- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
cnm evdeyim 20 sinde başlıcam
enerjim düşük birkaç gündür keyfim yok
bizede iyi takı geldii ama biz evlenmeden ev alalım sonradan tasınma derdi olmasın diye bir kısmını borc aldık eşimin amcasından..
dügün sonrası takılanları bozudurup amcasına verdik
bana bi tek 5 tane bilezik, 6 tane de tam altın kaldı.. onlarıda bazı sıkıntılarımız oldu harcamak zorunda kaldık :2:
şimdi sorsan sıfıra sıfır elde var sıfırr...
bide evimi sevmeme ragmen cevreyi pek sevemedim, kredi bitsede satıp gitsekkk
cnm
ben şimdi seninle biraraya gelsem hiç ilkkez bir araya gelmiş gibi hissetmem kiii
sadece gercek adını söylerken biraz tuhaf hissederimoda baktım zor geliyor asecim diye devam ederim
limonatayada bayılırımmmm
Bana sütümü sagabiilecegim bi pompa söyleyin lüftennnn!!!
Kızlar benim 15 kasımda iznim bitiyor ve iş başlıyorbenim sorum şu: süt biriktirmeye ne zaman başlasam ve benim sütüm çok yok ancak yetiyor süt az olduğu için hem emzirip hem nasıl süt biriktircem şaştım kaldım
Cok gecmis olsun.En kisa zamanda sagligina kavusur insallah bebegin
Ben yapmiyorum canim. Bugun emmedi bebegim sagmak zorunda kaldim
Kizlar ben bu gaz olayini cozemedim hala.Ne ilaclar, ne masajlar ne de benim yaptigim diyetler cozum olmadi.Aglayacagi varsa yine yapiyor yapacagini. dunden beri emzirmek icin her yatirdigimda cigligi basiyor. Ayaga kalkip bebgi kucagimda sallayarak emziriyordum bugun o da kar etmedi. Sutum ona zehir etkisi yapiyo sanki, kivranmaya basliyor
Kabiz oldugunu dusunup fitil verdim almadi malesef. Surekli huysuz ve gazi asiri kotu kokuyor. SAgip biberonla vermeye calistim cok icmedi, biberonu da unutmus zaten yaladi isirdi durdu. Ama ac ve huysuz.Uyuyamiyor da.15 dk sonra kalkiyor ve cok fena agliyor. sabahtan beri sinirlerim harap olduSimdi slingde kucagimda mirildanarak uyuyor. Kucagimdan indirmeye korkuyorum. Acim, ev bebat durumda ama bakamiyorum hicbiseye
Hayirdir canim keyfin niye yok?
İse varmis daha canim oglusunla kalan günlerini degerlendir
Ev satin almissin sen canim yine masallah ne güzel benim ki kiralik orasi nasil bilmiyorum ama burda kiralik eve cikarken bile bastan 5-10 bin euro vermek zorundasin kira haric
Bu zaman da borclanmadan mal sahibi olmak cok zor zaten benim de suan sirf esimin aldigi birkac altin kolye bilekligim falan var onlarda esimden hediye oldugu icin dokunmuyorum
Evin ne kadar güzel olsada cevre ve komsularin iyi olmazsa icine sinmez zaten birtürlü insanin bende dertliyim bu konudan cok varmi daha peki borcun bitmesine emir okula baslamadan biter insallah
Kızımı ayağımda sallamaktan topuklarım sızım sızım sızlıyor ama bırakamıyorum uyanır hemen.
Canım da fena halde tatlı istiyor şöyle çikolatalı pasta olsa ne yerim :d kocama söylesem de alsa dicem ama utanıyorum adamdan. Hem kilolarımdan şikayet ediyorum hem de pastaydı tatlıydı götürüyorum tatlıyla aramı bozmam şart
ay ne terbiyesizzz adammış
size ev almış olsa yada ne bilim araba yada evinizi baştan aşagı döşemiş olsa tamam alsın önemli dil derim ama...
ben taktım benim hakkım demesiii çok iticiiii
En son söylediğin cok doğru. .
