2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
geçmiş olsun canım bizimde burnumuz hep tıkalı ya

çok sağol canım

bence kayınvalideni çağır eşinle de peşin peşin anlaş 3-4 ay baksın yeter diye bakıcı bul alıştırınca kv ni yolla canım... bakıcı alışana kadar diye çağırırsan öyle anlaşırsan sorun olmaz bence..

kızlarv bugün doktora götürdüm oğluşum boğaz enfeksiyonu olmuş ve o da kulağa vurmuş orta kulak enfeksiyonu başlamış hemen antibiyotik verdi doktorumuz çok üzüldüm ya ateşi çıkıyo ağrısı da var herhalde ağlıyo ara ara.. dua edin nolur daha beteri olmadan çabucak atlatalım

son 10 sayfayı nasıl hızla okudum ama
çok güldüm yazdıklarınıza
Haha en son teyzeler tekrar sorduya bana peki hepsi erkek mi bunlarin diye evet dedim
Bu iste bi is var ama hayirlisi diyo manyakkk
Bi turlu alamadi istedigi cevabi
Kim bilir ne dusunduler
senin verdiğin cevap da iyiydi. biz komşuyuz
tüh ya pişman oldum şimdi.
keşke size sorup kaçsaydım.komedi olurdu.

o kadar da değil.
doğumdan sonra ameliyat ağrılarından 10 gün kadar annem bebeğin herşeyiyle ilgilendi ben sadece emzirdim
baktım oğlan elden gidiyor anneme yol verdim yoksa onu annesi zannedecekti
yakarım romayı oğlum benden başkasına bakamaz anne gibi

Eki Görüntüle 793490
uygun gelin adayları aranmaktadır. dünkü buluşmada hepimizinki erkekti bi tane kız yoktu belki bi gelin adayı
buluruz dedik ama nafile
profilindeki resim cidden benim oğluşa benzemiş

aynen valla bana bile iyi geldi paşamın o kadar huysuzlamasına ragmen

anacım sen agahla çıkmıyosan
benm oglumun okula baslamasını beklemem lazımm
totom yer görmedi
katılıyorum agah çok uslu durdu

benden sonra cokk gezdiniz mi bakimmm
aklım sizde kaldı valla
gerçi bensiz tadı olmamıştır
senden sonra hepimiz tek tek döküldük
siz gittikten sonra bana neler ettiğini bilmiosunuz. eve nasıl geldim bilemedim

bak sen yaramazın yaptığına
hani ortada kız annesi olsa neyse de niye yaptı ki öyle

Kızlar hiç iyi değilim ben
Halime çok şükür ama zorlanıyorum artık malum eşim londrada ve haftaya gelip alması lazım ama okul sorun çıkarıyor
Gelmese de ben giderim çocuğu alıp çok şükür vize sorununu aştık ama eşim 50 gün oluyor gideli ve gittiğinden bu yana ev bulamadı y aartık sinir olmaya başladım. Sürekli de arıyor gidip ev bakıyor biraz kararsızdır. Bugün gitmiş 1+1 ev bulmuş 850£ a ki 2+1 ler 950 bi de ev eşyasızmış ve 10 ekimde müsait olcakmış onu tutayım mı diye soruyor artık dayanamadım ya
Ben burda nelerle uğraştım ve uğraşıyorum annemlerin yanındayım ama 5dk çocuktan ayrı birşey yapamıyorum annem korkuyor rahatsız biraz bugün bezi bitti çocuk uyuyor annem uyandır git al gel babanla diyor. Rahatsız bi de dün hastaneye götürdüm 1 saat mesafede başka bi ilçeye attım arabaya yengem de geldi sağolsun ama zor geliyor artık çocuk meme isteyince yol kenarında durup emzirip devam ediyorum hastanede bir taraftan rsmi işler diğer yandan bebek..sağlıklı olsa başka birşey istemem emmek istemiyor bazen beni çok üzüyor
hem fiziksel hem de pskolojik olarak kötü durumdayım sizin anlayacağınız bi de bunun üstüne eşim dalga geçer gibi bu evi tutsak mı deyince taştım artık..
Babalık duygusu henüz oluşmadı gibi geliyor bazen gittiğinde bebek 41 günlüktü.
Sinir oldum buraya yazayım da bari içimde kalmasın dedim ya

canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin kuzuya çabucak iyleşiversin...

canım ya biraz sabır az kalmış bak herşey düzene girecektir merak etmee....

Benimki de artik uyanik oldugu her dk ilgi ve kucak istiyor hatta bazan kucakta yetmiyor gündüz en uzun uykusu yarim saat gözleri kipkirmizi oluyor aksama kadar tabi saat altiyi gecince de basliyor durmadan aglamaya uykusuzluktan .. Kilo konusuna gelince de pazartesi bizim kontrolümüz vardi 1 hafta sonra tam 3 aylik olacagiz suan ki kilomuz 6650 bu ay 900 gr almisiz doktorumuz gülerek birdaha ki ayda böyle giderse diyet yaptiricam dedi ciddimiydi esprimi yapti bilmiyorum..

