Eki Görüntüle 793490
uygun gelin adaylarıaranmaktadır. dünkü buluşmada hepimizinki erkekti bi tane kız yoktu belki bi gelin adayı
buluruz dedik ama nafile:
Tontiş paşamada kocaman bir maşallah
annesi lütfen şöyle başla tombıl yanaktan gıdıktan totoşuna kadar yee benim için
allahım benimde bakarken bile içim titriyor
Bakmayın öle yerim dedime cooook içimden yemek geliyor ama ben kendi oluşumu bile öpmeye kıyamıyorum
Allah'a emanet bütün kuzularRabbim kuzunuzla beraber uzun uzun yılar mutlu Mesut etsin inşallah
ah canım ya valla bendede durumlar aynı bende şimdi uyuttum ikisinide başım ağrıyo artıkk..kocayla durumlar idare eder takmıyorum onu artıkkAyy hayatim yazacak enerjiyi bulamadim bir türlü kendim de birileri son 1 haftadir postumu cikariyor simdi zar zor uyuttum uyutmasina ama yanindan ayrilamiyorum bu sefer de uykusun da icini ceke ceke agliyor.. Sen ne yaptin anlat bakayim kocayla durum ne alemde :)
Eki Görüntüle 793865 Eki Görüntüle 793866 Eki Görüntüle 793867 Eki Görüntüle 793868
kurban olurum onu verene benim bal böceğim evimizin neşesi :'*
off bi güzel oluyokiii bidene büzüştürmeyii ayy canım çekti gidiyimde uyandırmadan bi büzüştiriyimmmmadem klip yapmışsın bi klaket al üzerine sizinle ilgili özel şeyleri yaz klaketi çak klibi öyle oynat hıı ne dersin:44:
o nasıl sevmek canım yaaa "büzüştüresi"
offf nasıl insan bunlar yaw.gıcıklığına otur bence canım. torununuz burda oturmaak istiyor şimdi çıkamayız dee susup çekilsinler kenara
sabret canım. az kaldı sıkıntıların bitecek...eşin senin içinde bulunduğun şartları yaşadığın sıkıntıları algılayamamıştır. sen annesin herşeye gücün yeter.
ohh ne güzel büyütmüşsün oğlanlarııı maşallah allahım bağışlasın senin tatlışlarınııbunlarda benim yaramazlarım :)
Eki Görüntüle 793891 Eki Görüntüle 793892 Eki Görüntüle 793893 Eki Görüntüle 793894
amanda anası bu yakışıklıyı hemende sözlemişmiiimaşallah canımmbende oğlumun resmini ekliyim bariii
Eki Görüntüle 793876 Eki Görüntüle 793875 Eki Görüntüle 793877
ama benim oğlum sözlü haberiniz olsun
saol canım benim dünür olmaya aday bile olman bizim için yeterli bizi seçtiğin için saollEki Görüntüle 793099Eki Görüntüle 793100
çileğim benm[
ben bu çileği yerim o çıgrınır ben daha çok yerim
acaba şansımı denesem bendemi dünür olsam
bir kızı bin kişi ister bir kişi alırmışama bende bi dünür varr minikuss kimseye göz açtırmıyoo
bence de çok doğru düşünmůşsün güzelim. Bugünler geri gelmeyecek yavru larimizdan önemli hiç bir şey yok.
cnm maşallah oğlusuna bence normal kilosu benim kızım da 2ay kontrolünde 5900 dü ozaman benim kız hepten kilolu)
Ya çok kafam karışık bi yanım kv.de çocuğuma herkesten iyi bakar diyo ama bi yanimda onunla yaşamak istemiyo evde kendi huzurumu istiyorum bizden başka kimse olsun istemiyorum çekirdek aile olarak yaşamak istiyorum. Ama her istediğimizde olmuyor işte Off off sanırım kizimin iyiliği icin iyi bir bakıcı bulana kadar sabretmeliyim kayganaya
Cnm yukariya da yazdığı m gibi kafam çok karışık ama sanırım kızım daha bukadar küçükken en iyi kaynana bakar ama bende bu süreçte boş durmayip güvenilir iyi bir bakıcı bulmaya çalışıcam yinede kaynana evden nezaman gider nasıl olur diye düşünmekten kendimi alamıyorum migdem ağrıyor stresten.
canım çok haklısın kolay bi durum değil ben olsam aynı şeyleri bende düşünürüm yani kv yaşama fikri insanı geriyo gerçekten bencede sen iyi bi bakıcı bulmaya bak en kısa zamanda allah yardımcın olsunn..