Herkes ana-baba olmamalı ama diyecek söz kalmıyor esra
Bi araya gelsek kaldığımız yerden devam ederiz desene
Bende limonatayi severim. .cokta güzel yaparım bak, limonata deyip geçme(dur kendimi öveyimm iki satır arasindaben varya benn öle işte)
Kizlar ben bu gaz olayini cozemedim hala.Ne ilaclar, ne masajlar ne de benim yaptigim diyetler cozum olmadi.Aglayacagi varsa yine yapiyor yapacagini. dunden beri emzirmek icin her yatirdigimda cigligi basiyor. Ayaga kalkip bebgi kucagimda sallayarak emziriyordum bugun o da kar etmedi. Sutum ona zehir etkisi yapiyo sanki, kivranmaya basliyor
Kabiz oldugunu dusunup fitil verdim almadi malesef. Surekli huysuz ve gazi asiri kotu kokuyor. SAgip biberonla vermeye calistim cok icmedi, biberonu da unutmus zaten yaladi isirdi durdu. Ama ac ve huysuz.Uyuyamiyor da.15 dk sonra kalkiyor ve cok fena agliyor. sabahtan beri sinirlerim harap olduSimdi slingde kucagimda mirildanarak uyuyor. Kucagimdan indirmeye korkuyorum. Acim, ev bebat durumda ama bakamiyorum hicbiseye
ELMA süt mü yapıyor canım?
cnm biliyosun emir günlerdir huysuz uyumuyor süreklii mız mız ne yapacagımı sasırdım.. dün akşam doktora götürdüm bişeyi yok..
gözleri kıpkırmızı oluyor yok uyutamıyorum.. sallıyorum yok, gezdiriyorum yok. altını açıyorum yok masaj yapıyorum yok.. emzirmek istiyorum almıyor, biberonla veriyorum almıyor.. ne yapacagımı sasırdımm
dün akşam birde bu kadar stresin üstüne hani vardıya işyerinden arkadasım hesaplarla oynamıs demiştim intihar etmiş hap içmiş hastaneye yatırmışlar onun haberi geldiiii iyice içim dolduuuu
eşim geldii beni öyle görünce aldı emiri sen git bir dusa gir kendine gel dedi... gittim küveti doldurdum agla aglaaaaa içim çıktıııı,
hem yıkanıyorum hem aglıyorumduştan cıktım baktımm eşim uyutmuş emiri kendime geldim birazz...
sonra rahatladım erkenden de yattım .. çok dolmuşum yaaa
Aldi zeynom birseyler almazmi hic evinde ki odalardan birini bize düsündügünden birtane bildigin kirmizi cekyat koltuk almis yatmamiz icin yatak almaya bile gerek duymamis hahaha ay hatirladikca sinirden gülüyorum ben ev kiraladiktan sonra aldigim yatagi da götürün dedi birde hic utanmadan
Yazik kocisim babasinin yaptiklarindan utanmaktan kendini suclayip yüzüme bakamiyordu neyseki 1 hafta cekyata mahkum olduk sonradinda hemen eve ciktik
Allah büyük canim bu tarafin birde diger tarafi var
Ask olsun hic bizi davet eden varmi aaa hayirsizlar sizi o limonatanin yanina mis gibi tramisu yapardim oysaki
Sutumu sagip biberonla verdim ama cok emmedi. Gazi var belli, cikardikca agliyor cunku. evde yalnizim malesef. Banyoyu dusundum ama hava serin geldi biraz acsin hemen sicak suya sokucam
Kendimi gectim zaten. Bikac biskuvi yedim biraz idare ederim onla
Bu seklide kac kere doktora goturdum hep ayni:biseyi yok, gazi da olur aglar da normal dediler.Hastanede sefil oluyo cocugum bos yere. 3 ay kontrolu var zaten haftaya goturucem insallah. Gaza gelince bi bizde bitmedi galiba
