2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Maşallah annesi maşallah. Kurban olurum çok güzel.
saol teysesi teşekkür ederiz...

varya kırıldım yaa bi anda pipiyi tuttuğu an geldi gözümün önünee

valla ben istanbula geldiğimde kesin görüşcez karışmam bakk bende anlatmak istiyorum bende merak ediyorum bende insanım...

pdnk canım bu erkek anaları bizi araya alıverirler valla anlamayız ne olduğunu kızlarımızı kapıverirler pis kaynanalarrr....

Yakisikli erkekler ve guzel kizlarla annelerine masallah

Kizlar 3 aylik bebekleri nasil birakiyorsunuz, kime birakiyorsunuz? emzirme olmayacagi icin sut olayi nasil olacak?

6 yildir bekledigim is teklifini aldim ustelik simdiki maasimdan 600 lira fazla alacagim. Ama gel gor ki hemen baslamami istiyorlar. Bol mesaili, belki haftasonu da ise gidecegim, sehirdisi seyahatler olacak ve en onemlisi hemen her gun mesai olacak. Bebegime baktim minicik gulen yuzunu gorunce 'hayir' dedim ama icim de gitti. Birakamam ki ben bu halde, daha ana kuzusu ya

iyikide yoktun yoksa biz 5 erkek annesi birbirimize girerdik. kendimize gelin bulduk diye

bi kere pdnk nin kızı benm oğlumu seçiçeği için kavga fln olmazdı
ayrıca benm gibi bi kaynana baldan tatlı olcagı için hiç şansınız yoktu loverım

Son düzenleyen: Moderatör:

gelin gelin bekliyoruz erkek anaları olarak:76:

Valla canım senin kızı kimse kapamaz iyiyim hoşum ama gerekirse çirkeflik de yaparım :)

Sen ki o çilekli fotoları buraya ekledin artık gözüm üstünüzde sürekli :)

çok ihtiyacın yoksa iyi yapmışşın be canm kuzularımız için herseye değer
ne kadar onunla olabilsen kar

bi kere pdnk nin kızı benm oğlumu seçiçeği için kavga fln olmazdı
ayrıca benm gibi bi kaynana baldan tatlı olcagı için hiç şansınız yoktu loverım

İlk biz gördük oğluşumla bizimdir.
pdnk bakma öyle dediğine bu ne fena bir kaynana olurrrrrr tüüüü düşman başına :18::18:
Gelinine çektirir acımazzzz

ben ise ağzı var dili yok. Gelinim oğlum mutlu olsunlar evlerine bile gitmem

çok ihtiyacın yoksa iyi yapmışşın be canm kuzularımız için herseye değer
ne kadar onunla olabilsen kar

ihtiyacimiz var ama soyle dusundum:biraz sikinti cekerek bu gunleri atlatiriz, almak istediklerimizi sonradan da aliriz ama bebegimin bugunlerini geri getiremem

Merhabaaaa bayanlar,
Az once hepimizin benzer sorunlari yasadigini okudum ve azcik moral buldum. Devamli kk okuyorum ama yazmiyorum nedense.

Merhabaaaa bayanlar,
Az once hepimizin benzer sorunlari yasadigini okudum ve azcik moral buldum. Devamli kk okuyorum ama yazmiyorum nedense.

canım yol yakınken kaç kurtar kendini. Bende okuyordum yazmıyordum bir yazdım bağımlısı oldum Günde en az 50 kere giriyorumdur kim ne yazmış diye

İşe başlayımda bırakacam bu illeti

Valla canım senin kızı kimse kapamaz iyiyim hoşum ama gerekirse çirkeflik de yaparım :)

Sen ki o çilekli fotoları buraya ekledin artık gözüm üstünüzde sürekli :)
cansınnben senden başka dünür istemem zaten bacım merak etmee...

