geçmiş olsun canım bizimde burnumuz hep tıkalı ya
geçmiş olsun bebişine canım, benim kızımda geçen hafta hastaydı ben burnuna BURUNO damla sıkıyorum sonravyumuşayınca da burun aspiratörü ile çekiyorum sümüklerini biraz rahatlıyıo ama bunu yaparken burnunu da tahriş etmemeye dikkat etmek gerek . tekrar geçmiş olsun cnm.
sosyologh; cnm senin oğluşun resmini alıntı yaptım sanmıştım ama yapamamışım, çok yakışıklı bi oğlun var onun o çapkın gülüşünü yanacıklarını yerim, ana oğul yakıyosunuz valla
ben bu çileği is ti yo ooooo rummmm . çok tatlı olmuş maşallah maşallah
ay bu oğlancık adam mı olmuş oyuncaklarını mı tutuyomuş nekadar tatlısın sen yaaa
ayyy ben bu bebişleri içime sokasım geliyo
Ahh canım benim benim de iznim haftaya cuma bitiyo ve bugünden stresi sardı içim içimi yiyo hele bakıcı olayı hiç sorma daha bakıcı bile bulamadım gerçi ben heyet raporu almaya çalışıcam şimdi ya alamazsam diye onun stresi de içimi kemiriyo bakıcı da yok offffffffffff offf çok moralim bozuk. EŞİM DE tutturdu elin tanımadığımız insanına bırakacağımıza annem gelsin annem baksın diyo ben kayanana ile yaşamak istemiyorum masum masum sessiz sessiz duruyo ama doğum yaptığım hafta anladımki sessiz sessiz istediğini yaptırıyo hep bana ve fıtık ediyo beni şimdi aylarca kimbilir nezamana kadar o bakacak evimizden çıkmayacak eşiminde kolayına gelecek diycekki bakıcıya para vereceğimze annem bedava bakıyo diycek ve yıllarca kaynanamla yaşamak zorunda kalıcam kızlar bana bir akıl fikir verin çok canım sıkkın eşime diyemiyorum anneni istemiyorum diye çünkü hemen benim anneme aileme cephe alıyo ... ne yapıcam ben neyapıcam stres miğdeme vurdu fenalardayım yardım yardım help help help ayy boğuluyorum sanki
senin verdiğin cevap da iyiydi. biz komşuyuzHaha en son teyzeler tekrar sorduya bana peki hepsi erkek mi bunlarin diye evet dedim
Bu iste bi is var ama hayirlisi diyomanyakkk
Bi turlu alamadi istedigi cevabi
Kim bilir ne dusunduler
tüh ya pişman oldum şimdi.yaww ammada yazışmışsınız bee
ayy kıyamam sana canım ya baya bi uğraşmışsın neyseki bir araya geldik
yaw bu kvler niye böyle her işin içinde kardeşim ya
yok tatlım öylesine bi tulumdu daha biz mevlüt yapmadık inşallah birdahaki haftasonu yapıcam
he yaa tam bi muhabbete giremedik yarım yamalak oldu.
ben fena gaza getirdim seni ara kargoyu diye amaalçak kargocu gelmiş demek
ah canım tanıdık falan biri çıkar böyle ortalık yerde fotolarımız olmasın aslında özel bi albüm yapabilrdik ama neyse bir dahaki sefere inş
he yaa bize değil millete eğlence çıktı valla. ama en güzeli rezene ile karşılaşmaydı. yanımıza gelip siz kkdan mısın haziran anneleri mi diye soruşu vardı
vay alçak arkadan dedikodu haa
ayy yerim ben o çilek kızı
tabi canım kaçmaz nerde görüşüyoruzartık hiç affetmem her buluşmada varım
Görüşmeler çok hoş ya. önce inceden karşıdakini süzüyorsun. Resmimi olayım yoksa samimi bilemiyosun :44: Muhabbet başlayınca aynı kk deki gibi çeneler düşmeye bşlıyor
Walla yüzüme renk geldi.