cnm bizim kredi 10 yıldı 6,5 yıl kaldıı
emir 1 yada 2 ye gittiginde bitmiş olurr, anlayacagın cok varr
benim ev 3+1 oldukça büyük ve kullanışlıı fakat cevredeki insanları bir garipp
gecen ay kapım caldı actım tanımadıgım bir bayan.. merhaba dedi ben yandaki blokta oturuyorum,
biz eve dogru düzgün yerleşemedik siz eşyalarınızı nasıl yerleştirdiniz acaba müsaitseniz girip bakabilirmiyim dedii
bende kusura bakmayın sizi tanımıyorum eve alamam dedim :26:
şaka gibi, daha sonra sitenin bahçesinde görmeye başladım ama beni tanımıyor etmiyor nasıl gelebiliyor anlayabilmiş dilim
anlatsam burda yasadıklarımı şoka girersiniz
cnm biliyosun emir günlerdir huysuz uyumuyor süreklii mız mız ne yapacagımı sasırdım.. dün akşam doktora götürdüm bişeyi yok..
gözleri kıpkırmızı oluyor yok uyutamıyorum.. sallıyorum yok, gezdiriyorum yok. altını açıyorum yok masaj yapıyorum yok.. emzirmek istiyorum almıyor, biberonla veriyorum almıyor.. ne yapacagımı sasırdımm
dün akşam birde bu kadar stresin üstüne hani vardıya işyerinden arkadasım hesaplarla oynamıs demiştim intihar etmiş hap içmiş hastaneye yatırmışlar onun haberi geldiiii iyice içim dolduuuu
eşim geldii beni öyle görünce aldı emiri sen git bir dusa gir kendine gel dedi... gittim küveti doldurdum agla aglaaaaa içim çıktıııı,
hem yıkanıyorum hem aglıyorumduştan cıktım baktımm eşim uyutmuş emiri kendime geldim birazz...
sonra rahatladım erkenden de yattım .. çok dolmuşum yaaa
Esracim davet etmezmiyizz..askolsun..tiramisuz gel, sen yeter ki gel
Walla bi kere rüyada buluştuk, o kadar
Canim k.p in yaptığı da iş değilmiş ama, cok ayip etmis
.ama siz en güzelini yapmışsınız cnm
Ağız tadıylaa gule gule oturun evinizde
Ah zeynom
bebek huzursuz oldugunda, tüm girisimlerinde boşa çıkınca insan bazen tükeniyor
Seninde sinirlerin bozulmuş belli ki.. ilk 3 ay bende o ruh haline girdim zaman zaman
Sıkıntısı neymis acaba bebisin?
Cok şükür iyisiniz..dinlenince kendine gelmişsin
Arkadaşın nasılmis simdi?
Daha varmis canim evet belki kredi bitmeden emire kardes bile gelmis olur burda 3-4 odali evde oturmak lükse giriyor sirf ev konusu yüzünden türkiyeye tamamen dönüs yapmayi bile düsünüyorum bende..
Iyiki kabul etmemissin iceri ay cok sasirdim evi nasil dösediniz diye cat kapi geliyor aman diyeyim dikkat et hbasiniza bela almayin bu ne oldugu belirsiz insanlarla
Ben samimi oldugum arkadaslarimin evine gidince o istemedikce yatak odasinin kapisini bile acmam özeli sonucta ne olur olmaz diye kadinda ko cesaretmi dersin ne dersin valla bilemedim ki
Aa yok siz sansinizi kaybettiniz birkere kendimi zorla davet ettirmis gibi oldum ne gelirim nede tramisu getiririm artik siz bulusun tramisunizode kendiniz yapiverin :))Eki Görüntüle 794455
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?