kalkıp yürüse o bile yetmeyecek bana hatta konuşsa :) enimki hala refleskleri devam azalma var tabide :) ben konuşurken bacaklar kıpır kıpır duramıyor yerinde :) yaptğımız gülme oyuncak takip etmek gıy gıy ses çıkarmak konuşuyor tvyle bile sanırım kedine konuşuluyor sanıyor ona cevap veriyor :)
Ay buranın mızmızcısı da ben oldum iyi mi dertli tavuk pdnk
Kocam beni sinir etti resmen ya
Daha önce bahsetmiştim kv ler biz evlenirken ev almışlardı bize. Millete hava attılar bir ton yok oğluma düğün hediyesi aldık da bilmemne de. Şimdi de siz kredi çekin ev alın burda biz oturalım demeye başladılar pişkin pişkin. Neyse geçen gün bütçemize göre ev bulduk benim annemlerin sitesinde ama beğenmedi beyefendi neymiş bina eskiymiş. Ya ne olacaktı o fiyata sıfır ev bulabilecek sanki. Ne güzel kendi evimiz olacaktı işte kimse yarın öbür gün siz çıkın da biz oturalım diyemeyecekti. Çok bozuk sinirlerim altüst oldu yine o lafları dinlemek zorunda kalıcam ya hazır fırsatı değerlendiremedik sayesinde gıcık. Ben çalışmaya başlamadan yeni ev filan alamayız biz ki ben de kızım bir yaşına gelmeden çalışmak istemiyorum üf ya
tam tam ağzıma bakıyor konuşsun diye bak gene özledim eve gidesim var öğlen gittim yüz vermedi hiç yüzüme bakmadı zilli anneme bakıyor öyleceYetermi hiç yetmez.
Senin minnak dilli düdük olacak desene.
allah yardımcın olsun gerçekten zor ben şuan anneme bırakıyorum sonra kayınvalideme sırf o yüzden burayı tercih ettim istemediğim halde bebeğim içinevet zaman doluyo yavaş yavaş vakit yaklaşıyo haftaya bende işe başlayanlardanım. herşey yüreğimi yakıyo, uyurken mızmızlansa, altına fazla yapsa, iraz huysuzlansa ağlayacak oluyorum. ya bakıcı eziyet ederse, ağlatırsa üzerse diye kahroluyorum.
Allahım tün çalışan annelere sabır versin, içim yanıyoo...
Ay buranın mızmızcısı da ben oldum iyi mi dertli tavuk pdnk
Kızlar gelecek hf işe başlıyorum bu hafta bakıcımızla deneme yapıyoruz. Şimdiye kadar hiç biberon vs kullanmadı bizim kız. Doktor arkadaşım ısrarla kaşıkla ver sütünü yoksa seni bırakır dedi bizde kaşık denedik ama çok fazla hava yutuyor gibi geldi bana ve biberon deneyelim dedik. Dr browns doğal akış biberonunu ile sütümü veriyim dedim. Bizim obur kız iki dk da 50 cc sütü bitirdi üstelik tek delikli emzik vardı ucunda. Şimdi korkuyorum beni bırakıp biberona dönerse diye. Zaten bakıcımızda uyuz etti ne zaman mızmızlansa acıktı diyor. Nasıl alışılmaz bilmiyorum. Daha az akan yada anne memesi gibi emerek içeceği biberon biliyormusunuz?
canım bahsettiğin serum nasıl birşey bize okyanus suyu verdi oda baya fazla ağzından geliyororti bebe nin bahsedilmişti onu alım bende bahsettiğin serum nasıl birşeyse doktourma sorayım
Ben onun fili tutan ellerini yerim çok tatlı maşallah :)
Ben de Dr Browns doğal akışlı biberon kullanıyorum bazen sağdığım sütümü bazen de mamasını veriyorum ama emmeyi bırakmadı..
Ben şöyle yaptım yenidoğan emziğini biberondan hiç çıkarmadım kolaya alışıp memeyi bırakmasın diye.. Daha bugün yedek uc aldım 3 ay üzeri kullanım için. Benim oğlum 3 ayını doldurdu..
