ahh canım yaa inşallah bişiler olur sendede herşey düzene girer takma kafanaaa...çünkü o torrpil buldu o yüzden prosedür hikayesi dinlemedi ben sade vatandaş olarak gittim.ev kredisi olmasa alcam ücretsizi kimsenin hikayesini dinlemicemde işte olmuyor.kızım uyuyan bi kız değil sadece emerken uyuyo.annem bakcak ama şimdi onlardayok.2 aya kadar
gelecekler şimdi gelse bile bakamaz durmuyoki geçen kuzenimin düğünü var emzirerek fön çektirdim.uyuma düzeni olmadığı için birikmiş sütümde yok böyle işte.allah beterinden saklasın kimseyide psikayatrilere düşürmesin
canım benm damat güzel gelin güzel hayırlısı bakalımmmAyy yerim ben onun gülümsemesini :) Çok tatlı maşallah gelinime..
Ne şanslıyım hem çok güzel hem de gülmeyi biliyor :)) Yemek yapmasa da olur :)
Oğluma göstereyim hemen :)
gözünaydınnnnn....Kızlar çok mutluyummmmm kocacim geldi hemde erken geldi ben gece gelicek zannediyordum bugün öğlen kapı çaldı bi baktım kocişkom kapıda
ahhh canım bende denicemm artık herşeyiii....kızlar bakında bebek nasıl uyutulur görünnnn
Bebek Nasıl uyutulur? | Bebek uyutma yöntemleri nelerdir? - YouTube
evet canım bende öle düşünüyorum haziran anneleri güzel olunca yavrucuklarda öle oluyo maşallahhhhayy onun gülüşünü yerim ben tonbiş oğluş çok çok çok tatlı maşallah nazar değmesin.
bu kız nekadar tatlı nekadar güzel miş böyle o gülücük atan dudaklarıni yey bitiyiyim ben.
ben bu 2013 haziran bebeklerinin her birine ayrı ayrı bittim çok tatlılar hepside bebislerimizin yüzlerinden gülücükler eksik olmasın hiç. ....
cnm her geçen gün huy değiştiriyolar takma kafana mutlu ol uyuyo ne güzel belki bundan sonra böyle güzel güzel uyur hep.
saol canımmHkn2013 bebegin cok tatli ne guzel gulmus oyle
Selam hanımlar
Mısafırlerımden oturu arada okuyp cıkıyorum bazen de yazasım tutuyor
Gecmıse bakamıyorum mutfaga kostur camasıra kostur utuye kostur oglusa kostur derken aksama ıkı buklum gozler yarı acık halsız uykulu .... Kalakalıyorum
Gelısmelerden haber vereyım dedım.dedgım gıbı gecmısı okuyamadım ıns hersey yolundadır
Gecen hafta bıgun yazmstım oglumda bende usuttuk dıye.o gunden sonra bı halsızlıktır aldı basını gıttı bas donmesı mıde bulantısı da cabası,bıde adet olup ıkı uc gun surunce acaba ustune mı gordum dıye cıddı cıddı hamıle oldugumu dusunmeye basladım
Artık dusuncelerle tırlatmak uzereyken gıdıp tahlıl yaptırmaya karar verdım
Idrar tahlılı yaptırdım negatıf cıktı ama benı tatmın etmedı kan kesın sonuc dıye kan tahlılı de ıstedım
Ctesı kan verdım ptesı sonuc cıkar dedıler mesaı bıtımnde gıtmstık
Neyse dedım ıkı gun daha kafayı yerım onemlı degıl
Vee buyuk gun geldı cattı esım tahlıl sonucunu aldı doktora gostermdn benı ara soyle sonucu demstm.saat 1 esım arıyor ellerım tır tır tıtrıyor ve actım telefonu esım sonucu soyledı
Derıııııın bır oh cektım Allahım sukurler olsun sana sonuc 1.0
Dunyalar benım oldu
Yavrumu optum optum kokladım
Boyle ıste dostlar bı cıkmazdan daha alnım acık cıkıverdım
Ve bır haber daha 11 eylule bılet aldık 9 gunlugune ıst a gıdıyoruz ıns kvalıdelerle
O gunu ıple cekıyorum
Her ne kadar yorgunluktan gozlerımı acamasamda mutluyum cok sukur
Bırde son bı sorum var
Oglumun kakası usuttugu gunden berı koyu yesıl.doktora goturmmelı mıyım neden oluyordu yesıl kaka ??
canım koyu yeşil kakayı bence bi gaita tahliline gönder için rahat etsin...
ben ara sıra niyetleniyorum ama babası durduruyo beni kıyamıyo kızınaaayaw bu kuzucuklar çoooooooooooooooooooooooooooooook datlu yaw
ay herbiri ayrı güzel Allah nazarlardan saklasın
melekler melekler melekler
canım inş. önemli bişi değildir ssağlık ocağına bi göster istersen
yarabbim o ne yakışıklılık
o ne utangaç masum bir gülücük
canım çok çok geçmiş olsun
anladığım kadarıyla tip 2 diyabet seninki moralini bozma diyetle falan düzelir inş. sonuçta pankreasta bi sıkıntı yok canım
Allah'Im Allah'ım bu ne güzellik yiriim seni tontiş şey
hully ya oğlun çooooooooooook tatlı maşallah
ay öldüm valla bugünkü fotolara yorum yapmaktan
tam olarak içimdakileride yazamıyorumki
şöle yanımda olsalardı sıkıp sıkıp bi güzel öperdim
çooooooooooooooooooook güzelsin melek sen çok
senin bereni yerim yanaklarını yerim
ay siz bu melekleri yiyip yiyip nasıl bitirmemişsiniz ya
ohhh ana oğul harikasınız maşallahhhhkızlar merhaba uzun zamanrdan berı yazamıyordum maşallah hepinizin bebeklerı pek seker bu da benım aras'ım yakışıklı mı begenecekmısınız bakalımEki Görüntüle 792778 Eki Görüntüle 792779 Eki Görüntüle 792780 Eki Görüntüle 792781
amin canımmm hiçbirinin yokluğunu göstermesinnmaşallah ! aman allahım bu nasıl bi güzellik annesi bayıldım bu minnoşa ben Rabbim bize hiç acılarını göstermesin..