o kadar da değil.profil resmin çok hoş. İşte şimdi bebişine benzemiş diğer papyonlu çok komikti yaBebişine benden
Rezene
o nasıl bir fiziktir anlamadım. Ne basen war ne göbekBaşkasının bebeğini çalmış gibi dolaşıyon ortalarda
profilindeki resim cidden benim oğluşa benzemişEki Görüntüle 793490
uygun gelin adaylarıaranmaktadır. dünkü buluşmada hepimizinki erkekti bi tane kız yoktu belki bi gelin adayı
buluruz dedik ama nafile
katılıyorum agah çok uslu durduaynen valla bana bile iyi geldi paşamın o kadar huysuzlamasına ragmen
anacım sen agahla çıkmıyosan
benm oglumun okula baslamasını beklemem lazımm
totom yer görmedi
senden sonra hepimiz tek tek döküldükbenden sonra cokk gezdiniz mi bakimmm
aklım sizde kaldı valla
gerçi bensiz tadı olmamıştır
siz gittikten sonra bana neler ettiğini bilmiosunuz. eve nasıl geldim bilemedim
bak sen yaramazın yaptığınamarmara parkı ben kapattım. en son ben çıktım :) herkes dağıldıktan sonra ben bi smyk a gireyim dedim. işte orda olanlar oldu. arabayı nasıl verdim kimliği nasıl aldım minibüse nasıl bindim hatırlamıyorum :)
yaww bu taptığın kuzularının maşallahı var hepsi birbirinden datlu yaww ye annesi onu benim için mıncıkla
kızlarv bugün doktora götürdüm oğluşum boğaz enfeksiyonu olmuş ve o da kulağa vurmuş orta kulak enfeksiyonu başlamış hemen antibiyotik verdi doktorumuz çok üzüldüm ya ateşi çıkıyo ağrısı da var herhalde ağlıyo ara ara.. dua edin nolur daha beteri olmadan çabucak atlatalım
canım ya biraz sabır az kalmış bak herşey düzene girecektir merak etmee....Kızlar hiç iyi değilim ben
Halime çok şükür ama zorlanıyorum artık malum eşim londrada ve haftaya gelip alması lazım ama okul sorun çıkarıyor
Gelmese de ben giderim çocuğu alıp çok şükür vize sorununu aştık ama eşim 50 gün oluyor gideli ve gittiğinden bu yana ev bulamadı y aartık sinir olmaya başladım. Sürekli de arıyor gidip ev bakıyor biraz kararsızdır. Bugün gitmiş 1+1 ev bulmuş 850£ a ki 2+1 ler 950 bi de ev eşyasızmış ve 10 ekimde müsait olcakmış onu tutayım mı diye soruyor artık dayanamadım ya
Ben burda nelerle uğraştım ve uğraşıyorum annemlerin yanındayım ama 5dk çocuktan ayrı birşey yapamıyorum annem korkuyor rahatsız biraz bugün bezi bitti çocuk uyuyor annem uyandır git al gel babanla diyor. Rahatsız bi de dün hastaneye götürdüm 1 saat mesafede başka bi ilçeye attım arabaya yengem de geldi sağolsun ama zor geliyor artık çocuk meme isteyince yol kenarında durup emzirip devam ediyorum hastanede bir taraftan rsmi işler diğer yandan bebek..sağlıklı olsa başka birşey istemem emmek istemiyor bazen beni çok üzüyor
hem fiziksel hem de pskolojik olarak kötü durumdayım sizin anlayacağınız bi de bunun üstüne eşim dalga geçer gibi bu evi tutsak mı deyince taştım artık..
Babalık duygusu henüz oluşmadı gibi geliyor bazen gittiğinde bebek 41 günlüktü.
Sinir oldum buraya yazayım da bari içimde kalmasın dedim ya
kızlar bugün itibariyle 3 ayımız bitti.. dün genel bi kontrol olsun diye doktora götürdük.. oğlum 6400 gram geldi boyuda 61cm.. doktor gelişiminin önde olduğunu daha az beslemem gerektiğini söyledi.. ilk doktorumuz 2. aydan sonra 3 saat arayla 120cc ver mamayı demişti öyle yapıyodum ve her mamadan sonra sürekli kusuyordu .. bu doktor onun fazla geldiğini 2 saatte 70 veya 90cc vermem gerektiğini söyledi.. dünden beri öyle yapıyorum daha az kusuyor ama çok huysuz oldu .. açmı kalıyor acaba.. ve gündüz uykusu çakal uykusu gibi 15 dakikadan fazla uyumuyor .. sürekli ilgi istiyor artık.. eliyle tutma konusunda ise tutmayı henüz beceremiyor ..beşiğinde yatmak istemiyor artık.. avazı çıktığı kadar bağırıyor.. tv çok ilgisini çekiyor .. geriye yatırırsam farkedemiyor yakında oluncada gözlerini etkilermi diye korkuyorum.. kilosu çokmu gerçekten..:44:
Kızlar hiç iyi değilim ben
Halime çok şükür ama zorlanıyorum artık malum eşim londrada ve haftaya gelip alması lazım ama okul sorun çıkarıyor
Gelmese de ben giderim çocuğu alıp çok şükür vize sorununu aştık ama eşim 50 gün oluyor gideli ve gittiğinden bu yana ev bulamadı y aartık sinir olmaya başladım. Sürekli de arıyor gidip ev bakıyor biraz kararsızdır. Bugün gitmiş 1+1 ev bulmuş 850£ a ki 2+1 ler 950 bi de ev eşyasızmış ve 10 ekimde müsait olcakmış onu tutayım mı diye soruyor artık dayanamadım ya
Ben burda nelerle uğraştım ve uğraşıyorum annemlerin yanındayım ama 5dk çocuktan ayrı birşey yapamıyorum annem korkuyor rahatsız biraz bugün bezi bitti çocuk uyuyor annem uyandır git al gel babanla diyor. Rahatsız bi de dün hastaneye götürdüm 1 saat mesafede başka bi ilçeye attım arabaya yengem de geldi sağolsun ama zor geliyor artık çocuk meme isteyince yol kenarında durup emzirip devam ediyorum hastanede bir taraftan rsmi işler diğer yandan bebek..sağlıklı olsa başka birşey istemem emmek istemiyor bazen beni çok üzüyor
hem fiziksel hem de pskolojik olarak kötü durumdayım sizin anlayacağınız bi de bunun üstüne eşim dalga geçer gibi bu evi tutsak mı deyince taştım artık..
