2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

fazla sıcakta tutma birde sık sık kaynamış suyla sil canım bizimkiler öyle geçti..

yetmez bence canım 2 sefer beslenmesi gerekir bana kalırsa..

maaşallah canım allah bozmasın.. ben dün sağlık ocağındaki ebeye dedim sütüm azaldı sanki diye.. böyle düşünmezsen ve dinlenirsen sütün azalmaz dedi.. herşeyi bırak bebeğine konsantre ol bak nasıl artıyor dedi ama öyle de olmuyor ki yani iş güçte lazım..

valla yeşil kaka bizde 1.5 aydır var hem de sümüksü hatta kanda vardı doktor süt alerjisi dedi süt ürünlerini kesince kan geçti ama kaka hala yeşil ve sümüksü 2-3 kere tahlil de yaptırdık enfeksiyon ve parazit çıkmadı.. kulağını da doktor kontrol ediyor birşey yok sanırım gıda alerjisinden kaynaklanıyor ama diyete girmedim doktorum çok sıkı bir diyete gerek yok 3-4 aydan sonra geçer dedi.. inşallah geçer insanın siniri bozuluyor. bu arada ben doktorumun tavsiyesiyle her emzirmede 2 memeyi veriyordum 2-3 gündür bazen 2meme bazen tek meme veriyorum renk biraz daha düzeldi gibi inşallah geçer artık..

canım inşallah sende bulursun allah gönlüne göre versin..

Kızlar çok mutluyummmmm kocacim geldi hemde erken geldi ben gece gelicek zannediyordum bugün öğlen kapı çaldı bi baktım kocişkom kapıda

gözün aydın canımm..

yok artık yaaa...

oğlum soğuk algınlığı oldu kızlar benden bulaştı sanıyorum dün geceyi zor geçirdik ateşlendi burun hep tıkalı ne yapsam açılmadı her sserum fizyolojik sıkışımda kızarana kadar ağladı uyuyamadı. şimdi uyuttum yine nefes alamıyo ne yapacağımı şaşırdım burnunu açamıyorum bugün doktora götürcem ama onlar hastalanmasın ya çok üzüldüm valla...

Zeynooo oğlusun cook tatlı..maşallah
Anasının oglu..Aynı sana benziyor
Resmin kendini bulamadımmm..:26:

Arkadaslar kizim sol kulagini surekli ckiyor;neden olur acaba sizde olan var mi

Bizimki de öyle canım. Kopartacak neredeyse kulağını.
Doktorumuz diş çıkartacak kaşıntısından hırsını alamayınca yüzüne ve kulaklarına saldırır bebekler dedi.
Ben 3,5 aylıkken 2 dişimi aynı anda çıkartmışım. Bana çekti sanırım. Babası 11 aylıkken 5 diş birden çıkartmış. ilk dişleri.
Ona çekmesinde.

bunlar üçüz mü? diyen mi ararsın
hepsi aynı ayda mı doğdu? diye soran mı
millete baya beyin fırtınası yaptırdık
biz dedikodu yapamadık ama onlar bizim dedikodumuzu baya yaptılar

Haha en son teyzeler tekrar sorduya bana peki hepsi erkek mi bunlarin diye evet dedim
Bu iste bi is var ama hayirlisi diyo manyakkk
Bi turlu alamadi istedigi cevabi
Kim bilir ne dusunduler

geçmiş olsun canım bizimde burnumuz hep tıkalı ya

Ya kızlar bebekleriniz ne zaman oyuncaklara uzanıp tutmaya başladı? Bizde henüz pek bir faaliyet yok da geç mi kaldık ki

ayyy ben de koptum buna yaaaaa

günaydın arkadaşlarrrr:118:

Günaydın kızlarrr:119::119::119:
Uww topik almış başını gitmiş

günaydın kızlarrrr

Günaydın kızlar size deeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…