2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım çook geçmiş olsun rabbim beterinden korusun. Babası da napsın ama vicdan yapmıştır çok zor bir durum neyse ki geçmiş hayatım

pardon şekerim hemen ekliyorum listeye resmi olanları göstericem bakalım ne yapacak çok merak ediyorum

10 günde 2 kilo cok iyi canim masallah bu sekilde devam et bu arada gördünmü bilmiyorum taliaa dönmüs

Iyi degil mi fr.ye gidecez ins o zamana kadar kilo vermem lazım

AAA ne zaman gelmiş cok sevindim denk gelmedik ama öbür topige mi yazmış

Yok şekerim meleğimin gözleri maviş maviş kurban olur annesi boncuğuna :'* Kv bundan sonra ne yüzle evime gelecek çok merak ediyorum pişkin şey

Ooooo mavilim ben sana talibim
bal bal benim oğlumda kaymak bu ara ben Almanya'da yaşıyorum ama aslen Afyon' luyum
ee Afyon'nunda kaymağı meshurdur hani

canım çook geçmiş olsun rabbim beterinden korusun. Babası da napsın ama vicdan yapmıştır çok zor bir durum neyse ki geçmiş hayatım

Sağol hayatım cok şükür gecti kızım da hafifledi bende

Son düzenleme:

ilk ben talip olmuştum aslında ama alıcısı çok çıktı çekildik kenara. hatta senin profil resminin aynı pozunu bile çektik ama...

Cok gecmis olsun.En kisa zamanda sagligina kavusur insallah bebegin

Bn de bazen buraya yazan bebek kilolarini gorunce ben cocugumu besleyemiyor muyum diyorum ama doktor her seferinde fazla besliyorsun diyor. sadece emziriyorum, kilosu 6,5 olmustur sanirim. Normalde 3 saatte bie emiyor ama cok degisiyor emmesi

Ben yapmiyorum canim. Bugun emmedi bebegim sagmak zorunda kaldim

bizim süt bittiğinden tamamen mamayla devam ediyoruz.mama çok uyutur derler ama pek öyle olmuyor.gündüz kuş uykusu, en fazla yarım saat 45 dk kadar uyuyup uyanıyor.en geç 2buçuk saatte mamasını istiyor.normalde gece 2 defa uyanıyordu.şimdi 3, bazen 4 sefer oluyor.uyku uyanıklık arasında hemen mamayı hazırlayıp veriyorum.gaz maz ,sonra gece sağım yapıyorum bide belki bişey çıkar diye öyle böyle derken 1 saat uyanık kalıyorum hiç bişey anlamadım ben bu işten.hızlı büyüyorlar sürekli düzenleri değişiyor.
bugün 2. ay aşılarımızı yaptırdık.çok ağladı yavrum,kıyamam.şimdi uyudu bakalım ateş olacak mı?...aldık calpolümüzü bekliyoruz bakalım...:44:

kızz esraa nerelerdesin bakim ne alttan alttan bakıyonda bi selm vermiyonn bugün zeynodanda ses yokk yarışmadan çağırdılar zahirrr....

yok canım arayan soran yokkk halaa

cnm hayır olsun nasıl gördün bakimmm

allah belasını versinnn

Kizlar ben bu gaz olayini cozemedim hala.Ne ilaclar, ne masajlar ne de benim yaptigim diyetler cozum olmadi.Aglayacagi varsa yine yapiyor yapacagini. dunden beri emzirmek icin her yatirdigimda cigligi basiyor. Ayaga kalkip bebgi kucagimda sallayarak emziriyordum bugun o da kar etmedi. Sutum ona zehir etkisi yapiyo sanki, kivranmaya basliyor

Kabiz oldugunu dusunup fitil verdim almadi malesef. Surekli huysuz ve gazi asiri kotu kokuyor. SAgip biberonla vermeye calistim cok icmedi, biberonu da unutmus zaten yaladi isirdi durdu. Ama ac ve huysuz.Uyuyamiyor da.15 dk sonra kalkiyor ve cok fena agliyor. sabahtan beri sinirlerim harap oldu Simdi slingde kucagimda mirildanarak uyuyor. Kucagimdan indirmeye korkuyorum. Acim, ev bebat durumda ama bakamiyorum hicbiseye

sorma hayatım sağolasıca pek pişkindir kesin dediğin gibi yapacak sırıta sırıta gelecek yine ay düşündükçe sinirlerim oynuyor

