10 günde 2 kilo cok iyi canim masallah bu sekilde devam etbu arada gördünmü bilmiyorum taliaa dönmüs
Yok şekerim meleğimin gözleri maviş maviş kurban olur annesi boncuğuna :'* Kv bundan sonra ne yüzle evime gelecek çok merak ediyorum pişkin şey
canım elma suyundan çok taze elma çıktı günde 2 3 tane ye. ben yiyorum sütümde artış oldu.
canım çook geçmiş olsun rabbim beterinden korusun. Babası da napsın ama vicdan yapmıştır çok zor bir durum neyse ki geçmiş hayatım
Ay ama bunu akşama kesin yapmam lazım kocam getirsin bilgrı göstericem yakışıklıların resimlerini bakalım ne yapacak çok matrak olacaklover ahaha retbul spring hkn power canlar sonucu akşam yazarım çok heyecanlı
Cok gecmis olsun.En kisa zamanda sagligina kavusur insallah bebeginkızlarv bugün doktora götürdüm oğluşum boğaz enfeksiyonu olmuş ve o da kulağa vurmuş orta kulak enfeksiyonu başlamış hemen antibiyotik verdi doktorumuz çok üzüldüm ya ateşi çıkıyo ağrısı da var herhalde ağlıyo ara ara.. dua edin nolur daha beteri olmadan çabucak atlatalım
Bn de bazen buraya yazan bebek kilolarini gorunce ben cocugumu besleyemiyor muyum diyorum ama doktor her seferinde fazla besliyorsun diyor. sadece emziriyorum, kilosu 6,5 olmustur sanirim. Normalde 3 saatte bie emiyor ama cok degisiyor emmesikızlar bugün itibariyle 3 ayımız bitti.. dün genel bi kontrol olsun diye doktora götürdük.. oğlum 6400 gram geldi boyuda 61cm.. doktor gelişiminin önde olduğunu daha az beslemem gerektiğini söyledi.. ilk doktorumuz 2. aydan sonra 3 saat arayla 120cc ver mamayı demişti öyle yapıyodum ve her mamadan sonra sürekli kusuyordu .. bu doktor onun fazla geldiğini 2 saatte 70 veya 90cc vermem gerektiğini söyledi.. dünden beri öyle yapıyorum daha az kusuyor ama çok huysuz oldu .. açmı kalıyor acaba.. ve gündüz uykusu çakal uykusu gibi 15 dakikadan fazla uyumuyor .. sürekli ilgi istiyor artık.. eliyle tutma konusunda ise tutmayı henüz beceremiyor ..beşiğinde yatmak istemiyor artık.. avazı çıktığı kadar bağırıyor.. tv çok ilgisini çekiyor .. geriye yatırırsam farkedemiyor yakında oluncada gözlerini etkilermi diye korkuyorum.. kilosu çokmu gerçekten..:44:
Ben yapmiyorum canim. Bugun emmedi bebegim sagmak zorunda kaldimkızlar bebeişlere anne sütü yanında mama veriyormusunuz? bizim oğlan 2 haftada 300 gr almış zaten çok kilo alan bir bebek değil ayda 700 gr alıyor ortalama doktorumuz 4 ay idare etmeye çalışalım sonra mama takviyesi yapıcam dedi benim de içim cız etti.. bazı bebekler sadece anne sütüyle toplu oluyor benim oğlan niye öyle değil bilemedim gerçi boyu iyi gidiyor.. aslında sağlıklı olsun sadece ve mama da öcü değil biliyorum mutlaka birçok faydası var ama annelik işte bi tuhaf oldum.. sizler mama takviyesi yapıyor musunuz?
sen işte değilmisin yahuuuu ne işin var burda hadi iş başına
biri arasın şu kızın okulunu
böylelikle de rakibin birini eledik
:))))))
pusuya yattık bekliyoruzzzz
Oglumun her hafta huy degistirmesi ne zamana kadar sürecek acaba..
