inşallah canım, şimdi rüya gibi geliyor bana dakesınlıkle hemfikirim canım
bende park yatak kullandım oglumda, sonra toplayıp kaldırmıstım.pratik oluyor dedigin gibi..beşigi iş bitince bi yere sıgdırmak mesakatli iş..
Ya bahsi bile geçince heyecanlanıyorum ben, o günlerde gelecekmi diye
ooo sen de çok vermişsin, ben 4 kg. verdim, yüreğim ağzımda. Dr. dedi ki hamile kaldığım kilonun %10'unu kaybedersem sıkıntı oluyormuş. Sen kaç kg. ile hamile kaldın canım?günaydın arkadaslar hepimizin hamileliği hayırlı olsun allah hepimize evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inş....biraz geçmişi okudum resimlere baktım karınları belli olanlar var şaşırdım ne çabuk çıkmıs göbişler.... bende göbiş felan yok ki ben aksine kusmalardan dolayı 2 hafta önce 5 kg vermiştim perşembe günü tekrar randevum var 2 kg felan yıne vermısımdır dıye dusunuyorum daha 2 gündür mide bulantım azaldı sadece sabahları çıkarıyorum çok şükür...
Kendimi bu topige ait hissettim:) bir gun bunun olmasini coook istemistim.. Gecmisi okudum ben de, bazi kisilerde kendimi buldum. Kasik batmalari ve alt karinda gerginlik hissi.. Bir de karnim mi cikti yoksa gaz mi emin olamiyorum. Bir de benim rahmim tersmis.. Ters rahimli olan var mi aranizda:)
Kendimi bu topige ait hissettim:) bir gun bunun olmasini coook istemistim.. Gecmisi okudum ben de, bazi kisilerde kendimi buldum. Kasik batmalari ve alt karinda gerginlik hissi.. Bir de karnim mi cikti yoksa gaz mi emin olamiyorum. Bir de benim rahmim tersmis.. Ters rahimli olan var mi aranizda:)
Canım doktor bana bebeği yormamak için kalp atışını dinletmedi. Her aklına geldiğinde dinleme kalp atışlarını, bebeği yoruyormuş aletin verdiği ses dalgaları. NAsıl bir ülkedesin neden o kadar sıkı kurallardasın bilemiyorum. Bebeğine ve kendine iyi bakBenm bugün ekrana bakarken bile midem fena oluyor. Üstelik cüzümün yarısıda duruyor hala okuyamadım.yatmadan önce mutlaka bitirmem lazım. Yoksa yarın 1.5 cüz zor olacak:)
Mesajlara şöööle bir baktım. Sizlerin heves ve heyecanını gördükçe sizler adına ve kendi adıma heyecanlanıyorum. İnşallah herşey hep gönlünüzce olsun hep güzel haberlerle gelin ve gelelim. Benim randevuma 1 hafta var inşallah bebeğim gelişmeye devam ediyodur. Ben doktorların kullandığı baby doppler ( kalp dinleme cihazı ) kiraladım. kiraladım çünkü binlerce dolarlık çok pahalı bir cihaz ama kiralanabiliyormuş onu öğrendim. aylık kira ödüyosun işin bitincede cihazı iade ediyorsun. çok sevindim. Eşimde atladı hemen zaten. muhtemelen benden çok o kullanır. Çarşamba günü teslim edecekler. İnşallah evde bebeğimi kontrol etme imkanım olacak. Malum sizler gibi isteyince doktora gidemiyorum yada doktor değiştiremiyorum. Burda kurallar çok fazla. Bende böyle bir çözüm buldum. Bebek Doğana kadar tutacam cihazı. En azından aklımıza şüphe düşerse kullanırız içimiz rahat eder inşallah. Hergün bile kullanılabilirmiş hiçbir sakıncası yok dediler. Ultrason aletine benzeyen birşey jeli bile var ama ekranı yok. 9. Haftadan itibaren karnın üzerinden kullanılabiliyormuş. Heyecanla bekliyorum
Mesajlardan anladığım kadarıyla Sizler cinsiyetlerini erkenden öğreneceksiniz. Ben güya dünyanın en gelişmiş ülkesindeyim ama Ocak sonunda anca öğrenebilirim:)))) Allah'tan sadece iki muhteşem seçenek var. Ya yakışıklı bir erkektir yada güzeller güzeli bir kız:))) iki seçenekte kalbimi ısıtıyor. Bir arkadaşımın dediğine göre doğana kadar öyle böyle deyip doğduktan sonra kucağına aldığında herşey değişiyormuş. Bebeğin cinsiyetinin ne olduğu insanın aklına hiç gelmiyormuş. Anında büyük bir aşk başlıyormuş. İnşallah Allah bize de nasip etsinde kollarımıza aldığımız anda o yüce aşkı bizde hissedelim. Benim tek isteğim bu. Hayırlısı neyse o olsun.
