ben nasıl pis pasaklı dağınık bi insan olmuşum yaaaçamaşırdan geçilmiyo ev heryerden bişi çıkıyo derinin çorabı kağanın tişörtü babalarının bilmem nesiii çok dağınık bi nesil yetiştiriyorum yazık banaaa
Bizde bir söz vardır "anası neyse danasıda o olurmuş"
merak etme anım benimki başatn beri normal emiyor bizede kaşık dediler ama olmuyor şimdi bende işteyim biberonla beslenyor mecbur ama bıaracağı varsa bırakır yoksa bırakmaz çok var hem mama hem anne sütüyle birlikte büüyün yani biberon kullananKızlar gelecek hf işe başlıyorum bu hafta bakıcımızla deneme yapıyoruz. Şimdiye kadar hiç biberon vs kullanmadı bizim kız. Doktor arkadaşım ısrarla kaşıkla ver sütünü yoksa seni bırakır dedi bizde kaşık denedik ama çok fazla hava yutuyor gibi geldi bana ve biberon deneyelim dedik. Dr browns doğal akış biberonunu ile sütümü veriyim dedim. Bizim obur kız iki dk da 50 cc sütü bitirdi üstelik tek delikli emzik vardı ucunda. Şimdi korkuyorum beni bırakıp biberona dönerse diye. Zaten bakıcımızda uyuz etti ne zaman mızmızlansa acıktı diyor. Nasıl alışılmaz bilmiyorum. Daha az akan yada anne memesi gibi emerek içeceği biberon biliyormusunuz?
canım bahsettiğin serum nasıl birşey bize okyanus suyu verdi oda baya fazla ağzından geliyorkızlar bebekelrinizin burnuna serum fizyolojik damalatıp aspiratörle çekin neden bebeklerinize çile çektiriyosunuz bebeişler aç kalınca daha huzursuz olur...
her bebek ir değil gelişimleri farklı benimkiyle konuşunca karşılık veriyor çok seviyor ama birşey tutmuyor sadece bakıyor ona ben fazla düşmek istemiyorum yok şu neden bmyle bu neden böyle işin içinden çıkamadım öyle :) ama insan genede kıyaslıyor bazen çok şey bekliyoruz bebeklerdenBenim oğlum 22 mayıs doğumlu. 3 ayını bitirmesine 1 hafta kala oyuncağını tutuyordu ama kısa süre sonra bırakıyordu. 3. ayını bitirirken iyice oynamaya başladı. Şimdi çok sevdiği bir fili var. Eline alır almaz hortumunu ağzına sokuyor.Bugün 105 günlüğüz. Tam 3,5 aylık olduk.
canım bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama şu biberon verirsen memeyi bırakır diyenler fit oluyorum yaa hiç korkma kaşıkla saatlerce sütmü verilir ya ben ilk günden beri biberonla sütte mamada veriyorum benm kızım hala copur copur emiyo beni kullandığın biberona burda biçok kişi onay verdi bence güzel ben kullanmadım ama kullananlar var senin meleğin biraz obur demekki açki öle hızlı hızlı içmişş korkma sen emzirmene devam et ama biberonda kullanman gerekiyosa kullan bencee....bu arada ben chicco step up kullanıyodum ama artık şimdi avente devam edicem artık sevmiyo bizim kız diğerini...
kızınıza talip olabilirmiyizEki Görüntüle 793090 Eki Görüntüle 793091 Eki Görüntüle 793092 Eki Görüntüle 793094
ayy erkeğe benziyo benm kızım şapkası olmadığı zamannn
ama bu çok tatlı nasılda tutuyor benşm kızımda tutmaya başlayınca herşeyi tuturucam ona :) ne geöerse elime
kızınıza talip olabilirmiyiz
canım ben ekofiz diye bi damla kullanıyorum çok memnunum bnm kızında tıkanıyo burnu onu damlatıp otri bebenın aspiratörüyle çekiyorum ohhh rahat rahat nefes alıyo sonraacanım bahsettiğin serum nasıl birşey bize okyanus suyu verdi oda baya fazla ağzından geliyororti bebe nin bahsedilmişti onu alım bende bahsettiğin serum nasıl birşeyse doktourma sorayım
Benim kızım bir hf önce üçüncü ayını doldurdu. Çevre baskısı nedeniyle çok vijdan yapıyorum o yüzden işe başlamadan her şeyi yoluna sokmak istedim. Biberon olayına taktım çünkü biliyorum ben işe gidince her mızmızlanmasında ağzına biberonu dayayacak bakıcımız. Şu günleri bi atlatsak ne iyi olucak.