Önceden gece 2-3 defa uyaniyordu simdi saat 7 oldugu gibi uyumak istiyor 23:00-24:00 arasi tekrar uyaniyor emziriyorum iste ordan sonra olan oluyor o emzirip yatirmamdan sonra sabaha kadar her 1,5-2 saatte uyanip emmek istiyor, acaba sütüm az geliyorda onun icinmi böyle diye sagip verdim dün aksam 11 de 110 ml süt verdim normalde en fazla 90 icer ama yok yine ayni sekilde en gec 2 saat sonra uyaniyor.. Sürekli uyan tekrar uykuya dalmaya calis derken olan bana oluyor uyudugumdan birsey anlamiyorum neden böyle oldu acaba birden yaa
kızz esraa nerelerdesin bakim ne alttan alttan bakıyonda bi selm vermiyonn bugün zeynodanda ses yokk yarışmadan çağırdılar zahirrr....
Nirann mutluluğunuz daim olsun canım♥
Ama az kalsın kendi ellerinle kocisi kaptırıyormussun kıs
Zeyno nerdesiinn..bugun ruyalarimi süslüyordunnHayır olsun
Bende bugun konserve yapacagm..yogun bi gün olacak, arada yoklama almaya geleceğim ama
biraz önce tv izlerken 23 yasin da bir kadinin 2,5 aylik bebegini agliyor susmuyor diye dövüp eziyet ederek 25 kemigini kirdigini ögrendim her agladigin da kemiklerini kiracak sekilde eziyet etmis yavruya bize en fazla 10-15 km uzakta olmus olay elim ayagim bosaldi birden ogluma baktikca gözümün önüne geliyor acmasaydim da hic görmeseydim haberi keske
sorma hayatım sağolasıca pek pişkindir kesin dediğin gibi yapacak sırıta sırıta gelecek yine ay düşündükçe sinirlerim oynuyor
Iyi degil mi fr.ye gidecez ins o zamana kadar kilo vermem lazım
AAA ne zaman gelmiş cok sevindim denk gelmedik ama öbür topige mi yazmış
ELMA süt mü yapıyor canım?
yok canım arayan soran yokkk halaa
cnm hayır olsun nasıl gördün bakimmm
allah belasını versinnn
Canim birak o utansin dicem ama o dedigim gibi hic olmamis gibi gelip gidecegi icin idare et simdi birseyde söylemez ki söylesen esinle aran acilir, bir an önce ev bulup cikarsiniz insallah.. Benim kayinpeder dügündeki bütün takilan altinlari paralari kaptigi gibi ortadan kaybetti sirf koluma takilan bilezik ve altin bileklikler kaldi onlari da dügünden sonra utanmadan sakayla karisik defalarca istedi altinlari ver dügünden kalan borcu kapatayim sizede kalaniyla ev tutariz diye, dügünden kalma borc falan yok ortada oysaki bankada bir dünya parasi var adamin biliyorum sirf onlarla yasayip hep ona muhtac olmamizi istediginden bende salak degilim ya esimle konustum gittim o bileziklerin hepsini sattim üstüne bir miktar da kredi aldim evimi tuttum icini tamamen sifirdan dayayip dösedim birde üzerine esimin ve kendi ehliyetimi yaptim yine de onun istedigine gelmedim.. Suan hic altinin varmi desen yok ama kafam rahat sunu da biz yaptik diyemiyorlar cok sükür
ah kıyamam ağrısı var demekki mama vermeyi denesen bendede öyle olunca mama veriyorum sütüm var zannederken yok oluyor mama erince sakinleşiyor gaz sancısı tutmuştur belkide banyo felan yaptırmayı densen kimse yok anlaşılan ev önemli değilde aç kalmaman lazımKizlar ben bu gaz olayini cozemedim hala.Ne ilaclar, ne masajlar ne de benim yaptigim diyetler cozum olmadi.Aglayacagi varsa yine yapiyor yapacagini. dunden beri emzirmek icin her yatirdigimda cigligi basiyor. Ayaga kalkip bebgi kucagimda sallayarak emziriyordum bugun o da kar etmedi. Sutum ona zehir etkisi yapiyo sanki, kivranmaya basliyor
