Haha en son teyzeler tekrar sorduya bana peki hepsi erkek mi bunlarin diye evet dedim
Bu iste bi is var ama hayirlisi diyomanyakkk
Bi turlu alamadi istedigi cevabi
Kim bilir ne dusunduler
Ay cnm geri dönüşümün yazdigina bende koptum burdaaa
Uyaniklik yapip telden aramiss
Esimde bana bakip bakip allah allah diye kafasini oraya buraya oynatiyor neye guldugumu anlamıyor
bende dönüp ne varrr geridonusumkutusu na guluyorum dedim anlayacagi varsada hepten anlamsizlastiiii
saol canımm büzüştüresi geliyo insanın dimiiimaşallah çok tatlı tam ısırmalık :)
Eki Görüntüle 793090 Eki Görüntüle 793091 Eki Görüntüle 793092 Eki Görüntüle 793094
ayy erkeğe benziyo benm kızım şapkası olmadığı zamannn
ayyy kuzummmmm çooook tatlııııı, annesi bin kere maşallah onaaaa
ayy bayıldım yaaaa..o çilekler ne yakışmış tatlıma...çilek kız olmuş tammmm...
içime sokasım geldiiii:))))))
saol canımm allahım istediğin zamanda sağlıkla sıhhatle sanada nasip etsin inşallahh....al tetesiii istedğin gibi sevebilirsin ister dışarda ister dışardaaaa
saol canım sen de
zaten sırf bebek sevmek için şu buluşmalardan birine katılsam mı diye düşünüyorum
bu arada güya çok işimiz var ama hala ikimiz de burda takılıyoruz ayrılamıyoruz
biri bizi kovsunnnnnnnnnnnnnnn
bencede yaka paça atsınlar bizi yaaa bak ben istanbula geldiğimde bi buluşma ayarlayalımm görüşelim valla süper olur ben gelmeden görüşmeyin ama haaa....
evet süperrrr olurrr
valla gel canım sen hemen ayarlama yaparızzz
okk ben en kısa zamanda ist inşşş
ayy kız hade işimizin başına gidelim beeee
bizimkide tutmuyor canım 2.5 aylık hata eline tuttrmaya çalışıyorum onu bile tutmuyor küçükler ya daha erken değilmi bence böyle şeyler 4 aylıktan sonra tam anlamıyla başlar gibi geliyor senimki kaç aylık
Ya kızlar bebekleriniz ne zaman oyuncaklara uzanıp tutmaya başladı? Bizde henüz pek bir faaliyet yok da geç mi kaldık ki
saol canım sen de
zaten sırf bebek sevmek için şu buluşmalardan birine katılsam mı diye düşünüyorum
bu arada güya çok işimiz var ama hala ikimiz de burda takılıyoruz ayrılamıyoruz
biri bizi kovsunnnnnnnnnnnnnnn
bencede yaka paça atsınlar bizi yaaa bak ben istanbula geldiğimde bi buluşma ayarlayalımm görüşelim valla süper olur ben gelmeden görüşmeyin ama haaa....
ben onuda filinide yirim bakk
Kızlar gelecek hf işe başlıyorum bu hafta bakıcımızla deneme yapıyoruz. Şimdiye kadar hiç biberon vs kullanmadı bizim kız. Doktor arkadaşım ısrarla kaşıkla ver sütünü yoksa seni bırakır dedi bizde kaşık denedik ama çok fazla hava yutuyor gibi geldi bana ve biberon deneyelim dedik. Dr browns doğal akış biberonunu ile sütümü veriyim dedim. Bizim obur kız iki dk da 50 cc sütü bitirdi üstelik tek delikli emzik vardı ucunda. Şimdi korkuyorum beni bırakıp biberona dönerse diye. Zaten bakıcımızda uyuz etti ne zaman mızmızlansa acıktı diyor. Nasıl alışılmaz bilmiyorum. Daha az akan yada anne memesi gibi emerek içeceği biberon biliyormusunuz?
birileri görüşmemi dedi :82: haberleşelim :102:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?