saol teysesi teşekkür ederiz...
Maşallah annesi maşallah. Kurban olurum çok güzel.
varya kırıldım yaaoglum bazen saçını tutuyo cekip aglıyo ama ne çekme
canı yandıkça daha çok sıkıyo yumrugunu,sıktıkça acıyo açmak mümkün değil
biraz önce altını değiştiriyodum bayılıyo altının açılmasına neyee bacaklarını fln kaldırıyodu bi baktım pipisini tutmak üzere
son anda kurtardım
saçını tutup çektiği gibi orayıda çekcek diye çok koktum
az daha kıymetlimizden oluyoduk
iyikide yoktun yoksa biz 5 erkek annesi birbirimize girerdik. kendimize gelin bulduk diye
valla ben istanbula geldiğimde kesin görüşcez karışmam bakk bende anlatmak istiyorum bende merak ediyorum bende insanım...
pdnk canım bu erkek anaları bizi araya alıverirler valla anlamayız ne olduğunu kızlarımızı kapıverirler pis kaynanalarrr....
inşallah canım ciddi niyetlendim kısmet bakalımm...gelin gelin bekliyoruz erkek anaları olarak:76:
valla ben istanbula geldiğimde kesin görüşcez karışmam bakk bende anlatmak istiyorum bende merak ediyorum bende insanım...
pdnk canım bu erkek anaları bizi araya alıverirler valla anlamayız ne olduğunu kızlarımızı kapıverirler pis kaynanalarrr....
Yakisikli erkekler ve guzel kizlarla annelerine masallah
Kizlar 3 aylik bebekleri nasil birakiyorsunuz, kime birakiyorsunuz? emzirme olmayacagi icin sut olayi nasil olacak?
6 yildir bekledigim is teklifini aldim ustelik simdiki maasimdan 600 lira fazla alacagim. Ama gel gor ki hemen baslamami istiyorlar. Bol mesaili, belki haftasonu da ise gidecegim, sehirdisi seyahatler olacak ve en onemlisi hemen her gun mesai olacak. Bebegime baktim minicik gulen yuzunu gorunce 'hayir' dedim ama icim de gitti. Birakamam ki ben bu halde, daha ana kuzusu ya
bi kere pdnk nin kızı benm oğlumu seçiçeği için kavga fln olmazdı
ayrıca benm gibi bi kaynana baldan tatlı olcagı için hiç şansınız yoktu loverım
çok ihtiyacın yoksa iyi yapmışşın be canm kuzularımız için herseye değer
ne kadar onunla olabilsen kar
Merhabaaaa bayanlar,
Az once hepimizin benzer sorunlari yasadigini okudum ve azcik moral buldum. Devamli kk okuyorum ama yazmiyorum nedense.
cansınnValla canım senin kızı kimse kapamaz iyiyim hoşum ama gerekirse çirkeflik de yaparım :)
Sen ki o çilekli fotoları buraya ekledin artık gözüm üstünüzde sürekli :)
Hkn2013 , kızının çilek fotosuna bayıldımmm
Allahim esirgesinn.. maşallah
Merhabaaaa bayanlar,
Az once hepimizin benzer sorunlari yasadigini okudum ve azcik moral buldum. Devamli kk okuyorum ama yazmiyorum nedense.
Ay benim uyuz koca gelsin de ben de kızcığımın fotolarını yükleyeyim ortalığı iyice kızıştırayım mihmihmih . Telden yazınca smiley kullanamıyorum çok eğlencesiz
geçmiş olsun bebişine canım, benim kızımda geçen hafta hastaydı ben burnuna BURUNO damla sıkıyorum sonravyumuşayınca da burun aspiratörü ile çekiyorum sümüklerini biraz rahatlıyıo ama bunu yaparken burnunu da tahriş etmemeye dikkat etmek gerek . tekrar geçmiş olsun cnm.oğlum soğuk algınlığı oldu kızlar benden bulaştı sanıyorum dün geceyi zor geçirdik ateşlendi burun hep tıkalı ne yapsam açılmadı her sserum fizyolojik sıkışımda kızarana kadar ağladı uyuyamadı. şimdi uyuttum yine nefes alamıyo ne yapacağımı şaşırdım burnunu açamıyorum bugün doktora götürcem ama onlar hastalanmasın ya çok üzüldüm valla...
ben bu çileği is ti yo ooooo rummmm . çok tatlı olmuş maşallah maşallah
ay bu oğlancık adam mı olmuş oyuncaklarını mı tutuyomuş nekadar tatlısın sen yaaa
evet zaman doluyo yavaş yavaş vakit yaklaşıyo haftaya bende işe başlayanlardanım. herşey yüreğimi yakıyo, uyurken mızmızlansa, altına fazla yapsa, iraz huysuzlansa ağlayacak oluyorum. ya bakıcı eziyet ederse, ağlatırsa üzerse diye kahroluyorum.
Allahım tün çalışan annelere sabır versin, içim yanıyoo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?