Kabiz oldugunu dusunup fitil verdim almadi malesef. Surekli huysuz ve gazi asiri kotu kokuyor. SAgip biberonla vermeye calistim cok icmedi, biberonu da unutmus zaten yaladi isirdi durdu. Ama ac ve huysuz.Uyuyamiyor da.15 dk sonra kalkiyor ve cok fena agliyor. sabahtan beri sinirlerim harap olduSimdi slingde kucagimda mirildanarak uyuyor. Kucagimdan indirmeye korkuyorum. Acim, ev bebat durumda ama bakamiyorum hicbiseye
bizim süt bittiğinden tamamen mamayla devam ediyoruz.mama çok uyutur derler ama pek öyle olmuyor.gündüz kuş uykusu, en fazla yarım saat 45 dk kadar uyuyup uyanıyor.en geç 2buçuk saatte mamasını istiyor.normalde gece 2 defa uyanıyordu.şimdi 3, bazen 4 sefer oluyor.uyku uyanıklık arasında hemen mamayı hazırlayıp veriyorum.gaz maz ,sonra gece sağım yapıyorum bide belki bişey çıkar diye öyle böyle derken 1 saat uyanık kalıyorum hiç bişey anlamadım ben bu işten.hızlı büyüyorlar sürekli düzenleri değişiyor.
bugün 2. ay aşılarımızı yaptırdık.çok ağladı yavrum,kıyamam.şimdi uyudu bakalım ateş olacak mı?...aldık calpolümüzü bekliyoruz bakalım...:44:
Kizlar ben bu gaz olayini cozemedim hala.Ne ilaclar, ne masajlar ne de benim yaptigim diyetler cozum olmadi.Aglayacagi varsa yine yapiyor yapacagini. dunden beri emzirmek icin her yatirdigimda cigligi basiyor. Ayaga kalkip bebgi kucagimda sallayarak emziriyordum bugun o da kar etmedi. Sutum ona zehir etkisi yapiyo sanki, kivranmaya basliyor
Kabiz oldugunu dusunup fitil verdim almadi malesef. Surekli huysuz ve gazi asiri kotu kokuyor. SAgip biberonla vermeye calistim cok icmedi, biberonu da unutmus zaten yaladi isirdi durdu. Ama ac ve huysuz.Uyuyamiyor da.15 dk sonra kalkiyor ve cok fena agliyor. sabahtan beri sinirlerim harap olduSimdi slingde kucagimda mirildanarak uyuyor. Kucagimdan indirmeye korkuyorum. Acim, ev bebat durumda ama bakamiyorum hicbiseye
Sutumu sagip biberonla verdim ama cok emmedi. Gazi var belli, cikardikca agliyor cunku. evde yalnizim malesef. Banyoyu dusundum ama hava serin geldi biraz acsin hemen sicak suya sokucamah kıyamam ağrısı var demekki mama vermeyi denesen bendede öyle olunca mama veriyorum sütüm var zannederken yok oluyor mama erince sakinleşiyor gaz sancısı tutmuştur belkide banyo felan yaptırmayı densen kimse yok anlaşılan ev önemli değilde aç kalmaman lazım
Bu seklide kac kere doktora goturdum hep ayni:biseyi yok, gazi da olur aglar da normal dediler.Hastanede sefil oluyo cocugum bos yere. 3 ay kontrolu var zaten haftaya goturucem insallah. Gaza gelince bi bizde bitmedi galibaGaz sancilari bu aylarda neredeyse bitms olmali acaba cocugun agrisimi var? Benim oglum da günlerce bagira bagira agliyordu tek care carsaf icinde esimle sallamak o an susuyordu gazi var, uykusuz diye neler yapmadim ama cocugun megerse orta kulak iltihabi varmis doktora bir götürsen iyice bir baktirsan
Kız sana ne kadar çok altın takılmış öyle :86:
benimkilerle bir araba bile alamıyoz :101:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?