2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ah canım ya valla bendede durumlar aynı bende şimdi uyuttum ikisinide başım ağrıyo artıkk..kocayla durumlar idare eder takmıyorum onu artıkkalıştık birbirimizee

kız bu neee pek canlar yakıcak bizim kızlar şekerimmm bakışına bayıldımmm...ben en iyisini senin kızı oğluma alıyım ama biraz yaş farkı olucak 4 yaş ama normal odaaa oğlumu gösteriyim kızınadaa
off bi güzel oluyokiii bidene büzüştürmeyii ayy canım çekti gidiyimde uyandırmadan bi büzüştiriyimmm

ohh ne güzel büyütmüşsün oğlanlarııı maşallah allahım bağışlasın senin tatlışlarınıı

canım hamilelikte şeker değerlerin kaçtı açlıklar ve tokluklar.bende de gebelik şekeri vardı daha sonra hiç baktırmadım.sen nerden şüpelendin de doğumdan sonra tekrar baktılar ?

bende bankacıyım ama şu an çalışmıyorum.yeniden başlama durumum var...bu sana yaptıklarının ceremesini kat be kat çekerler inşallah.şu sektörde kendi çalışanını bu kadar sıkıntıya sokan yöneticileride Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.sonuçta onların başının altından çıkıyor bu garip uygulamalar.hep kendilerine yontuyorlar.Allah yardımcınız olsun ne diyim :44:
dava etsen kazanırsın bu arada...

bence normal kilosu
bende azmı diye üzülüyordum ama gayet iyiler canımızı sıkmaya gerek yok bence
sağlıklı olsunlarda

ah o eşler ah
benimde kv 4 aydır yanımda Allah binlerce kez razı olsun çok yardımı oluyor
sabahları ervayı bırakıp yatıyorum
ama bazen kızımla tek kalmak istiyorum
tabi gidince çoooook zorlanacağımıda biliyorum
bide aynı evin içinde olunca illaki bazen bi soğukluk bi gerginlik oluyor
umarım gönlünü göre olur canım riskli sonuçta
insanın kendi annesi gibisi yok ya
bence kadınların kv'si değil anneleri yanlarında olmalı
çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda şifa bulur inş.

ayy bugün resmen pertim çıktıı yorgunluktan öliyimmmm

Ya ben sabahin besinde uyandim kostur kostur bir sürü is vardi disarda onlari hallettim belki yarim saatte olsa uyur dinlenirim aksama kadar diye umuyordum birak yarim saati 5 dk totom yer görmedi resmen..
Bende baristim artik kocayla zaten pazar günü gidiyormus 1 hafta yok tek basima birde cocuk zor idare edicem gibi off

Canim arkadasin alintisinda gördüm bebeginin emerken huysuzlasmasi hep huzursuz olmasi falanda bu kulak
İltihabindan kaynaklaniyor durup durup nasil sanci giriyordur yazik dilleride yokki anlatsinlar gözünün icine bakip agliyor yavrular bir bebek sürekli huysuzsa ve agliyorsa kesinlikle bir derdi var ben bundan tamamen emin oldum artik..

benim kızımda aynı şekilde ağlamaya başlıyordu gaz sıkıştırdığı için yapıyormuş kaldırıp gazını çıkardığımda emmeye devam ediyor isterseniz birde o şekilde deneyin

way seni çapkın seni yıkıyor bu ortalığı ya
abi kardeş çok tatlısınız yawf

:) süsünün masrafıda beni yakıyor :) 5 yaşında böyle 15te babası sırf onlara çalışacak gibime gelio

biz diyoruz hastanede karıştı falan herhal milletvekili çocuğu olacakmış havasından geçilmiyo :)

merhaba arkadaslar biz geldik nasilsiniz bakalim biz ccok özledik sizleri
tatilimiz cok güzel gecti dinlenmek yerine gezmekten daha cok yorulduk
kizim kocaman oldu büyüdü yaramazligi arti iyice daha cok hareketlnemeye basladi eminim sizinkilerde öyle olmustur
yere sirt ustu surunmeye bile basladi yaramaz ters emekliyecek galiba yütüm yetmiyor arada mama veriyorum turkiyede zaten cogu zaman emzirme3 imkansizligi nedeniyle mama vermek zorunda kaldim sanirim bu yuzdende sutum azalmaya basladi hatta bugun emziriyorum memeyi agzina aliyor cekiyor aglayarak birakiyor yuzume bakiyor tekrar aliyor bir kac defa yapti okadar tatli agliyorki canim benim benim sut gelmiyor diye resmen haber veriyor diger mememi verdim emdi sut gelmeye baslayinca memeyi birakip bana bakarak gulmeye basladi emiyor sonra birakip guluyor hehe tmm anne sut gelmiyor bundan diyor sanki haylaz kizimkizima nazar degcekler diye cok korktum valla tr de kim gördüyse ne kadar nazlim nekadar sakin akilli kizin var dedilerneyseki cok sukur sag saglim sorunsuz geldik yarin dr kontrolumuz var bakalim trkiye nekadar yaramis ay elim sismis cenek dustu sanki cok uzattim hepinizi cok öpüyoruz gecmise bir dalalim bakalim ne cikacak

