2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Eşim bebegi 3 hafta sonra ilk kez kucağına aldi. Korkuyormus beyefendi bende meger ne cok kasmisim kendimi yorulmuşum resmen annelik nasıl kutsal bir sey böyle...

biraz önce tv izlerken 23 yasin da bir kadinin 2,5 aylik bebegini agliyor susmuyor diye dövüp eziyet ederek 25 kemigini kirdigini ögrendim her agladigin da kemiklerini kiracak sekilde eziyet etmis yavruya bize en fazla 10-15 km uzakta olmus olay elim ayagim bosaldi birden ogluma baktikca gözümün önüne geliyor acmasaydim da hic görmeseydim haberi keske

Esros canim en son 74 olmuştum 10 gundur yediklerime dikkat ediyordum 2 kilo vermişim nasil iyimi sence :26:

mayıs annelerine de bakmıştım hepsinin bebeğinde aynı durum galiba şu aralar hepimiz yaşayacağız bunu

normal bir durum diyorsun yani :26::26: ay bizimkiler daha 2-3 aylik 4-5 aylik bebeklerlemi yarisiyorlar ne

bir hafta sonra tam 3 aylik olacagiz canim bilmiyorum ki gündüz uykusu neredeyse hic yok zaten

benim oğlumunda ne uyku saati belli ne beslenme saati belli bi düzene girse de bizde biraz nefes alsak.

yoruluyorlardır
o kadar ses ışık beni bile yoruyor
oradki elektriik kullanımı,manyetik alan ve kablosuz bağlantı hiç biyerde yok

ya bu yüzümün kurulugu ne yaptimsa hala gecmedi pul pul dökülüyor hala bir sise badem yagi sürdüm 2 haftada yok yagi emince yine ayni.. cilt doktorlarida yaz tatilinden geldi hep en erken randevu 1-2 ay sonraya veriyorlar 4-5 aydir hic make up falan da kullanmadim günde en az 4 litre de su iciyorum niye oldu böyle yaa ne kadarda parlak ve canli cildim vardi oysa ki simdi kuruluktan pürüsmüs gibi duruyor ve sadece yüzüm böyle illallah dedirtti artik ya nasil kurtulucam bundan off

yok cnm ya bizler çok şeker kaynanalarız

siz birbirinizi yiye durun ben oğluma alıcam pdnk kızını

yaw tam benim oğlumun dişine göre valla hımm yeriz biz onu

Son düzenleme:
Yok şekerim meleğimin gözleri maviş maviş kurban olur annesi boncuğuna :'* Kv bundan sonra ne yüzle evime gelecek çok merak ediyorum pişkin şey

Yok şekerim meleğimin gözleri maviş maviş kurban olur annesi boncuğuna :'* Kv bundan sonra ne yüzle evime gelecek çok merak ediyorum pişkin şey

o kendini hic hatali görüyormu bakalim canim merak etme hic birsey olmamis gibi gelir gider

kizlar resimlerin hepsine bayildim allah bagislasin hepsi birbirinden güzel

ayy onu bende çok düşündüm alsam almasamm ama almadım sonuçta şimdi çekiyorum bölee elma suyunu bende deniyim bari ya sütüm geri kaçıyoooayy valla iyice psikopata sardım ben yatıyım en iyisiii

canım elma suyundan çok taze elma çıktı günde 2 3 tane ye. ben yiyorum sütümde artış oldu.

hayatim nerdesin sen bu saatlerde buralar da olurdun bosver isi gücü gel iki lafin belini kiralim

Ay ama bunu akşama kesin yapmam lazım kocam getirsin bilgrı göstericem yakışıklıların resimlerini bakalım ne yapacak çok matrak olacak lover ahaha retbul spring hkn power canlar sonucu akşam yazarım çok heyecanlı

sorma hayatım sağolasıca pek pişkindir kesin dediğin gibi yapacak sırıta sırıta gelecek yine ay düşündükçe sinirlerim oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…