2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Bizde bir söz vardır "anası neyse danasıda o olurmuş"

merak etme anım benimki başatn beri normal emiyor bizede kaşık dediler ama olmuyor şimdi bende işteyim biberonla beslenyor mecbur ama bıaracağı varsa bırakır yoksa bırakmaz çok var hem mama hem anne sütüyle birlikte büüyün yani biberon kullanan

kızlar bebekelrinizin burnuna serum fizyolojik damalatıp aspiratörle çekin neden bebeklerinize çile çektiriyosunuz bebeişler aç kalınca daha huzursuz olur...
canım bahsettiğin serum nasıl birşey bize okyanus suyu verdi oda baya fazla ağzından geliyor orti bebe nin bahsedilmişti onu alım bende bahsettiğin serum nasıl birşeyse doktourma sorayım

her bebek ir değil gelişimleri farklı benimkiyle konuşunca karşılık veriyor çok seviyor ama birşey tutmuyor sadece bakıyor ona ben fazla düşmek istemiyorum yok şu neden bmyle bu neden böyle işin içinden çıkamadım öyle :) ama insan genede kıyaslıyor bazen çok şey bekliyoruz bebeklerden

Benim kızım bir hf önce üçüncü ayını doldurdu. Çevre baskısı nedeniyle çok vijdan yapıyorum o yüzden işe başlamadan her şeyi yoluna sokmak istedim. Biberon olayına taktım çünkü biliyorum ben işe gidince her mızmızlanmasında ağzına biberonu dayayacak bakıcımız. Şu günleri bi atlatsak ne iyi olucak.

canım bahsettiğin serum nasıl birşey bize okyanus suyu verdi oda baya fazla ağzından geliyor orti bebe nin bahsedilmişti onu alım bende bahsettiğin serum nasıl birşeyse doktourma sorayım
canım ben ekofiz diye bi damla kullanıyorum çok memnunum bnm kızında tıkanıyo burnu onu damlatıp otri bebenın aspiratörüyle çekiyorum ohhh rahat rahat nefes alıyo sonraasanada tavsiye ederimm

canım takma bence ama bakıcınıda sürekli uyar çocuk her ağladığında açlığından ağlamaskii ama senin bebe 50 cc lokur lokur içiyosa yemeyi seviyo demektir

yok foto moto çocuklarlada ne iyi dedikodu yapılıyor ya. dedikoduyu bebekler yaptı biz dinledik

Biz toplandığımızda fotoları paylaşmıştık ama..şimdi biz yine toplanıyoruz haberiniz olsun :)
Vallahi eklemem fotoları bu sefer :)

Yıkıldım gülmekten :))

bide rezeneye rezene demeye o kadar alışmışımki ismini söylemekte zorlandım durmadan rezene dedim

Beni görsen Minikuss diyemezsin ama..benim nick tamamen algıyla oynuyor hamileliğimin son ayını fil olarak geçirdim.. Şimdi de ikinciye mi hamilesin diyorlar :)

Çilek kızım benim ayy miss miss ne erkeği yahu gelinime böyle yakıştırmalar yapmayın lütfen.. Ay parçası şuna bak maşallah :)

benim biberonum bu. akışı az. şimdilik bi skıntı olmadı. inş olmaz sonrada.

Benim kadar olamazsın.. Baktım evi temizleyemiyorum ben de pılımı pırtımı toplayıp anneme geldim :))
Temiz olamasam da pratik bir insanım vesselam :)

Kocam beni sinir etti resmen ya
Daha önce bahsetmiştim kv ler biz evlenirken ev almışlardı bize. Millete hava attılar bir ton yok oğluma düğün hediyesi aldık da bilmemne de. Şimdi de siz kredi çekin ev alın burda biz oturalım demeye başladılar pişkin pişkin. Neyse geçen gün bütçemize göre ev bulduk benim annemlerin sitesinde ama beğenmedi beyefendi neymiş bina eskiymiş. Ya ne olacaktı o fiyata sıfır ev bulabilecek sanki. Ne güzel kendi evimiz olacaktı işte kimse yarın öbür gün siz çıkın da biz oturalım diyemeyecekti. Çok bozuk sinirlerim altüst oldu yine o lafları dinlemek zorunda kalıcam ya hazır fırsatı değerlendiremedik sayesinde gıcık. Ben çalışmaya başlamadan yeni ev filan alamayız biz ki ben de kızım bir yaşına gelmeden çalışmak istemiyorum üf ya

saol canımm büzüştüresi geliyo insanın dimiii

aynen valla canım iki oğlum ikiside deli gibi yemek yerler hele ufaklık yarım saate bir bi kase yemek versen yer adam yemek yerken mutlu oluyor o kadar yani ama ikisininde bünyesi bana çekmiş gram gram kilo aldılarmı şükür diyoruz :)

Kesinlikle canım. Her bebeğin gelişimi farklı. Benim oğlumla aynı zamanlarda doğan bir arkadaşımın bebeği ayaklarını tutmaya çalışıyor mesela havaya kaldırıp. Bizimki sadece kaldırıp ayaklarına bakıp bakıp gülüyor. Tutmayı beceremiyor henüz.

Bir günden diğerine bile yepyeni şeyler öğrenmiş olarak uyanıyor bu küçükler.

tamam canım saolasın ben bakayım yazık kızıma yaa

kalkıp yürüse o bile yetmeyecek bana hatta konuşsa :) enimki hala refleskleri devam azalma var tabide :) ben konuşurken bacaklar kıpır kıpır duramıyor yerinde :) yaptğımız gülme oyuncak takip etmek gıy gıy ses çıkarmak konuşuyor tvyle bile sanırım kedine konuşuluyor sanıyor ona cevap veriyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…