Ay benim uyuz koca gelsin de ben de kızcığımın fotolarını yükleyeyim ortalığı iyice kızıştırayım mihmihmih . Telden yazınca smiley kullanamıyorum çok eğlencesiz
canım yol yakınken kaç kurtar kendini. Bende okuyordum yazmıyordum bir yazdım bağımlısı oldumGünde en az 50 kere giriyorumdur kim ne yazmış diye
İşe başlayımda bırakacam bu illeti
yaw ben seni yiyerimEki Görüntüle 793490
uygun gelin adaylarıaranmaktadır. dünkü buluşmada hepimizinki erkekti bi tane kız yoktu belki bi gelin adayı
buluruz dedik ama nafile
Eki Görüntüle 793090 Eki Görüntüle 793091 Eki Görüntüle 793092 Eki Görüntüle 793094
ayy erkeğe benziyo benm kızım şapkası olmadığı zamannn
Benim kadar olamazsın.. Baktım evi temizleyemiyorum ben de pılımı pırtımı toplayıp anneme geldim :))
Temiz olamasam da pratik bir insanım vesselam :)
ay canım ya bende senin gibiyim biri bi laf söyledimi lanet olsun onların malına derimKocam beni sinir etti resmen ya
Daha önce bahsetmiştim kv ler biz evlenirken ev almışlardı bize. Millete hava attılar bir ton yok oğluma düğün hediyesi aldık da bilmemne de. Şimdi de siz kredi çekin ev alın burda biz oturalım demeye başladılar pişkin pişkin. Neyse geçen gün bütçemize göre ev bulduk benim annemlerin sitesinde ama beğenmedi beyefendi neymiş bina eskiymiş. Ya ne olacaktı o fiyata sıfır ev bulabilecek sanki. Ne güzel kendi evimiz olacaktı işte kimse yarın öbür gün siz çıkın da biz oturalım diyemeyecekti. Çok bozuk sinirlerim altüst oldu yine o lafları dinlemek zorunda kalıcam ya hazır fırsatı değerlendiremedik sayesinde gıcık. Ben çalışmaya başlamadan yeni ev filan alamayız biz ki ben de kızım bir yaşına gelmeden çalışmak istemiyorum üf ya
çok komiktin ya. biz bi grup şeklinde bebek arabalı hatunlar yürüyoz. Ben önde gidiyordum kızlar arkadan. Arkamı döndüm oturalım mı diyecektim. Rezeneyi gördüm. Buda kim sızmış aramıza dedim. Meğer bizdenmiş
Kızlar hiç iyi değilim ben
ayy bende eskiden hiç çocuk sevmezdim yani pek kucağıma falan almazdım uzak durrudum bi hamile kaldım acayip çocuk hastası oldum dediğin gibi çok duygusal oldum ama çocuk konusunda diğer konularda biraz soğukkanlıyımdır neyse ben nereye geçtim yine yaaayaw ben seni yiyerim
ay evet patron sensin
paşa köşkünde oturur gibi pozunuda vermişsin
delirtmeyin uleeeeeeeeeeeeen beni
çıldırıyorum bu güzellikleri görünce
sonra kendi kızıma dönüp bıyıklarından öpüyorum
ya dünyanın en masum varlıkları bunlar ya
çocuğum olduktan sonra bütün bebeklere öyle içim parçalanarak bakıyorumki
öncedende çok duygusaldım şimdi daha beter oldum
aaaaah suriye ah
ay canım ya bende senin gibiyim biri bi laf söyledimi lanet olsun onların malına derim
birinin minneti altına girmektense kıt kanaat geçinirim
dengesiz insanlar laf ağızdan bi kere çıkmalı ya
ne bu döneklik ya
buna en uygun smileyalnız elinde kalınca bi sopa olduğunu düşünün
şu yandaki sarı kafa çok iyi anlatıyor duygularımı
benim sütüm bi ara baya artmıştı bi haftadır çok azaldı. neden böyle oldu bilmiyorum. maltanayı nerden alıyorsun.
