- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
kızz esraa nerelerdesin bakim ne alttan alttan bakıyonda bi selm vermiyonn bugün zeynodanda ses yokk yarışmadan çağırdılar zahirrr....
canımmm maşallah kuzuna gözlere bak hele. 2. fotoya bayıldımEki Görüntüle 793865 Eki Görüntüle 793866 Eki Görüntüle 793867 Eki Görüntüle 793868
kurban olurum onu verene benim bal böceğim evimizin neşesi :'*
madem klip yapmışsın bi klaket al üzerine sizinle ilgili özel şeyleri yaz klaketi çak klibi öyle oynat hıı ne dersin:44:zeyno çık dışarı demişsin idare etseniz olmazmı odunum falan ama özümde ii biriyimdir :)
peki bana bişiyler önerin hadi...
eşim geldiğinde tanışma yıldönümümüz olacak ve onun bunu atlamayacağına son 5 yıllık deneyimim sayesinde biliyorum...
pcle aram fena değil bi klip hazırladım ekstra yanına önerilere açığım... (bu bile ağır gelecek aşkıma ama içimden geldi kendimede şaşmıyor değilim :))
çokta romantik bişiy olursa genç yaşta kalp krizi geçirir benimki alışık değil :)
genç sayılabilecek yaştada dul kalmak istemem hani kızlar...
saol canımm büzüştüresi geliyo insanın dimiii
Kocam beni sinir etti resmen ya
Daha önce bahsetmiştim kv ler biz evlenirken ev almışlardı bize. Millete hava attılar bir ton yok oğluma düğün hediyesi aldık da bilmemne de. Şimdi de siz kredi çekin ev alın burda biz oturalım demeye başladılar pişkin pişkin. Neyse geçen gün bütçemize göre ev bulduk benim annemlerin sitesinde ama beğenmedi beyefendi neymiş bina eskiymiş. Ya ne olacaktı o fiyata sıfır ev bulabilecek sanki. Ne güzel kendi evimiz olacaktı işte kimse yarın öbür gün siz çıkın da biz oturalım diyemeyecekti. Çok bozuk sinirlerim altüst oldu yine o lafları dinlemek zorunda kalıcam ya hazır fırsatı değerlendiremedik sayesinde gıcık. Ben çalışmaya başlamadan yeni ev filan alamayız biz ki ben de kızım bir yaşına gelmeden çalışmak istemiyorum üf ya
Kızlar hiç iyi değilim ben
Halime çok şükür ama zorlanıyorum artık malum eşim londrada ve haftaya gelip alması lazım ama okul sorun çıkarıyor
Gelmese de ben giderim çocuğu alıp çok şükür vize sorununu aştık ama eşim 50 gün oluyor gideli ve gittiğinden bu yana ev bulamadı y aartık sinir olmaya başladım. Sürekli de arıyor gidip ev bakıyor biraz kararsızdır. Bugün gitmiş 1+1 ev bulmuş 850£ a ki 2+1 ler 950 bi de ev eşyasızmış ve 10 ekimde müsait olcakmış onu tutayım mı diye soruyor artık dayanamadım ya
Ben burda nelerle uğraştım ve uğraşıyorum annemlerin yanındayım ama 5dk çocuktan ayrı birşey yapamıyorum annem korkuyor rahatsız biraz bugün bezi bitti çocuk uyuyor annem uyandır git al gel babanla diyor. Rahatsız bi de dün hastaneye götürdüm 1 saat mesafede başka bi ilçeye attım arabaya yengem de geldi sağolsun ama zor geliyor artık çocuk meme isteyince yol kenarında durup emzirip devam ediyorum hastanede bir taraftan rsmi işler diğer yandan bebek..sağlıklı olsa başka birşey istemem emmek istemiyor bazen beni çok üzüyor
hem fiziksel hem de pskolojik olarak kötü durumdayım sizin anlayacağınız bi de bunun üstüne eşim dalga geçer gibi bu evi tutsak mı deyince taştım artık..
Babalık duygusu henüz oluşmadı gibi geliyor bazen gittiğinde bebek 41 günlüktü.
