ya bu arada benim kargo gelmiş gitmiş:78: akşama bizim evde soğuk rüzgarlar esecek :18::18:
ben geldim. bi gezdik bi gezdik sormayın
Foto yok mu foto?? Madem toplandınız dedikodunun dibine vurdunuz bir iki foto da çekseydiniz kızlar :)
Kiz sen niye beni ifşa ediyosun
ben senin 'aaa zeyno ne iyi ettin de actin burayi diger taraf cok sıkıcı' dedigini söylüyor muyum
Yappulll
yapicam ben sana basın aciklamasi alçak köfte
Alnima sürdüğün bu kara lekeyi hemen temizlermisin
Ay hem iftiraci hem ahlaksiz oldu bu kiz basimiza
Lover senin su guvenlige hbr ver esrayi disari cikarsinlarr bi zahmettt
Bebişlerden konuştuk, kocişleri çekiştirdik, power ın leziz kurabiyelerini yedik
Her gelen bize şaşkın şaşkın baktı bi sürü aynı yaşta bebek
katılanlar
rezene
ahaha
loverlover
power
geridonusumkutusu
bi daha ne zaman toplanıyoz kızlar benim çok hoşuma gitti
Foto yok mu foto?? Madem toplandınız dedikodunun dibine vurdunuz bir iki foto da çekseydiniz kızlar :)
Kızlar benim oğlum ayın beşinde 3aylık olacak yüzünde doğduğundan beri sivilce gibi şeyler var doktor normal geçer zamanla dedi ama geçmedi hala çıkanlar geçiyor sonra başka yerden tekrar çıkıyor beni rahatsız etmiyor ama hala vaar olması normalmi
Selam hanımlar
Bırde son bı sorum var
Oglumun kakası usuttugu gunden berı koyu yesıl.doktora goturmmelı mıyım neden oluyordu yesıl kaka ??
Eki Görüntüle 792168 Eki Görüntüle 792169 Eki Görüntüle 792170 Eki Görüntüle 792171
kızımın bugün bu resimlerini atıyımda akşama size çilek kız fotolarını atıcam sizeee...
bunlar üçüz mü? diyen mi ararsınBebişlerden konuştuk, kocişleri çekiştirdik, power ın leziz kurabiyelerini yedik
katılanlar
rezene
ahaha
loverlover
power
geridonusumkutusu
Zeyno nasılsın canım emir ata nasıl ççok tatlı gözüküyor resimde yerim onu bennnnnn
Bebişlerden konuştuk, kocişleri çekiştirdik, power ın leziz kurabiyelerini yedik
katılanlar
rezene
ahaha
loverlover
power
geridonusumkutusu
he heeeOhhhh ne güzel rezene demi geldii sen hani gidemiyordun
kiskandim yaaaa
he heee
benim oraya gidişim onları bulmam çok komikti
buluşma ile ilgili son gelişmelerden habersiz ve kimsenin telefonu olmadan koca alışveriş merkezinde arkalarından yavaşça yaklaşıp
ahaha'ya siz kk dan mısınız haziran annesi misiniz diye sordum
aslında öyyle sorup gülüp deli gibi kaçmak da vardı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?