merhaba arkadaslar biz geldik nasilsiniz bakalim biz ccok özledik sizleri
tatilimiz cok güzel gecti dinlenmek yerine gezmekten daha cok yorulduk
kizim kocaman oldu büyüdü yaramazligi arti iyice daha cok hareketlnemeye basladi eminim sizinkilerde öyle olmustur
yere sirt ustu surunmeye bile basladi yaramaz ters emekliyecek galibayütüm yetmiyor arada mama veriyorum turkiyede zaten cogu zaman emzirme3 imkansizligi nedeniyle mama vermek zorunda kaldim sanirim bu yuzdende sutum azalmaya basladi hatta bugun emziriyorum memeyi agzina aliyor cekiyor aglayarak birakiyor yuzume bakiyor tekrar aliyor bir kac defa yapti okadar tatli agliyorki canim benim benim sut gelmiyor diye resmen haber veriyor diger mememi verdim emdi sut gelmeye baslayinca memeyi birakip bana bakarak gulmeye basladi emiyor sonra birakip guluyor hehe tmm anne sut gelmiyor bundan diyor sanki haylaz kizim kizima nazar degcekler diye cok korktum valla tr de kim gördüyse ne kadar nazlim nekadar sakin akilli kizin var dediler neyseki cok sukur sag saglim sorunsuz geldik yarin dr kontrolumuz var bakalim trkiye nekadar yaramis ay elim sismis cenek dustu sanki cok uzattim hepinizi cok öpüyoruz gecmise bir dalalim bakalim ne cikacak
Bende sizin gibiydim oluşum sabahın 5inde uyanıyordu ondan sonrada her iki saatte sadece15dakila onda elimde sallasam uyuyordu ayagımda sallanmıyordu sıpabıraktığım an uyanıyordu yorgunluktan ve sırt ağrısı dan ölüyordum ben yurt dışındayım anneler Türkiye'de yalnızım yani valla en büyük destekçim 10yaşında bir kızım var o eşimden bile çok yardımcı yavrum bi emziğini bile getiriverse faydası oluyor yani neyse ben çareyi otomatik sallanan(pilli) salıncakta buldum yenidogdugundan 11kilo oladıysa oluyo sonrada mama sandalyesi olarak kullanıla biliyor sadece gündüzleri kullanıyorum geceleri oluş uyuyor şükür gündüz en geç her iki saatte oğlum uyumak istiyor en düşük ayarda 2 saat uyuyor bazen 3saat ve ben bütün işimi bitirip bide keyif tapıyorum üstüne inanın salıncağı aldığımdan beri dinlendim resmen sabah 5 te kalktığındada koydum salıncağa öle öle yarım saat bi saat derken sabah uykusunda uzadı akşam 9sabah8-9 tabi emmeye kalkıyor ilk yatış4-5saat uyuyor ondan sonra aşağı yukarı her3saatte emip geri uyuyor hiç sallanmadan düşünmüyorda değilim böle aşılırsa hepmi böyle gider diye ama yukardada bahsettiğim gibi zaten gündüzleri ancak sallarsam uyuyordu yoksa yok bi düşünün derim bide süt yokmuş gibi boş boşdu göğüslerin ili üç gündür elma suyu almıştım onu içiyordum dolu dolu oldular öncedende fark etmiştim ama o zamanlar oluşum küçüktü boşaltamıyordu tam çalana ıştım şimdi kesin eminim bende öle elma suyu içinde sütler taşmaya başladı bunuda deneyin bi derim
hosbulduk canim cok tsk ederim bende sizleri cok özledim aklim hep burdaydi internete giremedim gircek yerde yoktu bir yerde vardi nett ama ordada cocuklardan bana dusmediofff pideleri nasil göturdum hele gelcem zaman son 2 gun ust uste yedim:26: kilo aldimmi verdimmi bilmiyourm henuz tartilmadim ama galiba ayni duruyorum bir tartilim bakim yazarim sana tatilimiz guzel gecti denize mersine gittik 5 gun kaldik orda kizimda cok rahatti korkutgum gibi olmadi cok sukur oglum sünnet oldu ondanda sorun yasamadik hic gezip tozup iyiyip icmekle gecti gunumuz sadece sizler naptiniz ne var en yok özet geci ver sen
Evet canım annemdeydim biraz İstanbul biraz Balıkesir gezdim geldim:))Seyzen oğlun cok tatlı maşallah allah bagislasin
Minikuss hosgeldin canim oğlun iyidir umarim
PDNK senin kizda cok guzel maşallah cok canlar yakacak belli
Melinnaz canim sen neredeydinki annengilde miydin? ? Hoşgeldin evine o zaman
Ya ben sabahin besinde uyandim kostur kostur bir sürü is vardi disarda onlari hallettim belki yarim saatte olsa uyur dinlenirim aksama kadar diye umuyordum birak yarim saati 5 dk totom yer görmedi resmen..
