Ayy yerim o linayi bennnn demek ayniii:13:
ne guzelde eslestirmisizz tam birbirlerine goreler desene
valla kendileri arasalar birbirlerinden iyisini bulamazlardiii
Cnm benim sutum var ama hic denemiyor bile..
agzina almadan basiyor cigligii.. gecmesede yapacak bisi yok ztn 20 eylulde ise başlıyorum o zaman istesede bulamicak
öncelikle çok şiştim
hiçbir ifade kıskançlığımı anlatmıyor aşağıdakilerle idare ettim
:84::84::84::84:
ahada böle patladım:83::83::83:
kıskançlıktan uyuzluktan yapsa ayol verirdim cevabını
anam yok be ne cevabı pısardım bi köşeye içim içim yer ölece dururdum:18::18::18:
bende kv konusunda karasız olanlardanım bi öle bi böleyim çünkü kadın bi öle bi böle
ama yinede severim
aynen katılıyorum avatara baktıkça maşallah çekiyorum
Emir Ata yerim ben senin totonu çok yakışıklı kız gibi ya, benim kızım daha oğlana benziyor
ay maşallahşimdi doyulmaz onu sevmeye
kızlar merhaba uzun zamanrdan berı yazamıyordum maşallah hepinizin bebeklerı pek seker bu da benım aras'ım yakışıklı mı begenecekmısınız bakalımEki Görüntüle 792778 Eki Görüntüle 792779 Eki Görüntüle 792780 Eki Görüntüle 792781
gerçekten de öyle olmuş istermisin yıllar sonra emir linayı getirsin anne evleneceğim kız diye:123:ne komik olur düşünsene :90::90:
Ahahaaa isterim isterimmmm
Hemen tanirim zatenkiz sidikli senin kucuklugunu bilirim ben derimm
(Kaynanayim ya ben)
amanıııın benm koca benden daha tripli bu ara
o yüzden ben küsemicem hanımlar üzgünüm, hayatta yüz vermez bu ara olan bana olur
annemlerlede küstüm sabah, ortada kalırım valla...
akşamları dışarı çıkıoruz arada ondan bare olmayım küs küs gidilmez şimdi
Cnm iyiz biz daha dogrusu o iyi ben degilim
cok huysuz 4-5 gündür uyutamiyorum saatlerce ugrastiriyor sonunda yorgun dusup uyuuyorr
gündüz gogsumu almiyor uykuluyken ve gece emzirebiliyorum sadece
gunduzde her aciktiginda sagip vermek yoruyor benii...
cok datlu benim oglum teyzesiii dur avatar resmin buyugunu gosterim
Eki Görüntüle 792940
lina da kk ya üye olup kaynanam bana sidikli dedi ne yapayım ben şimdi diye topik açar
Zeynocum gerçekten çok datlu oğluşunmaşallah yeşil yeşil bakarmış meleğim benim annesi koklaya koklaya öpt ben bu topiğin bebişlerine bayıldım ee tabi güzel annelerin güzel bebekleri
yaptım sonunda oldu
Bende o topigi basarimm
Kiz sidikli annene soyle alemlere akicaktik bizz nerelerde hic sesi cikmiyor derimm oda annem bana üzülüyor topikte o kadar kismet varken gittim zeyno ya verdim gül gibi kizimi diyee
teşekkür ederim canım daha acemiyim ama bunuda yapıcam
benimkşde çekiyor doktor kulğına baktı temiz bebekler eller dedi sinirlenince oyalanıyormuş öyle ama sürekli orada eliArkadaslar kizim sol kulagini surekli ckiyor;neden olur acaba sizde olan var mi
:) yakışıklı olmazmı hiç :)kızlar merhaba uzun zamanrdan berı yazamıyordum maşallah hepinizin bebeklerı pek seker bu da benım aras'ım yakışıklı mı begenecekmısınız bakalımEki Görüntüle 792778 Eki Görüntüle 792779 Eki Görüntüle 792780 Eki Görüntüle 792781
tamam canım katılabilirsen söle ama bence sen oralara katılabilmek için atraksiyon bi hikaye geliştir bak hemen alırlar senii dur ben sana iyi bi hikaye buluyum okeytoooooCnm zorluyorum su anda piyasada bir sürü yarisma var biri olmazsa biri mutlaka olurrr
Birine katılabilirsem sana slm soylicem söz
ben dedim çık dışarı diye sanaaazeyno çık dışarı demişsin idare etseniz olmazmı odunum falan ama özümde ii biriyimdir :)
peki bana bişiyler önerin hadi...
eşim geldiğinde tanışma yıldönümümüz olacak ve onun bunu atlamayacağına son 5 yıllık deneyimim sayesinde biliyorum...
pcle aram fena değil bi klip hazırladım ekstra yanına önerilere açığım... (bu bile ağır gelecek aşkıma ama içimden geldi kendimede şaşmıyor değilim :))
çokta romantik bişiy olursa genç yaşta kalp krizi geçirir benimki alışık değil :)
genç sayılabilecek yaştada dul kalmak istemem hani kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?