Kizlar ben bu gaz olayini cozemedim hala.Ne ilaclar, ne masajlar ne de benim yaptigim diyetler cozum olmadi.Aglayacagi varsa yine yapiyor yapacagini. dunden beri emzirmek icin her yatirdigimda cigligi basiyor. Ayaga kalkip bebgi kucagimda sallayarak emziriyordum bugun o da kar etmedi. Sutum ona zehir etkisi yapiyo sanki, kivranmaya basliyor
Kabiz oldugunu dusunup fitil verdim almadi malesef. Surekli huysuz ve gazi asiri kotu kokuyor. SAgip biberonla vermeye calistim cok icmedi, biberonu da unutmus zaten yaladi isirdi durdu. Ama ac ve huysuz.Uyuyamiyor da.15 dk sonra kalkiyor ve cok fena agliyor. sabahtan beri sinirlerim harap olduSimdi slingde kucagimda mirildanarak uyuyor. Kucagimdan indirmeye korkuyorum. Acim, ev bebat durumda ama bakamiyorum hicbiseye
[B .!.:mikailesra[/B]; 31787224]
biraz önce tv izlerken 23 yasin da bir kadinin 2,5 aylik bebegini agliyor susmuyor diye dövüp eziyet ederek 25 kemigini kirdigini ögrendim her agladigin da kemiklerini kiracak sekilde eziyet etmis yavruya bize en fazla 10-15 km uzakta olmus olay elim ayagim bosaldi birden ogluma baktikca gözümün önüne geliyor acmasaydim da hic görmeseydim haberi keske
Sağol hayatım cok şükür gecti kızım da hafifledi bende
yok canım arayan soran yokkk halaa
cnm hayır olsun nasıl gördün bakimmm
allah belasını versinnn
kpederin yaptığı çok ayıp bişey.
25 bin euro tr parası ile baya iyi bi para
Bize altınlar 10 bin euro bile olmadı
Rezeneyi bebege vermeyin diye bikac yerden duydum kendim iciyorum her gun 2-3 kupa. Besik sallniyor ama beyefendi kucaktan indigi an ciglik cigliga. az once sirali otogaz gibi gaz cikardi, sanirim slingde durmak yaradi. Hala uyuyor, yere birakmayi deneyecegim simdi. Altina da bir bakayim. Uyanip aglarsa sil bastan yaparim :18:temizliği takma. yani ben takmıyorum ev gerçek anlamda rezil durumda. ortak alanları kayınvalide derleyip topluyor ama odama girilecek gibi değil
sling inin olması güzel bişi. ben bi alamadım ondan. onuna koyup bişiler atıştırabilirsin sanırım.
bazı şeylerin bünyeyle alakası olduğunu düşünüyorum. göğüs yarası, çatlak, gaz vb..
olacağı varsa oluyor bi şekilde. dha öncedende sormuştum sanırım ama rezene veriyor musun?
benim çocuk ilk aylar çok huysuzdu. nedeni neydi bilmiyorum ama dr gün içinde damla damla rezene vermemi söylemişti. ben sürekli vermiyorum üşendiğimden . sıkıntısı oldukça veriyorum. işe arıyor gibi. onu verince daha rahat görünüyor. daha uzun uyuyor..
birde beşiğiniz sallanıyor mu? ne kadar doğru bilmiyorum ama kraft dondy beşiği araştırırken forumda biri şey yazmış. ceyda düvencinin bebeği çok gazlıymış. bu beşikten ona bi arkadaşı vermiş. yüz üstü yatarak sallıyorlarmış ve sıkıntıları gitmiş. doğruluk payını bilmiyorum ama söylemek istedim.
Ayy canim sorsan ona en büyük hakki ayipmi der.. Akrabalarindan birisi takilanlari senmi aldin diye sormusta tabi ben alacagim herkesin dügününe gittim bu takilanlarda benim taktiklarima karsilik takilanlar demis
Ben çekiliyorum ben oğluma daha güzelini bulacam
Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş
bu arada ben oğlumla ceeee oynamak istiyorum
ama anlamıyor
Hastalıklı insanlar yaa..
Bi tanede burda tr de olmustu böyle bisey kışın
Kadin öğlene kadar yatip uyumusta;küçücük 2 çocugu,kahvalti istemiş, acıkmıslar saatlerdir ..
Vay niye uyandırılmıs diye olduresiye dovmus..cok aglamistim görünce
Bunlarin hakkından gelinmeli ama..o çocuklar o ellere yeniden emanet edilmemeli
Alciniz çıkmış canim..cok şükür iyiymis erva..
Geçmiş olsub ..kendinize iyi bakın annesi. .sık sık gorebilsek sizi ama
Canim hayir olsun
.rüyamda sohbet muhabbet ediyormuşuz:)
Bi senin ofisin oldugu yerin bahçesindeymisiZ gibi, bi guya benim olan bi isyerinin bahcesi gibi bi yerdeyiz
Oglusun arabada uyuyomus..bende limonata dolduruyormusum ikimize
Bayagi konusuyorduk, gece uyandigimda aklimdaydi da sabaha kalmamış
Hani hic görüşüp tanismadikda bire bir, ama rüyada hic ole degilmis hani.ole bişi işte. .
