- 6 Haziran 2013
- 155
- 17
- 98
hoşgeldin denözcümm
ya ben şu totomu kaldırıpta bi işe başlayamadım yaaa off
bizimkide tutmuyor canım 2.5 aylık hata eline tuttrmaya çalışıyorum onu bile tutmuyor küçükler ya daha erken değilmi bence böyle şeyler 4 aylıktan sonra tam anlamıyla başlar gibi geliyor senimki kaç aylıkYa kızlar bebekleriniz ne zaman oyuncaklara uzanıp tutmaya başladı? Bizde henüz pek bir faaliyet yok da geç mi kaldık ki
hoşgeldin denözcümm
ya ben şu totomu kaldırıpta bi işe başlayamadım yaaa off
of şu burun olayı o burnuna sıkılan şey canını yakıyor ve ben korkuyorum sıkamıyorum 2 3 gün önce baktım olmuyor hırırl hırıl zar zor sıktımememiyor savaşıyoruz çünkü nefes alamıyor sürekli ağzına lıp emip bırakıp tekrar alıyor ve sinirleniyor nasıl geçer başka bilemiyorum canım çok sıkılıyor bu konuya
kızlar romantik fikir bekliyorum hala haberiniz olsun :)
şu odunluktan kurtarın beni :)
Eki Görüntüle 793059
böyle sözler falan değil ama bunlar günlük hayatımızın parçaları denişik bişiy istiyorum
yok anam nerdeee öle oturuyom sabah olum köstebekgilleri açıp gitmişti öleee onu izliyommmsen daha kaçamadın mı anacım
amin canım kolay gelsinnn...hoşbuldum canımmmmm
aynen bugün benim de işte biton yapacak şeyim var benim de totomu kaldırıp halletmem gerekiyor....
offfff ikimize de kolay gelsin canımmmm
allah seni napmasın kızz. bende sünger bob u seyrederimyok anam nerdeee öle oturuyom sabah olum köstebekgilleri açıp gitmişti öleee onu izliyommm
amin canım kolay gelsinnn...
Canim ya çok geçmiş olsun rabbim sifa versin
çok geçmiş olsun üzme kendini ,süt için üzülme, 6 ayda ek gıdalara başlıcaz,bu zamanda zaten süt ciddi sorun,herkes yaşıyor,sadece toolum baskısı bizim kendimizi kötü hissetmemizi sağlıyor, sen iyi olda bebişinde iyi olur canım
canım allah beterinden saklasın.. sütüne üzülme artık allah büyük hiç belli olmaz o iş. ama giderse de yapacak birşey yok ben hep mama yemişim gayet de sağlıklıyım hiç kafana takma evet anne sütü alsa daha iyi ama almasa da dünyanın sonu değil yurtdışında hiç vermiyorlar neredeyse boşver rızkı neyse onu alacak.. bir de diyabet için iyi bir endokrinolog araştır bir doktora daha görün bana kalırsa diyet ve yürüyüşte çok önemli bu hastalıkta. insüline ne kadar geç başlarsan o kadar iyi ama başlarsan da önemli değil en azından çözümü olan bir rahatsızlık canım. geçmiş olsun..
Sevgili moonletter,
Kendini üzme bu kadar lütfen. Tıgol'un dediği gibi ciddi bir diyet ve yürüyüş ile şekerini daha dengede tutabilirsiniz. Hem bebeklerimize öncelikle teşekkür etmeliyiz, bize şeker hastası olma ihtimalimizi hatta olduğumuzu gösterdiler. Düşünsene bilmeden yaşasaydık daha mı iyiydi? Müslim korkulacak birşey değil ama sen ciddi bir diyet, yürüyüş ve ilaçla uzun yıllar şekerini dengede tutabilirsiniz eminim. Şimdi diyeceksin ne ara yürüteyim, tak bebeğini slingine yürü, mis gibi uyuyor yavru. Dün bütün gün küçük kızım uyumadı ben de taktım Sting'e büyük kızım ile doyasıya oynadık, dans ettik. Aaa bir de baktım benim mammuş uyumuş .
allah seni napmasın kızz. bende sünger bob u seyrederim
evet ağlayınca rahatlıyor çocuğum emerken nefes nefese kalıyorbanyodan sonra hapşurunca çıkıyor biraz birde bi iki damla süt damlatıp ovalayınca çıkıyor selpakla alıyorum ağlıyor ama sonra rahatlıyor
amanın bir çlike gördüm canım çekti gelde yiyip bitireyim seni :)
kızlar bebekelrinizin burnuna serum fizyolojik damalatıp aspiratörle çekin neden bebeklerinize çile çektiriyosunuz bebeişler aç kalınca daha huzursuz olur...evet ağlayınca rahatlıyor çocuğum emerken nefes nefese kalıyor
yaa ben de düşündüm senin için ama benden de geçeli çooook olmuş canım yaa eski performansımdan eser yok, zira önceden olsa sana biton fikirle gelebilirdim...
ama yine de en güzeli içinden geçenleri çok fazla boyamadan kağıda dökmek gibi geliyor bana...
amanın bir çlike gördüm canım çekti gelde yiyip bitireyim seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?