Sinir oldum buraya yazayım da bari içimde kalmasın dedim ya
Eki Görüntüle 793865 Eki Görüntüle 793866 Eki Görüntüle 793867 Eki Görüntüle 793868
Eki Görüntüle 793865 Eki Görüntüle 793866 Eki Görüntüle 793867 Eki Görüntüle 793868
Eki Görüntüle 793099Eki Görüntüle 793100
çileğim benm[
ben bu çileği yerim o çıgrınır ben daha çok yerim
acaba şansımı denesem bendemi dünür olsam
bir kızı bin kişi ister bir kişi alırmış
bende oğlumun resmini ekliyim bariii
Eki Görüntüle 793876 Eki Görüntüle 793875 Eki Görüntüle 793877
ama benim oğlum sözlü haberiniz olsun
oyyy maşallah saçları süper ya
bence de çok doğru düşünmůşsün güzelim. Bugünler geri gelmeyecek yavru larimizdan önemli hiç bir şey yok.ihtiyacimiz var ama soyle dusundum:biraz sikinti cekerek bu gunleri atlatiriz, almak istediklerimizi sonradan da aliriz ama bebegimin bugunlerini geri getiremem
cnm maşallah oğlusuna bence normal kilosu benim kızım da 2ay kontrolünde 5900 dü ozaman benim kız hepten kilolukızlar bugün itibariyle 3 ayımız bitti.. dün genel bi kontrol olsun diye doktora götürdük.. oğlum 6400 gram geldi boyuda 61cm.. doktor gelişiminin önde olduğunu daha az beslemem gerektiğini söyledi.. ilk doktorumuz 2. aydan sonra 3 saat arayla 120cc ver mamayı demişti öyle yapıyodum ve her mamadan sonra sürekli kusuyordu .. bu doktor onun fazla geldiğini 2 saatte 70 veya 90cc vermem gerektiğini söyledi.. dünden beri öyle yapıyorum daha az kusuyor ama çok huysuz oldu .. açmı kalıyor acaba.. ve gündüz uykusu çakal uykusu gibi 15 dakikadan fazla uyumuyor .. sürekli ilgi istiyor artık.. eliyle tutma konusunda ise tutmayı henüz beceremiyor ..beşiğinde yatmak istemiyor artık.. avazı çıktığı kadar bağırıyor.. tv çok ilgisini çekiyor .. geriye yatırırsam farkedemiyor yakında oluncada gözlerini etkilermi diye korkuyorum.. kilosu çokmu gerçekten..:44:
Ya çok kafam karışık bi yanım kv.de çocuğuma herkesten iyi bakar diyo ama bi yanimda onunla yaşamak istemiyo evde kendi huzurumu istiyorum bizden başka kimse olsun istemiyorum çekirdek aile olarak yaşamak istiyorum. Ama her istediğimizde olmuyor işte Off off sanırım kizimin iyiliği icin iyi bir bakıcı bulana kadar sabretmeliyim kayganayaçok sağol canım
bence kayınvalideni çağır eşinle de peşin peşin anlaş 3-4 ay baksın yeter diye bakıcı bul alıştırınca kv ni yolla canım... bakıcı alışana kadar diye çağırırsan öyle anlaşırsan sorun olmaz bence..
Cnm yukariya da yazdığı m gibi kafam çok karışık ama sanırım kızım daha bukadar küçükken en iyi kaynana bakar ama bende bu süreçte boş durmayip güvenilir iyi bir bakıcı bulmaya çalışıcam yinede kaynana evden nezaman gider nasıl olur diye düşünmekten kendimi alamıyorum migdem ağrıyor stresten.saol canımm bence kilosu gayet normal değilmi ya çok bi tarafı yok ama büyümüş kocaman olmuş oğluşun benm kızın 1 sonra biticek 3 ayı şu anda 6.100 gr seninkide 300 gr fazla yanii...
teşekkürler tetesiii...
senin konuna gelince canım aslında babananenein bakması tabikide çok daha iyi ama ben idare edemem kv diyosan tabi hiç düşünme bakıcı tut sonuçta onun parasını hertürlü verirsin yanii kocanla kötü olmaktansa bakıcı daha iyii
..
saçlar bana da sürpriz olmuştu canım
bizim ailede doğan bebekler hep kel olmuştur ben oğlumunda kel veya az saçlı olacağını düşünüyordum.
