ay şekerim ben düzgün ifade edememişim sanırım
ben o msjı yazdığımda zeynocum sizin evliliğinizin 3.yılı 3. ayı 3.günüydü
333 dikkatimi çekince yazayım dedim ama benim evlilik tarihimmiş gibi yazmışım
ay denozcuğum o yüzdenmi tebrik etmişti
biz önümüzdeki ayın 19'una (sanırım 19 ekimdi evlilik tarihimiz) 4. yılımıza gireceğiz
Aslinda esimi cekistiriyorum ama bende romantik degilimdir
oyle mum ışığında yemekler pek bana gore degil
esimle bu konuda uyumluyuz yanii
Ilk evlilik yıldönümümuzde mangala gitmistik başbaşa
deniz kenari hafif serin acik hava ohhh misss
su an bana hersey yakışırı izliyorum da kızı görünceböyle oldum
bu ne yaa 20 yasında giydigi şeylere bak, ay ne zevksizler yaaaa
valla bu yarışmayada başvurasım geldiiii
ayy onun gülüşünü yerim ben tonbiş oğluş çok çok çok tatlı maşallah nazar değmesin.slm kizlar bende bi turlu giremioEki Görüntüle 792001 Eki Görüntüle 792000 Eki Görüntüle 792002 Eki Görüntüle 792003 rm.cunku oglum kolik ve surekli aglio
uyaniknoldugu her an aglio malesef.3 aylik olmasini sabirsizlikla bekliorm.gecmisi okuyAmadim pek
herkes iyidir umarim.bizde sunnet olduk cok sukur.
bu kız nekadar tatlı nekadar güzel miş böyle o gülücük atan dudaklarıni yey bitiyiyim ben.Eki Görüntüle 792168 Eki Görüntüle 792169 Eki Görüntüle 792170 Eki Görüntüle 792171
kızımın bugün bu resimlerini atıyımda akşama size çilek kız fotolarını atıcam sizeee...
cnm her geçen gün huy değiştiriyolar takma kafana mutlu ol uyuyo ne güzel belki bundan sonra böyle güzel güzel uyur hep.Kızlar oglum hep emip uyumak istiyor karni tok kusuyor da
ay şekerim ben düzgün ifade edememişim sanırım
ben o msjı yazdığımda zeynocum sizin evliliğinizin 3.yılı 3. ayı 3.günüydü
333 dikkatimi çekince yazayım dedim ama benim evlilik tarihimmiş gibi yazmışım
ay denozcuğum o yüzdenmi tebrik etmişti
biz önümüzdeki ayın 19'una (sanırım 19 ekimdi evlilik tarihimiz) 4. yılımıza gireceğiz
okuyorum okuyorum bitimiyo bee
sondan okuyorum geriye doğru alıntılardan cevaplardan ne olup bittiğini anlamaya çalışıyorum
öldüm valla
4 ayrı sayfa açmışım ama bitmiyoooooooooooooooooooo:18:
benim romantikliğim de duruma göre değişiyor...bi bakmışsın "juliet" bi bakmışsın odunun önde gideni
bu arada bizim ilk evlilik yıldönümü ayrı geçmişti yurt dışındaydım ama ikinci evlilik yıldönümümüzü ocak başında yapmıştık biz dekız o değilde seni yakında yemekteyiz programında görürsem şaşırmıcam hiçççç
ben de zeynoyaa söylediğini sonradan farkettim canım ama olsun kutlayayım dedim nasıl olsa bigün sizin de yıldönümünüz olacakkkuzunnn uzunnn güzel yıllar geçirin beraberrrr minnoşunuzlaaaaa
Cok tesekkur ederim canim. Allah hepimize guc versinpozitif ve güçlü duruşuna hayran olmamak elde değil...
Rabbim hepimize güc, moral versin ki bol sütümüz olsun inş...
Allaha sukur bir sorunu yok. Tek derdi gaz. Iki gun once sunnet ettirdimBebişin bir sorunu mu var? Yeni geldiğim için bilmiyorum bakındım ama göremedim bir şey..
Umarım yoktur ama geçmiş olsun yine de..
ahahahaa
kız çağırsalar giderimdee yokkk istemiyolar beniii
bak kapanmadan kazana basvurduk da ne olduu hala aramadılar
Minikuss gelmiş hoş gelmişşşşşşşş
Oğluşun iyi dimi canım, böbrek problemi düzeldimi???
haha:90:valla aynen yaa tuvalette ne yapılır acaba bunun bi süresimi var oda bi muallakkk:44:
gerçekten sözünün erisin anladım ben onu sende bendensin
Ay cnm benimkide innaaa diye sesler cikariyor sanki anne der gibi
ayni sekilde benimkide anne dil oglum bab baa bab baa diceksin diye tepesinde bitiyor hemen
Kendi capinda benimle rekabet halinde yazık adama
Ay cnm benimkide innaaa diye sesler cikariyor sanki anne der gibi
ayni sekilde benimkide anne dil oglum bab baa bab baa diceksin diye tepesinde bitiyor hemen
Kendi capinda benimle rekabet halinde yazık adama
ay kızlar sizin en azından eşleriniz rekabete girmişHoşbuldum canım
Eşime içimden ben de öyle gülüyorum..
