2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
cnm evdeyim 20 sinde başlıcam
enerjim düşük birkaç gündür keyfim yok

Hayirdir canim keyfin niye yok?
İse varmis daha canim oglusunla kalan günlerini degerlendir

Ev satin almissin sen canim yine masallah ne güzel benim ki kiralik orasi nasil bilmiyorum ama burda kiralik eve cikarken bile bastan 5-10 bin euro vermek zorundasin kira haric
Bu zaman da borclanmadan mal sahibi olmak cok zor zaten benim de suan sirf esimin aldigi birkac altin kolye bilekligim falan var onlarda esimden hediye oldugu icin dokunmuyorum
Evin ne kadar güzel olsada cevre ve komsularin iyi olmazsa icine sinmez zaten birtürlü insanin bende dertliyim bu konudan cok varmi daha peki borcun bitmesine emir okula baslamadan biter insallah

Bi araya gelsek kaldığımız yerden devam ederiz desene
Bende limonatayi severim. .cokta güzel yaparım bak, limonata deyip geçme(dur kendimi öveyimm iki satır arasinda ben varya benn öle işte)

Bana sütümü sagabiilecegim bi pompa söyleyin lüftennnn!!!

canım bünye meselesi galiba bizim gibi bazı insanların göğüsleri sağmaya uygun değil sanki.. ya da sağdıkça alışır diyorlar bilemedim.

ben çalışan arkadaşlarıma sordum hep 1-1.5 ay önce bebek uyuduğunda sağmışlar özellikle benim gibi sütü çok bol olmayanlar.. bende pompa kiralıyorum başlıycam artık örneğin oğlum gece 10 da uyudu mu 3-4 saat uyuyorsa 11:30 gibi sağmak gerekiyormuş eğer erken uyanırsa önce emzirip sonra sağdığımızı verebiliriz ama sağdıktan sonra 1.5 -2 saat daha uyursa sorun yok emzir geç. bu şekilde biriktirmiş benim arkadaşlarım hep ama benim gibi gündüz de uyuyamayan bir insan için bu da çok zor bir yöntem gece de uyumazsam hiç sütüm olmaz galiba..

Cok gecmis olsun.En kisa zamanda sagligina kavusur insallah bebegin

Ben yapmiyorum canim. Bugun emmedi bebegim sagmak zorunda kaldim

sağol canım. bende vermek istemiyorum inşallah gerek kalmaz..

canım gaz problemi bazı bebeklerde daha uzun sürüyor 3.5-4 ayda hatta 6 ayda geçen de var.. arkadaşım sodayı bardağa döküp iyice gazı gidene kadar dışarda bekletip çok ağladığında 2-3 kaşık bebeğine veriyordu çok gazlı bir çocuktu hatta bana da tavsiye etti ama gerek kalmadı. bir de ben aktardan aldığım rezeneyi kaynamış suda bekletip hergün oğluma 4-5 kaşık veriyorum bize de vermişler hiçbir sıkıntımız yok sonuçta bitki önemli olan ilaç vs kullanırken vermemek etkileşim yapmasın diye. ayrıca milupanın rezene çayını aldım onda glikoz var ne gerek var ki çocuğa sağlıklı taze taze şekersiz bitki çayı vermek varken işlenmiş şekerli birşey vermeye. herkesin kendi düşüncesi tabi sen bilirsin ama rezene ver bence rahatlar çocuğun yazık yavruya..

cnm biliyosun emir günlerdir huysuz uyumuyor süreklii mız mız ne yapacagımı sasırdım.. dün akşam doktora götürdüm bişeyi yok..
gözleri kıpkırmızı oluyor yok uyutamıyorum.. sallıyorum yok, gezdiriyorum yok. altını açıyorum yok masaj yapıyorum yok.. emzirmek istiyorum almıyor, biberonla veriyorum almıyor.. ne yapacagımı sasırdımm
dün akşam birde bu kadar stresin üstüne hani vardıya işyerinden arkadasım hesaplarla oynamıs demiştim intihar etmiş hap içmiş hastaneye yatırmışlar onun haberi geldiiii iyice içim dolduuuu

eşim geldii beni öyle görünce aldı emiri sen git bir dusa gir kendine gel dedi... gittim küveti doldurdum agla aglaaaaa içim çıktıııı,

hem yıkanıyorum hem aglıyorum duştan cıktım baktımm eşim uyutmuş emiri kendime geldim birazz...
sonra rahatladım erkenden de yattım .. çok dolmuşum yaaa

