2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ay kızlar sizin en azından eşleriniz rekabete girmiş
benim kızda ınnaaa diye ses çıkarıyor 'anne' gibi çıkınca
bizim kv 'hadi birazda babaanne de' diyor

Ayyy koptummmm
Sen hala sev k.v denii

Yok yok bu cocugun bi derdi var bugun cok huzursuz agliyor bi yeri mi agriyor acaba hep emmek istiyor sut kalmadi az az uyuyo uyaniyo

bugün misafirim vardı onları geçirir geçirmez hemen topiğin başına yine yetişemedim topik bomboş yine kaynatmışsınız tam olarak aranıza giremedim bayılıyorum size çok samimi arkadaş olmuşsunuz bende istiyom o sarı yüzlerden var sayın ben yapamıyom

bugün misafirler gelince çamaşır makinesini çalışırken kapattım ses olmasın diye unuttum tabi bitirdi diye bi açtım her yer su uykusuzluk ve yorgunluk beni mahvetti

kızlar merhaba uzun zamanrdan berı yazamıyordum maşallah hepinizin bebeklerı pek seker bu da benım aras'ım yakışıklı mı begenecekmısınız bakalım

power senin profildeki resminde oğlunun üstündeki mevlütlüğü mü?

Bırde son bı sorum var
Oglumun kakası usuttugu gunden berı koyu yesıl.doktora goturmmelı mıyım neden oluyordu yesıl kaka ??
götürsen iyi olur.benim oğlumunki deyeşildi.bağırsak enfeksiyonu varmış.antibiyotiğe başladık bugün.inş.seninki enf.değildir.fazla emdiğinde,orta kulak iltihabında,gıda allerjisinde veya annenin yediklerine bağlı olarakta kaka yeşil olabilirmiş.

ayy bugün topiği prens ve prensesler basmış maşallah tosun paşaya tam ısırmalık lokum annesi bizim yerimizede ye onu lütfen Rabbim kuzunuzla beraber uzun uzun mutlu Mesut bi ömür nasip etsin inş

canım kullanıcı kontrol paneli - sol tarafta hesabımın altında secenekleri düzenle- sayfanın altlarına dogru bak
[h=3]Çeşitli Seçenekler[/h]Mesaj Editörü:
  • Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü
  • Basit Editör - Sadece text alanı
  • Standart Editör - Toolba

söyle olan yerin bu şekilde gelişmiş düzenleyici kısmını işaretleyip
    degişikleri kaydet yap...
    bu ifadelerin hepsi çıkacak...

ben geldim. bi gezdik bi gezdik sormayın

ne yaptınız anlatın bakim

Son düzenleme:
Kızlar benim oğlum ayın beşinde 3aylık olacak yüzünde doğduğundan beri sivilce gibi şeyler var doktor normal geçer zamanla dedi ama geçmedi hala çıkanlar geçiyor sonra başka yerden tekrar çıkıyor beni rahatsız etmiyor ama hala vaar olması normalmi

ne yaptınız anlatın bakim

Bebişlerden konuştuk, kocişleri çekiştirdik, power ın leziz kurabiyelerini yedik
Her gelen bize şaşkın şaşkın baktı bi sürü aynı yaşta bebek
katılanlar

rezene
ahaha
loverlover
power
geridonusumkutusu

bi daha ne zaman toplanıyoz kızlar benim çok hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…