2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
3 aylik asinizi vuruldugunda 2-3 gün sonra yan etkileri oldumu hic? Pazartesi günü tetanus, karma ve rota virus asini yapti doktorumuz 2 gündür biraz huysuzdu bugün yattigi yerde oynuyordu birden aglamaya basladi bagira bagira kipkirmizi oldu aglamaktan sesi kisildi resmen herseyi demedim sustramadim meme verdigimde aninda susardi onu bile istemedi yaklasik 40 dk agladi agri kesici fitil verdim bitane kucagimda aglarken uyuya kaldi asidanmi kaynakli yoksa baska bir derdimi var anlamiyorum doktorada ulasamadim birtürlü asi sonrasi ayni sesi yasayan oldumu

Desty maşallah kızınaa. . Cok tatli..Gozlerde Maviş mii
Allahim esirgesin

evet canım gözlerimiz maviş. başından beri değişir değişir dediler. bi değişiklik yok. 3 ayımız bitti bile. Allah hepimizin yavrularını bize bağışlasın.

45 dakikalık mı maşallah ona. kaşları beyaz gibi çıkmış çok tatlıymış. şimdi daha tatlı olmuş çok güzel olmuş..

yıkamadılar Övgü'yü 24 saat boyunca. öyle olunca yüzü gözü beyazdı yavrumun ilk 24 saat. sonradan ortaya çıktı kaşı gözü. teşekkür ederiz.

saol bebişimmm

demekkii şafaklarımız aynııı 6.5 sene dedigin ne ki bi bakmışsın geçmişş

ay maşallahhh cok güzelsin senn, erkek anneleri kız arıyodunuz yana yakılaaa hadi kapın hemen birinizzz

ay allahtan ben benimkinin başını baglamışım erkendenn
cok güzelll benim gelinimmm çoookkkk :119::119:

sevgıli dünürüm güzel lina mın bir resmıini koyda topik güzel gelin görsünnn

Son düzenleme:
Doktorumla konustum simdi dis cikariyor dedi bütün belirtiler onu gösteriyor zaten gelisimi önde bir bebekti dedi.. Daha 2 ay 3 haftalik bebek eline dis kasiyici falanda verilmez tutmayi dogru düzgün bilmiyor 2-3 saatte bir agri kesici vererek idare edecekmisim sasirdin kaldim

Kızlar nurgu66 dan hiç ses yok. Bilen var mı ?:44::44:

geçenlerde bende sordum ama kimseden ses çıkmadı suzan ve nurgu dan haberi olan varmı bide nickini tam hatırlamıyorum kanada yada amerikaydı sanırım orda yaşayan bi arkadaş vardı butunduamsevdam gibi bişeydi sanırım oda bayadır gözükmüyor

benimkide diş cıkarıyor galiba, doktor dişin kendisi çıkmasada patlayabilir dedii...
huysuzlugu bu sebeple olabilirmişş :44:

cnm bugun trt çocuk diş doktoru vardı o bebeklerde diş çıkmasını anlattı.canım ya diş etlerini parmağınla kontrol etseydin kabarma falan varmı parmağınla diş etlerini ovaladığında bebeğinde rahatlama hoşuna gitme gibi durum varmı birde tükürüğünde daha doğrusu salyasında çoğalma varmı çünkü daha çok küçük diş çıkarması için ya zor olur eğer diş çıkarıyorsada inşallah sıkıntılı olmaz

arkadaşlar istanbulda doğum sonraso kolay heyet raporu alabileceği biryer söyleyin ne olur

arkadaşlar istanbulda doğum sonraso kolay heyet raporu alabileceği biryer söyleyin ne olur

ben benimkinin diş etlerine masaj yaptıgımda çok rahatlıyor o zaman kesin benimki diş çıkarmak üzereee

yok artık.. valla şaştım kaldım.. geçmiş olsun canım.. çabuk atlatırsınız inşallah

vaaaav çok talı bu kız yaaa
gıdışını yerim ben onun pdnk nın kızına talip olmuştuk ama o daha belli değil senin taliplerin arasına da bizi koysana

bak kızını görünce gözlerimiz açıldı

Kizlar doktorla tlf da 15 dk kadar konustuk disi ciktigindan eminim diyor dokununca falan görünürde birsey yok belirtilerimiz sürekli huysuzluk, agzindan sürekli salya akmasi kiyafeti sürekli islaniyor salyasindan, memeyi veya biberonu verince 1-2 dk emip agliyor geceleriyse tam aksi her 2 saatte emmek icin uyaniyor, elini sürekli agzina sokmaya calisiyor ve durduk yere birden huzursuzlasiyor
Sadece agri kesici verince 1 saat kadar sakinlesiyor
Zeyno canin doktor aynisini söyledi simdi belirtileri baslar 4-6 ay sonra bile cikabilir diye
Memede bile sakinlesmiyor bazan istemiyor ne yapacagimi sasirfim kaldim

kızlar arada girip sessizce yorumları okuyup çıkıyorm
malesef yazmaya çok vaktim olmuyordu
soracaklarımı zaten sizler soruyor cevaplıyorsunuz
sorunlar hep aynı...
evet neredeyse 3 ay oldu ancak yavaş yavaş hayata dönüyoruz
Miray düzeldi gazı gitti bitti deiğl tabi durum
benm kabul etmem gereken bi gerçek var ki Miray huysuz bi bebek
onunla yaşamaya alıştım sanırım
ilk kez tv ye baktım aylar sonra uzun süre izlemedm tabi öyle bi baktm 5-10 dk
markete gidiyoruz beraber huysuzlansa da artk eskisi kADAR çok büyütmüyorum
nazlı bi kız biizmki
uykumuz gündüz bazen var bazen hiç yok
gece 12 de 1 de uyuyor 2 saate kalkıyor emmeye
sütüm fena deil mama takviyesi yapmaya devam ediyorum yatarken bazen günde 2 kere
diş miş diyorsunuz ben daha yeni alışıyorum huysuzluğuna
umarım erken yaşamayız biz de diş sorununu

canım geçmiş olsun bebeğin hastalanmış.kulak çok zor.erken teşhis etmişsiniz.ilaçla inşallah çabucak iyileşir.benim kızımda emerken memeyi sündürüyor bu ara.bende korkuyorum ama kulaklarına dokununca falan ağlamıyor.eğer kulakla ilgili bir sıkıntı varsa kulağına bastırdığında çığlık çığlığa ağlıyormuş bebekler öyle duymuştum.bizde yok ama yinede seni falan okudukça korktum valla.

bu arada maltana gayet rahat içilebilen meyve suyu gibi bişey.armutlu ve şeftalilisini denedim.gayet güzel.

Esra ve zeyno ayni belirtiler bizdede var buzde mi dış çıkarıyoruz gundevkac elbise değişiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…