ameliyathanede sezatyen başladı 5 dk sonra bi ağlama sesi baktım dr bi bebeği muayene ediyor. önce şaşkın şaşkın baktım sonra dr a döndüm bu benim bebeğim mi diye soruyorumdr ewt diyo ben: gerçekten mii
sanki ameliyathanede başkasını kesiyorlartabi senin bebeğin şaşkın
yani saçlar beni şok etmişti resmen
benim oğlum 2 haftadır falan emerken bana bakıp bakıp ağlıyor.. memeyi bırakmıyor ama sürekli bir ağlama ve iç çekme modunda gündüz uykuları da azaldı. ilk başta ben konuşunca yapıyordu bunu bende konuşmama bağladım ama şimdi suratına bile baksam ağlamaya başlıyor meyei ağzında çıkarmıyor, 5-10 sn mıkırdanıp devam ediyor ama bunu çok sık yapıyor artık ve bugün neredeyse hiç ememediğini düşünüyorum sabahtan beri sürekli meme verdim her seferinde böyle yaptı.. o emdikten sonra sıkıyorum mememi süt geliyor aslında hatta azcık fışkırıyor niye ememiyor anlamadım zaten kilosu az birde böyle kilo kaybetmesinden korkuyorum. burun tıkanıklığı ve pamukçukta yok kontrol ettim. sütümmü az diye düşünmekte istemiyorum ama başka ne olabilir ki?
kurban olurum onu verene benim bal böceğim evimizin
fıstığım Nazlı nazlıda bakarmış masum melek bunlar yawf
bu ne güzellik nasıl bir tatlılık ay ben bunu ne yemeye ne mıncıklamaya kıyamadım
annesi böle mis mis kokla benim içinAllah'ıma emanetlerimiz Rabbim korusun esirgesin
madem klip yapmışsın bi klaket al üzerine sizinle ilgili özel şeyleri yaz klaketi çak klibi öyle oynat hıı ne dersin:44:
fena fikir değil canım :) teşekkür ederim
çocuklarımı anama satacağım bi arkadaşının yeri var arkadaşının haberi var o gelmeden cdyi ona verip projektörle sokak kısa filmi gibi yapmayı düşündüm bende...
ay çoooooooooooooooooook tatlısın meleğimEki Görüntüle 793865 Eki Görüntüle 793866 Eki Görüntüle 793867 Eki Görüntüle 793868
bende oğlumun resmini ekliyim bariii
Eki Görüntüle 793876 Eki Görüntüle 793875 Eki Görüntüle 793877
ama benim oğlum sözlü haberiniz olsun
slm kızlar birşey danışacağım..
ben bankacıyım aslında doğum iznim bitti 1 ay ücretsiz izin alıp kendi izinlerimi de kullanırsam oğlum 4 aylıkken kurbandan sonra işe başlayacağım.. ama sağınca sütüm çok yok şimdilik oğlumu sadece anne sütü ile besliyorum ama işe başlayınca en az 2 öğün mama vermem gerekecek ve tabi bankada çok sık sağma şansım olamayacağı için sütümün de çok kalacağını sanmam.. oğlana kv bakacak ama bana çok bağlı şu an birde kv ye pek birşey denmiyor herşeye alınıyo sorun çıkıyo.. maalesef bakarken sorun yaşayacağımıza eminim.. bu şekilde 1 aylık ücretsiz izinle evime çok yakın olan şubeme dönebileceğim ama ben oğlumu 6 aylık yapıp 3 ay ücretsiz izin almayı düşünüyorum fakat bu durumda şubeme dönemeyeceğim nereye ne kadar uzağa verirler bilemiyorum hatta gezici kadroya bile alabilirler o zmaan da bana çok zor olur.. tabi 6 ay oğluma anne sütü verebilirim ama sütüm azalırsa veya oğlum memeyi istemezse veremeyedebilirim ne yapacağıma bir türlü karar veremedim eşim işini riske atma diyo ama anne yüreğim bari oğlunla 6 ay beraber ol bu günler geri gelmeyecek diyor.. bir akıl verseniz kızlar nasıl yapsam?
bunlarda benim yaramazlarım :)
Eki Görüntüle 793891 Eki Görüntüle 793892 Eki Görüntüle 793893 Eki Görüntüle 793894
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?