2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kiz sen niye beni ifşa ediyosun
ben senin 'aaa zeyno ne iyi ettin de actin burayi diger taraf cok sıkıcı' dedigini söylüyor muyum

Yappulll

yapicam ben sana basın aciklamasi alçak köfte
Alnima sürdüğün bu kara lekeyi hemen temizlermisin

Ay sen cok fenasin ya kendini temize cekmeyi nasil biliyorsun hemen tabi gördün burda böyle saf garibani sucu üzerine yüklemeye calisiyorsun cok ayip cooook

Ay hem iftiraci hem ahlaksiz oldu bu kiz basimiza
Lover senin su guvenlige hbr ver esrayi disari cikarsinlarr bi zahmettt

Hahahaha cikarin hayatim kapidan atsaniz pencereden ordan kovsaniz bacadan girerim her salataya maydanoz olmam lazim yoksa catlarim

Hani fotograf nerde hayatim??
Şöyle topluca bir görelim ama

Foto yok mu foto?? Madem toplandınız dedikodunun dibine vurdunuz bir iki foto da çekseydiniz kızlar :)

Bencede :)

SEYZEN: kiz sen degilmiydin masa altindan adamin ayagina basan hahahha birde bana fena diyorsun aaaa

Benim oğlumun da yüzünde kılcal damarları belli baya bende merak ediyorum geçer miki

benim kızımdada vardı geçti.çevredekiler büyüdüğünü gösterir onlar dedi.komşumda benim kızım bebekken hep sivilceliydi demiişti.normal bence.sıcaksa eviniz ondanda oluyordur

Selam hanımlar

Bırde son bı sorum var
Oglumun kakası usuttugu gunden berı koyu yesıl.doktora goturmmelı mıyım neden oluyordu yesıl kaka ??

canım benim kızımda koyu yeşil ve sümüksüydü amip olmuştu.burdan başka bir arkadaşın aynı şekilde idrar yolları enfeksiyonu olmuş.ama hemen korkma yediğindende kaynaklanabilir.bi kaka tahlili yaptır.için rahat etsin.kaka yapınca ilk yarım saatte bakılması gerek

ay bu ara kocaya ben de kılım ama yazamam şimdi yan tarafımda görür mörür neme lazım
uyuz koca

bunlar üçüz mü? diyen mi ararsın
hepsi aynı ayda mı doğdu? diye soran mı
millete baya beyin fırtınası yaptırdık
biz dedikodu yapamadık ama onlar bizim dedikodumuzu baya yaptılar

Son düzenleme:
Kizlar md derslerini azaltirim 2-3 gune sıkıştırim izne ayrilma dedi bizde düşünduk mantikli geldi hemen okulumub yaninda da eşimin tanıdığı bi bakici var ona birakacagim diger gunler evdeyim hergun bi icimlik sut sagabilsem 5saatligine yeter mi ne dersiniz

Zeyno nasılsın canım emir ata nasıl ççok tatlı gözüküyor resimde yerim onu bennnnnn

Cnm iyiz biz daha dogrusu o iyi ben degilim
cok huysuz 4-5 gündür uyutamiyorum saatlerce ugrastiriyor sonunda yorgun dusup uyuuyorr
gündüz gogsumu almiyor uykuluyken ve gece emzirebiliyorum sadece
gunduzde her aciktiginda sagip vermek yoruyor benii...

cok datlu benim oglum teyzesiii dur avatar resmin buyugunu gosterim

Ohhhh ne güzel rezene demi geldii sen hani gidemiyordun
kiskandim yaaaa

Giriş tarihi:Oct 2011Mesajlar:129

arkadaşlar merhaba ben bir buçuk yasında oğlum var ve bir tane daha çocuk istiyorum sizce aralarında kac yas olmalı lütfen cevap bekliyorum

Ohhhh ne güzel rezene demi geldii sen hani gidemiyordun
kiskandim yaaaa
he heee
benim oraya gidişim onları bulmam çok komikti
buluşma ile ilgili son gelişmelerden habersiz ve kimsenin telefonu olmadan koca alışveriş merkezinde arkalarından yavaşça yaklaşıp
ahaha'ya siz kk dan mısınız haziran annesi misiniz diye sordum
aslında öyyle sorup gülüp deli gibi kaçmak da vardı ya

Ahaha
Kim oldugunu soylemeseydin keskeeee

2 gündür işe başladım.iş dediğim öğretmenim seminerlere gidiyorum.sabah 9 da başlıyor 12 de bitiyor.eve gelmem yarımı buluyor.kızıma annem bakıyor.sütümü sağıyorum.çok çok azalmıştı 30 cc anca sağabilirken işe başlamadan bikaç gün önce daha çok sağmaya başladım.allahın işi mi ne.emzirip çıkıyorum.2 saat sonra falan annem 100 cc veriyormuş.tekrar vermesine gerek kalmadan geliyorum kapıdan girer girmez büyük bir heyecan ile emişiyoruz:)ama okul açılınca devam edemiycem.bikaç hafta rapor alabilirsem sonrasında ücretsiz izne çıkıcam.ben ülkerin maltana diye bir içeceğini içmeye başladım.şişesi 1 lira.çokta ucuz.benim sütümü o artırdı diye düşünüyorum.birde annem geldiği için dinlenme imkanım daha çok oluyor.sanırım bunlar sütümü birazda olsa artırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…