Son düzenleme:
oti bebeyi dün gittim aldım serumuda sıktım çekedim ben yaa çıkmadı hiçbirşey hava geliyor sadece arasıra burnundan birşeyler çıkıyor ama minik minik bazen n hırıldıyorda ne beceriksizim :) hastayım burnum acıyor silmekten kızımada geömez inş soğuk algınlığımı nezlemi çözemedim amaq soğuktansa geçmez sanırım

valla bende ekler aldırdım günde 3-4 tane küçüğünden götürüyorum nolcakki bu halimiz?

ay ne terbiyesizzz adammış
size ev almış olsa yada ne bilim araba yada evinizi baştan aşagı döşemiş olsa tamam alsın önemli dil derim ama...
ben taktım benim hakkım demesiii çok iticiiii

Aldi zeynom birseyler almazmi hic evinde ki odalardan birini bize düsündügünden birtane bildigin kirmizi cekyat koltuk almis yatmamiz icin yatak almaya bile gerek duymamis hahaha ay hatirladikca sinirden gülüyorum ben ev kiraladiktan sonra aldigim yatagi da götürün dedi birde hic utanmadan
Yazik kocisim babasinin yaptiklarindan utanmaktan kendini suclayip yüzüme bakamiyordu neyseki 1 hafta cekyata mahkum olduk sonradinda hemen eve ciktik

En son söylediğin cok doğru. .
Herkes ana-baba olmamalı ama diyecek söz kalmıyor esra

Allah büyük canim bu tarafin birde diger tarafi var

Bi araya gelsek kaldığımız yerden devam ederiz desene
Bende limonatayi severim. .cokta güzel yaparım bak, limonata deyip geçme(dur kendimi öveyimm iki satır arasinda ben varya benn öle işte)

Ask olsun hic bizi davet eden varmi aaa hayirsizlar sizi o limonatanin yanina mis gibi tramisu yapardim oysaki

Nurse harveyi dene canım milupa iyi geceler çayıda ver, bırde sebamedin yağlı mendilleriyle karnına kolik masajı yap, birde colinox kullanıyorum ben suya damlatıp on damla kadar.hepsini veriyorum ben güne yayıp İnşallah sanada çözüm olur . Kıyamam yavrun çok ağlıyor.

cnm bizim kredi 10 yıldı 6,5 yıl kaldıı
emir 1 yada 2 ye gittiginde bitmiş olurr, anlayacagın cok varr
benim ev 3+1 oldukça büyük ve kullanışlıı fakat cevredeki insanları bir garipp
gecen ay kapım caldı actım tanımadıgım bir bayan.. merhaba dedi ben yandaki blokta oturuyorum,
biz eve dogru düzgün yerleşemedik siz eşyalarınızı nasıl yerleştirdiniz acaba müsaitseniz girip bakabilirmiyim dedii
bende kusura bakmayın sizi tanımıyorum eve alamam dedim :26:

şaka gibi, daha sonra sitenin bahçesinde görmeye başladım ama beni tanımıyor etmiyor nasıl gelebiliyor anlayabilmiş dilim
anlatsam burda yasadıklarımı şoka girersiniz

Ah zeynom
bebek huzursuz oldugunda, tüm girisimlerinde boşa çıkınca insan bazen tükeniyor
Seninde sinirlerin bozulmuş belli ki.. ilk 3 ay bende o ruh haline girdim zaman zaman
Sıkıntısı neymis acaba bebisin?
Cok şükür iyisiniz..dinlenince kendine gelmişsin

Arkadaşın nasılmis simdi?