kızlar bugün itibariyle 3 ayımız bitti.. dün genel bi kontrol olsun diye doktora götürdük.. oğlum 6400 gram geldi boyuda 61cm.. doktor gelişiminin önde olduğunu daha az beslemem gerektiğini söyledi.. ilk doktorumuz 2. aydan sonra 3 saat arayla 120cc ver mamayı demişti öyle yapıyodum ve her mamadan sonra sürekli kusuyordu .. bu doktor onun fazla geldiğini 2 saatte 70 veya 90cc vermem gerektiğini söyledi.. dünden beri öyle yapıyorum daha az kusuyor ama çok huysuz oldu .. açmı kalıyor acaba.. ve gündüz uykusu çakal uykusu gibi 15 dakikadan fazla uyumuyor .. sürekli ilgi istiyor artık.. eliyle tutma konusunda ise tutmayı henüz beceremiyor ..beşiğinde yatmak istemiyor artık.. avazı çıktığı kadar bağırıyor.. tv çok ilgisini çekiyor .. geriye yatırırsam farkedemiyor yakında oluncada gözlerini etkilermi diye korkuyorum.. kilosu çokmu gerçekten..:44:
saol canımm bence kilosu gayet normal değilmi ya çok bi tarafı yok ama büyümüş kocaman olmuş oğluşun benm kızın 1 sonra biticek 3 ayı şu anda 6.100 gr seninkide 300 gr fazla yanii...çok tatlı bu yaaa.. tam ısırmalık olmuş.. çokta severm.. çileğim ..seni yerim..
teşekkürler tetesiii...geçmiş olsun bebişine canım, benim kızımda geçen hafta hastaydı ben burnuna BURUNO damla sıkıyorum sonravyumuşayınca da burun aspiratörü ile çekiyorum sümüklerini biraz rahatlıyıo ama bunu yaparken burnunu da tahriş etmemeye dikkat etmek gerek . tekrar geçmiş olsun cnm.
sosyologh; cnm senin oğluşun resmini alıntı yaptım sanmıştım ama yapamamışım, çok yakışıklı bi oğlun var onun o çapkın gülüşünü yanacıklarını yerim, ana oğul yakıyosunuz valla
ben bu çileği is ti yo ooooo rummmm . çok tatlı olmuş maşallah maşallah
ay bu oğlancık adam mı olmuş oyuncaklarını mı tutuyomuş nekadar tatlısın sen yaaa
ayyy ben bu bebişleri içime sokasım geliyo
Ahh canım benim benim de iznim haftaya cuma bitiyo ve bugünden stresi sardı içim içimi yiyo hele bakıcı olayı hiç sorma daha bakıcı bile bulamadım gerçi ben heyet raporu almaya çalışıcam şimdi ya alamazsam diye onun stresi de içimi kemiriyo bakıcı da yok offffffffffff offf çok moralim bozuk. EŞİM DE tutturdu elin tanımadığımız insanına bırakacağımıza annem gelsin annem baksın diyo ben kayanana ile yaşamak istemiyorum masum masum sessiz sessiz duruyo ama doğum yaptığım hafta anladımki sessiz sessiz istediğini yaptırıyo hep bana ve fıtık ediyo beni şimdi aylarca kimbilir nezamana kadar o bakacak evimizden çıkmayacak eşiminde kolayına gelecek diycekki bakıcıya para vereceğimze annem bedava bakıyo diycek ve yıllarca kaynanamla yaşamak zorunda kalıcam kızlar bana bir akıl fikir verin çok canım sıkkın eşime diyemiyorum anneni istemiyorum diye çünkü hemen benim anneme aileme cephe alıyo ... ne yapıcam ben neyapıcam stres miğdeme vurdu fenalardayım yardım yardım help help help ayy boğuluyorum sanki
kızlarv bugün doktora götürdüm oğluşum boğaz enfeksiyonu olmuş ve o da kulağa vurmuş orta kulak enfeksiyonu başlamış hemen antibiyotik verdi doktorumuz çok üzüldüm ya ateşi çıkıyo ağrısı da var herhalde ağlıyo ara ara.. dua edin nolur daha beteri olmadan çabucak atlatalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?