yok foto motoçocuklarlada ne iyi dedikodu yapılıyor ya. dedikoduyu bebekler yaptı biz dinledik
he heee
benim oraya gidişim onları bulmam çok komikti
buluşma ile ilgili son gelişmelerden habersiz ve kimsenin telefonu olmadan koca alışveriş merkezinde arkalarından yavaşça yaklaşıp
ahaha'ya siz kk dan mısınız haziran annesi misiniz diye sordum
aslında öyyle sorup gülüp deli gibi kaçmak da vardı ya
bide rezeneye rezene demeye o kadar alışmışımki ismini söylemekte zorlandım durmadan rezene dedim
Eki Görüntüle 793090 Eki Görüntüle 793091 Eki Görüntüle 793092 Eki Görüntüle 793094
ayy erkeğe benziyo benm kızım şapkası olmadığı zamannn
Kızlar gelecek hf işe başlıyorum bu hafta bakıcımızla deneme yapıyoruz. Şimdiye kadar hiç biberon vs kullanmadı bizim kız. Doktor arkadaşım ısrarla kaşıkla ver sütünü yoksa seni bırakır dedi bizde kaşık denedik ama çok fazla hava yutuyor gibi geldi bana ve biberon deneyelim dedik. Dr browns doğal akış biberonunu ile sütümü veriyim dedim. Bizim obur kız iki dk da 50 cc sütü bitirdi üstelik tek delikli emzik vardı ucunda. Şimdi korkuyorum beni bırakıp biberona dönerse diye. Zaten bakıcımızda uyuz etti ne zaman mızmızlansa acıktı diyor. Nasıl alışılmaz bilmiyorum. Daha az akan yada anne memesi gibi emerek içeceği biberon biliyormusunuz?
ben nasıl pis pasaklı dağınık bi insan olmuşum yaaaçamaşırdan geçilmiyo ev heryerden bişi çıkıyo derinin çorabı kağanın tişörtü babalarının bilmem nesiii çok dağınık bi nesil yetiştiriyorum yazık banaaa
Olamazsınız şekerim bu çilek güzeli benim oğlumla çoktan kertildi geç kaldınız :))
Ayy üstüne gelmesem kızımız elden gidecek :))
saol canımm büzüştüresi geliyo insanın dimiii
her bebek ir değil gelişimleri farklı benimkiyle konuşunca karşılık veriyor çok seviyor ama birşey tutmuyor sadece bakıyor ona ben fazla düşmek istemiyorum yok şu neden bmyle bu neden böyle işin içinden çıkamadım öyle :) ama insan genede kıyaslıyor bazen çok şey bekliyoruz bebeklerden
tamam canım saolasın ben bakayım yazık kızıma yaacanım ben ekofiz diye bi damla kullanıyorum çok memnunum bnm kızında tıkanıyo burnu onu damlatıp otri bebenın aspiratörüyle çekiyorum ohhh rahat rahat nefes alıyo sonraasanada tavsiye ederimm
canım takma bence ama bakıcınıda sürekli uyar çocuk her ağladığında açlığından ağlamaskii ama senin bebe 50 cc lokur lokur içiyosa yemeyi seviyo demektir
kalkıp yürüse o bile yetmeyecek bana hatta konuşsa :) enimki hala refleskleri devam azalma var tabide :) ben konuşurken bacaklar kıpır kıpır duramıyor yerinde :) yaptğımız gülme oyuncak takip etmek gıy gıy ses çıkarmak konuşuyor tvyle bile sanırım kedine konuşuluyor sanıyor ona cevap veriyor :)Kesinlikle canım. Her bebeğin gelişimi farklı. Benim oğlumla aynı zamanlarda doğan bir arkadaşımın bebeği ayaklarını tutmaya çalışıyor mesela havaya kaldırıp. Bizimki sadece kaldırıp ayaklarına bakıp bakıp gülüyor. Tutmayı beceremiyor henüz.
Bir günden diğerine bile yepyeni şeyler öğrenmiş olarak uyanıyor bu küçükler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?