2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

hahahahha kızımın talibi mi var şimdiden... ay bi garip hissettim. kızıma prensesler gibi bakacağınıza söz verirsen anlaştık çooook tatlıymış oğluşunda. maşallah ona.

Biz süsledik saçlarımizi taradik sonucu bekliyoruz

heeeeeeh verdim kızı gitti. pdnk başkasını seçsin de siz de açıkta kalın taranmış saçlarınızla ayyy ben ne kötüyüm yahu

a aşkolsun be ya oldu mu şimdi

ayy damatlarımın resimlerini aramaktan bir hal oldum valla nerede bu resimler

hadi şimdi pdnk'nın cevabını bekleyelim. bakalım onun prenses kimi beğendi.
yahu ne komiğiz di mi, tövbe yarabbim. akşam akşam uğraştığımız şeye bak
valla yaaa ama eğlenceli aklımı burdan alamıyorum manyak oldum iyice

Canım benim oğlum 7 haziran doğumlu 3300 olarak dogdu hiç mama vermedim veeee bugün 7200 kg çıktı ((
sen 6400 e fazla diyosun ben napiimmm ????

ay sadece denizayriliktir power ve geridönüşüm ün oğluşları bulabildim
bende kesin manyaklık var nelerle uğraşıyorum gece gece
ama kızımın tepkisini çok merak ediyorum ya uyumadan önce bulaydım resimleri iyiydi

bizim iş yarına kaldı benim kız fosur fosur uyudu ben resimleri bulana kadar
tembel bu kız ayol hem de çok ilgi istiyor damat anneleri korkutmak gibi olmasın
kocam da güya kızı uyutacaktı kendisi ondan önce uyudu horlamaya başladı bile
horultu değil bu resmen kükrüyor

sağol canım inşallah çabucak atlatalım o ağladıkça benim içim gidiyor. emerken memeyi 2-3 haftadır sündürüyordu sonra da özellikle son 1 haftadır yüzüme bakıp bakıp ağlamaya başladı. ama 10 gün önce kontrole gittik doktor kulağında birşey görmedi ama boğazı kızarık demişti. içinde şüphe kalmasın en kötü sağlık ocağına git görünün canım.. aklında kalmasın şunu anladımki her şüphede bebişleri doktora taşımak lazım çünkü anlayamıyoruz dilleri yokki.ayrıca ataberkte kulağına dokununca ağlamıyordu canım bence ona güvenme. ama tabi bu arada bu kafayı geri atma olayı burun tıkanıklığından da oluyormuş ve daha birçok sebebi var pamukçuk,reflü vs. sen götür baksınlar canım sonrası çok zor bu aralar da salgınmış doktorum öyle dedi. inşallah hiçbirşey çıkmaz hiç değilse için rahatlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…