2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
günaydın arkadaslar hepimizin hamileliği hayırlı olsun allah hepimize evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inş....biraz geçmişi okudum resimlere baktım karınları belli olanlar var şaşırdım ne çabuk çıkmıs göbişler.... bende göbiş felan yok ki ben aksine kusmalardan dolayı 2 hafta önce 5 kg vermiştim perşembe günü tekrar randevum var 2 kg felan yıne vermısımdır dıye dusunuyorum daha 2 gündür mide bulantım azaldı sadece sabahları çıkarıyorum çok şükür...

inşallah canım, şimdi rüya gibi geliyor bana da

ooo sen de çok vermişsin, ben 4 kg. verdim, yüreğim ağzımda. Dr. dedi ki hamile kaldığım kilonun %10'unu kaybedersem sıkıntı oluyormuş. Sen kaç kg. ile hamile kaldın canım?

Kendimi bu topige ait hissettim:) bir gun bunun olmasini coook istemistim.. Gecmisi okudum ben de, bazi kisilerde kendimi buldum. Kasik batmalari ve alt karinda gerginlik hissi.. Bir de karnim mi cikti yoksa gaz mi emin olamiyorum. Bir de benim rahmim tersmis.. Ters rahimli olan var mi aranizda:)

hoşgeldin ateş ölçme topiğinden hatırlıyorum seni
ters rahim değil de kalp şeklinde olanı duydum burada ama isim hatırlayamıyorum

bende de kasık batmaları var ama kısa kısa bazen de hiç olmuyor önemli olan sürekli devam etmemesi demişti doktorum...rahim bende ters değil ama çift rahim var rahmin kalp şeklinde demişti doktor bu nedenle kanamam oluyor ama rahmin bir tarafı boş olduğu için sorun yok dedi bana dün kalp atışlarını duydum.sanırım 3 aylık olup büyüyene kadar diğer rahmi doldurana kadar ara ara kanamalarım olacak....allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

gunaydın hazıran annelerı bana ıyıce gına geldı bu bulantı ve kusmalardan bu sefer olmayacak dıye sevınıyordum ama erken sevınmeye baslamısım.Çalışırken hiç çekilmiyor ya.İlk hamileliğimde serumlarla ayaktaydım bakalım bunda ne olacak.:18:

Rezene ben de seni hatirliyorm canim, Allah bebeklerimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin..

Cift rahim duymamistm hic, ama netten baktigim kadariyla rahim sekil degisiklikleri cok sorun degilmis.. Su 13. Hafta bitse biraz rahatlicaz sanirim. Benim randevum 10+1' de.. Henuz 7 gun var zaman gecmiyor.. Kac haftada bir dojtora gidiyorsunuz. Ben ilk gittim sinra 2 hafta sonra tekrar gittim, simdi de 3 hafta sinra gitmis olucam. 12+ 3 te de ikili test icin gitcem.. Zaman gecmiyooor, bu gunleri giruruz insaallah

Günaydın hanımlar

Canım doktor bana bebeği yormamak için kalp atışını dinletmedi. Her aklına geldiğinde dinleme kalp atışlarını, bebeği yoruyormuş aletin verdiği ses dalgaları. NAsıl bir ülkedesin neden o kadar sıkı kurallardasın bilemiyorum. Bebeğine ve kendine iyi bak

bence de kiloyla ilgili değil yanlış anlaşılmasın benim kilomun değişmediğini söylemeye çalıştım,keşke çıksa biraz göbişim size de çok yakışmış zaten hamişler

ben 3 hafta sonra gideceğim 9+4 gibi
ikili test için gün vereceğini söyledi sanırım 2 hafta sonrasına verir 11+... günlerde

bence de kiloyla ilgili değil yanlış anlaşılmasın benim kilomun değişmediğini söylemeye çalıştım,keşke çıksa biraz göbişim size de çok yakışmış zaten hamişler

Yok canım yok yanlış anlaşılacak bir şey yok ki dediğinde.
Bende bir kilo aldım ama fırladı göbeğim, hatta 8 haftalıkken fırladı ve öyle kaldı, daha büyümedi. Dün bir arkadaş yazmıştı, o da bana mantıklı geldi. KArın kasları kuvvetli olmayanların daha çabuk çıkarmış karnı.:44:

Senin yapın böyle demek ki, kilo alsan da hemen çıkmayacak göbişin.

Son düzenleme:
canım demir ilacından bende kulanıyorum benim çok iştahımı artırdı sende durum ne?

heh işte yaptım bak Tokoyay cım son halime fotoğraf makinesinden atmak istedim ama boyut büyük geldi ben de bilgisayardan telefonla tekrar çekip koydumEki Görüntüle 545804 Eki Görüntüle 545803
maşallah canım bayağa şişmiş benimkide aynen böyle belki daha bile fazladır geçen gün komşumda 6 aylık hamile inan benimki ondan daha şişti ilk hamileliğimde böyleydi 6 aylıken 9 aylık gibiydim

Canım telaşlanma.Benimde seninle adet tarihim aynı.Biz geçen cumartesi gördük bebeği ama görememekten de endişelendi doktorum başta.Bir hafta bekle tekrar git istersen.Su gelişimini çok hızlandırıyormuş bebeğin.En az 2 litre su içmeye çalış.Dilerim hayırlı haberlerin olsun.

Canım telaşlanma.Benimde seninle adet tarihim aynı.Biz geçen cumartesi gördük bebeği ama görememekten de endişelendi doktorum başta.Bir hafta bekle tekrar git istersen.Su gelişimini çok hızlandırıyormuş bebeğin.En az 2 litre su içmeye çalış.Dilerim hayırlı haberlerin olsun.

merhaba hanımlar nasılsınız bebişlerinizle?

mehsel_eray, tokoyaycım fotolar eklemişsiniz maşallah göbekler çıkmış hemen çok şaşırdım:) benim kendi göbeğimden başka bir değişiklik yok sizleri görünce kafam karıştı çünkü hamilelik takviminde hep bebişiniz hala kalça seviniyenizde yazıyor bende bakıp duruyordum yok öyleyse daha çıkmaz diye ama baya baya çıkabiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…