Canim birak o utansin dicem ama o dedigim gibi hic olmamis gibi gelip gidecegi icin idare et simdi birseyde söylemez ki söylesen esinle aran acilir, bir an önce ev bulup cikarsiniz insallah.. Benim kayinpeder dügündeki bütün takilan altinlari paralari kaptigi gibi ortadan kaybetti sirf koluma takilan bilezik ve altin bileklikler kaldi onlari da dügünden sonra utanmadan sakayla karisik defalarca istedi altinlari ver dügünden kalan borcu kapatayim sizede kalaniyla ev tutariz diye, dügünden kalma borc falan yok ortada oysaki bankada bir dünya parasi var adamin biliyorum sirf onlarla yasayip hep ona muhtac olmamizi istediginden bende salak degilim ya esimle konustum gittim o bileziklerin hepsini sattim üstüne bir miktar da kredi aldim evimi tuttum icini tamamen sifirdan dayayip dösedim birde üzerine esimin ve kendi ehliyetimi yaptim yine de onun istedigine gelmedim.. Suan hic altinin varmi desen yok ama kafam rahat sunu da biz yaptik diyemiyorlar cok sükür

Iyi degil mi fr.ye gidecez ins o zamana kadar kilo vermem lazım

AAA ne zaman gelmiş cok sevindim denk gelmedik ama öbür topige mi yazmış

Kiz fransaya ne zaman gidiyorsunuz aaa bak hic söylüyormusun ask olsun eeh vizeniz falan varmi bari hayatim kaynananin yanina godiyoruz desene.. Ne zaman gidiceksiniz tam ?

ELMA süt mü yapıyor canım?

Ya bu süt olayi tamamen psikolojik bence sirf birsey yerken bak bunu yedim sütüm artacak diye olumlu düsünmeyle oluyor bana sorarsaniz.. Eger moraliniz iyi enerjinizde tamsa süt azda olsa ara sira cogaliyor ama bazan hic sebep yokken cok azda gelebiliyor..
Enerji ve sivi alimi cok önemli vücutta yeterli enerji olmayinca beyin önce kendini ayakta tutabilmesi icin olan enerjiyi anneye fazlaligi da süt icin harciyor, önceligi her zaman icin bize harciyor beynimiz yani ben buna inaniyorum

Ben çekiliyorum ben oğluma daha güzelini bulacam

Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş

bu arada ben oğlumla ceeee oynamak istiyorum
ama anlamıyor

Kız sana ne kadar çok altın takılmış öyle :86:
benimkilerle bir araba bile alamıyoz :101:

ah kıyamam ağrısı var demekki mama vermeyi denesen bendede öyle olunca mama veriyorum sütüm var zannederken yok oluyor mama erince sakinleşiyor gaz sancısı tutmuştur belkide banyo felan yaptırmayı densen kimse yok anlaşılan ev önemli değilde aç kalmaman lazım

Ben sadece emziriyorum ara sira düsünmedim degil acaba mama alan bebekler dahami düzenli uyuyorlar diye sütüme bile baglamistim dün bu düzensizligi demekki her bebekte farkli iste, bu huy degistirmelerine yetisilmiyor artik tam bi düzene alistik derken hooop yeni bir huy cikiyor onlardan cok bize oluyor olan sürekli degisen uyku düzeni bir is yapamama birde benim gibi evde tek basina cocuga bakiyorsan bazan wc e gitmeye zaman bulamiyor insan

Gaz sancilari bu aylarda neredeyse bitms olmali acaba cocugun agrisimi var? Benim oglum da günlerce bagira bagira agliyordu tek care carsaf icinde esimle sallamak o an susuyordu gazi var, uykusuz diye neler yapmadim ama cocugun megerse orta kulak iltihabi varmis doktora bir götürsen iyice bir baktirsan

Sutumu sagip biberonla verdim ama cok emmedi. Gazi var belli, cikardikca agliyor cunku. evde yalnizim malesef. Banyoyu dusundum ama hava serin geldi biraz acsin hemen sicak suya sokucam

Kendimi gectim zaten. Bikac biskuvi yedim biraz idare ederim onla

Bu seklide kac kere doktora goturdum hep ayni:biseyi yok, gazi da olur aglar da normal dediler.Hastanede sefil oluyo cocugum bos yere. 3 ay kontrolu var zaten haftaya goturucem insallah. Gaza gelince bi bizde bitmedi galiba

Kız sana ne kadar çok altın takılmış öyle :86:
benimkilerle bir araba bile alamıyoz :101:

Canim kredide cektim kismini okumadin sanirim :)) suan hala ödüyorum az kaldi ama sükür..
Altin ve para yaklasik 25 bin euro civari takildi cevresi cok genis kayinpederin malum ama bize sirf kendi ailemin ve kayinvalidemin taktigi bilezikler kalmisti gerisini kayinpeder ne yaptiysa ortadan kayboldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…