2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ay bizde sizin evlilik yıldönümünüz sandıkkk
neyse cok kalmamıs sizinkinede, erkenden kutlamış oldukk :119:

benim romantikliğim de duruma göre değişiyor...bi bakmışsın "juliet" bi bakmışsın odunun önde gideni
bu arada bizim ilk evlilik yıldönümü ayrı geçmişti yurt dışındaydım ama ikinci evlilik yıldönümümüzü ocak başında yapmıştık biz de

su an bana hersey yakışırı izliyorum da kızı görünce böyle oldum
bu ne yaa 20 yasında giydigi şeylere bak, ay ne zevksizler yaaaa

valla bu yarışmayada başvurasım geldiiii

kız o değilde seni yakında yemekteyiz programında görürsem şaşırmıcam hiçççç

ayy onun gülüşünü yerim ben tonbiş oğluş çok çok çok tatlı maşallah nazar değmesin.

Eki Görüntüle 792168 Eki Görüntüle 792169 Eki Görüntüle 792170 Eki Görüntüle 792171
kızımın bugün bu resimlerini atıyımda akşama size çilek kız fotolarını atıcam sizeee...
bu kız nekadar tatlı nekadar güzel miş böyle o gülücük atan dudaklarıni yey bitiyiyim ben.
ben bu 2013 haziran bebeklerinin her birine ayrı ayrı bittim çok tatlılar hepside bebislerimizin yüzlerinden gülücükler eksik olmasın hiç. ....

Kızlar oglum hep emip uyumak istiyor karni tok kusuyor da
cnm her geçen gün huy değiştiriyolar takma kafana mutlu ol uyuyo ne güzel belki bundan sonra böyle güzel güzel uyur hep.

ben de zeynoyaa söylediğini sonradan farkettim canım ama olsun kutlayayım dedim nasıl olsa bigün sizin de yıldönümünüz olacakkk uzunnn uzunnn güzel yıllar geçirin beraberrrr minnoşunuzlaaaaa

ahahahaa
kız çağırsalar giderimdee yokkk istemiyolar beniii

bak kapanmadan kazana basvurduk da ne olduu hala aramadılar

ben de zeynoyaa söylediğini sonradan farkettim canım ama olsun kutlayayım dedim nasıl olsa bigün sizin de yıldönümünüz olacakkk uzunnn uzunnn güzel yıllar geçirin beraberrrr minnoşunuzlaaaaa

su an söylemeseydi ben hala farketmemiştim

pozitif ve güçlü duruşuna hayran olmamak elde değil...
Rabbim hepimize güc, moral versin ki bol sütümüz olsun inş...
Cok tesekkur ederim canim. Allah hepimize guc versin

Bebişin bir sorunu mu var? Yeni geldiğim için bilmiyorum bakındım ama göremedim bir şey..
Umarım yoktur ama geçmiş olsun yine de..
Allaha sukur bir sorunu yok. Tek derdi gaz. Iki gun once sunnet ettirdim

Selam hanımlar
Mısafırlerımden oturu arada okuyp cıkıyorum bazen de yazasım tutuyor
Gecmıse bakamıyorum mutfaga kostur camasıra kostur utuye kostur oglusa kostur derken aksama ıkı buklum gozler yarı acık halsız uykulu .... Kalakalıyorum
Gelısmelerden haber vereyım dedım.dedgım gıbı gecmısı okuyamadım ıns hersey yolundadır
Gecen hafta bıgun yazmstım oglumda bende usuttuk dıye.o gunden sonra bı halsızlıktır aldı basını gıttı bas donmesı mıde bulantısı da cabası,bıde adet olup ıkı uc gun surunce acaba ustune mı gordum dıye cıddı cıddı hamıle oldugumu dusunmeye basladım
Artık dusuncelerle tırlatmak uzereyken gıdıp tahlıl yaptırmaya karar verdım
Idrar tahlılı yaptırdım negatıf cıktı ama benı tatmın etmedı kan kesın sonuc dıye kan tahlılı de ıstedım
Ctesı kan verdım ptesı sonuc cıkar dedıler mesaı bıtımnde gıtmstık
Neyse dedım ıkı gun daha kafayı yerım onemlı degıl
Vee buyuk gun geldı cattı esım tahlıl sonucunu aldı doktora gostermdn benı ara soyle sonucu demstm.saat 1 esım arıyor ellerım tır tır tıtrıyor ve actım telefonu esım sonucu soyledı
Derıııııın bır oh cektım Allahım sukurler olsun sana sonuc 1.0
Dunyalar benım oldu
Yavrumu optum optum kokladım
Boyle ıste dostlar bı cıkmazdan daha alnım acık cıkıverdım
Ve bır haber daha 11 eylule bılet aldık 9 gunlugune ıst a gıdıyoruz ıns kvalıdelerle
O gunu ıple cekıyorum
Her ne kadar yorgunluktan gozlerımı acamasamda mutluyum cok sukur
Bırde son bı sorum var
Oglumun kakası usuttugu gunden berı koyu yesıl.doktora goturmmelı mıyım neden oluyordu yesıl kaka ??

