Gel gel ben senin moralini düzeltirim tontiş tontiş dolaşırız :))
Ben muhtemelen bu önümüzdeki hafta evime geçiyorum o zaman toplanıcaz yine..
tontiş tontiş gezme ii olurdu ama artık bahara kadar çıkmam dışarı. bi çıkan bi çıkmayan pişman. çok huysuzlanıyor. bel ağrımda cabası. taşıyamıyorum. ayaklansın kendi yürüsün :)
aynen valla bana bile iyi geldi paşamın o kadar huysuzlamasına ragmenGörüşmeler çok hoş ya. önce inceden karşıdakini süzüyorsun. Resmimi olayım yoksa samimi bilemiyosun :44: Muhabbet başlayınca aynı kk deki gibi çeneler düşmeye bşlıyor
Walla yüzüme renk geldi.
tontiş tontiş gezme ii olurdu ama artık bahara kadar çıkmam dışarı. bi çıkan bi çıkmayan pişman. çok huysuzlanıyor. bel ağrımda cabası. taşıyamıyorum. ayaklansın kendi yürüsün :)
bu hakketen tembel yatontiş tontiş gezme ii olurdu ama artık bahara kadar çıkmam dışarı. bi çıkan bi çıkmayan pişman. çok huysuzlanıyor. bel ağrımda cabası. taşıyamıyorum. ayaklansın kendi yürüsün :)
profil resmin çok hoş. İşte şimdi bebişine benzemiş diğer papyonlu çok komikti yaBebişine benden
Rezene
o nasıl bir fiziktir anlamadım. Ne basen war ne göbekBaşkasının bebeğini çalmış gibi dolaşıyon ortalarda
bu hakketen tembel yaseni böyle sürüklicek bak büyüsün
ha haytt komikmiş çokta yakışıklı benim oğlum erkenden damat yapmıştım ben onu
cnm ya ya ayaktaydın yada emzirme odasında maşallah agahcığa huysuzlanmadı geridönüşüm hala mızmızlanıyoaynen valla bana bile iyi geldi paşamın o kadar huysuzlamasına ragmen
anacım sen agahla çıkmıyosan
benm oglumun okula baslamasını beklemem lazımm
totom yer görmedi
ya siz haziran annelerimisiniz diye soruyo bizde geridönüşümle birbirimize bakıyoruz nedesek acaba diye. buda kim şimdi ya der gibiçok komiktin ya. biz bi grup şeklinde bebek arabalı hatunlar yürüyoz. Ben önde gidiyordum kızlar arkadan. Arkamı döndüm oturalım mı diyecektim. Rezeneyi gördüm. Buda kim sızmış aramıza dedim. Meğer bizdenmiş
bende bayılıyorum o pozuna çok komik şebelek oğlum benimaşk olsun ben çirkin demedim ki çok yakışıklı
Pozu komik gelmişti :78:
benden sonra cokk gezdiniz mi bakimmm
aklım sizde kaldı valla
gerçi bensiz tadı olmamıştır
aynen valla bana bile iyi geldi paşamın o kadar huysuzlamasına ragmen
anacım sen agahla çıkmıyosan
benm oglumun okula baslamasını beklemem lazımm
totom yer görmedi
maşallah bebişine
canım bende günde bir kere mama veriyorum biberonla şu ana kadar beni almama durumu olmadı bence biberona alışır diye korkma bebişin aç kalmasındansa alışması daha iyi. ben nuk kullanıyorum ucu baya küçük ben çok memnun kaldımKızlar gelecek hf işe başlıyorum bu hafta bakıcımızla deneme yapıyoruz. Şimdiye kadar hiç biberon vs kullanmadı bizim kız. Doktor arkadaşım ısrarla kaşıkla ver sütünü yoksa seni bırakır dedi bizde kaşık denedik ama çok fazla hava yutuyor gibi geldi bana ve biberon deneyelim dedik. Dr browns doğal akış biberonunu ile sütümü veriyim dedim. Bizim obur kız iki dk da 50 cc sütü bitirdi üstelik tek delikli emzik vardı ucunda. Şimdi korkuyorum beni bırakıp biberona dönerse diye. Zaten bakıcımızda uyuz etti ne zaman mızmızlansa acıktı diyor. Nasıl alışılmaz bilmiyorum. Daha az akan yada anne memesi gibi emerek içeceği biberon biliyormusunuz?
