2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
minikkuş foto çekinmedik ki koyalım . fırsat olmadı.

karşıdaki buluşmaya bende gelcem :)

burdakilerle daha buluşmam. sinirlerimi bozdular.

hepsi çok zayıftı. hiç doğum yapmış gibi durmuyorlardı.

evet zaman doluyo yavaş yavaş vakit yaklaşıyo haftaya bende işe başlayanlardanım. herşey yüreğimi yakıyo, uyurken mızmızlansa, altına fazla yapsa, iraz huysuzlansa ağlayacak oluyorum. ya bakıcı eziyet ederse, ağlatırsa üzerse diye kahroluyorum.
Allahım tün çalışan annelere sabır versin, içim yanıyoo...

Yetermi hiç yetmez.
Senin minnak dilli düdük olacak desene.

Ay buranın mızmızcısı da ben oldum iyi mi dertli tavuk pdnk

mızmızlanmak iyidir iyi :)

bence kayınvalideleri duymazlıktan gel. 1 yıl daha otur. sonra işe başlarsın. evi de o zman alırsın. annenlerin ordan al hatta, bebeğede annen bakar. kvalidenin evi kira mı?

bence biran önce alın evinizi kmseyede muhtaç olmayın öyle ahım şahım olmasına gerek de yok

allah yardımcın olsun gerçekten zor ben şuan anneme bırakıyorum sonra kayınvalideme sırf o yüzden burayı tercih ettim istemediğim halde bebeğim için

Ay buranın mızmızcısı da ben oldum iyi mi dertli tavuk pdnk

bence eşinin beğenmediği kısmı annenlere yakın oluşu olabilir canım...
kendinizi sıkıntı ya sokmayın derim ben 1 sene herkes çekilir ben bile yok bu çok oldu
ikisinin ortasında bi yer bul eşimin ailesi turgutluda ben izmirdeyim bizimkilerde izmirde ama iki otobüs değiştirip geliyorlar :)
çocukları özleyene ben gidiyorum böyle daha tatlı oluyo :)

Ben onun fili tutan ellerini yerim çok tatlı maşallah :)

Ben de Dr Browns doğal akışlı biberon kullanıyorum bazen sağdığım sütümü bazen de mamasını veriyorum ama emmeyi bırakmadı..
Ben şöyle yaptım yenidoğan emziğini biberondan hiç çıkarmadım kolaya alışıp memeyi bırakmasın diye.. Daha bugün yedek uc aldım 3 ay üzeri kullanım için. Benim oğlum 3 ayını doldurdu..

Ben biberondan son derece memnunum ilk ay kolik olduğu anlaşılınca almıştım hatta bir boy büyüğünü de yedekledim evde kolik valfi olduğu için hava yutmasını engelliyor..

Bence kullandığın biberon gayet güzel..

canım bahsettiğin serum nasıl birşey bize okyanus suyu verdi oda baya fazla ağzından geliyor orti bebe nin bahsedilmişti onu alım bende bahsettiğin serum nasıl birşeyse doktourma sorayım

Ben eczaneden almıştım serum fizyolojik. Doktorun verdiği damlayı da kullandım.. Damlayı ya da serum fizyolojiği buruna damlatıp 5-10 dk bekle iyice yumuşuyor içerisi nemli ve yumuşak olunca otri bebe aspiratörüyle çek daha rahat olur.. Ben bu şekilde yapıyordum oğlum hiç ağlamadı sadece burnuna birşey sokulunca rahatsız oluyordu.. günde 3-5 sefer yapmak lazım burunları tıkalı olunca kuzular çok rahatsız oluyorlar..