Bende baristim artik kocayla zaten pazar günü gidiyormus 1 hafta yok tek basima birde cocuk zor idare edicem gibi off
canım hamilelikte şeker değerlerin kaçtı açlıklar ve tokluklar.bende de gebelik şekeri vardı daha sonra hiç baktırmadım.sen nerden şüpelendin de doğumdan sonra tekrar baktılar ?
bak sen yaramazın yaptığına
hani ortada kız annesi olsa neyse de niye yaptı ki öyle
ee artık bende yazayım şu tanışma hikayemizi
öncelikle ben üni. tercihimi yaparken bi arkadaşın güzel üni demesiyle hadi onuda yazalım dedim.o şehrin haritada nerde olduğunu dahi bilmiyordum.kazandıktan sonra ay bide baktımki nerdeyse sınırdan çıkıp gidecem.sonra bizimkiler şehirden dolayı göndermediler 1 yıl kayıt dondurdum tekrar hazırlan dediler bende inat ettim hazırlanmadım.ay keşke hazırlansaydımda bu melun şehre tıkanıp kalmasaydım.ama nese kocişi buldum ..kader beni eşime doğru sürüklemeye başlamış..
3. sınıfa kadar ben bizimkinden bi haberim.sonradan hatırlıyorumda başka bölümden arkadaşım bu çocuk sizin sınıftamı bana ayarlasana demişti..ben bizim sınıfta olduğunu bile bilmiyorum..daha sonra ortamlarda birlikte olmaya başladık,bigün konserde eşimi bahsettiğim arkadaşa yamamaya çalışmıştım sonradan hatırlıyorum bunları..ama bizimkinin benim yamam operasyonumdan bi kaçışı vardı hareket halindeki minibüse bi atladı pıırrrrr
neyse ben eve çıktım sınıftan bi kız arkadaş vardı (G. diyelim)..aslında dersleri veremediğinden alttan ders alıyordu. ama birlikte takılırdık.ben eve çıkınca bizimle birlikte kalmaya başladı başlarda sonradan tamamen taşındı.benim eve çıkmamla birlikte evde kirayı ödeyen 2 kişi kalanlar ise 9 kişiydik..bazen sayı artıyordu tabi.arkadaş grubu hep bizde benimkide bunun içinde..benim gözüm bunu hiç görmüyor o zamanlar uçuk kaçık tiplerle ilgilenirdim.bu gayet normal biri oysaki..bide bizim G. bundan hoşlanıyor ve ben eşimi ona ayarlamaya çalışıyorum (ay şimdi beni ne ayıplamışsınızdır ama hemen yargılamayın neler çektim neler)
biz 8 arkadaş her şeyi birlikte yapıyorduk..sürekli birlikteyiz G. bizimkini bi anlatıyo bi anlatıyo anam öle bi reklamını yaptıki insanın dikkatini çekiyor.G ilede çook samimi arkadaştık.öleki maddiyatımız bile ortak. nese ben bi uğraşın içine girdim eşimi G.ye yapmak için.bide ben sınıftan biriyle hayatta çıkmam diyordum(büyük konuştum).gel zaman git zaman çabalarımız sonuç vermiyor, ay uyuz sürekli bizde ama tık yok, e haliyle kızlar bir araya gelince kaynatır.biz ev sahibi 3 kız konuşuyoruz
-ay bu senden hoşlanmasa bu kadar bize gelip gitmez (tabi bizimkide samimi davranışlar gösteriyo G.ye)
-ay sana ne biçim baktı
-ay sevmeseydi öle demezdi falan filan
bende G.ye ayarlamaya çalışırken e ister istemez ssamimi oluyordum çocukla..çooook uzun zaman böyle devam etti.ben ihtimal bile vermiyorum eşimin aslında benden hoşlandığına..bi gün diğer ev arkadaşım bu senden hoşlanıyo olmasın dedi yok be dedim (o kız çok fena biriydi).ay çok hatırlamıyorum artık o yaşadıklarımızı ama bu hep benim yakınımda olmaya çalışırdı..walla bi süre sonra kızlar o ilgiden dolayı insanın ister istemez gönlü kayıyo.ama arada G. var. erkek arkadaşlarddan biri G. için bizimkine sormuş..bizimki 'midem bulandı ben onu çekici bulmuyorum' demiş.kız bunu duydu yıkıldı.tabi bu baya uzun bi süreç.sonra G. başkalarıyla çıkmaya başladı.bizimki benim peşimden baya uğraştı nasıl oldu benden hoşlandığını anladık hatırlayamadım şimdi, ya öle açıktan açıktan bişi yapmazdı ama hissettirirdi.bende sonuçta arkadaşımın sevdiği kişi diye olmaz diyordum..başkaları vardı onları hep redettim aklıma bir kere bizimki yer etmişti.sonra başka bölümden biriyle tanıştık-ki ben onu daha önce bir kere görmüş ve hoşlanmıştım- çocuğun hareketlerinden benden hoşlandığını anlıyordum ve mantığıma uygun daha önceden belirlediğim kriterlere uyan biriydi. sohbetimizde iyiydi uyumluyduk (bide bu ortamdan uzaklaşmak istiyordum eşimi aklımdan çıkarmak istiyordum-çook ağlamışımdır geceleri sessiz sessiz arkadaşa belli etmeden)fekat benim cengaver bunu duymuş ay yapıştı resmen hiç çıkma teklifi yok ama tlfnumu alıp msjları kontrol etmeler,diğer çocuktan gelen msjları görünce sinirlenmeler,kantinde masada otururken elimi yüzüme koyup masaya yaslandığımda elimi indirip yüzünü göremiyorum demelr..baya baya bişler yaşadık..hep uğraştı benimle ama ben yapamıyorum arkadaşıma ihanet edemem (hı hiç etmedim ya). ay ben diğer çocuktan çıkma teklifi bekliyorumki bu durumdan kurtulayım bizimkinide tesellisi düşsün ama yok anam diğerinden tık yok baktım olmuyo nerdeyse ben teklif edecem, bi gün diğer çocukla konuşuyoruz sence aşk mı mantık mı? dedim bu denyo aşk dedi e senmisin diyen bende zaten yapamıyorum..o an sildim bu çocuğu (çok sonradan konuştuk bu durumu anlattım yıkıldı çocuk ondan hoşlandığımın hiç fakına varmamış ama eşime aşık olmuştum)...bizde hiç çıkma teklifi olmadı nasıl başladık hiç anlamadık..ve arkadaş ortamımız G.nin durumunu biliyordu bu durumu nassıl anlatacaktık bilmiyordum . ki başka bir kız arkadaaşıma durum o yönde ilerlerse beni engelle demiştim.eşimiede kaç kere bu iş kesinlikle olmaz dedim ama o hiç yılmadı.