valla canım albendende okadar perişanımm ve gecede uyumıcak gibii...iyi yapmışsın koca küs gönderilmezzzallah yardımcın olsun canımmgerçekten zor olur tek başınaa

geleceğin kıvanç tatlıtuğu bunlar ikiside birbirinde yakışıklı
Şu ortadaki çılgın yaramaza bayıldım annesi mevlamdan sizede kuzucuklarınızla beraber uzun mutlu Mesut yıllar dilerim

amin canım allah herkese bebişleriyle mutlu mesut sağlıklı bi ömür nasip etsin inşallah...
çılgın anadan çılgın çocuklar çıkar zaten

amin canım hepimizin bebişlerini

Oooo hosgeldin sefa geldin hayatim gözümüz yollarda kaldi cok özlettin vallhi kendini kac defa baktim profiline en son ne zaman online olmussun diye bugün girecegini tahmin ediyordum ama nete cocuklarin okulu aciliyor haliyle.. Tatilinizin iyi gecmesine cok sevindim bol bol gezip tadini cikardin insallah pidelerin hayalini kuruyordun giderken kilo almadan döndün umarim :))
Sütünün azalmasina cok üzüldüm bildigim kadariyla baslarda senin bayagi cok sütün vardi tekrar cogalir insallah, bu süt sıkıntısı hepimizde var birgün sagiyorsun dolu dolu diger gün memeler bombos oluyor..
Cok sevindim dönmene canim ee anlatt haberler hep sendee

hosbulduk canim cok tsk ederim bende sizleri cok özledim aklim hep burdaydi internete giremedim gircek yerde yoktu bir yerde vardi nett ama ordada cocuklardan bana dusmedi offf pideleri nasil göturdum hele gelcem zaman son 2 gun ust uste yedim:26: kilo aldimmi verdimmi bilmiyourm henuz tartilmadim ama galiba ayni duruyorum bir tartilim bakim yazarim sana tatilimiz guzel gecti denize mersine gittik 5 gun kaldik orda kizimda cok rahatti korkutgum gibi olmadi cok sukur oglum sünnet oldu ondanda sorun yasamadik hic gezip tozup iyiyip icmekle gecti gunumuz sadece sizler naptiniz ne var en yok özet geci ver sen

Bende sizin gibiydim oluşum sabahın 5inde uyanıyordu ondan sonrada her iki saatte sadece15dakila onda elimde sallasam uyuyordu ayagımda sallanmıyordu sıpabıraktığım an uyanıyordu yorgunluktan ve sırt ağrısı dan ölüyordum ben yurt dışındayım anneler Türkiye'de yalnızım yani valla en büyük destekçim 10yaşında bir kızım var o eşimden bile çok yardımcı yavrum bi emziğini bile getiriverse faydası oluyor yani neyse ben çareyi otomatik sallanan(pilli) salıncakta buldum yenidogdugundan 11kilo oladıysa oluyo sonrada mama sandalyesi olarak kullanıla biliyor sadece gündüzleri kullanıyorum geceleri oluş uyuyor şükür gündüz en geç her iki saatte oğlum uyumak istiyor en düşük ayarda 2 saat uyuyor bazen 3saat ve ben bütün işimi bitirip bide keyif tapıyorum üstüne inanın salıncağı aldığımdan beri dinlendim resmen sabah 5 te kalktığındada koydum salıncağa öle öle yarım saat bi saat derken sabah uykusunda uzadı akşam 9sabah8-9 tabi emmeye kalkıyor ilk yatış4-5saat uyuyor ondan sonra aşağı yukarı her3saatte emip geri uyuyor hiç sallanmadan düşünmüyorda değilim böle aşılırsa hepmi böyle gider diye ama yukardada bahsettiğim gibi zaten gündüzleri ancak sallarsam uyuyordu yoksa yok bi düşünün derim bide süt yokmuş gibi boş boşdu göğüslerin ili üç gündür elma suyu almıştım onu içiyordum dolu dolu oldular öncedende fark etmiştim ama o zamanlar oluşum küçüktü boşaltamıyordu tam çalana ıştım şimdi kesin eminim bende öle elma suyu içinde sütler taşmaya başladı bunuda deneyin bi derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…