2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin kuzuya çabucak iyleşiversin...

teşekkürler canım amin inşallah daha ilerlemeden atlatırız..

canım geçen haftada sen bana moral veriyodun.bu süt olayı kimi zaman artıp kimi zaman azalıyor sanırım.maltanayı eşim carrefourdan almış.diğer büyük marketlerdende bulabilirsin belki.

hayatım ben milkplus almıştım tadı çok iğrenç içtim çıkartacaktım ki pek öyle bir insan değilimdir ilaç niyetine herşeyi içerim. bu maltananın tadı nasıl?

çok teşekkürler inşallah atlatır bir de bizden bulaştı çocuğuma en çok ona üzülüyorum ama napalım artık bol bol emzirme ve ilaçlarla atlatacağız inşallah..

benim kızımda aynı şekilde ağlamaya başlıyordu gaz sıkıştırdığı için yapıyormuş kaldırıp gazını çıkardığımda emmeye devam ediyor isterseniz birde o şekilde deneyin

önceleri gazdan da yapıyordu ama o zaman anlıyorum ayaklarını da çekiyor çünkü bu sefer kulak ve boğaz ağrısındanmış doktorumuz öyle dedi..

nefret ediyorum şu durumdan.. ama seni gönderemezler hiçbir yere dava etsen kazanırsın.. allah bildiği gibi yapsın bunları..

çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda şifa bulur inş.

teşekkürler canım..

evet öyleymiş canım ya doktor söyledi dün.. bende çok üzüldüm oğlum suratıma bakıp ağlayıp anne bir derdim var diyormuş ama ben sütümmü az yoksa emmeyi mi bırakıyor dedim hep aslında ağrısı varmış kzuumun.. inşallah en kısa zamanda atlatırız.. ilaçları verince ağrı kesici falan dün daha güzel emdi yavrum..

özledik valla seni sevindim tatilinizin güzel geçmesini kocaman olmuştur senin cadı.. bir resmini koy son dönemden.. abla ne de olsa bizimkilere göre

Ahh canim cok gecmis olsun oglum neler cekti o orta kulak iltihabindan günlerce sesi kisilana kadar agladi kuzum bizim ki ilerlemisti ögrendigimiz de.. Kulagin da akinti oluyormu peki?

bizde akıntı yoktu boğaz enfeksiyonu sıçramış kulağa daha başlangıç dedi doktor yani çok ilerlemeden yakaladık çok şükür ateş yapmasa daha anlamazdık ama.. senin oğlan nasıl oldu hayatım?

bu arada tek tek alıntı yapmasamda topiğimizin bebişleri çok çok güzel allah hepimizinkine sağlıklı uzun ömürler versin...

kızımı özledimmmmmmmm çok fena nezle oldum başım ağrıyor burnum akıyor midem bulanıyor

aman diyim canım boğazlarında ağrımaya başlarsa hemen konuş doktorunla antibiyotik al bak ben baştan başlasaydım oğluma bulaşmayacaktı.. geçmiş olsun ilerlemez inşallah..

Akşama kocam gelince ben de yazayım tanışma hikayemizi
ESRA hayatım cidden bizim kocalarda var bir şey adamlar önce melaike sonra bir bakmışsın dananın önde gideni. Bizimki şimdi de yeni ev bulmuş şu an inşaat halinde diyor ki hafta sonu seni ev bakmaya götüreyim mi olur dedim bakalım. Şu an oturduğum yer çok güzel hem merkeze yakın hem sahil kasabası. Deniz dibimde pazar okul durak her yere çok yakın.. onun bahsettiği ev ise buraya uzak ama yapacak bir şey yok yeter ki kendi evimiz olsun

kızlar bebeişlere anne sütü yanında mama veriyormusunuz? bizim oğlan 2 haftada 300 gr almış zaten çok kilo alan bir bebek değil ayda 700 gr alıyor ortalama doktorumuz 4 ay idare etmeye çalışalım sonra mama takviyesi yapıcam dedi benim de içim cız etti.. bazı bebekler sadece anne sütüyle toplu oluyor benim oğlan niye öyle değil bilemedim gerçi boyu iyi gidiyor.. aslında sağlıklı olsun sadece ve mama da öcü değil biliyorum mutlaka birçok faydası var ama annelik işte bi tuhaf oldum.. sizler mama takviyesi yapıyor musunuz?