bende oğlumun resmini ekliyim bariii
Eki Görüntüle 793876 Eki Görüntüle 793875 Eki Görüntüle 793877
ama benim oğlum sözlü haberiniz olsun
bugün moralim çok bozuk.ogtt testi yaptırmıştık şekere tekrar baktırmak için.oldukça yüksek çıkmıştı.dr bugün kesin ve net sen diyabetsin dediama emzirdiğin için şu an ilaca başlamıyorum emzirmen kesin net bitince bana geleceksin sana ilaç yazıcam,
ondan sonuç alamazsak bir ilaç daha deneriz ama sonrasında uzatmadan insüline geçeriz dedi.yine iğneli insülinli günler beni
bekliyor yani...bu sefer ömür boyu
gebelik şekeri çıktığında değerlerim sürekli yükseliyordu.doğum yapmadan az önce artık günde 44 doz insülin kullanıyordum.o iğneler, aç kalmalar,ani şeker düşmeleri beni mahvetmişti...düşündükçe hala canım acıyor...
asıl moral bozukluğum şundan...biz 5 kardeşiz ve hep hayalim çok çocuklu bir aile kurmaktı.eşimde çok istiyor.ama dr um bir daha hamile kalırsam en başından itibaren insülin kullanacağımı söyledi.o an dünya başıma yıkıldı.gebeliğimin son iki ayında yaşadığım bu sıkıntıyı 9 ay boyunca tekrar yaşayacak olma fikri beni çok ama çoook üzdü...
ha bu arada emzirmen bitince gel dedi ya, bitti bitecek zaten artık denizim memede yırtınıyor almamak için.sağa sağa anca günde 100 çıkarıyorum umarım buda gitmez...dr um laf arasında 2 ay ömür biçti sütümede.muhtemelen 2 ay sonra görüşürüz dedi...
ağlamaktan yüzüm gözüm şişti...varolan iki damla da gitti...
canım bende bankacıyım 25 ekimde başlayacağım.bebegim tam 4.5 aylık olacak.Ben ücretsiz izin alamıyorum.içerdeki tüm izinlerimi kullanıyorum.Ücretsiz izin alırsam önüme bir kağıt koyuyolar imzala diye kağıtta da şöle yazıyor döndüğümde bana uygun pozisyon bulunamazsa iş akdimin fesini kabul ediyorum !!!! bunu nasıl imzalayayım.onun için çıkmıyorum ücretsiz izne(
oglum bazen saçını tutuyo cekip aglıyo ama ne çekme
canı yandıkça daha çok sıkıyo yumrugunu,sıktıkça acıyo açmak mümkün değil
biraz önce altını değiştiriyodum bayılıyo altının açılmasına neyee bacaklarını fln kaldırıyodu bi baktım pipisini tutmak üzere
son anda kurtardım
saçını tutup çektiği gibi orayıda çekcek diye çok koktum
az daha kıymetlimizden oluyoduk
bence normal kilosukızlar bugün itibariyle 3 ayımız bitti.. dün genel bi kontrol olsun diye doktora götürdük.. oğlum 6400 gram geldi boyuda 61cm.. doktor gelişiminin önde olduğunu daha az beslemem gerektiğini söyledi.. ilk doktorumuz 2. aydan sonra 3 saat arayla 120cc ver mamayı demişti öyle yapıyodum ve her mamadan sonra sürekli kusuyordu .. bu doktor onun fazla geldiğini 2 saatte 70 veya 90cc vermem gerektiğini söyledi.. dünden beri öyle yapıyorum daha az kusuyor ama çok huysuz oldu .. açmı kalıyor acaba.. ve gündüz uykusu çakal uykusu gibi 15 dakikadan fazla uyumuyor .. sürekli ilgi istiyor artık.. eliyle tutma konusunda ise tutmayı henüz beceremiyor ..beşiğinde yatmak istemiyor artık.. avazı çıktığı kadar bağırıyor.. tv çok ilgisini çekiyor .. geriye yatırırsam farkedemiyor yakında oluncada gözlerini etkilermi diye korkuyorum.. kilosu çokmu gerçekten..:44:
ah o eşler ahAhh canım benim benim de iznim haftaya cuma bitiyo ve bugünden stresi sardı içim içimi yiyo hele bakıcı olayı hiç sorma daha bakıcı bile bulamadım gerçi ben heyet raporu almaya çalışıcam şimdi ya alamazsam diye onun stresi de içimi kemiriyo bakıcı da yok offffffffffff offf çok moralim bozuk. EŞİM DE tutturdu elin tanımadığımız insanına bırakacağımıza annem gelsin annem baksın diyo ben kayanana ile yaşamak istemiyorum masum masum sessiz sessiz duruyo ama doğum yaptığım hafta anladımki sessiz sessiz istediğini yaptırıyo hep bana ve fıtık ediyo beni şimdi aylarca kimbilir nezamana kadar o bakacak evimizden çıkmayacak eşiminde kolayına gelecek diycekki bakıcıya para vereceğimze annem bedava bakıyo diycek ve yıllarca kaynanamla yaşamak zorunda kalıcam kızlar bana bir akıl fikir verin çok canım sıkkın eşime diyemiyorum anneni istemiyorum diye çünkü hemen benim anneme aileme cephe alıyo ... ne yapıcam ben neyapıcam stres miğdeme vurdu fenalardayım yardım yardım help help help ayy boğuluyorum sanki
çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda şifa bulur inş.kızlarv bugün doktora götürdüm oğluşum boğaz enfeksiyonu olmuş ve o da kulağa vurmuş orta kulak enfeksiyonu başlamış hemen antibiyotik verdi doktorumuz çok üzüldüm ya ateşi çıkıyo ağrısı da var herhalde ağlıyo ara ara.. dua edin nolur daha beteri olmadan çabucak atlatalım
ayy bugün resmen pertim çıktıı yorgunluktan öliyimmmm
benim kızımda aynı şekilde ağlamaya başlıyordu gaz sıkıştırdığı için yapıyormuş kaldırıp gazını çıkardığımda emmeye devam ediyor isterseniz birde o şekilde deneyin
bunlarda benim yaramazlarım :)
Eki Görüntüle 793891 Eki Görüntüle 793892 Eki Görüntüle 793893 Eki Görüntüle 793894
way seni çapkın seni yıkıyor bu ortalığı ya
abi kardeş çok tatlısınız yawf
Ya ben sabahin besinde uyandim kostur kostur bir sürü is vardi disarda onlari hallettim belki yarim saatte olsa uyur dinlenirim aksama kadar diye umuyordum birak yarim saati 5 dk totom yer görmedi resmen..
