canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin kuzuya çabucak iyleşiversin...
teşekkürler canım amin inşallah daha ilerlemeden atlatırız..
canım geçen haftada sen bana moral veriyodun.bu süt olayı kimi zaman artıp kimi zaman azalıyor sanırım.maltanayı eşim carrefourdan almış.diğer büyük marketlerdende bulabilirsin belki.
hayatım ben milkplus almıştım tadı çok iğrenç içtim çıkartacaktım ki pek öyle bir insan değilimdir ilaç niyetine herşeyi içerim. bu maltananın tadı nasıl?
canım çok geçmiş olsunn çok üzüldüm allahım en yakın zamnda şifa versin kulak ağrısı çok kötü olur zaten ama ilaçlarına başlamışsınız atlatır inş bizim kızda 20 günlüktü grip oluodu hemen kurtardık paçayıı allah yardımcın olsun canım...
çok teşekkürler inşallah atlatır bir de bizden bulaştı çocuğuma en çok ona üzülüyorum ama napalım artık bol bol emzirme ve ilaçlarla atlatacağız inşallah..
benim kızımda aynı şekilde ağlamaya başlıyordu gaz sıkıştırdığı için yapıyormuş kaldırıp gazını çıkardığımda emmeye devam ediyor isterseniz birde o şekilde deneyin
önceleri gazdan da yapıyordu ama o zaman anlıyorum ayaklarını da çekiyor çünkü bu sefer kulak ve boğaz ağrısındanmış doktorumuz öyle dedi..
canım bende bankacıyım 25 ekimde başlayacağım.bebegim tam 4.5 aylık olacak.Ben ücretsiz izin alamıyorum.içerdeki tüm izinlerimi kullanıyorum.Ücretsiz izin alırsam önüme bir kağıt koyuyolar imzala diye kağıtta da şöle yazıyor döndüğümde bana uygun pozisyon bulunamazsa iş akdimin fesini kabul ediyorum !!!! bunu nasıl imzalayayım.onun için çıkmıyorum ücretsiz izne(
nefret ediyorum şu durumdan.. ama seni gönderemezler hiçbir yere dava etsen kazanırsın.. allah bildiği gibi yapsın bunları..
çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda şifa bulur inş.
teşekkürler canım..
Canim arkadasin alintisinda gördüm bebeginin emerken huysuzlasmasi hep huzursuz olmasi falanda bu kulak
İltihabindan kaynaklaniyor durup durup nasil sanci giriyordur yazik dilleride yokki anlatsinlar gözünün icine bakip agliyor yavrularbir bebek sürekli huysuzsa ve agliyorsa kesinlikle bir derdi var ben bundan tamamen emin oldum artik..
evet öyleymiş canım ya doktor söyledi dün.. bende çok üzüldüm oğlum suratıma bakıp ağlayıp anne bir derdim var diyormuş ama ben sütümmü az yoksa emmeyi mi bırakıyor dedim hep aslında ağrısı varmış kzuumun.. inşallah en kısa zamanda atlatırız.. ilaçları verince ağrı kesici falan dün daha güzel emdi yavrum..
merhaba arkadaslar biz geldik nasilsiniz bakalim biz ccok özledik sizleri
tatilimiz cok güzel gecti dinlenmek yerine gezmekten daha cok yorulduk
kizim kocaman oldu büyüdü yaramazligi arti iyice daha cok hareketlnemeye basladi eminim sizinkilerde öyle olmustur
yere sirt ustu surunmeye bile basladi yaramaz ters emekliyecek galibayütüm yetmiyor arada mama veriyorum turkiyede zaten cogu zaman emzirme3 imkansizligi nedeniyle mama vermek zorunda kaldim sanirim bu yuzdende sutum azalmaya basladi hatta bugun emziriyorum memeyi agzina aliyor cekiyor aglayarak birakiyor yuzume bakiyor tekrar aliyor bir kac defa yapti okadar tatli agliyorki canim benim benim sut gelmiyor diye resmen haber veriyor diger mememi verdim emdi sut gelmeye baslayinca memeyi birakip bana bakarak gulmeye basladi emiyor sonra birakip guluyor hehe tmm anne sut gelmiyor bundan diyor sanki haylaz kizim kizima nazar degcekler diye cok korktum valla tr de kim gördüyse ne kadar nazlim nekadar sakin akilli kizin var dediler neyseki cok sukur sag saglim sorunsuz geldik yarin dr kontrolumuz var bakalim trkiye nekadar yaramis ay elim sismis cenek dustu sanki cok uzattim hepinizi cok öpüyoruz gecmise bir dalalim bakalim ne cikacak
özledik valla seni sevindim tatilinizin güzel geçmesini kocaman olmuştur senin cadı.. bir resmini koy son dönemden.. abla ne de olsa bizimkilere göre
Ahh canim cok gecmis olsun oglum neler cekti o orta kulak iltihabindan günlerce sesi kisilana kadar agladi kuzum bizim ki ilerlemisti ögrendigimiz de.. Kulagin da akinti oluyormu peki?
bizde akıntı yoktu boğaz enfeksiyonu sıçramış kulağa daha başlangıç dedi doktor yani çok ilerlemeden yakaladık çok şükür ateş yapmasa daha anlamazdık ama.. senin oğlan nasıl oldu hayatım?
bu arada tek tek alıntı yapmasamda topiğimizin bebişleri çok çok güzel allah hepimizinkine sağlıklı uzun ömürler versin...