2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Aa yok siz sansinizi kaybettiniz birkere kendimi zorla davet ettirmis gibi oldum ne gelirim nede tramisu getiririm artik siz bulusun tramisunizode kendiniz yapiverin :))Eki Görüntüle 794455
Esracım canım anladığım kadarıyla sende yurt dışındasın kayın pederin tipik görgünüz gurbetçilerden paraya boğulmuş ama medeniyetten insanlıktan uzak kalmış aman aman ne iyilik nede ben sana şu ettim bunu ettim die ezmeye çalışacakları kötülükleri lazım en iyisini yapıyosun(sanki o ölünce kime kalacak tatlılıkla yap işte kimseyi üzmeden sıkıntıya sokmadan kendinden tiksindirmeden tatlı tatlı yaşayın dimi ama nerde)denildiği gibi gibi herkes Ata olamaz.
gel kız bizde ikimiz buluşak (zeynocum evine gelen kadın gibi oldum)ama bak harika Elmalı kurabiye yaparım bi yiyen kesin hemen tarif ister yapar gelirim gurbette gelin olmak başlarız dertleşmeye

evet canım dogru söylüyorsun gündüz akşama kadar tekim verebilecegim biri yok,

akşamda eşim alıyor zaten öyle bir durumda..
sanırım ben onu sakinleştiremedigim için aslında kendime kızıyorum niye susturamıyorum diye

ama dedegin gibi ben strese girdikçe o daha da azıyor

Aa yok siz sansinizi kaybettiniz birkere kendimi zorla davet ettirmis gibi oldum ne gelirim nede tramisu getiririm artik siz bulusun tramisunizode kendiniz yapiverin :))Eki Görüntüle 794455

Allah netmesiin senii..
Cagrildigin yere erindin tabii, yan çiziyorsuun
Geleydiiiin iyiydi..
Tiremisu sen yoksan olmaZ cnm ya..n'apalım köşedeki bakkaldan pissküviit alır, Nescafemize batırır yeriz artık

Zaten durum uzun vadede devam edince anne icin yipratici oluyor canım
Fazla tukenmemissin, o kadar uzağa gidebilmissin:))

Arkadasinda, aman iyi olsun cnm. .
O kadar paylaşımınız olmuş ..etkilemistir muhakkak seni

hoşgeldin canım.. mersine geldiniz de bana niye uğramadınız.. denize kesin bizim buraya gelmişsinizdir .. görüşebilirdik aslında .. neyse özlettin ama tekrar aramızda görmek güzel..

normal bir durum diyorsun yani :26::26: ay bizimkiler daha 2-3 aylik 4-5 aylik bebeklerlemi yarisiyorlar ne

bir hafta sonra tam 3 aylik olacagiz canim bilmiyorum ki gündüz uykusu neredeyse hic yok zaten

canım valla benimkide acayip huzursuz anlayamıyorum ne oluyo ama onların yaşadıklarını kısa süre sonra bende yaşıyorum bilemedim ki şimdi ne desem:26:

hayatim nerdesin sen bu saatlerde buralar da olurdun bosver isi gücü gel iki lafin belini kiralim

tatlım çıldırdım bugün giremedim diye yaaaa:84:
öfff bi proje geldi başından kalkamadım..arada okuyamadım da üstelik...
aaa ne güzel rahatım diyordum ama başladı benim yoğunluk galiba..bi de üniversitede dersler 16 sında başlıyacak o zaman gör sen benim yoğunluğu...bügün de herkes burdaymış heralde tühhh kaçırdım

anlamıyorum bu doktorları.. biri başka diyor öbürü başka.. hangisine inanıcaz.. bu arada kızlar ben bişey keşfettim.. siz<inle de paylaşıyım.. ben oğlumu hep uslu olarak anlatıyodum ve son bi kaç gündür huysuzlandığını söylemiştim ya sebebini buldum.. ben gaza iyi geldiğini düşünerek rezene + anason veriyodum oğluma ..günde 20cc kadar .. rezene gaza iyiymiş evet ama anasonun rahatlatıcı özelliği varmış.. bi kaç gün önce anason bitmişti sadece rezene veriyodum dün hemen eşime aldırdım bugün bebeğim daha uysal.. aktardan çekilmemiş tane anason 3-4 dakika kaynatıp hafif şekerleyip veriyorum sizede tavsiye ederim hemde şiddetle

Ervanin alçisi cikti cok şükür bacak kemiği kaynamis o kadar mutluyum ki anlatamam sanki dünyalar benim oldu

aaa çok sevindim canım...

benimki de öyleydi geçti esracım...doğumdan sonra 2 ay falan sürdü sonra kendiliğinden geçti ki benim cildim normalde yağlıdır...

ayyy bunlar süpermişşşşş

Zeynocum biraz kötüymüşsün ama geçmiş heralde...tabii o kadar gün uykusuzluk, bi de sürekli evde olmanın verdiği sıkıntı artı bi de arkadaşın üstüste gelmiş..ama neyse kiii sen bunları çabuk atlatabilen hatunsun

Hoşgeldin
Kolay gelsin cnm sana
Dersler başlayınca goremeyiz seni herhalde

Bizde de düğünde cumartesi akşam takılanlar pazartesi yoktu
ufak tefek desteklerin dışında herşeyi eşimle biz kendimiz yaptığımız için, ev olsun düğün olsun, eşyalar olsun anında satmak zorunda kaldık...
ama iyiki de öyle yapmışız...içimize sine sine kendi istediğimiz gibi oldu herşey...
bizim de tabii ev kredisine kaldı 6.5 sene

Hoşbuldum canım
aynen öyle bi de bu dönem yoğun olayım fazla birşey düşünmeyeyim diye kendi isteğimle fazla ders aldım, offf nasıl olacak bilemiyorum ama burdan da kopamam bennnn
Dolu dolu bir yıl geçireceksin demek.. olsun iyi yapmışsın fazla ders almakla
Allah kolayligini verecektir
Ee iki arada bi fırsat bulursan bakarsin buralara da..yada aksamlari

Ervanin alçisi cikti cok şükür bacak kemiği kaynamis o kadar mutluyum ki anlatamam sanki dünyalar benim oldu

çok geçmiş olsun canım çok sevindim :) :)

vicdansızzzz o masuma vuran ellerini 25 yerden kırmak lazım görsün bakalım nasıl oluyormuş

sütüm tekrar azaldı. bi ara gece tek göğsümü versem yetiodu. şimdi geceleri iki göğsümü birden veriyorum. gündüz önceden de tam yetmiodu mama zaten veriodum. şimdi iyice az. çocuk aç.

mama yapıyorum mamayı kabul etmior. elini giysisini beni emiyor ama mamayı almıyor. biberonu değiştirdim iki emdi bıraktı. neden böle oldu ki. mamanın tadı mı kötü acaba..

Dolu dolu bir yıl geçireceksin demek.. olsun iyi yapmışsın fazla ders almakla
Allah kolayligini verecektir
Ee iki arada bi fırsat bulursan bakarsin buralara da..yada aksamlari
Saol canim :)))
bakmam mı kopamam zaten burdan hiç olmadı akşamları benim koca bebeği uyutur gelirim:)))
ps: yaa bu telden yazmak da ne kadar zor ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…