2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
sen de sen de hepimiz küselimmmmm:113::113::113:
kü se lim kü se lim

Dur kiz sen niye küsüyorsun sucsuz adama benimkinin kabahati vardi da ondan bekle bir acigini bulunca küsersin sende özellikle yatma saati gelince bol kivrandirirsin :))))

dur bi düşüniyim bulurm bennnanammm nasıl kıvrandıryım yaa bu ara kendime hayrım yok bak şimdi bide bu çıktı gidiyim de bu gece ne giyiceğime karar veriyim bari

cok hafif tempoda yapiyorsan normal canim bende hafifte en fazla 150-200 biraz agir tempoyla yaparsam 1 saatte 500 kcal yakiyordum ama bu sezeryan yüzünden agira cesaret edilmiyoda hic zaten suan en mantikli spor yürüyüs ve bisiklet sanirim ama dün eski kotlarimdan 1-2 sinin icine girebildim o anki mutlulugumu tahmin edersin artik :119::119::119::119:

sen de sen de hepimiz küselimmmmm:113::113::113:

sürü psikolojisi gibi olicek biraz desene

vay vay bak sen zeynoyaaa mızmızcı haaa

yaa tatlim görüyorsun deme kiz tülaymisin zeynomusun aciklama yap nereye kayboldun :113::113::113::113::113::113::113::113::76::76:

Ben de üzüldüm ama sordun mu bi açıklaması vardır belki????

benim kardeste yapiyor aynisini arada 50 km kadar mesafe var aileyle okadar gelir butarafa ben sonradan facebooktan ögrenirim sorsam abla biz daha genciz kiz mevzusu sana gelmeye zaman kalmadi der gecer

Aaaa cok ayip etmis gercektenn
insan 5 dk da olsa ayak ustu ugrar

Annemi aradım şimdi şirketle geldi diyo oda biliyomuş
neymiş gruptan ayrılması olmazmış
ben alınmayım ayıp olmasın diyede bana söylememişler annem söyletmemiş
cokkk kızdımmm cookkk
aslında söylese şirketle gelcez gitcez diye hıc takılmam
ama işin içine yalan girdimi işler değişiyo
demek ki istemedi gelmeyi eşekkkk

Aynen ben de ağıra cesaret edemiyorum yavaştan yavaştan gitsin...ama senin eski kotlarına girebilmen süpermiş canım:119:bize de göstersin o günleri...ama azmine de hayran olmamak elde değill, sen bir zeyno iki zatennnnn

Olsun vardır kesin onun da bi kabahati

kiz dur sende gaz verip durma

kü se lim kü se lim

dur bi düşüniyim bulurm bennnanammm nasıl kıvrandıryım yaa bu ara kendime hayrım yok bak şimdi bide bu çıktı gidiyim de bu gece ne giyiceğime karar veriyim bari

bebeleri yatir spriptiz yap anam, anam göster ama elletme dedi misali olsun ama :78::78::78:

eee iş için olduğunu söyleselermiş yaaaa
ahhh ahhhhhhhhh bende de var öyle bir kardeş gerçi bizim aramızda çok yaş farkı var bi de erkek, zaten hiç sallamıyor:))))
ama yine de çok severim keratayı, çaktırmasa da çok düşkün bana

amanıııın benm koca benden daha tripli bu ara
o yüzden ben küsemicem hanımlar üzgünüm, hayatta yüz vermez bu ara olan bana olur
annemlerlede küstüm sabah, ortada kalırım valla...
akşamları dışarı çıkıoruz arada ondan bare olmayım küs küs gidilmez şimdi

tülay o tülayy

kızlar ben artık bütün kotlarıma giriyorummmm yaşasınnn

kiz dur sende gaz verip durma

bebeleri yatir spriptiz yap anam, anam göster ama elletme dedi misali olsun ama :78::78::78:

yokkk peşimden koşsun istiyosam elletmemmm töbeee

benmkide erkek gezmiş tozmuş gitmiş, iş biraz hikaye gibi geldi bana
görüldügü üzre benmki hiç düşkün değil bana

o zaman sen de yarım küs
gündüzleri küs akşamları tekrar barış

canim benim cok tesekkür ederim burda kendime cok samimi yakin hissettiklerim de var bi okadar uzak hissettiklerim de sen yakin hissettiklerimden birisin
gecen bir konu okudum nette gezerken dogumdan sonra en gec 9 ay icin de kilolar verilmezse daha da verilmez büyük kismi ilk 6 ayda verilir 1 yil sonra hala veremediyseniz yapisir kalir cok zor gider diyo, okuyunca nasil sinir oldum tamam hamile kaldigim da 65 dim ama ideal kilom hep 58-60di ben mesela eski ideal kiloma dänmek istiyorum onun icin nerden baksan bir 10 kilo daha var

yaşasın kötülükkkkkkkkkkkkk

ay olan masum adamlara olucak :130::130::130:

anacım sabah boştu topik gelin diye bekledim
şimdide hızınıza yetişemedim hanımlar maşşlahhh

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benim teşekkür ederim sen de benim için öylesinnnn

ben de duymuştum okuduğunu...

aynen benim de öyle ideal kiloma 10 kilo kaldı ama ben +2 diyorum ve hedefim 12 kiloooo...ve benim biran önce bunlardan kurtulmam lazım ki yeni bebişe yer açılsınnnnn

bak bu konuda denozun dedigine aynen katiliyorum ozaman sen de yarim gün küs canim

kardes konusunu da takma hic onlar icin degerli olmadigimizdan degil, senin kardesin kac yasin da bilmiyorum benimki daha 21kafalari baska yerde onlarin, benimki mesela yeri geldigin de abla abla canim ablam dibimden ayrilmaz gün gelir aylarca arayip sormaz

tülay o tülayy

kızlar ben artık bütün kotlarıma giriyorummmm yaşasınnn

yokkk peşimden koşsun istiyosam elletmemmm töbeee

ay masallah hepsini verdinmi sen simdi kilolarin zaten cok fazla almamistin ama cok üzülüyordun kotlarima giremedim diye sevindim simdi darisi bizim basimiza insallah

yarin aksama neler oldu anlaticaksin ozaman haberlerini kesin bekliyorum

o zaman sen de yarım küs
gündüzleri küs akşamları tekrar barış

süpersin ya bayildim bunaa

sabah sabah cenem düstü bugün daha ev toplanicak bana bakiyor, eczaneye git camasirlari yikaydi falan hepsi beni bekliyor simdilik öpüyorum sizi grsz

benmkide erkek gezmiş tozmuş gitmiş, iş biraz hikaye gibi geldi bana
görüldügü üzre benmki hiç düşkün değil bana

canım erkekler belli etmiyor düşkün olduklarını...benimki de aynen senin kardeşinin yaptığını yapardı inan...ben artık takılmamayı öğrendim..arada bir azarı yiyor ama böyle böyle anlaşıyoruz artık onunlaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…