Roman gibi rüyalarım olurdu ama bu fragman olmuş
Ben çekiliyorum ben oğluma daha güzelini bulacam
Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş
bu arada ben oğlumla ceeee oynamak istiyorum
ama anlamıyor
Kiz nerelerdesin yine evdemisin istemisin suan ? Basladin tekrar diye biliyorum
Canim kredide cektim kismini okumadin sanirim :)) suan hala ödüyorum az kaldi ama sükür..
Altin ve para yaklasik 25 bin euro civari takildi cevresi cok genis kayinpederin malum ama bize sirf kendi ailemin ve kayinvalidemin taktigi bilezikler kalmisti gerisini kayinpeder ne yaptiysa ortadan kayboldu
Rezeneyi bebege vermeyin diye bikac yerden duydum kendim iciyorum her gun 2-3 kupa. Besik sallniyor ama beyefendi kucaktan indigi an ciglik cigliga. az once sirali otogaz gibi gaz cikardi, sanirim slingde durmak yaradi. Hala uyuyor, yere birakmayi deneyecegim simdi. Altina da bir bakayim. Uyanip aglarsa sil bastan yaparim :18:
cnmHastalıklı insanlar yaa..
Bi tanede burda tr de olmustu böyle bisey kışın
Kadin öğlene kadar yatip uyumusta;küçücük 2 çocugu,kahvalti istemiş, acıkmıslar saatlerdir ..
Vay niye uyandırılmıs diye olduresiye dovmus..cok aglamistim görünce
Bunlarin hakkından gelinmeli ama..o çocuklar o ellere yeniden emanet edilmemeli
Alciniz çıkmış canim..cok şükür iyiymis erva..
Geçmiş olsub ..kendinize iyi bakın annesi. .sık sık gorebilsek sizi ama
Canim hayir olsun
.rüyamda sohbet muhabbet ediyormuşuz:)
Bi senin ofisin oldugu yerin bahçesindeymisiZ gibi, bi guya benim olan bi isyerinin bahcesi gibi bi yerdeyiz
Oglusun arabada uyuyomus..bende limonata dolduruyormusum ikimize
Bayagi konusuyorduk, gece uyandigimda aklimdaydi da sabaha kalmamış
Hani hic görüşüp tanismadikda bire bir, ama rüyada hic ole degilmis hani.ole bişi işte. .
Film gibi rüyalarım olurdu ama bu fragman olmuş
benim kpeder ne takıldıysa hiç birine karışmadı ki biliyorum bir sürü borcu wardı. Eşim kendisi bir miktar verdi. Biraz gururlu olmak lazım. Para ihtiyacı warsa çocuk dayanamaz zaten baba al der
Rezeneyi bebege vermeyin diye bikac yerden duydum kendim iciyorum her gun 2-3 kupa. Besik sallniyor ama beyefendi kucaktan indigi an ciglik cigliga. az once sirali otogaz gibi gaz cikardi, sanirim slingde durmak yaradi. Hala uyuyor, yere birakmayi deneyecegim simdi. Altina da bir bakayim. Uyanip aglarsa sil bastan yaparim :18:
Ayy canim sorsan ona en büyük hakki ayipmi der.. Akrabalarindan birisi takilanlari senmi aldin diye sormusta tabi ben alacagim herkesin dügününe gittim bu takilanlarda benim taktiklarima karsilik takilanlar demis
sütün azalır yemeye çalış şu gtaz sancısı çok kötü ya kızımda çekiyor az kaldı biticek inşSutumu sagip biberonla verdim ama cok emmedi. Gazi var belli, cikardikca agliyor cunku. evde yalnizim malesef. Banyoyu dusundum ama hava serin geldi biraz acsin hemen sicak suya sokucam
Kendimi gectim zaten. Bikac biskuvi yedim biraz idare ederim onla
Bu seklide kac kere doktora goturdum hep ayni:biseyi yok, gazi da olur aglar da normal dediler.Hastanede sefil oluyo cocugum bos yere. 3 ay kontrolu var zaten haftaya goturucem insallah. Gaza gelince bi bizde bitmedi galiba
Dünyanin heryerinde var bu yaratiklardan hadi buna allah korkusu yok dersin de türkiyedekine ne demeli
6 yil hapis cezasi vermisler sadece.. Hem dogum stresi hemde kafama taktigim cok problem var oyüzden sinirlenince ne yaptigimi bilemedim diyormus birde beyinsiz.. bebek aglamaktan sesi kisilip oldugu yerde uyuyakaliyor her uyandigin da acidan bagira bagira aglamaya devam ediyormus birkac yerinde de morluk varmis ayy gözümde canlandirdikca aglayasim geliyor.. kocasi nesi var diye sordugunda da doktora götürdüm normalmis bu aylarda diye gecistiriyormus en sonun da doktora alip götürmüs kontrolde ortaya cikmis hersey.. Düsününce bizimkilerle ayni aylarda biz asi yapilirken aglamalarina kiyamiyoruz 25 kemigini nasil kirmis düsünemiyorum yaa bizim bile hafif elimize igne batsa canimiz yaniyor daha 2,5 aylik bebek(
Bazi bebeklerin dogustan hic sansi yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?