2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızz esraa nerelerdesin bakim ne alttan alttan bakıyonda bi selm vermiyonn bugün zeynodanda ses yokk yarışmadan çağırdılar zahirrr....

Ayy hayatim yazacak enerjiyi bulamadim bir türlü kendim de birileri son 1 haftadir postumu cikariyor simdi zar zor uyuttum uyutmasina ama yanindan ayrilamiyorum bu sefer de uykusun da icini ceke ceke agliyor.. Sen ne yaptin anlat bakayim kocayla durum ne alemde :)

madem klip yapmışsın bi klaket al üzerine sizinle ilgili özel şeyleri yaz klaketi çak klibi öyle oynat hıı ne dersin:44:
saol canımm büzüştüresi geliyo insanın dimiii

o nasıl sevmek canım yaaa "büzüştüresi"

offf nasıl insan bunlar yaw. gıcıklığına otur bence canım. torununuz burda oturmaak istiyor şimdi çıkamayız dee susup çekilsinler kenara

sabret canım. az kaldı sıkıntıların bitecek...eşin senin içinde bulunduğun şartları yaşadığın sıkıntıları algılayamamıştır. sen annesin herşeye gücün yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende oğlumun resmini ekliyim bariii

ama benim oğlum sözlü haberiniz olsun

oyyy maşallah saçları süper ya

saçlar bana da sürpriz olmuştu canım
bizim ailede doğan bebekler hep kel olmuştur ben oğlumunda kel veya az saçlı olacağını düşünüyordum.
ameliyathanede sezatyen başladı 5 dk sonra bi ağlama sesi baktım dr bi bebeği muayene ediyor. önce şaşkın şaşkın baktım sonra dr a döndüm bu benim bebeğim mi diye soruyorum dr ewt diyo ben: gerçekten mii
sanki ameliyathanede başkasını kesiyorlar tabi senin bebeğin şaşkın
yani saçlar beni şok etmişti resmen

ihtiyacimiz var ama soyle dusundum:biraz sikinti cekerek bu gunleri atlatiriz, almak istediklerimizi sonradan da aliriz ama bebegimin bugunlerini geri getiremem
bence de çok doğru düşünmůşsün güzelim. Bugünler geri gelmeyecek yavru larimizdan önemli hiç bir şey yok.

cnm maşallah oğlusuna bence normal kilosu benim kızım da 2ay kontrolünde 5900 dü ozaman benim kız hepten kilolu )

Ya çok kafam karışık bi yanım kv.de çocuğuma herkesten iyi bakar diyo ama bi yanimda onunla yaşamak istemiyo evde kendi huzurumu istiyorum bizden başka kimse olsun istemiyorum çekirdek aile olarak yaşamak istiyorum. Ama her istediğimizde olmuyor işte Off off sanırım kizimin iyiliği icin iyi bir bakıcı bulana kadar sabretmeliyim kayganaya
Cnm yukariya da yazdığı m gibi kafam çok karışık ama sanırım kızım daha bukadar küçükken en iyi kaynana bakar ama bende bu süreçte boş durmayip güvenilir iyi bir bakıcı bulmaya çalışıcam yinede kaynana evden nezaman gider nasıl olur diye düşünmekten kendimi alamıyorum migdem ağrıyor stresten.

tekrar maşallah canım valla iyi büyütmüş içerde

benim kızımda aynı şekilde ağlamaya başlıyordu gaz sıkıştırdığı için yapıyormuş kaldırıp gazını çıkardığımda emmeye devam ediyor isterseniz birde o şekilde deneyin

Seyzen oğlun cok tatlı maşallah allah bagislasin

Minikuss hosgeldin canim oğlun iyidir umarim

PDNK senin kizda cok guzel maşallah cok canlar yakacak belli

Melinnaz canim sen neredeydinki annengilde miydin? ? Hoşgeldin evine o zaman

ay çoooooooooooooooooook tatlısın meleğim
herbir fotoda ayrı güzel çıkmış.boncuk gözlerini yerim senin.bakışlarını yerim
bende oğlumun resmini ekliyim bariii

Eki Görüntüle 793876 Eki Görüntüle 793875 Eki Görüntüle 793877

ama benim oğlum sözlü haberiniz olsun

ay ben artık bişi diyemiyorum. bu bebişlerin fotoları yüklendikçe kelimekerim tükeniyo
melek melek melek sen ne yakışıklı bi bebeksin.saçlara bak ya

canım bende bankacıyım 25 ekimde başlayacağım.bebegim tam 4.5 aylık olacak.Ben ücretsiz izin alamıyorum.içerdeki tüm izinlerimi kullanıyorum.Ücretsiz izin alırsam önüme bir kağıt koyuyolar imzala diye kağıtta da şöle yazıyor döndüğümde bana uygun pozisyon bulunamazsa iş akdimin fesini kabul ediyorum !!!! bunu nasıl imzalayayım.onun için çıkmıyorum ücretsiz izne (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…