2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar romantik fikir bekliyorum hala haberiniz olsun :)

şu odunluktan kurtarın beni :)

böyle sözler falan değil ama bunlar günlük hayatımızın parçaları denişik bişiy istiyorum

Son düzenleme:
Ya kızlar bebekleriniz ne zaman oyuncaklara uzanıp tutmaya başladı? Bizde henüz pek bir faaliyet yok da geç mi kaldık ki
bizimkide tutmuyor canım 2.5 aylık hata eline tuttrmaya çalışıyorum onu bile tutmuyor küçükler ya daha erken değilmi bence böyle şeyler 4 aylıktan sonra tam anlamıyla başlar gibi geliyor senimki kaç aylık

of şu burun olayı o burnuna sıkılan şey canını yakıyor ve ben korkuyorum sıkamıyorum 2 3 gün önce baktım olmuyor hırırl hırıl zar zor sıktım ememiyor savaşıyoruz çünkü nefes alamıyor sürekli ağzına lıp emip bırakıp tekrar alıyor ve sinirleniyor nasıl geçer başka bilemiyorum canım çok sıkılıyor bu konuya

ama benimki yüzüne doğru eğilince elleriyle yüzüme dokunuyor tutmaya çalışıyor

banyodan sonra hapşurunca çıkıyor biraz birde bi iki damla süt damlatıp ovalayınca çıkıyor selpakla alıyorum ağlıyor ama sonra rahatlıyor

yaa ben de düşündüm senin için ama benden de geçeli çooook olmuş canım yaa eski performansımdan eser yok, zira önceden olsa sana biton fikirle gelebilirdim...
ama yine de en güzeli içinden geçenleri çok fazla boyamadan kağıda dökmek gibi geliyor bana...

Canim ya çok geçmiş olsun rabbim sifa versin

Cnm çok geçmiş olsun üzülme ne olur belki rejim ve ilaçlar ile geçer insülin iğnelerine gerek kalmaz dur bakalım daha cnm üzme kendini[/QUOTE]

Cok uzuldum canim ya insallah Allah sifa verir de sutun artar. Insulin kullanmak dunyanin sonu degil ki hemen bebek hevesinden vazgecme bence.[/QUOTE]

canım çok geçmiş olsun ama morelini bozma tabi şeker çok zor bi durum ama allah beterinden saklasın üzme kendini süt olayınıda hiçç kafana takma olduğu kadar sen sütün için elinden geleni yapmışsındır eminim olmuyosa vücudun yapmıydur bu senin suçun değil bu kadar canını üzdüğüne değmez mama var ya verirsin mama içer mama içen bebeklerde gayet sağlıklı bunu bukadar takma harab etme kendini..

canım çok çok geçmiş olsun
anladığım kadarıyla tip 2 diyabet seninki moralini bozma diyetle falan düzelir inş. sonuçta pankreasta bi sıkıntı yok canım

kızlar çoook teşekkür ederim destekleriniz için,bugün daha iyiyim.kendimi toparlamaya çalışıyorum...süt mevzusuna daha çok eğiliyorum.aslında benim şekerimi çıkaran konuda bu.çok üzülüyorum.dr dedi kafanı çok takıyorsun her şeye böyle olmaz dedi ama işte anne olunca mantık devredışı oluyormuş napayım :44:
bende lansinoh pompa var çiftli elektrikli.bugün medelanın hastane tipi makinasını kiralıyoruz.çekişi daha kuvvetli oluyormuş.2 saatte bir sağmaya çalışıyorum bakarsın işe yararda sütüm gelir,artar...sonuna kadar herşeyi denemeye kararlıyım.bir damlada gelse denizimi ondan mahrum bırakmıcam
mama olarak aptamili bıraktık sma dan stok yaptık.iyide oldu.kızım pırt pırt çıkarmaya başladı gazını.boşuna azap çektirmişiz yavruma.sma dan beri gayet güzel gidiyor.kakasınıda günlük yapmaya başladı çoook seviniyorum çünkü çok ağlıyordu.demek her bünyede farklı etki yaratıyor.perşembe aşımız var üç gün yıkamıcakmışız kokacak yavrum

yıldız1; tavsiyen üzerine sling almak istiyorum ama hiç bilmiyorum nasıl bir şey almalıyım? birde omirilik eğriliği var bende ondan
çok ağırlık bana iyi gelmiyor.sling belime baskı yapar mı? bi alıp denemem mi lazım acaba?
tugok; evet en yakın zamanda bir başka dr a daha başvurucam bakalım aynı şeyleri mi söyleyecekler?! aslında bu dr umdan çok memnunum gayet realist ve aslında bana özel yumuşak davranıyor.yoksa dan dan herşeyi söyleyen bir kişiliği var :)

bebek hevesim çok baskındı ama şimdi düşünmek bile istemiyorum.insülin pompası denen birşey varmış.şeker hastası arkadaşlarım var
onlardan araştırıcam bakalım bi görüşlerini alayım nedir nasıl oluyor?! insan işin içine girmeden bilmiyor tabi.öncelikle kafama
yatması lazım...gebelik süreci zaten yeterince sıkıntılı oluyor, bari bu konuda en rahat nasıl atlatırım onu biliyim...sonrasına bakarız...

teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…