- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
Desty maşallah kızınaa. . Cok tatli..Gozlerde Maviş mii
Allahim esirgesin
45 dakikalık mımaşallah ona. kaşları beyaz gibi çıkmış çok tatlıymış. şimdi daha tatlı olmuş çok güzel olmuş..
Zeynocum biraz kötüymüşsün ama geçmiş heralde...tabii o kadar gün uykusuzluk, bi de sürekli evde olmanın verdiği sıkıntı artı bi de arkadaşın üstüste gelmiş..ama neyse kiii sen bunları çabuk atlatabilen hatunsun
Bizde de düğünde cumartesi akşam takılanlar pazartesi yoktu
ufak tefek desteklerin dışında herşeyi eşimle biz kendimiz yaptığımız için, ev olsun düğün olsun, eşyalar olsun anında satmak zorunda kaldık...
ama iyiki de öyle yapmışız...içimize sine sine kendi istediğimiz gibi oldu herşey...
bizim de tabii ev kredisine kaldı 6.5 sene
canımmm ancak cevap yazabildim. kusura bakma.
şimdi büyüdük teyzesi. profil fotosunda sadece 45 dakikalığız. ben odaya gelmeden önce doğum fotografçısı çekmiş
bak şimdi böyleyiz
Eki Görüntüle 794538 Eki Görüntüle 794539 Eki Görüntüle 794540
Kızlar nurgu66 dan hiç ses yok. Bilen var mı ?:44::44:
Doktorumla konustum simdi dis cikariyor dedi bütün belirtiler onu gösteriyor zaten gelisimi önde bir bebekti dedi.. Daha 2 ay 3 haftalik bebek eline dis kasiyici falanda verilmez tutmayi dogru düzgün bilmiyor 2-3 saatte bir agri kesici vererek idare edecekmisim sasirdin kaldim
Doktorumla konustum simdi dis cikariyor dedi bütün belirtiler onu gösteriyor zaten gelisimi önde bir bebekti dedi.. Daha 2 ay 3 haftalik bebek eline dis kasiyici falanda verilmez tutmayi dogru düzgün bilmiyor 2-3 saatte bir agri kesici vererek idare edecekmisim sasirdin kaldim
cnm bugun trt çocuk diş doktoru vardı o bebeklerde diş çıkmasını anlattı.canım ya diş etlerini parmağınla kontrol etseydin kabarma falan varmı parmağınla diş etlerini ovaladığında bebeğinde rahatlama hoşuna gitme gibi durum varmı birde tükürüğünde daha doğrusu salyasında çoğalma varmı çünkü daha çok küçük diş çıkarması için ya zor olur eğer diş çıkarıyorsada inşallah sıkıntılı olmaz
3 aylik asinizi vuruldugunda 2-3 gün sonra yan etkileri oldumu hic? Pazartesi günü tetanus, karma ve rota virus asini yapti doktorumuz 2 gündür biraz huysuzdu bugün yattigi yerde oynuyordu birden aglamaya basladi bagira bagira kipkirmizi oldu aglamaktan sesi kisildi resmen herseyi demedim sustramadim meme verdigimde aninda susardi onu bile istemedi yaklasik 40 dk agladi agri kesici fitil verdim bitane kucagimda aglarken uyuya kaldi asidanmi kaynakli yoksa baska bir derdimi var anlamiyorum doktorada ulasamadim birtürlü asi sonrasi ayni sesi yasayan oldumu
canımmm ancak cevap yazabildim. kusura bakma.
şimdi büyüdük teyzesi. profil fotosunda sadece 45 dakikalığız. ben odaya gelmeden önce doğum fotografçısı çekmiş
bak şimdi böyleyiz
Eki Görüntüle 794538 Eki Görüntüle 794539 Eki Görüntüle 794540
ben benimkinin diş etlerine masaj yaptıgımda çok rahatlıyor o zaman kesin benimki diş çıkarmak üzereee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?