Bende baristim artik kocayla zaten pazar günü gidiyormus 1 hafta yok tek basima birde cocuk zor idare edicem gibi off
geleceğin kıvanç tatlıtuğu bunlar ikiside birbirinde yakışıklı
Şu ortadaki çılgın yaramaza bayıldımannesi mevlamdan sizede kuzucuklarınızla beraber uzun mutlu Mesut yıllar dilerim
ah canım ya valla bendede durumlar aynı bende şimdi uyuttum ikisinide başım ağrıyo artıkk..kocayla durumlar idare eder takmıyorum onu artıkkalıştık birbirimizee
kız bu neee pek canlar yakıcak bizim kızlar şekerimmmbakışına bayıldımmm...ben en iyisini senin kızı oğluma alıyım ama biraz yaş farkı olucak 4 yaş ama normal odaaa oğlumu gösteriyim kızınadaa
off bi güzel oluyokiii bidene büzüştürmeyii ayy canım çekti gidiyimde uyandırmadan bi büzüştiriyimmm
ohh ne güzel büyütmüşsün oğlanlarııı maşallah allahım bağışlasın senin tatlışlarınıı
merhaba arkadaslar biz geldik nasilsiniz bakalim biz ccok özledik sizleri
tatilimiz cok güzel gecti dinlenmek yerine gezmekten daha cok yorulduk
kizim kocaman oldu büyüdü yaramazligi arti iyice daha cok hareketlnemeye basladi eminim sizinkilerde öyle olmustur
yere sirt ustu surunmeye bile basladi yaramaz ters emekliyecek galibayütüm yetmiyor arada mama veriyorum turkiyede zaten cogu zaman emzirme3 imkansizligi nedeniyle mama vermek zorunda kaldim sanirim bu yuzdende sutum azalmaya basladi hatta bugun emziriyorum memeyi agzina aliyor cekiyor aglayarak birakiyor yuzume bakiyor tekrar aliyor bir kac defa yapti okadar tatli agliyorki canim benim benim sut gelmiyor diye resmen haber veriyor diger mememi verdim emdi sut gelmeye baslayinca memeyi birakip bana bakarak gulmeye basladi emiyor sonra birakip guluyor hehe tmm anne sut gelmiyor bundan diyor sanki haylaz kizim kizima nazar degcekler diye cok korktum valla tr de kim gördüyse ne kadar nazlim nekadar sakin akilli kizin var dediler neyseki cok sukur sag saglim sorunsuz geldik yarin dr kontrolumuz var bakalim trkiye nekadar yaramis ay elim sismis cenek dustu sanki cok uzattim hepinizi cok öpüyoruz gecmise bir dalalim bakalim ne cikacak
Oooo hosgeldin sefa geldin hayatim gözümüz yollarda kaldi cok özlettin vallhi kendini kac defa baktim profiline en son ne zaman online olmussun diye bugün girecegini tahmin ediyordum ama nete cocuklarin okulu aciliyor haliyle.. Tatilinizin iyi gecmesine cok sevindim bol bol gezip tadini cikardin insallah pidelerin hayalini kuruyordun giderken kilo almadan döndün umarim :))
Sütünün azalmasina cok üzüldüm bildigim kadariyla baslarda senin bayagi cok sütün vardi tekrar cogalir insallah, bu süt sıkıntısı hepimizde var birgün sagiyorsun dolu dolu diger gün memeler bombos oluyor..
Cok sevindim dönmene canim ee anlatt haberler hep sendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?