şunu çok iyi hatırlıyorum tek bir kere ağlayarak dua etmiştim
-Allah'ım eğer O benim için hayırlısıysa önümüzdeki engelleri kaldır ellerimizi birleştir..yok eğer hayırlı değilse engelleri dahada çoğalt
sonra ben arkadş çevreme söyledim (bizim uyanık zor işleri bana yükledi hep geride durdu)-ki zaten arkadaşlar durumu biliyorlardı..diğer kişiyle değilde eşimle çıktığım için sevinmişledi.
benim ilk ve tek sevgilimdir..çok zor günler yaşadık ve çoooook uzun sürdü ama değdi..o günden beri hep şükrederim şükürki benim eşimsin diye oda aynı şekilde..ve tabi G. ile aramız ilk anda bozulmadı çünkü o aralar bi başkasına fena yanıktı (ama eşimide çooook sevmişti hani) sonra benim diğer ev arkadaşı bana başka ona başka konuşmuş sonradan öğrendim(-ki eşimle çıkmaya beni teşvik eden kişidir.seni onun kadar sevecek bi kişi daha bulamazsın demişti vs vs). bana karşı tutumları değişmişti çooook sonra bende ayrıldım anlardan..5 yıl çıktık ve evlendik..bana çok güzel günler yaşatmıştır..halada romantiktir..benden daha düşüncelidir..işte böle ay çok yazmışım..
canım yol yakınken kaç kurtar kendini. Bende okuyordum yazmıyordum bir yazdım bağımlısı oldumGünde en az 50 kere giriyorumdur kim ne yazmış diye
İşe başlayımda bırakacam bu illeti
Eki Görüntüle 793865 Eki Görüntüle 793866 Eki Görüntüle 793867 Eki Görüntüle 793868
kurban olurum onu verene benim bal böceğim evimizin neşesi :'*
bende oğlumun resmini ekliyim bariii
Eki Görüntüle 793876 Eki Görüntüle 793875 Eki Görüntüle 793877
ama benim oğlum sözlü haberiniz olsun
sen ne güzel bir bebeksin öyle maşallah sana :) anne olmanın doğasında kuruntu var ebn çok rarht birisi sanırdı kendimi bebeğim olana kadar şimdi bambaşka insan oldum :) uykuya ihtiyacı vardır canım uyusun uyanıkken nasıl sen ona bak normalse ne sorunu olsun uyuyup büyüecek yavruşlarBebeğim uyumuyor diye şikayet etmiştim geçen gün değil mi ben :))) Şimdi de çok fazla uyuyor gibi geliyor ? Acaba eskiden gün içinde hiç uyumadığı için mi şimdi böyle hissediyorum?
Fazla uyuması bir hastalık belirtisi değildir değil mi? Ben böyle kuruntulu bir anne olmak istemiyorum yaaaaaaNe yapmam lazım acaba?
Bu arada kızlar işte bu şirin kızda benim Masal'ım :)
Eki Görüntüle 794141 Eki Görüntüle 794143 Eki Görüntüle 794146
Çok teşekkürler canlar hepimizin bebişleri bal gibi maşallah.
Ay artık birinizle dünür oluruz ama benim kv nin yaptığı gibi düğün zamanı ev alıp sonra da siz çıkın biz oturalım derseniz geri alırım valla kızımı he
Çok teşekkürler canlar hepimizin bebişleri bal gibi maşallah.
Ay artık birinizle dünür oluruz ama benim kv nin yaptığı gibi düğün zamanı ev alıp sonra da siz çıkın biz oturalım derseniz geri alırım valla kızımı he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?