Ben biberondan son derece memnunum ilk ay kolik olduğu anlaşılınca almıştım hatta bir boy büyüğünü de yedekledim evde kolik valfi olduğu için hava yutmasını engelliyor..
Bence kullandığın biberon gayet güzel..
Ben eczaneden almıştım serum fizyolojik. Doktorun verdiği damlayı da kullandım.. Damlayı ya da serum fizyolojiği buruna damlatıp 5-10 dk bekle iyice yumuşuyor içerisi nemli ve yumuşak olunca otri bebe aspiratörüyle çek daha rahat olur.. Ben bu şekilde yapıyordum oğlum hiç ağlamadı sadece burnuna birşey sokulunca rahatsız oluyordu.. günde 3-5 sefer yapmak lazım burunları tıkalı olunca kuzular çok rahatsız oluyorlar..
aynen valla canım iki oğlum ikiside deli gibi yemek yerler hele ufaklık yarım saate bir bi kase yemek versen yer adam yemek yerken mutlu oluyor o kadar yani ama ikisininde bünyesi bana çekmiş gram gram kilo aldılarmı şükür diyoruz :)
minikkuş foto çekinmedik ki koyalım . fırsat olmadı.
karşıdaki buluşmaya bende gelcem :)
burdakilerle daha buluşmam. sinirlerimi bozdular.
hepsi çok zayıftı.hiç doğum yapmış gibi durmuyorlardı.
en sinir olduğum tipler yedikleri halde kilo alamayanlar
Keşke bende öyle olsaydım yaa
ayy kıyamam sana canım ya baya bi uğraşmışsın neyseki bir araya geldikbilmiyorum ki kim gidiyo, kim gitmiyo buluşuluyo mu nerde
numaraları yok bende, msj attım ama dönen olmadı, sabahta sordum burdan
marmara parkta dendi 1 de ama koskoca alışveriş merkezi
beni mi istemiyosunuzzz yoksaaaaaa
ay kızlar sizin en azından eşleriniz rekabete girmiş
benim kızda ınnaaa diye ses çıkarıyor 'anne' gibi çıkınca
bizim kv 'hadi birazda babaanne de' diyor
yok tatlım öylesine bi tulumdu daha biz mevlüt yapmadık inşallah birdahaki haftasonu yapıcampower senin profildeki resminde oğlunun üstündeki mevlütlüğü mü?
he yaa tam bi muhabbete giremedik yarım yamalak oldu.zaten toplu bir şekilde duramadık. biri emzirmeye gidip geliyordu sonra diğeri gidiyordu
ben fena gaza getirdim seni ara kargoyu diye amaya bu arada benim kargo gelmiş gitmiş:78: akşama bizim evde soğuk rüzgarlar esecek :18::18:
ah canım tanıdık falan biri çıkar böyle ortalık yerde fotolarımız olmasın aslında özel bi albüm yapabilrdik ama neyse bir dahaki sefere inşHakikaten ya fotograf olsaydı iyiydi merak ettim sizi
he yaa bize değil millete eğlence çıktı valla. ama en güzeli rezene ile karşılaşmaydı. yanımıza gelip siz kkdan mısın haziran anneleri mi diye soruşu vardıbunlar üçüz mü? diyen mi ararsın
hepsi aynı ayda mı doğdu? diye soran mı
millete baya beyin fırtınası yaptırdık
biz dedikodu yapamadık ama onlar bizim dedikodumuzu baya yaptılar
vay alçak arkadan dedikodu haaminikkuş foto çekinmedik ki koyalım . fırsat olmadı.
karşıdaki buluşmaya bende gelcem :)
burdakilerle daha buluşmam. sinirlerimi bozdular.
hepsi çok zayıftı.hiç doğum yapmış gibi durmuyorlardı.
ayy yerim ben o çilek kızıEki Görüntüle 793090 Eki Görüntüle 793091 Eki Görüntüle 793092 Eki Görüntüle 793094
ayy erkeğe benziyo benm kızım şapkası olmadığı zamannn
tabi canım kaçmaz nerde görüşüyoruzbirileri görüşmemi dedi :82: haberleşelim :102:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?