Canim benim bayagi etkilenmissin evet ama cok fazla birakmamaya calis kendini stress süt icin cok olumsuz biliyorsun, arkadasinin intihara kalkismasina da cok sasirdim pisman olmasina bin pisman belli ama eden bulur yalancinin mumu yatsiya kadar yanar misali kendileri etti buldu yinede üzüldüm okadar caresiz hissetmis demek kendini birseyi yoktur insallah allah yardimcisi olsun

Bende senden 1-1,5 aylik geride olmama rahmen uyku sorunuyla mücadele ediyorum bir haftadir gündüzleri hic uyumuyor gece her 2 saatte uyanir oldu aksama kadar gözleri kipkirmizi oluyor saat 5-6 gibi bagira bagira agliyor uykusuzluktan seni cok iyi anliyorum gündüzleri wc e gidecek zaman bulamiyorum bende sürekli huy degistiriyorlar biliyorsun en kisa zamanda düzelirler insallah sen simdi yine yanindasin sagligindada bir sorun yokmus cok sükür onu düsün biraz rahatla sen ise baslamadan düzelmis olur umarim
Siringayla vermeyi denesen birde canim eger her ikisinidr almiyorsa n azindan karni tok olsun yoksa hem uykusuzluk hem aclik daha fena olur

Esracim davet etmezmiyizz..askolsun..tiramisuz gel, sen yeter ki gel
Walla bi kere rüyada buluştuk, o kadar

Canim k.p in yaptığı da iş değilmiş ama, cok ayip etmis
.ama siz en güzelini yapmışsınız cnm
Ağız tadıylaa gule gule oturun evinizde

Son düzenleyen: Moderatör:

Biraz sabret bir hf sonra üçüncü ayını doldurunca inanılmaz değişecek belli gene gazını kendisi çıkaramayacak sma en azından ufak bir yardımla çıkarır hale gelecek. Benim kızım yeni üçüncü ayını doldurdu gazı geldiğinde ağlıyor yada ayaklarını kaldırmaya başlıyor karnına masaj yapıp bacaklarını karnına götürdüğünde zart zurt çıkarıyor gece biriken gazıda aynı şekilde gözünü açmadan çıkarır hale geldi. Birazcık sabır biliyorum günler zor gecicek ama az kaldı .

Daha varmis canim evet belki kredi bitmeden emire kardes bile gelmis olur burda 3-4 odali evde oturmak lükse giriyor sirf ev konusu yüzünden türkiyeye tamamen dönüs yapmayi bile düsünüyorum bende..

Iyiki kabul etmemissin iceri ay cok sasirdim evi nasil dösediniz diye cat kapi geliyor aman diyeyim dikkat et hbasiniza bela almayin bu ne oldugu belirsiz insanlarla
Ben samimi oldugum arkadaslarimin evine gidince o istemedikce yatak odasinin kapisini bile acmam özeli sonucta ne olur olmaz diye kadinda ko cesaretmi dersin ne dersin valla bilemedim ki

canım insanın kendisi stresli olunca resmen bebeğede geçiyo. ben mesela stersli sinirli olduğumda oğlumu uyatamıyorum ayağımda sallıyorum gögsümde falan ama tık yok eşim geliyo ayağında 3 4 kere sallıyo çocuk uyuyo. öyle bi durumda bebeğini daha sakin birine ver cnm. olaylarıda kafana takıp kendini üzme

Aa yok siz sansinizi kaybettiniz birkere kendimi zorla davet ettirmis gibi oldum ne gelirim nede tramisu getiririm artik siz bulusun tramisunizode kendiniz yapiverin :))

cnm biliyosun ben aslında öyle hemen pes eden yılan biri degilim,
ama günlerdir gece gündüz aynı şey olunca tükendim sanırım, hürrem gibi kaçasım geldiii
en fazla banyoya kadar gidebildim
bir anlık bir sıkıntıydı hemen atlattım çok şükürrr

arkadasım iyiymişş, nolursa olsun o kadar sey paylaştıgım bir insan, ben kendisine ne kadar sitem etsemde niye bana altın getirmedi diye sevdigin biriydi sonuçtaa..
evet bir hata yaptı büyük bir hata hemde ama bedelini hayatıyla ödememelii, bu kadar agır bir ceza vermemeliydi kendisine

cnm aynen insan arkadasının samimi cevresinin bile evini dolaşırken cekiniyorr,
ki türkiyede artık öyle herkese güvende olmuyor tanımadıgım insanı niye alım ki evime ya bişey yaparsa

bence kadının biraz kafasında vardııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…