geçmiş olsun canım ya nane limon falan iç
saolasın canım
aman diyim canım boğazlarında ağrımaya başlarsa hemen konuş doktorunla antibiyotik al bak ben baştan başlasaydım oğluma bulaşmayacaktı.. geçmiş olsun ilerlemez inşallah..
inş bulaşmaz birde benle uyuyor
ben doğduğundan beri veriyorum canım çok fazla vermiyordum ama yaklaşık 10 gündür alıyor işe geldiğim için

Ben en iyisi damat adaylarının fotolarını kızıma tek tek göstereyim bakalım hangisine gülücük atacak

ben önemli olan boy ve kafa diyebiliyorum kilo nasılsa alır bi şekilde

ay ben bu cilveli Nazlı tatlılıgı istiyorum
Allah'ın emri peygamberin kavliğle!
siz benim oluşuma he değin istediği evde oturtayım sözüm söz
Hatta seni bu kadar üzdükleri için kv kocişinede yapasım var bu fazlamı oldu :18:kızı alamayız bide en iyisi bi konuşalımsen üzme canını
Dünür benim gelinimin gözleri yeşilimi

bende önceden hem emziriyordum hem de günlük 3-4 kere mama veriyordum ama şimdi mamayı iyice azaltım mecbura kalmadığım sürece vermiyorum.Ayda 700 gr alıyorsa iyi bence çünkü aylık 500 gr ın altında kilo alıyorsa o zaman bir sıkıntı var demektir diye biliyorum ben.Bende ilk ayda mamayı çok sık kullandım sütle doymuyor diye. dr da tartırın kilosu düşük mü iyi mi ona göre mamaya devam edersin yada bırakırsın dedi bizde sağlık ocağına ebeye anlattık durumu tartı 500 gr almış dedi ve mamayı kesinlikle verme dedi bizde artık olabildiğince vermiyoruz sende sağlık ocağına gidip birde ebenize yada Dr.unuza danışın derim mama işini.

ev dediğin ömürlük değil canım sen he de o çocuk büyüdükçe daha merkezi bi yer isteyecektir zaten o zamanda bunu satar istediğin yerden alırsın belki hayırlısı olsun şimdiden...

bu arada gülücük sonucunu bekliyoruz :) :)

ne ara dünür oldun canım. Bi dur hele bi kızı 100 kişi ister bir kişi alır

canım maltananın tadını sormuşsun.güzel meyve suyu gibi.benim kızımda öyle az kilo alıyo.ama hareketleri iyi bu ayda gitcez kontrole bakalım ne dicek.bence gibbi arkadaşın dediği gibi sağlık ocağınada git banada orda mama verme demişlerdi

ben önemli olan boy ve kafa diyebiliyorum kilo nasılsa alır bi şekilde

bende hep boya gidiyor diye düşündüm ama zaten 4 aylıkjken işe başlayacağım en az 1 öğün gerekecek hiç stoğum yok çünkü..

Herkese Günaydın

bizde BCG aşımızı bugün olduk ebe bir iki gün ağrısı ateşi olur ateş düşürücü kullanın dedi.inş. ateşi filan olmadan atlatırız çünkü bu ateş durumlarından filan çok tırsıyorum .bir hafta sonra 3 aylık olcaz kilosu 5900 boyu 62 nasıl sizce zayıf mı?sizin bebişiniz boyu kilosu ne kadar?

kızlar ROTA VİRÜS yani ishal aşısını yaptıran var mı? illaki yaptırmak gerekiyomu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…