cnm bende tonimer diye bi sprey kullanıyorum hemn açıyo burnunucanım bahsettiğin serum nasıl birşey bize okyanus suyu verdi oda baya fazla ağzından geliyororti bebe nin bahsedilmişti onu alım bende bahsettiğin serum nasıl birşeyse doktourma sorayım
Zilliler sizi hem buluşuyorsunuz hem de burada ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz insanın canı çekiyor keşke ben de istanbul da olsaydım
kızınıza talip olabilirmiyiz
ahh canım malsf bak kv diilmiii çıktı hemen biyerlerdennnOlamazsınız şekerim bu çilek güzeli benim oğlumla çoktan kertildi geç kaldınız :))
Ayy üstüne gelmesem kızımız elden gidecek :))
saol canımm ne biliyim kafası hafiften kel yaa erkek gibi geliyo bazennnBiz toplandığımızda fotoları paylaşmıştık ama..şimdi biz yine toplanıyoruz haberiniz olsun :)
Vallahi eklemem fotoları bu sefer :)
Yıkıldım gülmekten :))
Beni görsen Minikuss diyemezsin ama..benim nick tamamen algıyla oynuyor hamileliğimin son ayını fil olarak geçirdim.. Şimdi de ikinciye mi hamilesin diyorlar :)
Çilek kızım benim ayy miss miss ne erkeği yahu gelinime böyle yakıştırmalar yapmayın lütfen.. Ay parçası şuna bak maşallah :)
Benim kadar olamazsın.. Baktım evi temizleyemiyorum ben de pılımı pırtımı toplayıp anneme geldim :))
Temiz olamasam da pratik bir insanım vesselam :)
o ne iş öle yaa verilen hediye geri alınmaz diyeydin sende bacımm ala ala sanki bilezik istiyo kocaman ev ayrıca size vermiş gitsin kendi evini satsın başka alsın...Kocam beni sinir etti resmen ya
Daha önce bahsetmiştim kv ler biz evlenirken ev almışlardı bize. Millete hava attılar bir ton yok oğluma düğün hediyesi aldık da bilmemne de. Şimdi de siz kredi çekin ev alın burda biz oturalım demeye başladılar pişkin pişkin. Neyse geçen gün bütçemize göre ev bulduk benim annemlerin sitesinde ama beğenmedi beyefendi neymiş bina eskiymiş. Ya ne olacaktı o fiyata sıfır ev bulabilecek sanki. Ne güzel kendi evimiz olacaktı işte kimse yarın öbür gün siz çıkın da biz oturalım diyemeyecekti. Çok bozuk sinirlerim altüst oldu yine o lafları dinlemek zorunda kalıcam ya hazır fırsatı değerlendiremedik sayesinde gıcık. Ben çalışmaya başlamadan yeni ev filan alamayız biz ki ben de kızım bir yaşına gelmeden çalışmak istemiyorum üf ya
aynen valla canım iki oğlum ikiside deli gibi yemek yerler hele ufaklık yarım saate bir bi kase yemek versen yer adam yemek yerken mutlu oluyor o kadar yani ama ikisininde bünyesi bana çekmiş gram gram kilo aldılarmı şükür diyoruz :)
saol canımm...bu arada senin oğlanada bayıldım hani...yaww ammada yazışmışsınız bee
ayy kıyamam sana canım ya baya bi uğraşmışsın neyseki bir araya geldik
yaw bu kvler niye böyle her işin içinde kardeşim ya
yok tatlım öylesine bi tulumdu daha biz mevlüt yapmadık inşallah birdahaki haftasonu yapıcam
he yaa tam bi muhabbete giremedik yarım yamalak oldu.
ben fena gaza getirdim seni ara kargoyu diye amaalçak kargocu gelmiş demek
ah canım tanıdık falan biri çıkar böyle ortalık yerde fotolarımız olmasın aslında özel bi albüm yapabilrdik ama neyse bir dahaki sefere inş
he yaa bize değil millete eğlence çıktı valla. ama en güzeli rezene ile karşılaşmaydı. yanımıza gelip siz kkdan mısın haziran anneleri mi diye soruşu vardı
vay alçak arkadan dedikodu haa
ayy yerim ben o çilek kızı
tabi canım kaçmaz nerde görüşüyoruzartık hiç affetmem her buluşmada varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?