2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Haha en son teyzeler tekrar sorduya bana peki hepsi erkek mi bunlarin diye evet dedim
Bu iste bi is var ama hayirlisi diyo manyakkk
Bi turlu alamadi istedigi cevabi
Kim bilir ne dusunduler

ayy bunu kaçırmışım. çok komik ya. ne düşündüler acaba :)

uyanıklıktan değil ya

nickim zeyno falan değil ki. "geridönüşüm".

taze delirmiş inanın kendine bulabileceği ilk isim

açıklamaya çalışırken iyice batardım. "ben lover , power, ahaha yla buluşmaya geldim. hatta rezene bile gelecekti."

tıkıverirlerdi beni içeri :)

ayyy kuzummmmm çooook tatlııııı, annesi bin kere maşallah onaaaa
ayy bayıldım yaaaa..o çilekler ne yakışmış tatlıma...çilek kız olmuş tammmm...
içime sokasım geldiiii:))))))

saol canımm allahım istediğin zamanda sağlıkla sıhhatle sanada nasip etsin inşallahh....al tetesiii istedğin gibi sevebilirsin ister dışarda ister dışardaaaa

saol canımm allahım istediğin zamanda sağlıkla sıhhatle sanada nasip etsin inşallahh....al tetesiii istedğin gibi sevebilirsin ister dışarda ister dışardaaaa

saol canım sen de
zaten sırf bebek sevmek için şu buluşmalardan birine katılsam mı diye düşünüyorum
bu arada güya çok işimiz var ama hala ikimiz de burda takılıyoruz ayrılamıyoruz
biri bizi kovsunnnnnnnnnnnnnnn

bencede yaka paça atsınlar bizi yaaabak ben istanbula geldiğimde bi buluşma ayarlayalımm görüşelim valla süper olur ben gelmeden görüşmeyin ama haaa....

Ya kızlar bebekleriniz ne zaman oyuncaklara uzanıp tutmaya başladı? Bizde henüz pek bir faaliyet yok da geç mi kaldık ki

Benim oğlum 22 mayıs doğumlu. 3 ayını bitirmesine 1 hafta kala oyuncağını tutuyordu ama kısa süre sonra bırakıyordu. 3. ayını bitirirken iyice oynamaya başladı. Şimdi çok sevdiği bir fili var. Eline alır almaz hortumunu ağzına sokuyor. Bugün 105 günlüğüz. Tam 3,5 aylık olduk.

ben onuda filinide yirim bakk

bizimki daha tutmuyo ya 2 gün var 3. ayını bitirmesine ilgisiniçekiyo ama daha çok battaneyisini tutup çekiştiriyo yada yastığın kenarını falan tutup çekiştiriyoo benm kız daha çok biri onunla konuşsun oda ona cevap versin istiyooo sanırım anasına çekmiş accık gevezee olcak...

Kızlar gelecek hf işe başlıyorum bu hafta bakıcımızla deneme yapıyoruz. Şimdiye kadar hiç biberon vs kullanmadı bizim kız. Doktor arkadaşım ısrarla kaşıkla ver sütünü yoksa seni bırakır dedi bizde kaşık denedik ama çok fazla hava yutuyor gibi geldi bana ve biberon deneyelim dedik. Dr browns doğal akış biberonunu ile sütümü veriyim dedim. Bizim obur kız iki dk da 50 cc sütü bitirdi üstelik tek delikli emzik vardı ucunda. Şimdi korkuyorum beni bırakıp biberona dönerse diye. Zaten bakıcımızda uyuz etti ne zaman mızmızlansa acıktı diyor. Nasıl alışılmaz bilmiyorum. Daha az akan yada anne memesi gibi emerek içeceği biberon biliyormusunuz?

canım bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama şu biberon verirsen memeyi bırakır diyenler fit oluyorum yaa hiç korkma kaşıkla saatlerce sütmü verilir ya ben ilk günden beri biberonla sütte mamada veriyorum benm kızım hala copur copur emiyo beni kullandığın biberona burda biçok kişi onay verdi bence güzel ben kullanmadım ama kullananlar var senin meleğin biraz obur demekki açki öle hızlı hızlı içmişş korkma sen emzirmene devam et ama biberonda kullanman gerekiyosa kullan bencee....bu arada ben chicco step up kullanıyodum ama artık şimdi avente devam edicem artık sevmiyo bizim kız diğerini...

ben nasıl pis pasaklı dağınık bi insan olmuşum yaaaçamaşırdan geçilmiyo ev heryerden bişi çıkıyo derinin çorabı kağanın tişörtü babalarının bilmem nesiii çok dağınık bi nesil yetiştiriyorum yazık banaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…