Şimdi bizim Deniz Sadi yeni yeni söylenmelere yüksek sesler çıkarmaya başladı.. Arada "anne" der gibi ses çıkartıyor ama bilerek değil tabii..
Bunu gören duyan bilen eşim her akşam işten gelince Deniz Sadi'yi alır "hadi oğlum baba de" demeye başlar..
Her akşam bizim oğlanı sıkıştırıyor her gün içimden gülerek dışımdan gayet ciddi hayatım konuşmasına daha var diyorum ama ısrarla baba dedirtmeye çalışıyor.. Bizim oğlanda işin işinden çıkamayınca gülücükler atarak durumu kurtarıyor :)
Evde sinir oluyorum bazen ama böyle anlatınca daha sempatik geliyor tabii :)
ben de zeynoyaa söylediğini sonradan farkettim canım ama olsun kutlayayım dedim nasıl olsa bigün sizin de yıldönümünüz olacakkkuzunnn uzunnn güzel yıllar geçirin beraberrrr minnoşunuzlaaaaa
kızlar canınızı sıkmak istemem ama ben o romantikliği hala görüyorum hatta küçük bi itiraf bizim evin odunu benim
hele birinde izne geldi ama adam 3 gün o değil sanki sana bişiy olmuş gemide ne yaptılar sana dedim güldü ben seni çok şımartıyorum sanırım dedi bende bile bile aldın oğlun almasaydın ben sana beni kaçır diye tutturmadım ayrıca ben sana baştan söledim herşey açıktı ben 5 evin bi kızıyım benden ilgini eksik edersen boşluğa düşerim dedim onunki bile bile ladesti :)
o gün çocukluk arkadaşım geldi onunda dışarda işleri vardı onları halletmeye gitti sözde geldi kapıyı bi açtım bir demet çicek etrafında mumlarla kalp şekli yapmış bendeki tepki sağol hadigeç içerio kadar odunum yani :)
arkadaşımın etkisi benden çoktu emin olun helal olsun enişteme böyle adamlarda kalmadı bak 4 senedir evlisiniz çocuğunuz bile var ama hala romantiksin enişte gibi gidene kadar söylendi...
canım inş. önemli bişi değildir ssağlık ocağına bi göster istersenhanımlar yaa bikaç gündür oğlumun altını temizlerken farkediyorum poposunun hemen yanında bi şişlik var hani kabız fln değil ondan oldu desem, böyle ucu olmayan sivilce gibi baya içerden ne ki acaba?
kontrolümüzede baya var ama kafama takıldı
böyle bişey yaşayan duyan var mı?:26:
yarabbim o ne yakışıklılıkselam kızlar.. sünnet mevlüdümüzü yaptık geçen hafta.. darısı damatlığımıza inşallah..
Eki Görüntüle 791821 Eki Görüntüle 791820
canım çok çok geçmiş olsunbugün moralim çok bozuk.ogtt testi yaptırmıştık şekere tekrar baktırmak için.oldukça yüksek çıkmıştı.dr bugün kesin ve net sen diyabetsin dediama emzirdiğin için şu an ilaca başlamıyorum emzirmen kesin net bitince bana geleceksin sana ilaç yazıcam,
ondan sonuç alamazsak bir ilaç daha deneriz ama sonrasında uzatmadan insüline geçeriz dedi.yine iğneli insülinli günler beni
.
Allah'Im Allah'ım bu ne güzellik yiriim seni tontiş şeyslm kizlar bende bi turlu giremioEki Görüntüle 792001 Eki Görüntüle 792000 Eki Görüntüle 792002 Eki Görüntüle 792003 rm.cunku oglum kolik ve surekli aglio
uyaniknoldugu her an aglio malesef.3 aylik olmasini sabirsizlikla bekliorm.gecmisi okuyAmadim pek
herkes iyidir umarim.bizde sunnet olduk cok sukur.
Eki Görüntüle 792168 Eki Görüntüle 792169 Eki Görüntüle 792170 Eki Görüntüle 792171
kızımın bugün bu resimlerini atıyımda akşama size çilek kız fotolarını atıcam sizeee...
Selam fıstıklarrrrr...
Günler sonra evimdeyiiiiiiiimoffff offfff nasıl temizleyeceğim ben bu evi birsürü işim var yapmam gereken tabiki Lina hanım izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?