2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Benim oğlumda 700 gr almış gecen ay 3 ay 1 haftalıgız dogum kilosu 3800 hastaneden cıkıs 3500. su an 6580. Doktor 15 gün daha devam edin anne sütüne olmadı mama veririrz dedi, az almış dedi ben de üzüldüm acıkcası. boyu da 65 cm olmuş kafa 41.

canım geçen haftada sen bana moral veriyodun.bu süt olayı kimi zaman artıp kimi zaman azalıyor sanırım.maltanayı eşim carrefourdan almış.diğer büyük marketlerdende bulabilirsin belki.

ben anlamadım zaten bu süt olayını. neyden azalır neyden artar anlamıyorum :) ama alıştım artık sorun etmiyorum. olanı veriyorum kalanı mamayla tamamlıyorum.

zaten doktorlar hep mamacı oluyor.. ebemiz ort. üstünde diyor.. inşallah çalışınca da mamasız halledebiliriz..

İnsallah en kisa süre de atlatirsiniz canim daha basida fark edip ögrenmenize sevindim..
Biz atlatali 1-2 hafta oluyor bayagi ilerlemisti 1 hafta hastane de kaldik biliyorsundur.. Eger kulagindan akinti gelirse antibiotik disari atar iltihabi demislerdi bize endiselenme fazla, bizimki de cok hafif bir nezleden dolayi baslamisti cok üzülüyorum minicik yavrular hasta olunca ya agzi dili yok derdini de anlatamiyorlar ki..

Ben en iyisi damat adaylarının fotolarını kızıma tek tek göstereyim bakalım hangisine gülücük atacak

dur bekle dünür bende oğluşumun resimlerini yükleyeyim o zaman göster ben biliyorum zaten benim oluşuma gülecek
çünkü benim minik aşkım miraç kandilinde doğdu doğuştan ballı yane

Oglumun her hafta huy degistirmesi ne zamana kadar sürecek acaba..

Önceden gece 2-3 defa uyaniyordu simdi saat 7 oldugu gibi uyumak istiyor 23:00-24:00 arasi tekrar uyaniyor emziriyorum iste ordan sonra olan oluyor o emzirip yatirmamdan sonra sabaha kadar her 1,5-2 saatte uyanip emmek istiyor, acaba sütüm az geliyorda onun icinmi böyle diye sagip verdim dün aksam 11 de 110 ml süt verdim normalde en fazla 90 icer ama yok yine ayni sekilde en gec 2 saat sonra uyaniyor.. Sürekli uyan tekrar uykuya dalmaya calis derken olan bana oluyor uyudugumdan birsey anlamiyorum neden böyle oldu acaba birden yaa

mayıs annelerine de bakmıştım hepsinin bebeğinde aynı durum galiba şu aralar hepimiz yaşayacağız bunu

inşallah çabuk atlatırız doktorumuz cuma ya kadar ateş devam ederse iğne verecekmiş ona gerek kalmadan hallolur inşallah.. allah sağlık versin bebişlerimize.. sağol canım.

büyüme atağı olabilir mi 3. ayda oluyormuş..

Kızlar benim 15 kasımda iznim bitiyor ve iş başlıyor benim sorum şu: süt biriktirmeye ne zaman başlasam ve benim sütüm çok yok ancak yetiyor süt az olduğu için hem emzirip hem nasıl süt biriktircem şaştım kaldım

geceleri sağ bence ve bir ay önceden başlasan iyi olabilir

Ervanin alçisi cikti cok şükür bacak kemiği kaynamis o kadar mutluyum ki anlatamam sanki dünyalar benim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…