2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ahh canım yaa inşallah bişiler olur sendede herşey düzene girer takma kafanaaa...
Ayy yerim ben onun gülümsemesini :) Çok tatlı maşallah gelinime..
Ne şanslıyım hem çok güzel hem de gülmeyi biliyor :)) Yemek yapmasa da olur :)
Oğluma göstereyim hemen :)
canım benm damat güzel gelin güzel hayırlısı bakalımmmgöster kız hemen göster....
Kızlar çok mutluyummmmm kocacim geldi hemde erken geldi ben gece gelicek zannediyordum bugün öğlen kapı çaldı bi baktım kocişkom kapıda
gözünaydınnnnn....
ahhh canım bende denicemm artık herşeyiii....

evet canım bende öle düşünüyorum haziran anneleri güzel olunca yavrucuklarda öle oluyo maşallahhhh
Hkn2013 bebegin cok tatli ne guzel gulmus oyle
saol canımm

canım koyu yeşil kakayı bence bi gaita tahliline gönder için rahat etsin...
ben ara sıra niyetleniyorum ama babası durduruyo beni kıyamıyo kızınaaa

ohhh ana oğul harikasınız maşallahhhh
maşallah ! aman allahım bu nasıl bi güzellik annesi bayıldım bu minnoşa ben Rabbim bize hiç acılarını göstermesin..
amin canımmm hiçbirinin yokluğunu göstermesinn

çok iyi ya
dinlenmek çok artırıyor
bunu yorulduğum günlerde çok iyi anlıyorum

bende emzirme odasına girdim. powerla lover ordaydı. emzirme odasındayız demişti telde power . girince onlara baktım. hiç oralı olmadılar

şimdi dedim siz powerla lover mısınız desem, ya onlar değiilse halim ne olur diye düşündüm işimi riske atmadım

power ı aradım teli çaldı öyle emin olup ben geriidönüşüm dedim.

normal bi insana ben geridönüşüm dediğimi düşünsenenize deli deyip güvenliği ararlardı

bide rezeneye rezene demeye o kadar alışmışımki ismini söylemekte zorlandım durmadan rezene dedim

o da iyiymiş

aklıma bi hikaye geldi onu anlatayım. bizim bölüme yeni gelecek olan bi kız vardı. arkadaşım onu karşılayacaktı. oda hiç görmemişti onu. buluşma yerinde bekleyecektik. sadece ismini tipini falan biliyordu. kızın ismi de güvercin.

buluşma yerinde bekliyoruz. arkadaşta o kız olabileceğini tahmin ettiği insanlara soruyor. " afedersiniz siz güvercin misiniz?"

insanlar nasıl tepki veior siz düşünün

benimde yanlışlıkla birine siz lover mısınız dediğimi düşünün ne olur

ba ba ba bide yazmışşşşş çık dışarı çabukkk
kızım deniz kenarı hafif esinti romantikliğin temelini oluşturur bunu bilmiyonmu sen çabuk sende dışarı çık gitttt.....
Bu ev işleri neden hiç bitmiyor
Yaptıkça çoğalıyor
En iyisi hic yapmamak
canım inanki düşüncelerimi okudun vallaaa
su an bana hersey yakışırı izliyorum da kızı görünce böyle oldum
bu ne yaa 20 yasında giydigi şeylere bak, ay ne zevksizler yaaaa

valla bu yarışmayada başvurasım geldiiii
zeynoo bi bakıyomuşuz sen hergün biyarışmada boy gösteriyomuşsun senden umutluyum valla bakkk

bu arada hkn2013 canım ya yerim ben Derin'in bandanasını çok güzel bi yavrum ya
saol canım yaa ben hastasıyım koleksiyona başladım hepsini takamıyorum bıngıldağından korkuyom biraz yoksa bende daha neler var

bencede canımmm onlar neisterlerse onu yapsınlarrbiz takılalım senleee...arada sırada kocaların yanınada uğrarız napalım artıkk
zeynooo canım bu yakışıklı çok ortalık yakar söliyimmm bayıldım...tipini yirim onunn...
Giriş tarihi:Oct 2011Mesajlar:129

arkadaşlar merhaba ben bir buçuk yasında oğlum var ve bir tane daha çocuk istiyorum sizce aralarında kac yas olmalı lütfen cevap bekliyorum
hımmm 4 yaş olmasındaaa ben çok çekiyom...