Minnak eltimde hamile benim.Çok zayıftı o da. 47 ile hamile kaldı. 4 aylık şuan 52 kilo oldu. Kocaman göbeği var. (2 buçuk aylıkkken benim kadar karnı vardı) Kiloyla değil iç karınla alakalı daha çok sanırım.
bende bayılmıştım canım buna geçen biyerde görmüştüm.ama kıza pek uygun değil gibi oğlana süper olur amaEki Görüntüle 546110
buna da bayıldımmm..ben dayanamayacagım..bebişimin cinsiyeti çabuk belli olsun yaaaaaaaaa
Rezene ben de seni hatirliyorm canim, Allah bebeklerimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin..
Cift rahim duymamistm hic, ama netten baktigim kadariyla rahim sekil degisiklikleri cok sorun degilmis.. Su 13. Hafta bitse biraz rahatlicaz sanirim. Benim randevum 10+1' de.. Henuz 7 gun var zaman gecmiyor.. Kac haftada bir dojtora gidiyorsunuz. Ben ilk gittim sinra 2 hafta sonra tekrar gittim, simdi de 3 hafta sinra gitmis olucam. 12+ 3 te de ikili test icin gitcem.. Zaman gecmiyooor, bu gunleri giruruz insaallah
bence de kiloyla ilgili değil yanlış anlaşılmasın benim kilomun değişmediğini söylemeye çalıştım,keşke çıksa biraz göbişimsize de çok yakışmış zaten hamişler
canım demir ilacından bende kulanıyorum benim çok iştahımı artırdı sende durum ne?aynı anda iki pencere açtım,bi yandan geçmişi okurken geri de kalmim diye daldım aranızaben bugün sağlık ocağına gittim kızlar kaydımı oldum,doktor yarın gel aç karnına dedi.test yapıcaklarmış ben de aslında çoğu testimi çok önceden yaptırmıştım ama fazla test göz çıkarmaz diyerekten yarın kan vericem ama ne yapacaklarını bilemiyorum.liste yok bende.toxoplasma testini yenilicektim o sağlık ocağında olmuyormuş onu başka yerde yaptırıcam artık.
kızlar herkes elevit kullanıyor sanırım,bana doktorum MULTİBİONTA probiyotik multivitamin yazmış.aldım bugün ilaçlarımıda.benimki niye farklı ki?öle sizden ayrı olunca ben kıllanıyorum yadiğer ilaçlarımda GYNO FERRO SANOL ve MARİNCAP balık yağı kapsulu,bu ilaçlardan kullanan var mı başka?özellikle vitaminden?daha başlamadım zaten doktorum ikili testimden sonra başla dedi.ben erkenden aldım
maşallah canım bayağa şişmiş benimkide aynen böyle belki daha bile fazladır geçen gün komşumda 6 aylık hamile inan benimki ondan daha şişti ilk hamileliğimde böyleydi 6 aylıken 9 aylık gibiydimheh işte yaptım bak Tokoyay cım son halimefotoğraf makinesinden atmak istedim ama boyut büyük geldi ben de bilgisayardan telefonla tekrar çekip koydumEki Görüntüle 545804 Eki Görüntüle 545803
arkadaşlar sorum var dr beğenmediğim için bugun başka dr gittim son adet tarihime göre kese var 11 mm ama bebek yok dedi kesede yamukluk varmış so n adetım 20 eylul ara ara kanamamda oluyo kese olup ta içini ne zaman görebiliriz
arkadaşlar sorum var dr beğenmediğim için bugun başka dr gittim son adet tarihime göre kese var 11 mm ama bebek yok dedi kesede yamukluk varmış so n adetım 20 eylul ara ara kanamamda oluyo kese olup ta içini ne zaman görebiliriz
Benim progestandan kafam mı güzel yine yoksa hamilelik takvimlerimiz sizlere ömür mü olmuş.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?