2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

temizliği takma. yani ben takmıyorum ev gerçek anlamda rezil durumda. ortak alanları kayınvalide derleyip topluyor ama odama girilecek gibi değil

sling inin olması güzel bişi. ben bi alamadım ondan. onuna koyup bişiler atıştırabilirsin sanırım.

bazı şeylerin bünyeyle alakası olduğunu düşünüyorum. göğüs yarası, çatlak, gaz vb..

olacağı varsa oluyor bi şekilde. dha öncedende sormuştum sanırım ama rezene veriyor musun?

benim çocuk ilk aylar çok huysuzdu. nedeni neydi bilmiyorum ama dr gün içinde damla damla rezene vermemi söylemişti. ben sürekli vermiyorum üşendiğimden . sıkıntısı oldukça veriyorum. işe arıyor gibi. onu verince daha rahat görünüyor. daha uzun uyuyor..

birde beşiğiniz sallanıyor mu? ne kadar doğru bilmiyorum ama kraft dondy beşiği araştırırken forumda biri şey yazmış. ceyda düvencinin bebeği çok gazlıymış. bu beşikten ona bi arkadaşı vermiş. yüz üstü yatarak sallıyorlarmış ve sıkıntıları gitmiş. doğruluk payını bilmiyorum ama söylemek istedim.

[B .!.:
mikailesra[/B]; 31787224]

mikailesra

kpederin yaptığı çok ayıp bişey.

25 bin euro tr parası ile baya iyi bi para Allah evinizde size bir ömür boyu mutluluk nasip etsin

Bize altınlar 10 bin euro bile olmadı

Son düzenleme:

Hastalıklı insanlar yaa..
Bi tanede burda tr de olmustu böyle bisey kışın
Kadin öğlene kadar yatip uyumusta;küçücük 2 çocugu,kahvalti istemiş, acıkmıslar saatlerdir ..
Vay niye uyandırılmıs diye olduresiye dovmus..cok aglamistim görünce
Bunlarin hakkından gelinmeli ama..o çocuklar o ellere yeniden emanet edilmemeli

Sağol hayatım cok şükür gecti kızım da hafifledi bende

Alciniz çıkmış canim..cok şükür iyiymis erva..
Geçmiş olsub ..kendinize iyi bakın annesi. .sık sık gorebilsek sizi ama

yok canım arayan soran yokkk halaa

cnm hayır olsun nasıl gördün bakimmm

allah belasını versinnn

Canim hayir olsun
.rüyamda sohbet muhabbet ediyormuşuz:)
Bi senin ofisin oldugu yerin bahçesindeymisiZ gibi, bi guya benim olan bi isyerinin bahcesi gibi bi yerdeyiz
Oglusun arabada uyuyomus..bende limonata dolduruyormusum ikimize
Bayagi konusuyorduk, gece uyandigimda aklimdaydi da sabaha kalmamış
Hani hic görüşüp tanismadikda bire bir, ama rüyada hic ole degilmis hani.ole bişi işte. .
Film gibi rüyalarım olurdu ama bu fragman olmuş

Son düzenleyen: Moderatör:
kpederin yaptığı çok ayıp bişey.

25 bin euro tr parası ile baya iyi bi para

Bize altınlar 10 bin euro bile olmadı

Ayy canim sorsan ona en büyük hakki ayipmi der.. Akrabalarindan birisi takilanlari senmi aldin diye sormusta tabi ben alacagim herkesin dügününe gittim bu takilanlarda benim taktiklarima karsilik takilanlar demis

Rezeneyi bebege vermeyin diye bikac yerden duydum kendim iciyorum her gun 2-3 kupa. Besik sallniyor ama beyefendi kucaktan indigi an ciglik cigliga. az once sirali otogaz gibi gaz cikardi, sanirim slingde durmak yaradi. Hala uyuyor, yere birakmayi deneyecegim simdi. Altina da bir bakayim. Uyanip aglarsa sil bastan yaparim :18:

Ayy canim sorsan ona en büyük hakki ayipmi der.. Akrabalarindan birisi takilanlari senmi aldin diye sormusta tabi ben alacagim herkesin dügününe gittim bu takilanlarda benim taktiklarima karsilik takilanlar demis

benim kpeder ne takıldıysa hiç birine karışmadı ki biliyorum bir sürü borcu wardı. Eşim kendisi bir miktar verdi. Biraz gururlu olmak lazım. Para ihtiyacı warsa çocuk dayanamaz zaten baba al der

Ben çekiliyorum ben oğluma daha güzelini bulacam

Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş

bu arada ben oğlumla ceeee oynamak istiyorum
ama anlamıyor

Benim ogluslarda evde kalacaklar zanlimca
Neyse acele etmesinler tabii.. onlarida ne doktorlar ne mühendisler isteyecektir
(Topikte kız kalmadı yaff .hepsinin başı bağlandı nerdeyse )

Birde ceee oynamak icin az daha zamana ihtiyac var
Pek hoslarina gider ama.. sen yuzunu acmayinca minicik elleriyle acmak Istemezmi ellerinii..oyy oyyy
Ben üstüne ince battaniyesini ortup ,yavasca çekiyorum aşağıdan, yuzunden örtü kayinca cok heyecanlaniyor, kıkır kıkır guluyor.konusuyorum o ara,cee yapiyorum ama gülüp cirpindigi durum örtünün üstünden akiyor olmasi:)

