2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Gel gel ben senin moralini düzeltirim tontiş tontiş dolaşırız :))

Ben muhtemelen bu önümüzdeki hafta evime geçiyorum o zaman toplanıcaz yine..

tontiş tontiş gezme ii olurdu ama artık bahara kadar çıkmam dışarı. bi çıkan bi çıkmayan pişman. çok huysuzlanıyor. bel ağrımda cabası. taşıyamıyorum. ayaklansın kendi yürüsün :)

profil resmin çok hoş. İşte şimdi bebişine benzemiş diğer papyonlu çok komikti ya Bebişine benden

Rezene

o nasıl bir fiziktir anlamadım. Ne basen war ne göbek Başkasının bebeğini çalmış gibi dolaşıyon ortalarda

uygun gelin adayları aranmaktadır. dünkü buluşmada hepimizinki erkekti bi tane kız yoktu belki bi gelin adayı
buluruz dedik ama nafile

aynen valla bana bile iyi geldi paşamın o kadar huysuzlamasına ragmen

anacım sen agahla çıkmıyosan
benm oglumun okula baslamasını beklemem lazımm
totom yer görmedi

çok komiktin ya. biz bi grup şeklinde bebek arabalı hatunlar yürüyoz. Ben önde gidiyordum kızlar arkadan. Arkamı döndüm oturalım mı diyecektim. Rezeneyi gördüm. Buda kim sızmış aramıza dedim. Meğer bizdenmiş

bu hakketen tembel ya seni böyle sürüklicek bak büyüsün

ha haytt komikmiş çokta yakışıklı benim oğlum erkenden damat yapmıştım ben onu

benden sonra cokk gezdiniz mi bakimmm
aklım sizde kaldı valla
gerçi bensiz tadı olmamıştır

totom yer görmedi
cnm ya ya ayaktaydın yada emzirme odasında maşallah agahcığa huysuzlanmadı geridönüşüm hala mızmızlanıyo
ya siz haziran annelerimisiniz diye soruyo bizde geridönüşümle birbirimize bakıyoruz nedesek acaba diye. buda kim şimdi ya der gibi
aşk olsun ben çirkin demedim ki çok yakışıklı
Pozu komik gelmişti :78:
bende bayılıyorum o pozuna çok komik şebelek oğlum benim
benden sonra cokk gezdiniz mi bakimmm
aklım sizde kaldı valla
gerçi bensiz tadı olmamıştır

1 2 mağaza dolaştık ben sonra ayrıldım ama bakıyorum msj saatlerine fazla dolaşmamışlar afferim size

totom yer görmedi

siz gittikten sonra bana neler ettiğini bilmiosunuz. eve nasıl geldim bilemedim

marmara parkı ben kapattım. en son ben çıktım :) herkes dağıldıktan sonra ben bi smyk a gireyim dedim. işte orda olanlar oldu. arabayı nasıl verdim kimliği nasıl aldım minibüse nasıl bindim hatırlamıyorum :)

annişler burun tıkanıklığı için doktor tavsiyesiyle babysoin adında bir solüsyon aldım eczaneden biraz önce kullandım,süper birşey 2-3 damla damlattım ve pırt diye çıktı pis sümükler tavsiye ederimmmm

benimki ne uyanıktır siz bilmiyorsunuz. dışarıya sevimli pozlarını oynuyor başbaşa kalınca yapacaüını yapıyor.

ağlaması çok tatlı. kameraya almak istedim ağlamasını. çekime başlar başlamaz sustu.

6 da misafir gelecek bi beni rahat bırakmadı. ev çok dağınık. elini giysisini emiyor. mama veriyorum almıyor. emzirmeye çalışıyorum almıyor. yalnız bırakınca ağlıyor. napim ben şimdi bunu

maşallah bebişine kocaman adam olsun

canım bende günde bir kere mama veriyorum biberonla şu ana kadar beni almama durumu olmadı bence biberona alışır diye korkma bebişin aç kalmasındansa alışması daha iyi. ben nuk kullanıyorum ucu baya küçük ben çok memnun kaldım

canım bahsettiğin serum nasıl birşey bize okyanus suyu verdi oda baya fazla ağzından geliyor orti bebe nin bahsedilmişti onu alım bende bahsettiğin serum nasıl birşeyse doktourma sorayım
cnm bende tonimer diye bi sprey kullanıyorum hemn açıyo burnunu

Kızlar ne güzel buluşmuşsunuz, imrendim vallahi
Bebisli bebisli hatunlar..uzaktan görüntü hem cok tatlı hemde merak uyandırıcı olmustur tabi
Birisi ozel albüme foto ekleseydi keske, bu merak son bulsaydi

oglum bazen saçını tutuyo cekip aglıyo ama ne çekme
canı yandıkça daha çok sıkıyo yumrugunu,sıktıkça acıyo açmak mümkün değil
biraz önce altını değiştiriyodum bayılıyo altının açılmasına neyee bacaklarını fln kaldırıyodu bi baktım pipisini tutmak üzere
son anda kurtardım
saçını tutup çektiği gibi orayıda çekcek diye çok koktum
az daha kıymetlimizden oluyoduk

Zilliler sizi hem buluşuyorsunuz hem de burada ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz insanın canı çekiyor keşke ben de istanbul da olsaydım

kızınıza talip olabilirmiyiz

Olamazsınız şekerim bu çilek güzeli benim oğlumla çoktan kertildi geç kaldınız :))

Ayy üstüne gelmesem kızımız elden gidecek :))
ahh canım malsf bak kv diilmiii çıktı hemen biyerlerdennn

saol canımm ne biliyim kafası hafiften kel yaa erkek gibi geliyo bazennn

Benim kadar olamazsın.. Baktım evi temizleyemiyorum ben de pılımı pırtımı toplayıp anneme geldim :))
Temiz olamasam da pratik bir insanım vesselam :)

zekice de benm annem ist ben o şansımı kullandımm her hafta kaçamamm
o ne iş öle yaa verilen hediye geri alınmaz diyeydin sende bacımm ala ala sanki bilezik istiyo kocaman ev ayrıca size vermiş gitsin kendi evini satsın başka alsın...

benin oğlan da öle hayatımm yer yer kilo almaz gıcık oluyomm....
saol canımm...bu arada senin oğlanada bayıldım hani...tombiş maşallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…