Hkn2013 , kızının çilek fotosuna bayıldımmm
Allahim esirgesinn.. maşallah

saol canım benm tarlaya ektim çilekkk mahsülü toplayalı 3 ay oldu ama çok tatlı oldu teyzesi ya....
Merhabaaaa bayanlar,

öle canım ama sende yaz niye yazmıyosun bak herkes içinden geçeni yazıyooo maşallahhhh

kızlar bugün itibariyle 3 ayımız bitti.. dün genel bi kontrol olsun diye doktora götürdük.. oğlum 6400 gram geldi boyuda 61cm.. doktor gelişiminin önde olduğunu daha az beslemem gerektiğini söyledi.. ilk doktorumuz 2. aydan sonra 3 saat arayla 120cc ver mamayı demişti öyle yapıyodum ve her mamadan sonra sürekli kusuyordu .. bu doktor onun fazla geldiğini 2 saatte 70 veya 90cc vermem gerektiğini söyledi.. dünden beri öyle yapıyorum daha az kusuyor ama çok huysuz oldu .. açmı kalıyor acaba.. ve gündüz uykusu çakal uykusu gibi 15 dakikadan fazla uyumuyor .. sürekli ilgi istiyor artık.. eliyle tutma konusunda ise tutmayı henüz beceremiyor ..beşiğinde yatmak istemiyor artık.. avazı çıktığı kadar bağırıyor.. tv çok ilgisini çekiyor .. geriye yatırırsam farkedemiyor yakında oluncada gözlerini etkilermi diye korkuyorum.. kilosu çokmu gerçekten..:44:

Ay benim uyuz koca gelsin de ben de kızcığımın fotolarını yükleyeyim ortalığı iyice kızıştırayım mihmihmih . Telden yazınca smiley kullanamıyorum çok eğlencesiz

Ay benim uyuz koca gelsin de ben de kızcığımın fotolarını yükleyeyim ortalığı iyice kızıştırayım mihmihmih . Telden yazınca smiley kullanamıyorum çok eğlencesiz

yerim senin kızçeniii yerimmmm. İnşlh benimde öle bi kızçem olur diyecem ama imkansızzzz ben esmerim

geçmiş olsun bebişine canım, benim kızımda geçen hafta hastaydı ben burnuna BURUNO damla sıkıyorum sonravyumuşayınca da burun aspiratörü ile çekiyorum sümüklerini biraz rahatlıyıo ama bunu yaparken burnunu da tahriş etmemeye dikkat etmek gerek . tekrar geçmiş olsun cnm.

sosyologh; cnm senin oğluşun resmini alıntı yaptım sanmıştım ama yapamamışım, çok yakışıklı bi oğlun var onun o çapkın gülüşünü yanacıklarını yerim, ana oğul yakıyosunuz valla

ben bu çileği is ti yo ooooo rummmm . çok tatlı olmuş maşallah maşallah
ay bu oğlancık adam mı olmuş oyuncaklarını mı tutuyomuş nekadar tatlısın sen yaaa
ayyy ben bu bebişleri içime sokasım geliyo

Ahh canım benim benim de iznim haftaya cuma bitiyo ve bugünden stresi sardı içim içimi yiyo hele bakıcı olayı hiç sorma daha bakıcı bile bulamadım gerçi ben heyet raporu almaya çalışıcam şimdi ya alamazsam diye onun stresi de içimi kemiriyo bakıcı da yok offffffffffff offf çok moralim bozuk. EŞİM DE tutturdu elin tanımadığımız insanına bırakacağımıza annem gelsin annem baksın diyo ben kayanana ile yaşamak istemiyorum masum masum sessiz sessiz duruyo ama doğum yaptığım hafta anladımki sessiz sessiz istediğini yaptırıyo hep bana ve fıtık ediyo beni şimdi aylarca kimbilir nezamana kadar o bakacak evimizden çıkmayacak eşiminde kolayına gelecek diycekki bakıcıya para vereceğimze annem bedava bakıyo diycek ve yıllarca kaynanamla yaşamak zorunda kalıcam kızlar bana bir akıl fikir verin çok canım sıkkın eşime diyemiyorum anneni istemiyorum diye çünkü hemen benim anneme aileme cephe alıyo ... ne yapıcam ben neyapıcam stres miğdeme vurdu fenalardayım yardım yardım help help help ayy boğuluyorum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…