ay kızlar sizin en azından eşleriniz rekabete girmiş
benim kızda ınnaaa diye ses çıkarıyor 'anne' gibi çıkınca
bizim kv 'hadi birazda babaanne de' diyor
bugün misafirim vardı onları geçirir geçirmez hemen topiğin başına yine yetişemedim topik bomboş yine kaynatmışsınız tam olarak aranıza giremedim bayılıyorum size çok samimi arkadaş olmuşsunuz bende istiyom o sarı yüzlerden var sayın ben yapamıyom
bugün misafirler gelince çamaşır makinesini çalışırken kapattım ses olmasın diye unuttum tabi bitirdi diye bi açtım her yer su uykusuzluk ve yorgunluk beni mahvetti
oy oyyy maşallah kuzucuk çok datlu hele o saçlar yakıyor ortalığı anneli oğullu cooook güzelsiniz Allah kuzucukla beraber uzun hayırlı ömürler nasip etsin inş
ayy bugün topiği prens ve prensesler basmış maşallah tosun paşaya tam ısırmalık lokum annesi bizim yerimizede ye onu lütfen Rabbim kuzunuzla beraber uzun uzun mutlu Mesut bi ömür nasip etsin inş
bugün misafirim vardı onları geçirir geçirmez hemen topiğin başına yine yetişemedim topik bomboş yine kaynatmışsınız tam olarak aranıza giremedim bayılıyorum size çok samimi arkadaş olmuşsunuz bende istiyom o sarı yüzlerden var sayın ben yapamıyom
canım kullanıcı kontrol paneli - sol tarafta hesabımın altında secenekleri düzenle- sayfanın altlarına dogru bak
[h=3]Çeşitli Seçenekler[/h]Mesaj Editörü:
Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü
Basit Editör - Sadece text alanı
Standart Editör - Toolba
söyle olan yerin bu şekilde gelişmiş düzenleyici kısmını işaretleyip
degişikleri kaydet yap...
bu ifadelerin hepsi çıkacak...
Kızlar benim oğlum ayın beşinde 3aylık olacak yüzünde doğduğundan beri sivilce gibi şeyler var doktor normal geçer zamanla dedi ama geçmedi hala çıkanlar geçiyor sonra başka yerden tekrar çıkıyor beni rahatsız etmiyor ama hala vaar olması normalmi
Bebişlerden konuştuk, kocişleri çekiştirdik, power ın leziz kurabiyelerini yedik
Her gelen bize şaşkın şaşkın baktı bi sürü aynı yaşta bebek
katılanlar
rezene
ahaha
loverlover
power
geridonusumkutusu
bi daha ne zaman toplanıyoz kızlar benim çok hoşuma gitti