Esracım canım anladığım kadarıyla sende yurt dışındasın kayın pederin tipik görgünüz gurbetçilerden paraya boğulmuş ama medeniyetten insanlıktan uzak kalmış aman aman ne iyilik nede ben sana şu ettim bunu ettim die ezmeye çalışacakları kötülükleri lazım en iyisini yapıyosun(sanki o ölünce kime kalacak tatlılıkla yap işte kimseyi üzmeden sıkıntıya sokmadan kendinden tiksindirmeden tatlı tatlı yaşayın dimi ama nerde)denildiği gibi gibi herkes Ata olamaz.Aa yok siz sansinizi kaybettiniz birkere kendimi zorla davet ettirmis gibi oldum ne gelirim nede tramisu getiririm artik siz bulusun tramisunizode kendiniz yapiverin :))Eki Görüntüle 794455
canım insanın kendisi stresli olunca resmen bebeğede geçiyo. ben mesela stersli sinirli olduğumda oğlumu uyatamıyorum ayağımda sallıyorum gögsümde falan ama tık yok eşim geliyo ayağında 3 4 kere sallıyo çocuk uyuyo. öyle bi durumda bebeğini daha sakin birine ver cnm. olaylarıda kafana takıp kendini üzme
Aa yok siz sansinizi kaybettiniz birkere kendimi zorla davet ettirmis gibi oldum ne gelirim nede tramisu getiririm artik siz bulusun tramisunizode kendiniz yapiverin :))Eki Görüntüle 794455
cnm biliyosun ben aslında öyle hemen pes eden yılan biri degilim,
ama günlerdir gece gündüz aynı şey olunca tükendim sanırım, hürrem gibi kaçasım geldiii
en fazla banyoya kadar gidebildim
bir anlık bir sıkıntıydı hemen atlattım çok şükürrr
arkadasım iyiymişş, nolursa olsun o kadar sey paylaştıgım bir insan, ben kendisine ne kadar sitem etsemde niye bana altın getirmedi diyesevdigin biriydi sonuçtaa..
evet bir hata yaptı büyük bir hata hemde ama bedelini hayatıyla ödememelii, bu kadar agır bir ceza vermemeliydi kendisine
hosbulduk canim cok tsk ederim bende sizleri cok özledim aklim hep burdaydi internete giremedim gircek yerde yoktu bir yerde vardi nett ama ordada cocuklardan bana dusmediofff pideleri nasil göturdum hele gelcem zaman son 2 gun ust uste yedim:26: kilo aldimmi verdimmi bilmiyourm henuz tartilmadim ama galiba ayni duruyorum bir tartilim bakim yazarim sana tatilimiz guzel gecti denize mersine gittik 5 gun kaldik orda kizimda cok rahatti korkutgum gibi olmadi cok sukur oglum sünnet oldu ondanda sorun yasamadik hic gezip tozup iyiyip icmekle gecti gunumuz sadece sizler naptiniz ne var en yok özet geci ver sen
normal bir durum diyorsun yani :26::26: ay bizimkiler daha 2-3 aylik 4-5 aylik bebeklerlemi yarisiyorlar ne
bir hafta sonra tam 3 aylik olacagiz canim bilmiyorum ki gündüz uykusu neredeyse hic yok zaten
hayatim nerdesin sen bu saatlerde buralar da olurdun bosver isi gücü gel iki lafin belini kiralim
Benimki de artik uyanik oldugu her dk ilgi ve kucak istiyor hatta bazan kucakta yetmiyor gündüz en uzun uykusu yarim saat gözleri kipkirmizi oluyor aksama kadar tabi saat altiyi gecince de basliyor durmadan aglamaya uykusuzluktan .. Kilo konusuna gelince de pazartesi bizim kontrolümüz vardi 1 hafta sonra tam 3 aylik olacagiz suan ki kilomuz 6650 bu ay 900 gr almisiz doktorumuz gülerek birdaha ki ayda böyle giderse diyet yaptiricam dedi ciddimiydi esprimi yapti bilmiyorum..
Ervanin alçisi cikti cok şükür bacak kemiği kaynamis o kadar mutluyum ki anlatamam sanki dünyalar benim oldu
ya bu yüzümün kurulugu ne yaptimsa hala gecmedi pul pul dökülüyor hala bir sise badem yagi sürdüm 2 haftada yok yagi emince yine ayni.. cilt doktorlarida yaz tatilinden geldi hep en erken randevu 1-2 ay sonraya veriyorlar4-5 aydir hic make up falan da kullanmadim günde en az 4 litre de su iciyorum niye oldu böyle yaa ne kadarda parlak ve canli cildim vardi oysa ki simdi kuruluktan pürüsmüs gibi duruyor ve sadece yüzüm böyle illallah dedirtti artik ya nasil kurtulucam bundan off
Aa yok siz sansinizi kaybettiniz birkere kendimi zorla davet ettirmis gibi oldum ne gelirim nede tramisu getiririm artik siz bulusun tramisunizode kendiniz yapiverin :))Eki Görüntüle 794455
tatlım çıldırdım bugün giremedim diye yaaaa:84:
öfff bi proje geldi başından kalkamadım..arada okuyamadım da üstelik...
aaa ne güzel rahatım diyordum ama başladı benim yoğunluk galiba..bi de üniversitede dersler 16 sında başlıyacak o zaman gör sen benim yoğunluğu...bügün de herkes burdaymış heralde tühhh kaçırdım
Hoşgeldin
Kolay gelsin cnm sana
Dersler başlayınca goremeyiz seni herhalde
canımmm ancak cevap yazabildim. kusura bakma.
şimdi büyüdük teyzesi. profil fotosunda sadece 45 dakikalığız. ben odaya gelmeden önce doğum fotografçısı çekmiş
bak şimdi böyleyiz
Eki Görüntüle 794538 Eki Görüntüle 794539 Eki Görüntüle 794540
Dolu dolu bir yıl geçireceksin demek.. olsun iyi yapmışsın fazla ders almaklaHoşbuldum canım
aynen öyle bi de bu dönem yoğun olayım fazla birşey düşünmeyeyim diye kendi isteğimle fazla ders aldım, offf nasıl olacak bilemiyorum ama burdan da kopamam bennnn
Ervanin alçisi cikti cok şükür bacak kemiği kaynamis o kadar mutluyum ki anlatamam sanki dünyalar benim oldu
biraz önce tv izlerken 23 yasin da bir kadinin 2,5 aylik bebegini agliyor susmuyor diye dövüp eziyet ederek 25 kemigini kirdigini ögrendim her agladigin da kemiklerini kiracak sekilde eziyet etmis yavruya bize en fazla 10-15 km uzakta olmus olay elim ayagim bosaldi birden ogluma baktikca gözümün önüne geliyor acmasaydim da hic görmeseydim haberi keske
Saol canim :)))Dolu dolu bir yıl geçireceksin demek.. olsun iyi yapmışsın fazla ders almakla
Allah kolayligini verecektir
Ee iki arada bi fırsat bulursan bakarsin buralara da..yada aksamlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?