Ervanin alçisi cikti cok şükür bacak kemiği kaynamis o kadar mutluyum ki anlatamam sanki dünyalar benim oldu
öyle valla ya insan kimseye bırakamıyo neredeyseEşim bebegi 3 hafta sonra ilk kez kucağına aldi. Korkuyormus beyefendibende meger ne cok kasmisim kendimi yorulmuşum resmen annelik nasıl kutsal bir sey böyle...
çok şşükür canım geçmiş olsun
Sağolun canlar Allah sizlere gostermesincok gecmis olsun canim atlatmissiniz cok sükür
mayıs annelerine de bakmıştım hepsinin bebeğinde aynı durum galiba şu aralar hepimiz yaşayacağız bunu
inşallah çabuk atlatırız doktorumuz cuma ya kadar ateş devam ederse iğne verecekmiş ona gerek kalmadan hallolur inşallah.. allah sağlık versin bebişlerimize.. sağol canım.
büyüme atağı olabilir mi 3. ayda oluyormuş..
Esros canim en son 74 olmuştum 10 gundur yediklerime dikkat ediyordum 2 kilo vermişim nasil iyimi sence :26:
Oglumun her hafta huy degistirmesi ne zamana kadar sürecek acaba..
Önceden gece 2-3 defa uyaniyordu simdi saat 7 oldugu gibi uyumak istiyor 23:00-24:00 arasi tekrar uyaniyor emziriyorum iste ordan sonra olan oluyor o emzirip yatirmamdan sonra sabaha kadar her 1,5-2 saatte uyanip emmek istiyor, acaba sütüm az geliyorda onun icinmi böyle diye sagip verdim dün aksam 11 de 110 ml süt verdim normalde en fazla 90 icer ama yok yine ayni sekilde en gec 2 saat sonra uyaniyor.. Sürekli uyan tekrar uykuya dalmaya calis derken olan bana oluyor uyudugumdan birsey anlamiyorum neden böyle oldu acaba birden yaa
yoruluyorlardıravmlerde korkuyor sanırım. aynısı forum istanbulda annemlerle dolaşırken de oldu. önce herşey iyiydi sonra bi ağlamaya başladı ne emzirsem susuyor ne altını alsam. ne yapsam susmuyor.
sanırım bi süre sonra korkuyor. gürültüden kalabalıktan. uyumaya çalışıyor uyuyamıyorda. hepsi bir arada olunca korktuğunu düşünüyorum.
yok cnm ya bizler çok şeker kaynanalarızvalla ben istanbula geldiğimde kesin görüşcez karışmam bakk bende anlatmak istiyorum bende merak ediyorum bende insanım...
pdnk canım bu erkek anaları bizi araya alıverirler valla anlamayız ne olduğunu kızlarımızı kapıverirler pis kaynanalarrr....
siz birbirinizi yiye durun ben oğluma alıcam pdnk kızınıİlk biz gördük oğluşumla bizimdir.
pdnk bakma öyle dediğine bu ne fena bir kaynana olurrrrrr tüüüü düşman başına :18::18:
Gelinine çektirir acımazzzz
ben ise ağzı var dili yok. Gelinim oğlum mutlu olsunlar evlerine bile gitmem
Eki Görüntüle 793865 Eki Görüntüle 793866 Eki Görüntüle 793867 Eki Görüntüle 793868
kurban olurum onu verene benim bal böceğim evimizin neşesi :'*
Eki Görüntüle 793490
uygun gelin adaylarıaranmaktadır. dünkü buluşmada hepimizinki erkekti bi tane kız yoktu belki bi gelin adayı
buluruz dedik ama nafile:
Tontiş paşamada kocaman bir maşallah
annesi lütfen şöyle başla tombıl yanaktan gıdıktan totoşuna kadar yee benim için
allahım benimde bakarken bile içim titriyor
Bakmayın öle yerim dedime cooook içimden yemek geliyor ama ben kendi oluşumu bile öpmeye kıyamıyorum
Allah'a emanet bütün kuzularRabbim kuzunuzla beraber uzun uzun yılar mutlu Mesut etsin inşallah
valla canım öpme ne kelime ben yiyorum onu ya çokta hoşuna gidiyo hırpalanmak
benim oğlumunda ne uyku saati belli ne beslenme saati belli bi düzene girse de bizde biraz nefes alsak.
Yok şekerim meleğimin gözleri maviş maviş kurban olur annesi boncuğuna :'* Kv bundan sonra ne yüzle evime gelecek çok merak ediyorum pişkin şey
ayy onu bende çok düşündüm alsam almasamm ama almadım sonuçta şimdi çekiyorum bölee elma suyunu bende deniyim bari ya sütüm geri kaçıyoooayy valla iyice psikopata sardım ben yatıyım en iyisiii
Ay ama bunu akşama kesin yapmam lazım kocam getirsin bilgrı göstericem yakışıklıların resimlerini bakalım ne yapacak çok matrak olacaklover ahaha retbul spring hkn power canlar sonucu akşam yazarım çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?