Ahh canim cok gecmis olsun oglum neler cekti o orta kulak iltihabindan günlerce sesi kisilana kadar agladi kuzum bizim ki ilerlemisti ögrendigimiz de.. Kulagin da akinti oluyormu peki?

Benim oğluma kız yokmu yaniiiii ama biz çok tatliyizdir söyleyelim de

Son düzenleme:

Canim ya o da sizin icin en iyisi olsun iatiyordur onun icin ugrasiyordur

Ay benim uyuz koca gelsin de ben de kızcığımın fotolarını yükleyeyim ortalığı iyice kızıştırayım mihmihmih . Telden yazınca smiley kullanamıyorum çok eğlencesiz

Sana bundan birkac ay öncede söylemistim birkac kez hatirlarsan sen kocani anlatirken resmen benimkini görüyorum diye, o sıralar doyulmaz biriyken simdi cekilmez biri olup cikmis seninki de ayni suan benimkin de oldugu gibi :)) artik tamamen eminim bunlarin arasinda bir baglanti var bukadar benzerlik olamaz

canım yol yakınken kaç kurtar kendini. Bende okuyordum yazmıyordum bir yazdım bağımlısı oldum Günde en az 50 kere giriyorumdur kim ne yazmış diye

İşe başlayımda bırakacam bu illeti

Gece de cocuk emzirirken yari uykulu elinde telefon bakiyormusun ne kaynatmias yine diye benim gibi :))

Eki Görüntüle 793490
uygun gelin adayları aranmaktadır. dünkü buluşmada hepimizinki erkekti bi tane kız yoktu belki bi gelin adayı
buluruz dedik ama nafile
yaw ben seni yiyerim
ay evet patron sensin
paşa köşkünde oturur gibi pozunuda vermişsin

Eki Görüntüle 793079
kuzum böle uyuyooo şimdi yerim ben onuuu

delirtmeyin uleeeeeeeeeeeeen beni
çıldırıyorum bu güzellikleri görünce
sonra kendi kızıma dönüp bıyıklarından öpüyorum
ya dünyanın en masum varlıkları bunlar ya
çocuğum olduktan sonra bütün bebeklere öyle içim parçalanarak bakıyorumki
öncedende çok duygusaldım şimdi daha beter oldum
aaaaah suriye ah

Benim kadar olamazsın.. Baktım evi temizleyemiyorum ben de pılımı pırtımı toplayıp anneme geldim :))
Temiz olamasam da pratik bir insanım vesselam :)

ay canım ya bende senin gibiyim biri bi laf söyledimi lanet olsun onların malına derim
birinin minneti altına girmektense kıt kanaat geçinirim
dengesiz insanlar laf ağızdan bi kere çıkmalı ya
ne bu döneklik ya
buna en uygun smile yalnız elinde kalınca bi sopa olduğunu düşünün

şu yandaki sarı kafa çok iyi anlatıyor duygularımı

canım sıkıntılar üstüste gelmiş seninde sinirlerin yıpranmış anlaşılan
sende haklı olarak en yakınına eşine patlamışsın
ama eşin seni memnun etmek için arayıp sormuş sonuçta senin haberin olmadan evi tutmak istememiş
hiç üzme kendini düzelecek ve çooook iyi olacak herşey

ayy bende eskiden hiç çocuk sevmezdim yani pek kucağıma falan almazdım uzak durrudum bi hamile kaldım acayip çocuk hastası oldum dediğin gibi çok duygusal oldum ama çocuk konusunda diğer konularda biraz soğukkanlıyımdır neyse ben nereye geçtim yine yaaa

kızz esraa nerelerdesin bakim ne alttan alttan bakıyonda bi selm vermiyonn bugün zeynodanda ses yokk yarışmadan çağırdılar zahirrr....

benim sütüm bi ara baya artmıştı bi haftadır çok azaldı. neden böyle oldu bilmiyorum. maltanayı nerden alıyorsun.

canım geçen haftada sen bana moral veriyodun.bu süt olayı kimi zaman artıp kimi zaman azalıyor sanırım.maltanayı eşim carrefourdan almış.diğer büyük marketlerdende bulabilirsin belki.

çok tatlı bu yaaa.. tam ısırmalık olmuş.. çokta severm.. çileğim ..seni yerim..
saol canımm bence kilosu gayet normal değilmi ya çok bi tarafı yok ama büyümüş kocaman olmuş oğluşun benm kızın 1 sonra biticek 3 ayı şu anda 6.100 gr seninkide 300 gr fazla yanii...

teşekkürler tetesiii...
senin konuna gelince canım aslında babananenein bakması tabikide çok daha iyi ama ben idare edemem kv diyosan tabi hiç düşünme bakıcı tut sonuçta onun parasını hertürlü verirsin yanii kocanla kötü olmaktansa bakıcı daha iyii

canım çok geçmiş olsunn çok üzüldüm allahım en yakın zamnda şifa versin kulak ağrısı çok kötü olur zaten ama ilaçlarına başlamışsınız atlatır inş bizim kızda 20 günlüktü grip oluodu hemen kurtardık paçayıı allah yardımcın olsun canım...

bana normal geldi kilosu canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…