Sende işe başlıyorsun demek..Allah kolaylık versinn cnm

Son düzenleyen: Moderatör:

Dünyanin heryerinde var bu yaratiklardan hadi buna allah korkusu yok dersin de türkiyedekine ne demeli
6 yil hapis cezasi vermisler sadece.. Hem dogum stresi hemde kafama taktigim cok problem var oyüzden sinirlenince ne yaptigimi bilemedim diyormus birde beyinsiz.. bebek aglamaktan sesi kisilip oldugu yerde uyuyakaliyor her uyandigin da acidan bagira bagira aglamaya devam ediyormus birkac yerinde de morluk varmis ayy gözümde canlandirdikca aglayasim geliyor.. kocasi nesi var diye sordugunda da doktora götürdüm normalmis bu aylarda diye gecistiriyormus en sonun da doktora alip götürmüs kontrolde ortaya cikmis hersey.. Düsününce bizimkilerle ayni aylarda biz asi yapilirken aglamalarina kiyamiyoruz 25 kemigini nasil kirmis düsünemiyorum yaa bizim bile hafif elimize igne batsa canimiz yaniyor daha 2,5 aylik bebek (
Bazi bebeklerin dogustan hic sansi yok malesef

Ben çekiliyorum ben oğluma daha güzelini bulacam

Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş

bu arada ben oğlumla ceeee oynamak istiyorum
ama anlamıyor

biz yeni yeni oynamaya başladık resmen kahkaha atıyor yanlız biz ceee degil vidiiiiiii diye bagırıyoruz

bizede iyi takı geldii ama biz evlenmeden ev alalım sonradan tasınma derdi olmasın diye bir kısmını borc aldık eşimin amcasından..
dügün sonrası takılanları bozudurup amcasına verdik
bana bi tek 5 tane bilezik, 6 tane de tam altın kaldı.. onlarıda bazı sıkıntılarımız oldu harcamak zorunda kaldık :2:
şimdi sorsan sıfıra sıfır elde var sıfırr...

bide evimi sevmeme ragmen cevreyi pek sevemedim, kredi bitsede satıp gitsekkk

aktardan alınanlar için demişlerdir belki. dr bana milupanınkini önerdi. aktardan alma dedi.

cnm

ben şimdi seninle biraraya gelsem hiç ilkkez bir araya gelmiş gibi hissetmem kiii
sadece gercek adını söylerken biraz tuhaf hissederim oda baktım zor geliyor asecim diye devam ederim

limonatayada bayılırımmmm

benim kpeder ne takıldıysa hiç birine karışmadı ki biliyorum bir sürü borcu wardı. Eşim kendisi bir miktar verdi. Biraz gururlu olmak lazım. Para ihtiyacı warsa çocuk dayanamaz zaten baba al der

Zaten yapilmasi gereken senin kayinpederin yaptigi... aman canim zaten hic görüsmüyoruz hepsi onlarin olsun yeterki bizden uzak olsunlar ona göre gurur 1000 kisiyle millete gösterisli dügün yapip altin takmak dügünden sonrada kimse yokken utanmadan kendi taktigi 3-5 bilezige kadar istemek
İnan ben hic üzülmüyorum düsündükce suan kredimde var hala ama huzurum yerinde bu yeter bana

Birde türkiyede yasiyorsun 10 bin belki takildi demissin canim burda bukadar normal her dügüne gelen en az 50-100 euro takiyor ve dügünler genelde 300 kisiden az misafirle yapilmiyor düsün yani

valla ben ne zamandır veriyorum şu milupanın rezene cayından. acaip rahatlatıyor.1 cay kaşığı-30-40ml suya. özellikle sabahları çok sancısı oluyor,iyi geliyor.denemekten zarar gelmez bence... bende geçen ay senin durumdaydım.meğerse sütüm yokmuş çocuk açlıktan ağlıyormuş,bilemedim öle 1 tostla günü bitirdiğimi bilirim...

ay ne terbiyesizzz adammış
size ev almış olsa yada ne bilim araba yada evinizi baştan aşagı döşemiş olsa tamam alsın önemli dil derim ama...
ben taktım benim hakkım demesiii çok iticiiii

sütün azalır yemeye çalış şu gtaz sancısı çok kötü ya kızımda çekiyor az kaldı biticek inş

En son söylediğin cok doğru. .
Herkes ana-baba olmamalı ama diyecek söz kalmıyor esra

cnm çok gecmiş olsun
alçıdan kurtulmanıza cok sevindimmmm allah bidaha göstermesin canım

Kızımı ayağımda sallamaktan topuklarım sızım sızım sızlıyor ama bırakamıyorum uyanır hemen.
Canım da fena halde tatlı istiyor şöyle çikolatalı pasta olsa ne yerim :d kocama söylesem de alsa dicem ama utanıyorum adamdan. Hem kilolarımdan şikayet ediyorum hem de pastaydı tatlıydı götürüyorum tatlıyla aramı bozmam şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…