ayy komedi yaaa çokgüldümm...düşünsene isminiz geridönüşüm ya sen powerrr hımm sizde loverlover olmalısınızzz

benim sütüm bi ara baya artmıştı bi haftadır çok azaldı. neden böyle oldu bilmiyorum. maltanayı nerden alıyorsun.

ay gece gece koptum yaaaa

seyzennn kaldık mı baş başa
ayy canım kusura bakma oğlum birden uyandı. ama bi emzik arayışı var beşiğin içinde tırtıl gibi kıvrıla kıvrılaa
Bu ev işleri neden hiç bitmiyor
Yaptıkça çoğalıyor
En iyisi hic yapmamak
off yaa ewt bende şimdi banyoyu temizledim yığıldım kaldım. yarın gir yine aynı manzara pööf

yaa zeynoo gerçekten çok tatlı minnakın. kız gözleri ne renk bu delikanlının böyle cam gibi

ayy krize girdim bilgisayarın başında eşimde bana bakıyo sıyırdım sandı sanırım

canım yaaaa neden öyle oldu ki kıyamam ben ona:103: hergün huy değiştiriyor yaramazlar tabii biberondan emmesi kolay geliyor annesi uğraşsın dursun umrunda mı emir beyin bir ara benim sütümde çok azdı lina da emmek istemiyordu bas bas bağırıyordu memeye şimdi çok şükür emiyor inşallah emirin ki de geçici bir durumdur yeniden başlar emmeye

allahım bu ne tatlılık maşallah allah nazarlardan korusun seni kuzucuk...Zeyno Emir'in göz rengiyle lina'nın göz rengi aynııııı...

Ay cnm geri dönüşümün yazdigina bende koptum burdaaa
Uyaniklik yapip telden aramiss
Esimde bana bakip bakip allah allah diye kafasini oraya buraya oynatiyor neye guldugumu anlamıyor
bende dönüp ne varrr geridonusumkutusu na guluyorum dedim anlayacagi varsada hepten anlamsizlastiiii

Cnm soruna cvp vermemisim gozleri yesil benim oglusun
cok tsk ediyoruzz hayatimm

Ayy yerim o linayi bennnn demek ayniii:13:
ne guzelde eslestirmisizz tam birbirlerine goreler desene
valla kendileri arasalar birbirlerinden iyisini bulamazlardiii

Cnm benim sutum var ama hic denemiyor bile..
agzina almadan basiyor cigligii.. gecmesede yapacak bisi yok ztn 20 eylulde ise başlıyorum o zaman istesede bulamicak

Cnm zorluyorum su anda piyasada bir sürü yarisma var biri olmazsa biri mutlaka olurrr
Birine katılabilirsem sana slm soylicem söz

ben geldim. bi gezdik bi gezdik sormayın

öncelikle çok şiştim
hiçbir ifade kıskançlığımı anlatmıyor aşağıdakilerle idare ettim
:84::84::84::84:
ahada böle patladım:83::83::83:

Ayyy koptummmm
Sen hala sev k.v denii
kıskançlıktan uyuzluktan yapsa ayol verirdim cevabını
anam yok be ne cevabı pısardım bi köşeye içim içim yer ölece dururdum:18::18::18:
bende kv konusunda karasız olanlardanım bi öle bi böleyim çünkü kadın bi öle bi böle
ama yinede severim
kızın çokk tatlııı. biraz daha resmini koysana
aynen katılıyorum avatara baktıkça maşallah çekiyorum

Emir Ata yerim ben senin totonu çok yakışıklı kız gibi ya, benim kızım daha oğlana benziyor
ay maşallah şimdi doyulmaz onu sevmeye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…