Selam fıstıklarrrrr...
Günler sonra evimdeyiiiiiiiim offff offfff nasıl temizleyeceğim ben bu evi birsürü işim var yapmam gereken tabiki Lina hanım izin verirse

Minikuss gelmiş hoş gelmişşşşşşşş
Oğluşun iyi dimi canım, böbrek problemi düzeldimi???

Hoşbuldum canım oğlum iyi çok şükür böbreğindeki büyüme gerilemişti son ultrasonda bu cuma yine kontrol var bakalım ne olacak..
Düzenli kontrollere devam..

haha:90:valla aynen yaa tuvalette ne yapılır acaba bunun bi süresimi var oda bi muallakkk:44:

gerçekten sözünün erisin anladım ben onu sende bendensin

Dünür oluyoruz şekerim boşver çocukları bizim anlaşmamız daha önemli :))

Şu bir gerçek ki eşim beni serseme çevirdi ne ara evlendim ne ara çocuk yaptık anlamadım :))

Ay cnm benimkide innaaa diye sesler cikariyor sanki anne der gibi
ayni sekilde benimkide anne dil oglum bab baa bab baa diceksin diye tepesinde bitiyor hemen
Kendi capinda benimle rekabet halinde yazık adama

O rekabet alanını biraz genişletseler ya emzirme alt değiştirme banyo konusunda da rekabetçi olsalar ya o zaman derim kocanın hasısın diye :))

Bu arada ben de kotlarımın içine girebiliyorum ama hamilelik kotlarımın içine

Tek sevincim hamilelik kotum bu aralar bol gelmeye başladı

Ay dedikodu yapmayı özledim valla anneme gelmişken sizle birlikte kurtlarımı dökeyim bari :)

Ay cnm benimkide innaaa diye sesler cikariyor sanki anne der gibi
ayni sekilde benimkide anne dil oglum bab baa bab baa diceksin diye tepesinde bitiyor hemen
Kendi capinda benimle rekabet halinde yazık adama

ay kızlar sizin en azından eşleriniz rekabete girmiş
benim kızda ınnaaa diye ses çıkarıyor 'anne' gibi çıkınca
bizim kv 'hadi birazda babaanne de' diyor

canım çooook sağol
hepimiz inş.uzun uuzun güzel yıllar yaşarız minnoşlarımızla

ağzımın suyu aktı walla :86::86::86: Maşallah size

yaw bu kuzucuklar çoooooooooooooooooooooooooooooook datlu yaw
ay herbiri ayrı güzel Allah nazarlardan saklasın
melekler melekler melekler

canım inş. önemli bişi değildir ssağlık ocağına bi göster istersen

selam kızlar.. sünnet mevlüdümüzü yaptık geçen hafta.. darısı damatlığımıza inşallah..

Eki Görüntüle 791821 Eki Görüntüle 791820
yarabbim o ne yakışıklılık
o ne utangaç masum bir gülücük

canım çok çok geçmiş olsun
anladığım kadarıyla tip 2 diyabet seninki moralini bozma diyetle falan düzelir inş. sonuçta pankreasta bi sıkıntı yok canım

Allah'Im Allah'ım bu ne güzellik yiriim seni tontiş şey
hully ya oğlun çooooooooooook tatlı maşallah
Eki Görüntüle 792168 Eki Görüntüle 792169 Eki Görüntüle 792170 Eki Görüntüle 792171
kızımın bugün bu resimlerini atıyımda akşama size çilek kız fotolarını atıcam sizeee...

ay öldüm valla bugünkü fotolara yorum yapmaktan
tam olarak içimdakileride yazamıyorumki
şöle yanımda olsalardı sıkıp sıkıp bi güzel öperdim
çooooooooooooooooooook güzelsin melek sen çok
senin bereni yerim yanaklarını yerim

ay siz bu melekleri yiyip yiyip nasıl bitirmemişsiniz ya

Selam fıstıklarrrrr...
Günler sonra evimdeyiiiiiiiim offff offfff nasıl temizleyeceğim ben bu evi birsürü işim var yapmam gereken tabiki Lina hanım izin verirse

Cnm hosgeldin
islerini bitirde gel sık sık muhabbet edelim azıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…