2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

gerçekten de öyle olmuş istermisin yıllar sonra emir linayı getirsin anne evleneceğim kız diye:123: ne komik olur düşünsene :90::90:

Cnm cok tsk ederim emir bey adina
Utandirdin biziii

gerçekten de öyle olmuş istermisin yıllar sonra emir linayı getirsin anne evleneceğim kız diye:123: ne komik olur düşünsene :90::90:

Ahahaaa isterim isterimmmm
Hemen tanirim zaten kiz sidikli senin kucuklugunu bilirim ben derimm
(Kaynanayim ya ben)

Zeynocum gerçekten çok datlu oğluşun maşallah yeşil yeşil bakarmış meleğim benim annesi koklaya koklaya öpt ben bu topiğin bebişlerine bayıldım ee tabi güzel annelerin güzel bebekleri

lina da kk ya üye olup kaynanam bana sidikli dedi ne yapayım ben şimdi diye topik açar

Bende o topigi basarimm
Kiz sidikli annene soyle alemlere akicaktik bizz nerelerde hic sesi cikmiyor derimm oda annem bana üzülüyor topikte o kadar kismet varken gittim zeyno ya verdim gül gibi kizimi diyee

Zeynocum gerçekten çok datlu oğluşun maşallah yeşil yeşil bakarmış meleğim benim annesi koklaya koklaya öpt ben bu topiğin bebişlerine bayıldım ee tabi güzel annelerin güzel bebekleri

Cnm cok tsk ederim

Bende o topigi basarimm
Kiz sidikli annene soyle alemlere akicaktik bizz nerelerde hic sesi cikmiyor derimm oda annem bana üzülüyor topikte o kadar kismet varken gittim zeyno ya verdim gül gibi kizimi diyee

şu bebeleri büyütelimde akarız gecelere zeynom sözümüz söz ...valla benim kız cadı Zeyno öyle kaynanaya pabuç bırakmaz alır oğlunu elinden(nede olsa gelin kaynana toprağından olurmuş) bizde senle takılırız artık .... sadece topikte olsa iyi şimdiden isteyenler sıraya girdiii

zeyno çık dışarı demişsin idare etseniz olmazmı odunum falan ama özümde ii biriyimdir :)

peki bana bişiyler önerin hadi...

eşim geldiğinde tanışma yıldönümümüz olacak ve onun bunu atlamayacağına son 5 yıllık deneyimim sayesinde biliyorum...

pcle aram fena değil bi klip hazırladım ekstra yanına önerilere açığım... (bu bile ağır gelecek aşkıma ama içimden geldi kendimede şaşmıyor değilim :))

çokta romantik bişiy olursa genç yaşta kalp krizi geçirir benimki alışık değil :)

genç sayılabilecek yaştada dul kalmak istemem hani kızlar...

Cnm zorluyorum su anda piyasada bir sürü yarisma var biri olmazsa biri mutlaka olurrr
Birine katılabilirsem sana slm soylicem söz
tamam canım katılabilirsen söle ama bence sen oralara katılabilmek için atraksiyon bi hikaye geliştir bak hemen alırlar senii dur ben sana iyi bi hikaye buluyum okeytooooo

ben dedim çık dışarı diye sanaaa romantikmiş kocasııı benmki odunya fesatlandım bi an arkadaşımmm kusura bakma hislerime yenik düştüm bennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…