Duymamazlık yapamıyorum ki hayatım zırt pırt aynı laflar boğasım geliyor kadın konuştukça.. üç tane kredi ödüyoruz şu an ondan hala oturuyorum yoksa çokt an çıkmıştım kiraya. Kv lerin evi var denize sıfır ve yayla gibi ama o benim olduğum yerde kirada oturuyor neymiş burayı seviyormuş orayı istemiyormuş hanım. Bu arada teşekkür ederim canım akşam uyuz koca bilgisayarı getirsin yüklerim kızımın yeni fotolarını şimdi telden yazıyorum çok zor oluyor

sanırım orti bebeyi eczanelerde bulabilirim eve giderken akayım ben ona yazık kuzuma

Aah ah benim de istediğim bu canım kimseye muhtaç olmayalım kendi yağımızda kavrulalım ama dana kocama bunu anlatamıyorum o kadar rahat ki nasıl böyle davranıyor anlamıyorum. Benim ailem bana böyle yapsaydı hayatta oturmazdım o evde

pdnk ne fenaymış kvaliden. gıcıklığına otur bence :)

en sinir olduğum tipler yedikleri halde kilo alamayanlar

Keşke bende öyle olsaydım yaa

Ben de öyle düşündüm canım bizimkilerle arası çok iyidir ama yakın olmak istememiştir ama çok iyi olacaktı ben çalışmaya başlayınca annem bakardı kızıma işte.. çevremdeki hemen herkes senin gibi duyma boşver konuşsun konuşsun sussun diyorlar ama onu gel de bana anlat.. huzur bırakmadılar uyuzlar ya

Gel gel ben senin moralini düzeltirim tontiş tontiş dolaşırız :))

Ben muhtemelen bu önümüzdeki hafta evime geçiyorum o zaman toplanıcaz yine..

yaww ammada yazışmışsınız bee
bilmiyorum ki kim gidiyo, kim gitmiyo buluşuluyo mu nerde
numaraları yok bende, msj attım ama dönen olmadı, sabahta sordum burdan
marmara parkta dendi 1 de ama koskoca alışveriş merkezi
beni mi istemiyosunuzzz yoksaaaaaa
ayy kıyamam sana canım ya baya bi uğraşmışsın neyseki bir araya geldik

ay kızlar sizin en azından eşleriniz rekabete girmiş
benim kızda ınnaaa diye ses çıkarıyor 'anne' gibi çıkınca
bizim kv 'hadi birazda babaanne de' diyor

yaw bu kvler niye böyle her işin içinde kardeşim ya
power senin profildeki resminde oğlunun üstündeki mevlütlüğü mü?
yok tatlım öylesine bi tulumdu daha biz mevlüt yapmadık inşallah birdahaki haftasonu yapıcam
zaten toplu bir şekilde duramadık. biri emzirmeye gidip geliyordu sonra diğeri gidiyordu
he yaa tam bi muhabbete giremedik yarım yamalak oldu.
ya bu arada benim kargo gelmiş gitmiş:78: akşama bizim evde soğuk rüzgarlar esecek :18::18:
ben fena gaza getirdim seni ara kargoyu diye ama alçak kargocu gelmiş demek
Hakikaten ya fotograf olsaydı iyiydi merak ettim sizi
ah canım tanıdık falan biri çıkar böyle ortalık yerde fotolarımız olmasın aslında özel bi albüm yapabilrdik ama neyse bir dahaki sefere inş

bunlar üçüz mü? diyen mi ararsın
hepsi aynı ayda mı doğdu? diye soran mı
millete baya beyin fırtınası yaptırdık
biz dedikodu yapamadık ama onlar bizim dedikodumuzu baya yaptılar
he yaa bize değil millete eğlence çıktı valla. ama en güzeli rezene ile karşılaşmaydı. yanımıza gelip siz kkdan mısın haziran anneleri mi diye soruşu vardı

vay alçak arkadan dedikodu haa

ayy yerim ben o çilek kızı

birileri görüşmemi dedi :82: haberleşelim :102:
tabi canım kaçmaz nerde görüşüyoruz artık hiç affetmem her buluşmada varım

Görüşmeler çok hoş ya. önce inceden karşıdakini süzüyorsun. Resmimi olayım yoksa samimi bilemiyosun :44: Muhabbet başlayınca aynı kk deki gibi çeneler düşmeye bşlıyor

Walla yüzüme renk geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…