çıktı gidiyim de bu gece ne giyiceğime karar veriyim bari
sürü psikolojisi gibi olicek biraz desene
cnm sende hosgeldin
hikayeniz cok romantikk :) allah ayirmasin sizi de
Annemi aradım şimdi şirketle geldi diyo oda biliyomuş
neymiş gruptan ayrılması olmazmış
ben alınmayım ayıp olmasın diyede bana söylememişler annem söyletmemiş
cokkk kızdımmm cookkk
aslında söylese şirketle gelcez gitcez diye hıc takılmam
ama işin içine yalan girdimi işler değişiyo
demek ki istemedi gelmeyi eşekkkk
cok hafif tempoda yapiyorsan normal canim bende hafifte en fazla 150-200 biraz agir tempoyla yaparsam 1 saatte 500 kcal yakiyordum ama bu sezeryan yüzünden agira cesaret edilmiyoda hiczaten suan en mantikli spor yürüyüs ve bisiklet sanirim ama dün eski kotlarimdan 1-2 sinin icine girebildim o anki mutlulugumu tahmin edersin artik :119::119::119::119:
sürü psikolojisi gibi olicek biraz desene
yaa tatlim görüyorsun demekiz tülaymisin zeynomusun aciklama yap nereye kayboldun :113::113::113::113::113::113::113::113::76::76:
kızlar ben artık bütün kotlarıma giriyorummmm yaşasınnnAynen ben de ağıra cesaret edemiyorum yavaştan yavaştan gitsin...ama senin eski kotlarına girebilmen süpermiş canım:119:bize de göstersin o günleri...ama azmine de hayran olmamak elde değill, sen bir zeyno iki zatennnnn
kiz dur sende gaz verip durma
bebeleri yatir spriptiz yap anam, anam göster ama elletme dedi misali olsun ama :78::78::78:
eee iş için olduğunu söyleselermiş yaaaa
ahhh ahhhhhhhhh bende de var öyle bir kardeş gerçi bizim aramızda çok yaş farkı var bi de erkek, zaten hiç sallamıyor:))))
ama yine de çok severim keratayı, çaktırmasa da çok düşkün bana
amanıııın benm koca benden daha tripli bu ara
o yüzden ben küsemicem hanımlar üzgünüm, hayatta yüz vermez bu ara olan bana olur
annemlerlede küstüm sabah, ortada kalırım valla...
akşamları dışarı çıkıoruz arada ondan bare olmayım küs küs gidilmez şimdi
Aynen ben de ağıra cesaret edemiyorum yavaştan yavaştan gitsin...ama senin eski kotlarına girebilmen süpermiş canım:119:bize de göstersin o günleri...ama azmine de hayran olmamak elde değill, sen bir zeyno iki zatennnnn
yaşasın kötülükkkkkkkkkkkkk
kızlar ben artık bütün kotlarıma giriyorummmm yaşasınnn
canım benim teşekkür ederim sen de benim için öylesinnnncanim benim cok tesekkür ederimburda kendime cok samimi yakin hissettiklerim de var bi okadar uzak hissettiklerim de sen yakin hissettiklerimden birisin
gecen bir konu okudum nette gezerken dogumdan sonra en gec 9 ay icin de kilolar verilmezse daha da verilmez büyük kismi ilk 6 ayda verilir 1 yil sonra hala veremediyseniz yapisir kalir cok zor gider diyo, okuyunca nasil sinir oldum tamam hamile kaldigim da 65 dim ama ideal kilom hep 58-60di ben mesela eski ideal kiloma dänmek istiyorum onun icin nerden baksan bir 10 kilo daha var
ay olan masum adamlara olucak :130::130::130:
amanıııın benm koca benden daha tripli bu ara
o yüzden ben küsemicem hanımlar üzgünüm, hayatta yüz vermez bu ara olan bana olur
annemlerlede küstüm sabah, ortada kalırım valla...
akşamları dışarı çıkıoruz arada ondan bare olmayım küs küs gidilmez şimdi
tülay o tülayy
kızlar ben artık bütün kotlarıma giriyorummmm yaşasınnn
yokkk peşimden koşsun istiyosam elletmemmm töbeee
o zaman sen de yarım küs
gündüzleri küs akşamları tekrar barış
benmkide erkek gezmiş tozmuş gitmiş, iş biraz hikaye gibi geldi bana
görüldügü üzre benmki hiç düşkün değil bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?